نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دل فایز چو پروانه به دورش مدامش سوختن باشد تمنا ادب و شرم تو را خسرو مه رویان کرد آفرین برتو که شایسته ی صد چندینی .......:yahoo (65)::yahoo (111)::yahoo (68):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر ادب و شرم تو را خسرو مه رویان کرد آفرین برتو که شایسته ی صد چندینی .......:yahoo (65)::yahoo (111)::yahoo (68): :yahoo (76): یار گرفتهام بسی، چون تو ندیدهام کسی شمع چنین نیامدست از در هیچ مجلسی
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :yahoo (76): یار گرفتهام بسی، چون تو ندیدهام کسی شمع چنین نیامدست از در هیچ مجلسی یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد ...... الله اکبر
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یازده پله زمین رفت به سمت ملکوت یک قدم مانده زمین شوق تکامل دارد ...... الله اکبر در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت کي در سراي چشمم ، قصد ظهور داري؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen در خواب ديده بودم، يک شب فروغ رويت کي در سراي چشمم ، قصد ظهور داري؟ یاد باد آنکه به بالین تو شب های دراز پاسبان مردم چشم نگران بود مرا......
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یاد باد آنکه به بالین تو شب های دراز پاسبان مردم چشم نگران بود مرا...... آسايش دو گيتی تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آسايش دو گيتی تفسير اين دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا آنان که خاک را به یک نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند؟!:yahoo (99):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر آنان که خاک را به یک نظر کیمیا کنند آیا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند؟!:yahoo (99): دركلبه مارونق اگرنیست صفاهست تورونق این كلبه وكاشانه من باش .
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دركلبه مارونق اگرنیست صفاهست تورونق این كلبه وكاشانه من باش . :)) شبی چو شبنم گل صرف کن به بیداری سحر برآر سرو وصل آفتااااب ببین
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر :)) شبی چو شبنم گل صرف کن به بیداری سحر برآر سرو وصل آفتااااب ببین :)) ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :)) ندانمت به حقیقت که در جهان به که مانی جهان و هر چه در او هست صورتند و تو جانی :y (696)::y (763)::y (556)::y (717)::yahoo (107): یار مرا غار مرا عشق جگر خوار مرا ..........
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر :y (696)::y (763)::y (556)::y (717)::yahoo (107): یار مرا غار مرا عشق جگر خورا مرا.......... آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟ :yahoo (76):
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟ :yahoo (76): :)):)):)):)):y (465)::y (650):
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟ بیوفا حالا که من افتادهام از پا چرا؟ :yahoo (76): اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان هلو های با دشمنان اوکی بای! :)) مشالا دایره شعریتون چه گستردست
نقل قول: نوشته اصلی توسط tolkien اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان هلو های با دشمنان اوکی بای! :)) مشالا دایره شعریتون چه گستردست :yahoo (23): یکی همیشه هست که عاشق منه نگام که میکنه پلک نمیزنه
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen :yahoo (23): یکی همیشه هست که عاشق منه نگام که میکنه پلک نمیزنه همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایان بنوازد آشنا را
نقل قول: نوشته اصلی توسط HossEin_v همه شب در این امیدم که نسیم صبحگاهی به پیام آشنایان بنوازد آشنا را آن عملی را که خدا طالب است حب علی ابن ابیطالب است
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen آن عملی را که خدا طالب است حب علی ابن ابیطالب است تو خود ای گوهر یکدانه کجایی آخر ؟!:yahoo (117): کز غمت دیده مردم همه دریا باشد......
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو خود ای گوهر یکدانه کجایی آخر ؟!:yahoo (117): کز غمت دیده مردم همه دریا باشد...... دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen دردم از يار است و درمان نيز هم دل فداي او شد و جان نيز هم ما مست صبوحیم ز میخانه توحید ....... حاجت به می و خانه خمار نداریم .....!!;)
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر ما مست صبوحیم ز میخانه توحید ....... حاجت به می و خانه خمار نداریم .....!!;) مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen مه من هنوز عشقت دل من فکار دارد تو یکی بپرس از این غم که به من چه کار دارد درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد :y (725): نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار ارد ........:y (714)::y (445):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر درخت دوستی بنشان که کام دل به بار آرد :y (725): نهال دشمنی برکن که رنج بی شمار ارد ........:y (714)::y (445): در این سرای بی کسی ، کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen در این سرای بی کسی ، کسی به در نمیزند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمی زند دلا مشتاق دیدارم غزیب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم...:y (704)::y (682)::y (519):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر دلا مشتاق دیدارم غزیب و عاشق و مستم کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم...:y (704)::y (682)::y (519): معشوق شدن ز عاشقی سخت تر است قدر این مرحله از عشق ، بسی ناب تر است
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen معشوق شدن ز عاشقی سخت تر است قدر این مرحله از عشق ، بسی ناب تر است تو و طوبی و ما و قامت یار ..... فکر هر کس به قدر همت اوست
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو و طوبی و ما و قامت یار ..... فکر هر کس به قدر همت اوست تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید درود.. در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر درود.. در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی ،حکم آنچه تو فرمایی یا رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen یا رب این شمع دل افروز ز کاشانه کیست جان ما سوخت بپرسید که جانانه کیست تا نشد رسوای عالم کس نشد استاد عشق نیم رسواعاشق اندر فن خود استاد نیست!
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تا نشد رسوای عالم کس نشد استاد عشق نیم رسواعاشق اندر فن خود استاد نیست! تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت تو را این همه بلبل نوای عشق زند چه التفات بود بر صدای منکر زاغ ؟!
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تو را این همه بلبل نوای عشق زند چه التفات بود بر صدای منکر زاغ ؟! غم دل با که بگویم که مرا یارى نیست جز تو اى روحِ روان، هیچ مددکارى نیست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen غم دل با که بگویم که مرا یارى نیست جز تو اى روحِ روان، هیچ مددکارى نیست تاجرعه ای از جام الستت ندهند آگاهی از این بلند و پستت ندهند
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر تاجرعه ای از جام الستت ندهند آگاهی از این بلند و پستت ندهند درد من، عشق تو و بستر من؛ بستر مرگ جز تواَم هیچ طبیبى و پرستارى نیست
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen درد من، عشق تو و بستر من؛ بستر مرگ جز تواَم هیچ طبیبى و پرستارى نیست یا با"ت" تموم میشه یا "ی" اعتراف می کنم کم اوردم تواضع ز گردان فرازان نکوست گدا گر تواضع کند خوی اوست
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یا با"ت" تموم میشه یا "ی" اعتراف می کنم کم اوردم تواضع ز گردان فرازان نکوست گدا گر تواضع کند خوی اوست بازم ی :)) تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen بازم ی :)) تو را من چشم در راهم شباهنگام که می گیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی یا حضرت عباس یا حضرت عباس خودت پناه داش محسن ما باش:yahoo (76)::yahoo (68):
نقل قول: نوشته اصلی توسط خانم دکتر کوثر یا حضرت عباس یا حضرت عباس خودت پناه داش محسن ما باش:yahoo (76)::yahoo (68): ممنون اینم قبوله :)) شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید
نقل قول: نوشته اصلی توسط RealMohsen ممنون اینم قبوله :)) شاید این جمعه بیاید شاید پرده از چهره گشاید شاید مرسی از ارفاق دانه بهتر در زمین نرم بالا می کشد سرفرازی بیشتر چون خاکساری بیشتر