خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 76 از 89 نخستنخست ... 6675767786 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,126 به 1,140 از 1321
    1. Top | #1126
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TheChernobyl نمایش پست ها
      دوستان و همراهان عزیز
      سلام
      فیزیک ذهبی یا یحیوی؟
      زیست پازوکی یا حنیف؟
      دبیره خوبه دیگه ایم تجربه داشتین معرفی کنید ولی اصرار خاصی دارم از تاملند ببینم
      تو فیزیک ها با هیچکدوم کلاس نداشتم ولی توی فیلم قسمت اول که رایگان میزارند و نگاه کردم من ذهبی رو بیشتر پسندیدم شاید حس من اینطوری بوده
      برای زیست هم بنظرم با حنیف برید بهتره هم قدرت بیانش بهتره آدم جذب میشه تقریبا هم خوب درس میده فقط زمان بندیش خوب نیست که ان شاء الله اونم رعایت میکنه البته زمان بندی بد ماله تقریبا همه کلاس کنکوری های معروف بنظرم همینطوریه
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

2. Top | #1127
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

تو فیزیک ها با هیچکدوم کلاس نداشتم ولی توی فیلم قسمت اول که رایگان میزارند و نگاه کردم من ذهبی رو بیشتر پسندیدم شاید حس من اینطوری بوده
      برای زیست هم بنظرم با حنیف برید بهتره هم قدرت بیانش بهتره آدم جذب میشه تقریبا هم خوب درس میده فقط زمان بندیش خوب نیست که ان شاء الله اونم رعایت میکنه البته زمان بندی بد ماله تقریبا همه کلاس کنکوری های معروف بنظرم همینطوریه
      دمت گرم داداش

بقیه دوستان نظری ندارید؟
      انتخابمو بکنم یا حرفی برای صرف نظر کردن هست

3. Top | #1128
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فیزیک برو سراغ میرزایی یا روح الله غلی پور یا مجد آبادی یا میرحسینی

4. Top | #1129
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دمت گرم داداش

بقیه دوستان نظری ندارید؟
      انتخابمو بکنم یا حرفی برای صرف نظر کردن هست
      فیزیک برو سراغ میرزایی یا روح الله غلی پور یا مجد آبادی یا میرحسینی

5. Top | #1130
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رفقا من ریاضیم تعریفی نیس ضعیفم با عباسپور پیش برم میتونم بیام بالا؟یا خیلی سطح بالا درس میده؟
      بین عباسپور و ملاکپور موندم
      زمین شناسیم ی عزیزی بگه چلاجور خوبه یا رجایی؟
      همین دو تارو جواب بدین دیگه مزاحم نمیشم
      نگاه چون ضعیفی بنظرم ملاک پور خیلی خوبه از خیلی سبز جامع هم تکلیف میده
      زمین شناسی خودت یه مهروماه بگیر بخون
      شیمی و زیست کیو میبینی؟
      من خودم شیمی رو بابایی میبینم اما چون صفرم ، البته تلاش میکنم برای یاد گرفتن و مطمعنم پیشرفت میکنم. همش نگران اینم یه مطلب و مبحثی بگه که پیش نیازش یه چیز دیگس و من کلا یاد نگیرم و این همه هزینه و از همه مهم تر وقتم هدر بره البته چند جلسه پایه رو دیدم که اوکی بود فقط یه مسیله تو استوکیومتری پیش نیازش شیمی الی بود که یه نکته شو همونجا توضیح داد چند جلسه دوازدهمم دیدم که ثابت تعادل و اسید باز درس داد که بازم اوکی بودم ولی مثلا هنوز رسم ساختار ها و ارایش الکترونی و فرمول نویسی و اینا رو بلد نیستم کاشکی اول اینا رو میگفت کسی نظری نداره؟
      به سرم زده اول برم چندتا پیش نیاز رو یاد بگیرم بعد بیام ببینم .
      با یه دبیر دیگه بردارم یا همین؟
      زیست هم عظیمی مبیینم
      ویرایش توسط Amir.h.f : 26 مهر 1401 در ساعت 19:41

