«««« به نام دوست »»»»«توجه» «توجه»
*<جدید ترین ویرایش تاپیک در تاریخ: 1403/5/15>*
منابع معرفی شده مطابق سبک جدید سوالات کنکور سراسری در سالهای اخیر بوده و مطابق با مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی میباشد پس کتابهای دروس عمومی که به صورت تستی بودند از تاپیک حذف شده است .
در قسمت دروس عمومی صرفا به معرفی کتابهای تشریحی برای امتحانات نهایی بسنده شده است . اما در رابطه با دروس اختصاصی هم کتابهای تستی مناسب کنکور و هم کتابهای تشریحی برای امتحانات نهایی خرداد مورد بررسی قرار گرفته اند.
بقچه:
** قسمتی به نام "بقچه" که به نام کتابهای پیشنهادی { هم تستی هم تشریحی} اشاره میکند و کسانیکه وقت زیادی برای خواندن تمام تاپیک ندارند میتوانند اخر هر درس از قسمت"بقچه"منابع معرفی شده را در زمانی سریعتر مشاهده کنند.
در این قسمت سعی شده منابع معرفی شده هم جنبه اقتصادی و هم از جنبه حجم و زمان مطالعه این منابع در نظر گرفته بشه مثلا کسی که میخواهد از تابستان پیش رو استارت کنکور 1404 را بزند را در نظر گرفته ایم .
این بخش در اصل * نسخه جیبی * این تاپیک جامع هستش واطلاعات تاپیک در این قسمت به صورت فشرده و MP3 طور در آمده .
قبل از مطالعه تاپیک دقت کنید که:
""ما در بازار کنکور کتاب بد نداریم "" و بر عکس بقیه انتخاب هایمان که بین بد و بدتر است در بازار کنکور به لطف رقابت موسسات انتخاب بین بهتر و بهترین تر است
تذکر: همانطور که گفته ام هدف این تاپیک معرفی و تاکید بر یک منبع خاص بازار نیست بلکه جمع آوری اکثر منابع خوب بازار در یکجاست و انتخاب بر عهده خودتان و با توجه به سطح خودتان است نه بر اساس معرفی و تاکید من و یا دیگران
اول برویم سمت توضیحاتی که در تاپیک قبلی هم موجود بود و حتما توصیه میکنم این توضیحات مطالعه بشود.
نمیدانم خوب است یا بد . متاسفانه یا خوشبختانه اکثر دانش اموزان (به خصوص سال اولی هایی که میخواهند از تابستان سال اول استارت کنکور بزنند و قبلا تو باغ نبودند) منابعی را تهیه میکنند که از زبان افراد و یا مشاورها میشنوند حتی بدون اینکه منبع مورد نظر رو بررسی کنند و تحقیق کنند و یک فصل حتی شده مطالعه کنند و چون فقط یک نفر منبعی را معرفی میکند همان منبع را میخرند .
واقعیت این است که کتابهای موجود در بازار از نظر محتوای آموزشی و تستی همگی پوشش عالی بر مطالب دارند و شاید در بیشترین حالت ممکن اختلاف بین یک کتاب مطرح با کتاب مطرح دیگر 15 درصد باشد و الا محتوای همگی تقریبا بیش از 85 درصد یکی است .
ولی حقیقتی دیگر وجود دارد که گرچه کتب بازار همگی شباهت سطح زیادی به یکدیگر دارند ولی این شباهت در سطح دانش آموزان کاملا برعکس است یعنی سطح دانش آموزان به شدت اختلاف زیادی با یکدیگر دارد و یکی قوی و یکی دیگر ضعیف و متوسط است.
بنابراین نمیشود برای همه یک نسخه واحد پیچید و انتظار نتیجه هم داشت .پس دنبال منعبی باشید که بتواند با سطحی که هستید شما را پیشرفت بدهد
بنا به دلایل بالا و دلیل مهم تر من را بر آن داشت تا اندک امکانی که داشتم به واسطه دوست کتابفروش خوبم که کتابهای بازار رو بررسی کنم از نزدیک نظرات و بررسی های خودم در رابطه با کتابهای مشهور بازار را اینجا برایتان بازگو کنم تا خودتان بهترین انتخاب را بنابه شرایط خودتان داشته باشید.
امید است که محتوای این تاپیک برایتان سودمند باشد.
لازم به ذکر است در تهیه لیست بررسی و کتب من علاوه بر بررسی های خودم از نظرات 4 نفر از دوستان خودم استفاده کرده ام که همگی این کتابها را کامل مطالعه کرده و نتیجه گرفته اند . اگر اصرار بر نام بردن ازشون نبود اسامی و رشته تحصیلیشون رو همینجا مینوشتم . ولی همین بس که در رشته دانشگاه های زیر مشغول تحصیل اند.
دندان پزشکی ارومیه
پزشکی تبریز
پزشکی اصفهان
داروسازی تبریز
قبل از معرفی منابع لازم میدونم چند نکته رو ذکر کنم .
1) بهترین کتاب کتابی ست که از آن یاد میگیرید . سوای تبلیغات و معرفیها و تاریخ چاپ و .... کتابی که میفهمیدش و ازش یاد میگیرید بهترین کتاب برای شماست
2) تورو خدا سال کنکور اتاقتون رو تبدیل به کتابفروشی نکنید . این مشکل در کنکوریها به شدت مشاهده میشه حتی کنکوریهایی که رتبه های خوب میاورند هم کتابهایی میخرند که به جز یکی دو فصل کتاب فصول دیگر سفید سفید باقی مونده و کار نکرده اند .
