خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

شروع امتحانات نهایی 1404 از اول اردیبهشت !!! ( غیر رسمی )

سلام دوستان. من امروز رفتم اداره و مسئول مربوطه یه موضوع عجیبی رو عنوان کرد. گفت این طرح زوج و فرد فقط برای امساله و جلسه گذاشتن که از سال بعد امتحان نهایی ها از اول اردیبهشت شروع میشه. یعنی کسایی که میخوان 1404 بدن. از اول اردیبهشت یازدهم شروع میشه و بین امتحانای یازدهم و دوازدهم 15 روز فاصله هست. پس کنکور اردیبهشت این وسط چی میشه؟ اخه مدارس که اردیبهشت درسا رو تموم نمیکنن. من واقعا موندم مملکته یا سیرک؟؟؟ واقعا همچین چیزی ممکنه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nadiaa نمایش پست ها
      سلام دوستان. من امروز رفتم اداره و مسئول مربوطه یه موضوع عجیبی رو عنوان کرد. گفت این طرح زوج و فرد فقط برای امساله و جلسه گذاشتن که از سال بعد امتحان نهایی ها از اول اردیبهشت شروع میشه. یعنی کسایی که میخوان 1404 بدن. از اول اردیبهشت یازدهم شروع میشه و بین امتحانای یازدهم و دوازدهم 15 روز فاصله هست. پس کنکور اردیبهشت این وسط چی میشه؟ اخه مدارس که اردیبهشت درسا رو تموم نمیکنن. من واقعا موندم مملکته یا سیرک؟؟؟ واقعا همچین چیزی ممکنه؟
      سلام.
      ایده خیلی خوبیه ولی به شرطی که اردیبهشت دوازدهم امتحان بده و خرداد یازدهم. این ایده از ایده ای که الان هست یک روز در میان پایه ها امتحان بدن بهتره. دوازدهمیا از عید به اینور به بهونه کنکور اصلا مدرسه نمیان. من به عنوان دبیر ریاضی مدرسه بعد عید دانش اموز پایه دوازدهم در مدرسه ندیدم! معلم ها هم با اشراف به این موضوع دروس رو قبل عید تموم میکنن. پس چه بهتر که به جای خرداد اردیبهشت امتحان بدن و این باعث میشه خرداد ماه ازاد باشن که به جمع بندی برای کنکور تیر برسن. یازدهم هم که همون خرداد امتحان بده. حتی یازدهمیا و دهم ها هم بعد عید کم میان الان فروردین داره تموم میشه من یه جلسه کلاس حسابان یازدهم برگزار کردم!

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Math_teacher نمایش پست ها
      سلام.
      ایده خیلی خوبیه ولی به شرطی که اردیبهشت دوازدهم امتحان بده و خرداد یازدهم. این ایده از ایده ای که الان هست یک روز در میان پایه ها امتحان بدن بهتره. دوازدهمیا از عید به اینور به بهونه کنکور اصلا مدرسه نمیان. من به عنوان دبیر ریاضی مدرسه بعد عید دانش اموز پایه دوازدهم در مدرسه ندیدم! معلم ها هم با اشراف به این موضوع دروس رو قبل عید تموم میکنن. پس چه بهتر که به جای خرداد اردیبهشت امتحان بدن و این باعث میشه خرداد ماه ازاد باشن که به جمع بندی برای کنکور تیر برسن. یازدهم هم که همون خرداد امتحان بده. حتی یازدهمیا و دهم ها هم بعد عید کم میان الان فروردین داره تموم میشه من یه جلسه کلاس حسابان یازدهم برگزار کردم!
      درسته اما اگر اینطور باشه کسی که فارغ التحصیله باید یازدهم و دوازدهم رو با هم ترمیم کنه عملا اردیبهشت میره یازدهم رو میده و خرداد هم دوازدهم وقتی برای جمع بندی و حل ازمون جامع نمیمونه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      درسته اما اگر اینطور باشه کسی که فارغ التحصیله باید یازدهم و دوازدهم رو با هم ترمیم کنه عملا اردیبهشت میره یازدهم رو میده و خرداد هم دوازدهم وقتی برای جمع بندی و حل ازمون جامع نمیمونه
      احتمالا کنکور اردیبهشت چند روز زودتر برگزار بشه

