خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

موضوع: کنکور 1404

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

کنکور 1404

سلام وقت همگی بخیر
      من مهر امسال میرم دوازده ریاضی یه سوال داشتم خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
      اولیش اینکه توی تابستون باید هم پایه دهم و هم یازدهم هردورو تستی جمع کنم یا فقط یکیش؟ اخه توی برنامه‌ی ماز و قلمچی هم دهم داره هم یازدهم..
      بعد اینکه اگه مثلا توی تابستون بخوام فقط یازدهم رو جمع کنم و یکمم ۱۲ رو پیشخوانی کنم پس کِی وقت میکنم دهم رو بخونم؟
      و سوال اخرمم اینه که کسی هست که از مدیکال استوز مشاوره گرفته باشه؟ مشاوراش خوبن؟ کلا اگه مشاور خوب میشناسید معرفی کنید خیلی ممنون میشم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام ببین پیش رفتن با برنامه آزمون خیلی خوبه اما به این موضوع هم باید توجه کنی که توی پایه در چه وضعیتی هستی اگر پایه قوی داری هر دو رو بر اساس برنامه آزمون جلو برو اگر که در پایه ضعف داری دهم رو ببند و فقط به سوالات اون پاسخ بده می تونی ترکیبی هم کار کنی مثلا میگی من شیمی پایه قوی دارم اما فیزیکی ضعیفه شیمی رو هم دهم و هم یازدهم پیش میرم اما در فیزیک فقط دهم و یا فقط یازدهم رو پیش میرم چرا که در آغاز سال تحصیلی قراره دوباره پایه شروع شه توی آزمون ها اما سوالات آزمون در پایه ای که. برای پیش نرفتی رو هم حتما باید تحلیل کنی چرا که یک پیشنیاز ذهنی داری ازش پس برسی اون برات کاملا جدید نیست و با آغاز مهر ماه که دوباره پایه ها شروع میشه شروع اون برات راحت تر هست و حتی یک سری از اون ها رو یاد گرفتی امید وارم که تونسته باشم بهت کمک کنم.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام یه توصیه کوچیک بهت میکنم
      اگه میخوای با برنامه آزمونا پیش بری حواست باشه که برای خودت بازه های مرور دروس رو بسازی چون خود آزمونا توی تابستون قرار نیستش که از مطالب آزمون قبلی هم دوباره توی بودجه بندی سوالی طرح کنن

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MR.MASK نمایش پست ها
      اگر که در پایه ضعف داری دهم رو ببند و فقط به سوالات اون پاسخ بده
      منم تو همین فکرم فقط سوالم اینه که اینطوری از مهر باید یازدهم و دوازدهم رو با هم همزمان بخونیم شدنیه؟ خیلی سنگین نمیشه یهو؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)