3)کتابهایی که معروف هستند و همه میخرند لزوما نمیتوانند برای شما مناسب باشند.
4) برای شروع و یادگیری یک درس یک کتاب کافی است کتابهای دیگر را وقتی بخرید که کتاب اولتان تمام شده باشد و سطح سوادتان افزایش یافته باشد.
5) وسواس نداشته باشید. مهم تر از کتاب و کلاس و ... وقت شماست پس یکروز وقت بزارید و کتاب مورد نظرتان را انتخاب کنید و بعدش دیگر سایتهای انتشارات و کتابفروشی ها را چک نکنید و شروع کنید به خواندن
6) درباره هر منبع سعی میکنم توضیح مختصری بدم ولی بعضی منابعی که نیازی به توضیح ندارند را همینطوری معرفی میکنم تا محتوا زیاد نشود . بیشتر توضیحات سر منابعی است که اختلاف بر سرشان زیاد است
7) توجه داشته باشید که ما کتاب بدی نداریم که اصلا مناسب نباشد. سعی من این بوده که در هر درس کتابهای مطرح و کامل بازار رو معرفی کنم. لذا وسواس را کنار بگذارید. و کتابی را انتخاب کنید و شروع کار را بزنید اصلی ترین منبع شما زمان است و این زمان ارزشمند را سر یک اپسیلون بهتر و بهترین بودن هدر ندهید.
8)چون تعداد کتب خوب بازار زیاد است من هم تا حد امکان سعی میکنم تمام کتابها رو اسم ببرم تا خودتان انتخاب کنید .
9) تقدم و تاخر منابع به هیچ عنوان مبنی بر خوب بودن و منبع اول و دوم و سوم بودن کتابی ندارد و ترتیب معرفی اصلا به معنی این نیست که کتابی که اول از همه معرفی شده است بهتر است
در نظر دارم کتابهای تشریحی دروس عمومی رو یکجا معرفی کنم .
در این بخش برندینگ انتشارات ها بررسی میشه و توضیحات تقریبا برای تمام دروس صدق میکند و سبک تالیف برندهای انتشارات در دروس مختلف از یه سبک و الگوی تکراری پیروی میکنند . پس برای اینکه زیاد طولانی نشه تاپیک به بررسی برند های چاپ شده در قسمت منابع تشریحی برای دروس عمومی میپردازیم .
برای دروس عمومی برند های تشریحی خوبی که میشه بهشون تکیه کرد به شرح زیر هستند .
فرمول بیست گاج :این کتابها برای هر سه پایه موجود هستند . کتابها یا به شکل موضوعی { ادبیات و عربی } یا به شکل درس به درس و یا به شکل ترکیبی از هر دو تالیف شده اند . ابن مورد بسته به درس متفاوت است . درسنامه و توضیخات مفصل از ویزگی های بارز این کتابها هست . همچنین در بخش سوالات هم تقریبا ایده های سوال به شدت وفادار به سوالات تشریحی امتحانات نهایی سالهای پیش میباشد . یکی از بارز ترین ویزگی های این کتابها وفاداری به شدت بالای این کتابها به کتابهای درسی است یعنی تمام متن کتاب درسی رو اورده و زیر و بمش رو کامل شرح داده و دسته بندی کرده .
یکی دیگر از وجه تمایز های کتابای فرمول بیست در اکثر دروس عمومی و تخصصی وجود QR Code های تدریس و حل سوال برای دروس هستش. انصافا هم تدریس اساتید خوب هست و میتونید ازشون استفاده کنید . تنها کافیه رمزینه رو اسکن کنید و فیلم واستون پخش بشه . طبق بررسی هم که خودم کردم ترافیک اینترنت این رمزینه ها نیم بها حساب میشه.
شاید نقطه منفی رو بشه پاسخ نامه به شدت کلید مانند تشریحی اون دانست . که البته شاید این نکته مثبت هم باشد که شما را از همان اول به پاسخ های دقیق کلید مانند عادت دهد .
پر سوال مهروماه: یه کتاب که واقعا لایق این اسم است به معنای واقعی پر سوال و پر ملات . از همه رنگ شهر فرنگ هر جور سوالی داره و از نظر اموزشی هم کتاب غنی هستش و میشه گفت انتخابیه که سخته در برابرش مقاومت کرد . پاسخ نامه مفصل از ویژکی های بارز کتابهای پر سوال مهروماه هستش. و تو پاسخ نامه نکات و هشدار و ... دیده میشه . چاپ کتابهای به شدت با کیفیت هست و از نظر بصری و گرافیک هم یه سروگردن از باقی کتابای تشریحی بالاتر قرار میگیره برای هر سه پایه چاپ شده است . خلاصه و مفید کتابای خیلی هستند.