6. Top | #1131
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir.h.f نمایش پست ها
      شیمی و زیست کیو میبینی؟
      من خودم شیمی رو بابایی میبینم اما چون صفرم ، البته تلاش میکنم برای یاد گرفتن و مطمعنم پیشرفت میکنم. همش نگران اینم یه مطلب و مبحثی بگه که پیش نیازش یه چیز دیگس و من کلا یاد نگیرم و این همه هزینه و از همه مهم تر وقتم هدر بره البته چند جلسه پایه رو دیدم که اوکی بود فقط یه مسیله تو استوکیومتری پیش نیازش شیمی الی بود که یه نکته شو همونجا توضیح داد چند جلسه دوازدهمم دیدم که ثابت تعادل و اسید باز درس داد که بازم اوکی بودم ولی مثلا هنوز رسم ساختار ها و ارایش الکترونی و فرمول نویسی و اینا رو بلد نیستم کاشکی اول اینا رو میگفت کسی نظری نداره؟
      زیست هم عظیمی مبیینم
      سلام خسته نباشی ببین من پارسال در حدی صفر بودم که نمیدونستم مثلا فصل ۲ یازدهم چی هست اصلا یا سه دهم چی میگه و با بابایی خدایی فهمیدم برای من بدی بابایی پارسال زمانبندیش بود مثلا تو ۶ ماه ۵۰ درصد درس داد تو ۴ ماه ۵۰ درصد بعدی بنظرم خودتو اذیت نکن و دنبال معلم دیگه نرو خداییش خوب درس میده و چون امسال کنکور دی هم هست اگر کلاس تا دیش رو شرکت کنی ولی باقی رو آفلاین ببینی خودت تا عید جمع میکنی و از بعد عید میتونی جمعبندی کنی
      زیست عظیمی هم خوبه فقط فصلهای حفظی مثل دو فصل آخر دوازدهم یا دو فصل اول یازدهم رو خودت زودتر پیشخوانی و تست زنی کن عقب نمونی

7. Top | #1132
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      شیمی و زیست کیو میبینی؟
      زیست هم عظیمی مبیینم
      سلام خسته نباشی ببین من پارسال در حدی صفر بودم که نمیدونستم مثلا فصل ۲ یازدهم چی هست اصلا یا سه دهم چی میگه و با بابایی خدایی فهمیدم برای من بدی بابایی پارسال زمانبندیش بود مثلا تو ۶ ماه ۵۰ درصد درس داد تو ۴ ماه ۵۰ درصد بعدی بنظرم خودتو اذیت نکن و دنبال معلم دیگه نرو خداییش خوب درس میده و چون امسال کنکور دی هم هست اگر کلاس تا دیش رو شرکت کنی ولی باقی رو آفلاین ببینی خودت تا عید جمع میکنی و از بعد عید میتونی جمعبندی کنی
      زیست عظیمی هم خوبه فقط فصلهای حفظی مثل دو فصل آخر دوازدهم یا دو فصل اول یازدهم رو خودت زودتر پیشخوانی و تست زنی کن عقب نمونی

8. Top | #1133
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

فقط سعی کن خودت حفظیا رو بیشتر وقت بذاری تاکیدش رو اونا کم تره

9. Top | #1134
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

فقط سعی کن خودت حفظیا رو بیشتر وقت بذاری تاکیدش رو اونا کم تره

10. Top | #1135
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شیمی و زیست کیو میبینی؟
      زیست هم عظیمی مبیینم
      والا داداش زیستو هنوز انتخاب نکردم
      شیمی اقاجانی دیدم پارسال
      اقاجانی اول دهمو میگه ساختار لوئیسو ارایش الکترونیو جدول تناوبی و فرمولا
      حتی دوازدهمو درس میداد میگف اول برین پیش نیازای دهمو ببینین
      اره حتمن اینکارو بکن ک سر تستا دوزاریت دیر نیفنته
      از بابایی چیزی ندیدم پس نظری نمیدم

11. Top | #1136
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام عزیزان
      طبق تحقیقات موسادی ای ک ب عمل اوردم
      فهمیدم کلاس سالیانه401 فیزیک میرحسینی حدود120 الی 130 ساعته و کلاس نکته و تستش حدود60 الی 70 ساعت
      سوالم از شما باتجربه ها اینه ک کدومشو بهتره ببینم؟
      اینم بگم ک همایش فیزیک کامرانو دارم. ک خلاصه درس میده و توضیحاتش اکثرا در قالب تسته
      از روشش بدم نمیاد ولی نیاز میبینم قبل از تستی کار کردن یکی مفهومی باهام کار کنه
      با این تفاسیر نکته و تست میرحسینیو ببینم یا سالیانش؟
      اندکی دو دلم و ترجیح خودم روی سالیانست اما130 ساعت کم نیس تخم گذار میشم پای دیدنش

12. Top | #1137
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کسی کانال فیلمای سالیانه فیزیک میرحسینی 401 رو داره؟
      خودم دارم کامل نی کاملشو میخام

13. Top | #1138
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      جوزف اگه مصوبه قطعی شه واسه امتحان نهایی پیشنهادی نداری؟! @_Joseph_
      Lost in DayDream

14. Top | #1139
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      سلام جواباتون رو دادم مقابل سوالاتتون
      ممنونم. خیلی کامل گفتید

فقط اینکه برای ریاضی موج آزمون الگو و جامع نشر الگو + موج خیلی باهم تفاوت دارند؟

پاسخنامه کدوم بهتره ؟

من ریاضی ضعیفم و مباحث رو تدریس ملاک پور و معین کرمی میبینم . به نظرتون به همراه منبع اولم که کتاب خیلی سبز جامع هست، بهتره فقط موج آزمون رو بزنم یا جامع نشر الگو + موج آزمون ؟

برای فیزیک هم ضعیفم و کلاس یحیوی میرم .