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      احتمالا کنکور اردیبهشت چند روز زودتر برگزار بشه
      همچین چیزی امکان نداره سازمان سنجش اسفند ماه اطلاعیه داد که 11 اردیبهشت 1404 نوبت اوله و 6 تیر ماه نوبت دوم

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نمیخوام سیاه نمایی کنم ولی عملا پشت کنکوری ها و فارغ ها با این طرح حذف میشن. برای یازدهمی که سخت نیست امتحان دادن تو سال پایه. درساشو میخونه و امتحان میده. اما یه فارغ التحصیل باید دو پایه رو همزمان بخونه و امتحان بده. نمیدونم امتحان شبه نهایی که امروز برگزار شد رو دیدین یا نه اما گرفتن نمره بالای 17 خیلی خیلی سخته. خوندن کتابای فرمول 20 که فقط دوازدهمش 200 صفحه ست قضیه رو پیچیده تر میکنه. تاریخ و محیط زیستم روش. دوستانی که خوشحال بودن عمومیا حذفه و دیگه تست قرابت نمیزنن الان کجان و در چه حالن؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      همچین چیزی امکان نداره سازمان سنجش اسفند ماه اطلاعیه داد که 11 اردیبهشت 1404 نوبت اوله و 6 تیر ماه نوبت دوم
      نمیدونم شاید بهتر باشه امسال یازدهم رو ترمیم کنید
      ولی به عنوان کسی که کنکور ۱۴۰۲ رو تجربه کرده میگم همه چیز امکان داره

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Vina نمایش پست ها
      نمیدونم شاید بهتر باشه امسال یازدهم رو ترمیم کنید
      ولی به عنوان کسی که کنکور ۱۴۰۲ رو تجربه کرده میگم همه چیز امکان داره
      فکر کنم شما از قوانین مطلع نیستین. امسال نمیشه یازدهم رو ترمیم کنی . یازدهم فقط برای دانش اموزای پایه هست امسال. دوما قضیه هم ترازی چی میشه امسال ترمیم کنم سال بعد ترازش کمتر میشه خدا ازشون نگذره

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فکر کنم شما از قوانین مطلع نیستین. امسال نمیشه یازدهم رو ترمیم کنی . یازدهم فقط برای دانش اموزای پایه هست امسال. دوما قضیه هم ترازی چی میشه امسال ترمیم کنم سال بعد ترازش کمتر میشه خدا ازشون نگذره
      نمیدونم چی بگم واقعا
      هر روز از این مصوبه یه باگ جدید پیدا میشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینید اموزش پرورش قرار نیس با همه سازها برقصه. اولویت اموزش پروش افرادی هستن که دانش اموز دبیرستان هستند و میخوان سال های بعد کنکور بدن. اینکه امثال منو شما بعد از کلی سال دوباره میخوایم بیایم کنکور شرکت کنیم و برخلاف جریان آب شنا کنیم مشکل اموزش پرورش نیس. ما باید خودمون رو با شرایط وفق بدیم. اگر میتونیم بسم الله اگر نمیتونیم بهتره بیخیال شیم.

11. Top | #11
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      درحدحرفه صدرصد گوش ندین به فکرسال بعد هستین از همین امروز شروع کنید
      همه برنامه ازموناو حتی کنکور بهم میرزه همون دوروز یکبار بهتر ازینه یک ماه بیشترو صرف نهایی بشه

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      البته ازاین اسکلایی که تو اون وزارت خونه هستن همچین چیزی بعیدنیس

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کسی که تستی بلده تشریحی براش اب خوردنه

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farzaddd نمایش پست ها
      کسی که تستی بلده تشریحی براش اب خوردنه
      برا اختصاصی درسته ولی عمومی نخیرجناب

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فقط اونایی که ازاین مصوبه دفاع میکنن کارنامشونوهم بزارن
      فقط یه عده سهمییا هستن دفاع میکنن
      ویرایش توسط Mhdmhb : 27 فروردین 1403 در ساعت 17:23

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)