راه نهایی نشر دریافت: نظری ندارم
کتابهای شب امتحان؟ و بانک نهایی// و ماجراهای من و درسام// خیلی سبز: یه خسته نباشید بگیم به خیلی سبز که بمباران کتابهای تشریحی رو کرده و از همه نوعی چاپ کرده . و یه خسته نباشید پلاس پرومکس به توان 10 بگیم به اعضای همیشه در صحنه شورای عالی انقلاب فرهنگی که با این مصوبه قرار بود با شمشیر دوالفقار و با شعار علی برکت الله دست این ظاهر مافیای کنکوری رو قطع کنند اما مثل سر هیدرا مار چند سر افسانه ای اساطیر یونانی این مافیا یه سرشو قط میکنی دو تا به جاش درمیاره و سلام علیکم میگه بهت عحبببب بگذریم در و دل زیاده و وقت و حوصله شما و من کم
شب امتحان رو شخصا پیشنهاد نمیکنم . اما بانک نهایی که دست پخت جدید انتشارات خیلی سبز است عالی از اب در امده و قار هست در همه دروس عمومی حسن ختام پر سوال ترین و متنوع ترین و خوراک ترین منبع مورد نظر باشد . این کتاب ها هم قیمت خوبی دارند هم حجم خوب و هم تالیف خوب به طوری که علاوه بر سوالات تشریحی تالیفی فراوان به شکل درس به درس دارای درسنامه خلاصه مروری و جمع بندی طور نیز میباشند که برای نهایی عالی هست { یعنی همون کار شب امتحان رو هم میکنه} هم اینکه سوالای تشریحی تمام ازمونهای نهایی برگزار شده رو درس به درس اورده و یه منبع عالی و عظیمی برای سوالات تشریحی هستش. حتما توصیه میشه .
راجب کتابای ماجراهای من و درسام باید بگم که از همون اول کتابای خوبی بودن مخصوصا برای کسانیکه سطح علمی واقعا ضعیفی دارن کتابای مناسبی اند . درسنامه پر پیمون دارن و سوالای تشریحی به اندازه ولی چون چاپ این کتابا قبل از مصوبه است پس سوالاشون یکم شاید اپدیت نباشه اما از نظر درسنامه قابل استفاده اند.
کتابهای سیر تا پیاز گاج: در دروس عربی و ادبیات فارسی و اندکی زبان علی الخصوص عربی بسیار عالی عمل کرده اند . اگر بسیار از درس فاصله داشتید و نیاز به منبع درسنامه ای عالی دارید سیر تا پیاز های گاج این کار را کرده اند. منبع سوالات تشریحی قوی ندارند و باید دنبال سوالات تشریحی سالهای اخیر در اینترنت بگردید .
بقچه عمومی :
نکته پایانی: بیین کتابای فرمول بیست و پر سوال مهروماه و بانک نهایی خیلی سبز انتخاب کنید .
اگر دبیر خوبی دارید نیازی به درسنامه ندارید و کتاب درسی رو بلدید . یدونه بانک نهایی خیلی سبز بگیرید و کار را تمام کنید . قیمت من و سوالای زیاد. تمااااام
اگر نیاز به اموزش کتاب درسی دارید بین پر سوال مهروماه و یا فرمول بیست گاج انتخاب کنید .
بریم سراغ دروس تخصصی .////شیمی////
دو بخش کنیم .
اول تشریحی هارو بگیم . بعد بریم سر وقت تستی هاش.
منابع تشریحی مفید :
فرمول بیست گاج : ویژگی هایش در قسمت عمومی ها گفته شده ولی بخوام دقیق تر بگم . کتاب خیلی کامله . شاید کامل ترین باشه . سوالای سخت داره . یعنی بخوان نهایی رو سخت کننش قطعا این کتاب میتونه واستون مفید باشه . دید کتاب از سطح نهایی بالاست به نظرم .
بانک نهایی خیلی سبز : LOVE و دیگر هیچ . خوب و عالی . اگر نیاز به سوال دارید انتخاب خوبیه.
ماجراهای من و درسام: طبق توضیحاتی که در قسمت عمومی داده شده .
منابع تستی کنکور درس شیمی :
مبتکران:
این کتاب شاید برای کنکور های 98 و 99 و 1400 منبع بسیار خوبی به شمار میرفت جوریکه فقط همین کتاب رو میزدید کاافی بود. اما حقیقتا برای کنکورای 401 و 402 و به بعد و علی الخصوص برای کنکور های 403 یه منبع به شدت out to date هستش {توجه کنید منظور از این حرف یعنی تستها زیاد منطبق بر تفکر طراح کنکور نیست }. سوالات به شدت سلیقه ای { سلیقه منظور سبک خاص بهمن بازرگانی در اموزش شیمی که عالیه ولی خب یه کنکوری زمان این رو نداره انصافا اگر زمانش رو دارید و یا دانش اموز پایه هستید این کتابا شیمی شما را جوری میسازد که توپم تکونش نمیتونه بده}. دور از کنکور{ منظور درصدی از تستهای تالیفی مولف هستش . که واقعا بعضیاشون عجیبن مثلا در این کتاب با تستهایی مواجه خواهید شد که 5 گزینه دارند !!!!} . برنامه اموزشی اشتباه { منظور مطالب خارج از کتاب درسی هست که بعضی دانش اموزایی که زیاد به مطال بکتاب مسلط نباشند را دچار شک و تردید خواهد کرد . دانش و الا این مطالب با برنامه آموزشی مولف کاملا منطق و اصولی هست }و خارج از سبک و سیاق کنکورهای اخیر{ منظور همون سبک طراح کنکور هست } ویزگی بارز این کتابهاست .