کتاب خیلی سبز جامع تک جلدی محسن توانا رو دارم. تست های فصل حرکتش رو زدم و همونطور که گفتید حس میکنم تست هاش طبقه بندی و چینش آموزشی خوبی ندارن .

به نظرتون ۴ جلدی خیلی سبز بگیرم ؟

از بین ۴ جلدی خیلی سبز و میکرو کدوم بهتره ؟

و اینکه برای منبع سطح دوم فیزیک ،گفتید موج آزمون چاپ جدید پر از اشکال هست ؟ چاپی که الان در سایتشون موجوده خوبه ؟

اشکال هاش ویرایش شده؟

در کل برای منبع سطح دوم فیزیک ، به نظرتون جامع فیزیک نشر الگو پایه و دوازدهم رو کار بکنم یا موج آزمون فیزیک ؟

برای شیمی هم ضعیفم و کلاس بابایی میرم. منبع سطح دوم بعد از مبتکران ها ، فصل آزمون بهتره یا موج آزمون یا آیکیو جامع ؟

@rezzanr
      @AmirReza400
      @_Joseph_
      ویرایش توسط سردرگم : 13 آبان 1401 در ساعت 12:35

15. Top | #1140
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سردرگم نمایش پست ها
      ممنونم. خیلی کامل گفتید

فقط اینکه برای ریاضی موج آزمون الگو و جامع نشر الگو + موج خیلی باهم تفاوت دارند؟

پاسخنامه کدوم بهتره ؟

من ریاضی ضعیفم و مباحث رو تدریس ملاک پور و معین کرمی میبینم . به نظرتون به همراه منبع اولم که کتاب خیلی سبز جامع هست، بهتره فقط موج آزمون رو بزنم یا جامع نشر الگو + موج آزمون ؟

برای فیزیک هم ضعیفم و کلاس یحیوی میرم .

کتاب خیلی سبز جامع تک جلدی محسن توانا رو دارم. تست های فصل حرکتش رو زدم و همونطور که گفتید حس میکنم تست هاش طبقه بندی و چینش آموزشی خوبی ندارن .

به نظرتون ۴ جلدی خیلی سبز بگیرم ؟

از بین ۴ جلدی خیلی سبز و میکرو کدوم بهتره ؟

و اینکه برای منبع سطح دوم فیزیک ،گفتید موج آزمون چاپ جدید پر از اشکال هست ؟ چاپی که الان در سایتشون موجوده خوبه ؟

اشکال هاش ویرایش شده؟

در کل برای منبع سطح دوم فیزیک ، به نظرتون جامع فیزیک نشر الگو پایه و دوازدهم رو کار بکنم یا موج آزمون فیزیک ؟

برای شیمی هم ضعیفم و کلاس بابایی میرم. منبع سطح دوم بعد از مبتکران ها ، فصل آزمون بهتره یا موج آزمون یا آیکیو جامع ؟

@rezzanr
      @AmirReza400
      @_Joseph_
      سلام، برای ریاضی اول که ضعیفین نیاز به منبع مکمل نیست فعلا، ولی موج ازمون ریاضی رو خوبه بگیری چون سطحش زیاد بالا نیست و از الان کار کنی خوبه، چون برای ماه های پایانی حجمش زیاده، تست زیادم که خودت میدونی ریاضیتو نجات میده.....

اشکالات چاپ جدید موج ازمون مهم نیستن، حداقل برای من که فیزیکم خوبه مهم نبودن و خودم اکی میکردمش،تنها درسی که ارزششو داره سال دوازدهم چهار جلدی جدید بگیری زیسته، بنظرم سمت چهار جلدیش نرو، بنظر خودم الان جامع خیلی سبزشو که داری کار کن، به همراهش سه سطحی بزن، چون موج فیزیک ممکنه سنگین بشه برات، اگه سنگین نبود همون موج بزن،حجم نشر الگو پایه خیلی زیاده و بهتره نگیری،

مبتکران حجمش زیاده بنظرم یا ایکیو باید باشه و یا مبتکران، فصل سنگینه برات، موج بخر خیلی خوبه

صفحه 76 از 89 نخستنخست ... 6675767786 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)