نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر مرسی از ارفاق دانه بهتر در زمین نرم بالا می کشد سرفرازی بیشتر چون خاکساری بیشتر رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود.
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen رهرو آن نيست كه گه تند و گهي خسته رود... رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود. دو آشنای قدیمی دو دوست تااخر دو قاب ساکن دیوار روبه روی همیم
دردا همیشه دلهره دارم ببینمت حتی به شکل سرزده در سوگواری ام
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دردا همیشه دلهره دارم ببینمت حتی به شکل سرزده در سوگواری ام من نگویم که مرا از قفس آزادکنید قفسم برده به باغی و دلم شادکنید
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen من نگویم که مرا از قفس آزادکنید قفسم برده به باغی و دلم شادکنید در کهن گلشن طوفان زده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار امده بود....
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen من نگویم که مرا از قفس آزادکنید قفسم برده به باغی و دلم شادکنید اسپم: من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید قفسم برده به باغی و دَرَش باز کنید :))
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر در کهن گلشن طوفان زده خاطر من چمن پرسمن تازه بهار امده بود.... در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من كه دل ز مهرت بر كنم تا فرصتی دارم
نقل قول: نوشته اصلی توسط deleteaccount مي رسد روزي که شرط عاشقي دلدادگي ست آن زمان، هر دل فقط يک بار عاشق مي شود لطفا نقل قول نگیرین ممنون باش:yahoo (76):
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen در آغاز محبت گر پشیمانی بگو با من كه دل ز مهرت بر كنم تا فرصتی دارم می لرزم از احساس تنهایی ،نمی آیی؟! من ان بیدی نبودم با نسیمی لرزه بردارم
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر می لرزم از احساس تنهایی ،نمی آیی؟! من ان بیدی نبودم با نسیمی لرزه بردارم می کند حافظ دعایی بشنو آمینی بگو روزی ما باد لعل شکر افشان شما
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen می کند حافظ دعایی بشنو آمینی بگو روزی ما باد لعل شکر افشان شما ای صبا سوختگان بر سر ره منتظرند اگر از ان یار سفر کرده پیامی داری:(
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر ای صبا سوختگان بر سر ره منتظرند اگر از ان یار صفر کرده پیامی داری:( یاد باد آن که صبوحی زده در مجلس انس جز من و یار نبودیم و خدا با ما بود
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen یاد باد آن که صبوحی زده در مجلس انس جز من و یار نبودیم و خدا با ما بود دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش....:yahoo (56):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دلربایی همه آن نیست که عاشق بکشند خواجه آن است که باشد غم خدمتکارش....:yahoo (56): شبي مجنون به ليلي گفت کاي محبوب بي همتا تو را عاشق شود پيدا ولي مجنون نخواهد شد
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen شبي مجنون به ليلي گفت کاي محبوب بي همتا تو را عاشق شود پيدا ولي مجنون نخواهد شد دانه ای را که دل موری از آن شاد شود خوشه اش روز جزا تاج سلیمان باشد
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دانه ای را که دل موری از آن شاد شود خوشی اش روز جزا تاج سلیمان باشد در دلم بود كه بي دوست نباشم هرگز چه توان كرد كه سعي من و دل باطل بود
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen در دلم بود كه بي دوست نباشم هرگز چه توان كرد كه سعي من و دل باطل بود دلفریبان نباتی همه زیور بستند دلبرماست که باحسن خداداد امد:yahoo (76):;):)):yahoo (65):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دلفریبان نباتی همه زیور بستند دلبرماست که باحسن خداداد امد:yahoo (76):;):)):yahoo (65): دارم امید عاطفتی از جناب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دارم امید عاطفتی از جناب دوست کردم جنایتی و امیدم به عفو اوست تو را در دل درخت مهربانی به چه ماند؟ به گلزار خزانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو را در دل درخت مهربانی به چه ماند؟ به گلزار خزانی ته دوری از برم دل در برم نیست هوای دیگری اندر سرم نیست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen ته دوری از برم دل در برم نیست هوای دیگری اندر سرم نیست تو پرتو صفایی از ان بارگاه انس.... هم سوی بارگاه صفا می فرستمت
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو پرتو صفایی از ان بارگاه انس.... هم سوی بارگاه صفا می فرستمت تا که عشق تو حاصل افتادست کار ما سخت مشکل افتادست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen تا که عشق تو حاصل افتادست کار ما سخت مشکل افتادست تا نگردی بی خبر از جسم و جان کی خبر یابی زجانان یک زمان ؟!
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تا نگردی بی خبر از جسم و جان کی خبر یابی زجانان یک زمان ؟! نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen نمی دانم چه می خواهم بگویم زبانم در دهان باز بسته ست :yahoo (76)::( تویی بهانه ان ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی .... افتاب پنهانیه دکتر امین پوره هااا;)
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر :yahoo (76)::( تویی بهانه ان ابرها که می گریند بیا که صاف شود این هوای بارانی .... افتاب پنهانیه دکتر امین پوره هااا;) زیبا یک قطره چشیدیدم زمینای محبت گشتیم فنا زدریای محبت
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen زیبا یک قطره چشیدیدم زمینای محبت گشتیم فنا زدریای محبت تو از حوالی اقلیم هر کجا اباد بیا که می رود این شهر رو به ویرانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو از حوالی اقلیم هر کجا اباد بیا که می رود این شهر رو به ویرانی یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen یک ذره وفا را به دو عالم نفروشیم هر چند در این عهد خریدار ندارد دوباره پلک دلم می پرد نشانه چیست ؟ شنیده ام که می اید کسی به مهمانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دوباره پلک دلم می پرد نشانه چیست ؟ شنیده ام که می اید کسی به مهمانی :)یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :)یوسف گم گشته باز آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر ......!
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر راه پنهانی میخانه نداند همه کس جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر ......! رضوان و بهشت و حور و عین را بی روی تو جاودان نخواهم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen رضوان و بهشت و حور و عین را بی روی تو جاودان نخواهم منم چون شاخ تشنه در بهاران تویی همچون هوای ابرو باران
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر منم چون شاخ تشنه در بهاران تویی همچون هوای ابرو باران نو گل نازنین من تا تو نگاه می کنی لطف بهار عارفان در تو نگاه کردنست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen نو گل نازنین من تا تو نگاه می کنی لطف بهار عارفان در تو نگاه کردنست تشنه اس به جانم ، همیشه،تا هستم غمش اصیل تر از یک نیاز روحانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تشنه اس به جانم ، همیشه،تا هستم غمش اصیل تر از یک نیاز روحانی یاعلی گفتیم و طوفانی شدیم مست از آن دستی که میدانی شدیم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen یاعلی گفتیم و طوفانی شدیم مست از آن دستی که میدانی شدیم من می گویم ستاره ای بود شهید پیدا شد و چرخی زد و در خون گم شد
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر من می گویم ستاره ای بود شهید پیدا شد و چرخی زد و در خون گم شد همه ی درد من این است که می پندارم دیگر ای دوست من ! دوست نداری باشم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen همه ی درد من این است که می پندارم دیگر ای دوست من ! دوست نداری باشم مردی صفای صحبت ایینه دیده از روزن شب، شوکت دیرینه دیده .....
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر مردی صفای صحبت ایینه دیده از روزن شب، شوکت دیرینه دیده ..... هر کرا اسرار کار آموختند مهر کردند و دهانش دوختند