اشتباه نکنید کتاب به شدت کامل هستش{ خیلی خیلی خیلی کامل } . ولی همین کامل بودن اضافی از حد نقطه ضعف این کتاب هستش { البته نه برای همه . برای عاشقان درس شیمی این کتاب یه کتاب آسمانی هستش}.
برای کنکور های اخیر باید کتابی داشت که نمونه و ایده های تالیف کتاب منطبق بر انچیزی باشد که کنکور مد نظر دارد . خلاصه بخواهم بگویم برای افزایش سواد شیمی توصیه میشوند نه برای کنکور . نیاز به ویرایش اساسی دارند و مولف باید اینارو بکوبه از نو بسازه و حجم کتابها هم باید کم بشه اینهمه مطالب اضافه بر سازمان نیاز نیست . اگر این کتابها را دارید حتما استفاده کنید ولی بر روی تستهای بدون علامت این کتاب به هیچ عنوان زیاد وقت نزارید چرا که ارزش کنکوری ندارند . تستهای کنکور و المپیاداش رو بزنید .{ خود مولف توضیح داده چجوری از کتابش استفاده کنید . }
خیلی سبز سال به سال :
برخلاف مبترکرانهای سال به سال این کتابها اپدیت خوبی شده اند و تقریبا کتاب دهم یازدهم برای شروع کتابهای مفیدی هستند. سوالات سبک جدید . درسنامه های منطبق بر کتابای درسی و برنامه اموزشی مطابق انچیزی که انتظار میرود . پاسخ نامه خوب . طراحی و حجم بسیار خوب . اگر سطح اموزشی شما خود اموز است کتابای مفیدی برای اموزش دروس هستند. استفاده کنید . اما اگر معلم خوب و جزوه خوب دارید که اموزش شما را پوشش دهد . و صرفا به خاطر تست میخواید بگیرید . دست نگه دارید کتابای بهتری معرفی خواهند شد .
میکرو جامع گاج دو جلدی{مسعود خوش طینت - فرشاد هادیان فرد - حسن ایزدی}:
درسنامه هم برای سالهای دهم و یازدهم و هم برای دوازدهم خوبه و یه جزوه عالی به شمار میره که میتونید درس رو ازش کامل یاد بگیرید . و برید سمت تستها . در تالیف تستها توجه ویژه ای به مسائل شده و تستهایی همسنگ کنکور های جدید طراحی شده اند . اما در بخش حفظیات و مفاهیم که در کنکور های اخیر به شدت پر رنگ شده اند تستها معمولی هستند.
پاسخنامه کتاب هم خوب هست . اما یه سری اشتباه تایپی در چاپی که من دارم در پاسخ نامه دیده میشه که چندان ازار دهنده نیستند. سطح کتاب متوسط هستش . و دانش اموزی که یه کلاسی رو شرکت کرده میتونه واقعا با این کتاب ارتباط خوبی بگیره . تغداد تستها هم منطقی هستش.
پ.ن: این کتاب میکرو جامع گاج دقیقا تجمیع شده کتب آیکیو دهم + ایکیو یازدهم +آیکیو دوازدهم میباشد که در دو جلد ارائه شده است
نشر الگو پایه + نشر الگو دوازدهم { مولفین : شاه پرویزی + شرانلو}:
بسیار بسیار وفادار به کتابهای درسی و تستهای کنکور . و دیگر هیچ . لحن کتاب خشک و رسمی و نوع طراحی و صحافی هم عادی است . اما از محتوای کتاب هیچ چیزی کم نیست . کتاب درسنامه خلاصه و تقریبا کتاب درسی طور دارد ولی در قسمت بانک تست سعی کرده پوشش جامعی بر روی تستهای کنکور داشته باشد . تستهای تالیفی همسنگ تستهای جدید کنکور هستند و دانش اموزای حرفه ای از مطالعه این کتاب لذت خواهند برد و بخش سیمی آلی این کتاب و مسائل در سوالات تالیفی انصافا کیفیت خوبی دارد . در ابتدای هر بخش ازمونی از حفظیات مهم اورده شده و در بین تستهای هم مفاهیم و حفظیات به خوبی مورد سوال قرار گرفته اند . پاسخ نامه ضغفهایی دارد و عاری از اشکالات تایپی و علمی هم نیست اما باز هم این اشکالات اند ک شمارند. کیفیت کلی کتاب مطلوب ارزیابی میشود برای کنکورهای اخیر . سطح کتاب در سطح کنکور و کتاب درسی است .
نشر الگو جامع تیتانیوم{ مولفین: جعفری + معروفی}:
بالاخره یه کتاب جامع شیمی همه جوره از نشر الگو چاپ شد . بنده شخصا به تالیفات الگو در دروس شیمی و فیزیک و ریاضی احترام ویژه ای قائلم . این کتاب هم درسنامه طبقه بندی شده و در سبک و سیاق کنکور و کتاب درسی دارد. اما بانک تستهای این کتاب مزین شده به سوالات گلچین ازمونهای قلمچی . و سطح سوالاتی هم که گلچین شده تقریبا همشون نکته دار و خاص هستند و مفاهیم و حقظیات و مسائل به طور یکنواخت بهشون پرداخته شده و این کتاب کمبودی از نظر پوشش دهی مطالب ندارد . یکی از آپدیت ترین و به روز ترین کتابای شیمی بازار هست که به شدت منطبق بر سبک و سیاق کنکورای اخیر تالیف شده است .
نردبام جامع خیلی سبز:
به به . عجب کتابی . یه کتاب ویژه و داغ داغ . هیچ عیبی نمیشه از این بانک تستهای این کتاب گرفت . جز یک ایراد . کتاب برای سطح اموزش مناسب نیست چون تست کنکوری ندارد . اما اگر دبیری دارید که جزوه اش کامله و تستهای کنکور رو پوشش میده و کتاب درسی رو کامل براتون شرح میده . و دنبال بانک تست تالیفی هستید. جز این کتاب سراغ کتاب دیگری نروید . بسیار دقیقو منطبق بر کنکور و بدون هیچ اضافی کاری . نکات ویژه در پاسخ نامه و تستها نهفته است که شمارو کامل کامل آب دیده خواهد کرد . مسائل بسیار دقیق و ترکیبی و ایده دار که مشابه اش رو در ازمونهای ازمایشی و کنکورای سخت که الان برگزار میشع بع وفور میبینید . سوالات از مفاهیم و حفظیات و ابهامات کتاب درسی که باز هم در کنکورای اخیر جا خودش کرده اند. در کل با یه کتاب خیلی خوبی طرف خواهید بود .
یه ایراد دیگر که دارد پاسخ نامه کتاب هست که از راه کتاب درسی مسائل رو حل کرده است . واقعا چراا؟؟ WHY??
شیمی جامع ایکیو گاج:
کتاب سطح بندی شده و طبقه بندی بسار خوبی رو دارد . بخش اول تستهای خط به خط . بخش دوم تسلط و بخش دیگر ازمونهای گاج . بخش دیگر نیز تستهای فراتر و ایکیو پلاس
سطح کتاب عالی است . اگر از یه سری اشتباهات علمی کتاب که در چاپی که من داشتم بگذریم در باقی موارد با یه کتاب درخوری طرف هستیم . کتاب سه بار ویرایش شده و پخته تر شده و الان دیگر مناسب کنکور های اخیر است . درسنامه کتاب که در پاسخ نامه است واقعا درسنامه خوبی است . توضیحات خوب و کامل و پاسخ نامه هم انصافا هیچ جای شکی در توضیحات باقی نگذاشته است . سطح کتاب در زمینه مسائل خیلی خوب است و کتاب سوالات خفنی دارد. درباره مفاهیم و حفظیاتم این کتاب بسیار کامل است و تقریبا به همه جا گیر داده است . شاید این گیر دادن الکی به یعضی نکات کتاب درسی در حفظیات و یا طرح تست هایی که در قسمت ایکیو پلاس دیده میشوند و ایده هایی فوق العاده خارج از کنکور دارند { نه همیشه ولی گاها ایده هایی که در طراحی تستهای ایکیو پلاس دیده میشوند به شدت کمیاب اند و مختص همین مولف اند که البته شاید انجنان هم ارزش کنکوری نداشته باشند} نقطه ضعف این کتاب باشد ولی من عقیده دارم کسی که دنبال درصد های بالاتر است قطعا گله ای نخواهد کرد .
منابع ازمونی شیمی:تمام موارد اشاره شده خوب هستند.
فصل آزمون خیلی سبز { ترکیب برنده رو دست نزن}
موج آزمونهای الگو{ خوب اما حجیم}
آزمونیوم مهروماه{ تند اتشین از نوع فلفل نبین چه ریزه}
هزار تست نشر دریافت { کتاب خوب و خاص}
کتاب مسائل شیمی :
سه تا کتاب خوب است یکی نشر الگو و دیگری خیلی سبز. کتاب جدیدتری هم چاپ شده به نام مسئله نامه شیمی مهروماه { جلد سیاه رنگ}
هر سه کتاب خوب هستن . اما سبک و سیاق و نحوه اموزشی که مهروماه در کتابش پیاده کرده بی نظیره و هیچ کتابی به گرد پاش نمیرسه و سعی کرده قشنگ شمارو با مسائل شیمی کنکور آب دیده کنه . تیپ بندی گه این کتاب رعایت کرده با وسواسی به شدت بالا است . پاسخ نامه شاهکار . همه چیز برای یادگیری مسائیل شیمی در این کتاب هست . ولی بانک تست تالیفی این کتاب به غنای کتابای نشر الگو و خیلی سبز نمیرسد . پس اگر صرفا برای تمرین مسائل شیمی میخوهید کتاب تهیه کنید بروید سمت الگو و یا خیلی سبز / اگر دنبال منبع اموزشی هستید بروید سمت مهروماه
کتاب موضوعی شیمی:
عبارتنامه درست نادرست خیلی سبز و یا مهروماه
این کتاب ها دیگر نیاز هست برای کنکور چرا که با انبوهی از عبارات صحیح و غلط و شمارشی در کنکور مواجه خواهید شد پس از همین الان روتین خودتان را مشخص کنید .
هر دو کتابها خوب هستند اما خیلی سبز یه چیز دیگه است انصافا
بقچه شیمی :
تشریحی: فرمول بیست گاج
تستی: اگر دبیر و جزوه خوب دارید : یکی از اینارو انتخاب کنید: تیتانیوم / نردبام جامع؟ آیکیو جامع
موضوعی: مساول شیمی خیلی سبز و یا نشر الگو + کتاب عبارات درست نادرست خیلی سبز و یا مهروماه . { ترجیحا خیلی سبز}
////فیزیک////
منابع تشریحی بازار:
فرمول بیستهای گاج . به نظرم این کتابها عملکرد فوق العاده ای در درس فیزیک داشته اند چه بانک تست غنی شون چه درسنامه عالی شون و چه فیلم های تدریس انلاینی که دارن همه و همه اش عالی
کتاب بانک نهایی خیلی سبز هم که پای ثابت خوبان است .
کتابای تستی کنکور:
4 جلدی ویندوز نشر الگو:
واقعیت من در فیزیک کتابی به کاملی این کتاب سراغ ندارم . درسنامه اموزشی خوب . بانک تست به شدت تکمیل و کافی و حتی زیادی از حد. پوشش تستهای ازمونهای مدارس برتر در فیزیک پوشش تسستهای کنکور. سوالای تالیفی با کیفیت . پاسخنامه های تشریحی استثنائی که اصلا همه چی تمومه و واقعا باید بهش گفت پاسخ نامه تشریحی تحلیلی تکنیکی چون همه چی رو اورده . حتی برای کساییکه ضعف ریاضی دارن قسمتهایی در کاربرد ریاضی در فیزیک هم اورده دیگه چی میخوایید ؟؟ The Best
4جلدی خیلی سبز / 4 جلدی میکرو گاج :
کتابای به شدت خوب و اموزشی یه نمه در سطح تست پایین تر از نشر الگو ها ولی در قسمت درسنامه اموزشی تر از نشر الگو عمل کرده اند و خودمانی تر هستند . کتابهای ثابت شده ای در فیزیک کنکور هستند و همواره جزو پر فروش ترینها بوده اند و قطعا شمارا به درصد خوبی میرسانند. ویرایش های خوبی هم بر روی این کتابها اتفاق افتاده است . اما اگر به فکر درصد های بالاتر هستید نشر الگو را انتخاب کنید .
4 جلد مهروماه :
این کتاب چیزی بین خیلی سبز ها و نشر الگو هستش . سطح متوسط یکم رو به بالا داره در بعضی مباحث سوالات قنشگ و ایده داری داره که انصافا ذهن شمارو باز میکنه به خصوص دو جلو پایه این کتاب که سوالات ایده دار چگالی بالاتری دارن . درسنامه کتاب خوب و کامله ولی شاید هر کسی نتونه باهاش ارتباط لازم رو بگیره . پاسخ نامه هم فوق العاده است و کامل توضیحات رو اراده داده . اگر دانش اموز خودخوان با سطح علمی متوسط هستید میتونید با این کتاب پیش برید .
آیکیو جامع گاج:
یک کتاب مفید در حجم خوب . پاسخنامه عالی . پوشش تستی عالی و متنوع. تعداد تست منطقی که شما رو دلسرد نخواهد کرد . درسنامه ندارد و یه بانک تست عالی است . اگر دبیر خوبی دارید و جزوه خوبی دارید . از طرفی حجم نشر الگو ها و 4 جلدی بودنش را نمیپسندید . در انتخاب فیزیک جامع ایکیو تک جلدی برای بانک تست تمرین تان بعد از کلاس درس شک نداشته باشید که بهترین است . سطح تستها اصلا فضایی نسیتند و بیشتر متوسط و متوسط رو به بالا ولی در سطح کنکور .
نردبام جامع خیلی سبز و تک پایه های نردبام خیلی سبز :
جامع در دست چاپ هست . شک نکید کتاب خوبی خواهد بود.
فعلا بریم سمت تکی هاش
کتابای خوبی هستند . درسنامه شون سطح بالا و خوب و بانک تستشونم منحصر به فرد . اما برای دانش اموزان ضعیف توضیه نمیشود . اما اگر به فکر درصدهای بالا هستید تستهایش شما را به چالش خواهد کشید و ذهنتان را در برخورد با یه ازمون فیزیک دشوار اماده خواهد کرد .
هرکول فیزیک دوازدهم:
فعلا من دوازدهمش رو دیده ام و پایه اش هنوز فکر کنم منتشر نشده . به نظرم کتاب خوبیه ولی خیلی حجیمه . ریاضیش بهتره و تو فیزیک به نظرم بقیه انتشارات با توجه به سبک و سیاق کنکور بهتر عمل کرده اند. بهتر است از این کتاب بگذرید و انتخاب نکنید .
منابع ازمونی فیزیک :
هزار تست فیزیک دریافت{ کتاب جدید و ایده دار به نظرم شناخته شده نیست ولی کتاب خوبیه و مشابه کنکورای اخیر که متوسط هستند.}
فصل ازمون خیلی سبز{ تکراری ولی دیگه چه میشه کرد همین که هست}
ازمونیوم مهروماه{ این کتاب هم شناخته شده نیست ولی بی نظیره به نظرم کاندید بهترین کتاب ازمونی فیزیک میتونه بشه}
موج ازمون نشر الگو{ اغاجان خوبه ولی اینقدر حجیمه که اگر از ابتدای سال کار نشه نمیشه رسوند تو اخر سال}
بقچه فیزیک:
4 جلد نشر الگو+ آزمونیوم مهروماه و یا هزار تست
و یا
آیکیو گاج + نشر الگو دوازدهم { دوازدهم به تنهایی چیزی حدود 50 الی 60 درصد کنکوره } + آزمونیوم مهروماه و یا هزار تست
ریاضیات تجربی:
تشریحی اش همون فرمول بیست و بانک نهایی خیلی سبز ولی واقعا به نظرم نیازی نیست و همون کتاب درسی تمارینش رو خوب کار کنید + سوالای تشریحی سالای قبل
کتابای تستی کنکور:
ریاضیات تجربی جامع خیلی سبز:
این کتاب درسنامه هاش مبسوط و روون هستش و چینش تستهاش کاملا آموزشی هست و شما رو دلسرد نمیکنه اما برای سطح کنکورای اخیر هلو بپر تو گلو هستش و حقیقتا نا مناسب . لذا توصیه میشه اگر ضعف آموزشی دارید حتما کلاس کنکور شرکت کنید . و بانک تستی که انتخاب میکنید بانک تستی قوی باشه تا شمارو کامل آب دیده تون کنه .
ریاضیات جامع تجربی مهروماه:
محبوب ترین کتاب ریاضیات تجربی بازار!! تقریبا کتابی هستی که من توصیه میکنم استفاده کنید در پله اول . کتاب به روز هست . درسنامه خوبی داره . البته اگر خیلی ضعیف باشید ارتباط شاید نتونید باهاش بگیرید . تست همه جور تستی داره ولی غلظت تستهای متوسطش بالاست . تست سخت هم البته دارد. پاسخ نامه خیلی خوبی داره تقریبا و نکات تستی و تکنیک های جالبی رو ذکر کرده ولی باز هم برا سطح کنکورای اخیر شمارو به درصدی خاص نمیتونه برسونه متاسفانه
تخته سیاه سادات:
کتاب بی سرو ته . اگه خیلی پیاده هستید در ریاضی شاید درسنامه فصل تابع این کتاب بتونه شما رو یکم بلند کنه ولی باقی درسنامه به خصوص قسمتهای هندسه و مثلثات و کاربرد مشتق به شدت نکته تستی نوشته شده و اصلا آموزشی توش اتفاق نیافته از طرفی کتاب ناقص هستش و بعضی قسمتهایی که نباید می آورد رو آورده و بعضی قسمتهایی که باید می آورد رو نیاورده و اصلا این کتاب رو توصیه نمیکنم . ولی برای افراد ضعیف درسنامه فصل تابع میتونه حکم ناجی رو داشته باشه در ریاضیات.
ریاضیات جامع تجربی میکرو قرن جدید { مولفین سجاد عظمتی-محمد جواد لطفی}:
این کتاب قبلا مولفینش افراد دیگری بودند و کتاب قبلی کتاب حقیقتا چندان خوبی نبود . ولی با این ویرایش اساسی که این کتاب داشته کلا زیر رو شده و کتاب خیلی خوبیه. درسنامه ها باکس بندی شده ولی تقریبا کامل و نکته مجور هستش . لحن درسنامه ها صمیمی و نوع چاپ کتاب خیلی خوب هست و این دلیلی میشه بر اینکه ریاضی خوندنتون راحت تر بشه . تستهای کتاب به سه بخش تقسیم بندی شدن . اکثر تستهای کتاب سطح متوسط و متوسط رو به بالا دارن که دربینشون تستهای سخت هم با چگالی مناسبی قرار گرفتن . پاسخ نامه کتاب هم خوب و کافی است . اگر فردی هستید که یه منبع متوسط میخوایید کار کنید برای منبع اول و دبیر و جزوه خوبی هم دارید . کتابی که انتخاب میکنید میتواند این کتاب باشد . قطعا شما را رشد خواهد داد
آیکیو جامع گاج:
به اعتراف معلم ها و دانش آموزان و خودم یکی ازبهترین کتابهای متوسط به بالا و قوی بازار همین کتابه چرا؟؟ درسنامه اش تو یه جلد دیگه است که درسنامه ای مفصل و اموزشی است . بانک تست و پاسخ نامه در یه جلد که همین جلد توصیه میشه تهیه بشه. در ابتدای هر بخش هم خلاصه درسنامه داره . این کتاب شاید بشه گفت ویرایشهای خیلی خیلی زیادی روش انحام شده و کاملا مناسب برای شروع تست زنی شماست . نگید سخته آغا جان و .... کنکور قراره تو همین سطح باشه پس از همین اول باید سرشاخ بشید با این تستها اوایل بدن در داره ولی رفته رفته دستتون را میافته. پاسخ نامه خداروشکر عالی عمل کرده و مفصل همه چیر رو توضیح داده . در کل کتاب خوبیه. دبیرخوب بعلاوه همین کتاب میتونه شمارو در کنکورای اخیر رشد بده
نشر الگو جامع +موج آزمون / نشر الگو های پایه به پایه :
کتاب دیگری که تستهاش حرف اول رو میزند تا درسنامه . البته درسنامه کامل هست و حوصله سر بر نیست و برای دانش آموزی که کتاب را میشناسد بهترین است. پاسخ نامه شاید میتوانست بهتر باشد. خوبی این کتاب اینه که با خرید این کتاب به خرید موج آزمون ریاضیات نیازی نیست. کتاب برای سطح ضعیف اصلا مناسب نیست ولی تستهاش مناسب هست .
نشر الگو های پایه به پایه بهترین منبع برای سالهای پایه برای یادگیری تستهای ریاضی است و به دانش اموزان پایه دهم و یازدهم توصیه اکید میشه استفاده کنند.
نردبام خیلی سبزجامع:
رسیدیم به کتاب دیگری که پیشنهاد میشه . افرادی که با آیکیو و نشر الگو حال نمیکنن برای منبع پیشرفته به سمت این منبع بیایند. کتاب تستهای خوبی دارد و تک جلدی هم هست درسنامه کتاب شاید برای داوطلبان متوسط و قوی یه مرور خوبی باشه ولی برای اموزش اصلا مناسب نیست. پاسخ نامه خوب است اما برای کتابی که لفظ پیشرفته را یدک میکشد میتوانست بهتر هم باشد. نقطه ضعف کتاب عدم پوشش تیپ تستهای متنوعی است که میشه از ریاضی طرح کرد . کتاب رو تقریبا قوی ها میزنن ولی با نزدنش هم چیزی رو از دست نخواهید داد . در نظر داشته باشید که کتاب تستهای سختی دارد .
ریاضیات تجربی خوشخوان :
کتاب کامل و به معنای واقعی جامع برای تمام سطوح درسنامه ها هیچ اضافه گویی ندارند به جز در مباحثی که دانستن نکاتی به سریعتر و بهتر شدن و باز شدن ذهن شما در حل سوالات سخت میشوند مثلا بسط نیوتون و تعداد جملات بسط و.... که به شدت در تجزیه عبارات پر توان کاربرد دارد در این کتاب ذکر شده تا دانش آموز بهتر بتواند از خلاقیت خود در سوالات به ظاهر سخت بهره ببرد . باقی درسنامه ها کاملا منطبق بر کتاب درسی و کنکور نوشته شده اند
فصول تابع -مثلثات-حد وپیوستگی-مشتق و کاربرد مشتق- در ابتدای خود بارکدی دارند که مولفین تمام درسنامه فصل رو به صورت ویدیویی برای شما تدریس میکنند و سوالات کتاب را حل میکنند . پس از این بابت اگر با درسنامه ارتباط نگرفتید میتونید بارکد رو اسکن کنید و درسنامه برای شما در سایت آلاء صنعتی شریف تدریس شود .
درسنامه ها کامل و آموزشی است و برای دانش آموزی که تلاش برای فهمیدن ریاضی کند قطعا بهترین منبع خواهد بود .
لازم به ذکر هست بین تمام کتب ریاضی که تا بحال من خودم بررسی کرده ام در قسمت هندسه تجربی و آمار و احتمالات این کتاب بهترین درسنامه را در بر میگیرد مخصوصا قسمت هندسه که علاوه بر تمام مباحث دبیرستان یعنی دهم و یازدهم و دوزادهم مباحث هندسه هفتم و هشتم و نهم را هم آموزش داده و یاد اوری کرده. بانک تست کتاب سطح بندی شده است . تستهای با کیفیتی دارد . انصافا کتابی ست که راضی نگه تان میدارد . اما متاسفانه باز هم مطابق کنکور های جدید نیست و باید اپدیت بشود این کتاب.
کتاب ریاضیات تجربی هرکول:
بالاخره رسیدیم به یک کتاب درجه 1 در ریاضی کنکور که دیگه میشه گفت برازنده کنکور های اخیر است . داغ داغ
کتاب درسنامه های خلاصه دارد . اما بانک تست استثنائی رو دارد که شمارو برای درصد های خوب کنکور یاری خواهد کرد . نیازمند کتاب یه جزوه خوب و دبیری است که شمارا خوب اموزش دهد . باقیش رو تمارین این کتاب به دوش میکشن .
توصیه میکنم قبل از این کتاب اگر دبیری ندارید کتاب ریاضیات تجربی جمع بندی مهروماه رو منبع اول قرار دهید و بعدش هرکول رو منبع دوم و بانک تست قرار دهید . ترکیب این دو کتاب در ریاضی شما معجزه خواهد کرد .
ریاضیات جامع بنفش از خوب تا عالی کانون قلمچی: نام دکتر علی اصغر شریفی رو شنیده اید؟؟ همون طراح خفت قلمچی که تو ازمونای قلمچی خوش درخشیده اند در طراحی سوالات . و دانیال ابراهیمی؟؟ این دو در این کتاب دست به قلم شده اند و یک مجموعه ی بی بدیل از تستهای تالیفی و رنگارنگ با تم سخت را گرد هم اورده اند که هر دانش اموزی با هر سطح عالی و قوی را به چالش خواهد کشید . کتاب به شدت از نظر محتوایی عالی تالیف شده است و دانش اموزان قوی لذت خواهند برد از حل تستهای این کتاب . تمام تستهای کتاب تالیفی هستند و هیچ تست کنکور و تکراری در این کتاب نخواهید یافت . یکی دیگر از ویژگی های بارز این کتاب وجود تعداد معقول و منطقی از تست برای هر مبحث است . برای مثال فصل تابع 532 تست دارد که تقریبا دیگر نکته ای باقی نگداشته اند . ویژگی خوب دیگر میکرو طبقه بندی و تقسیم هر فصل به ریز موضوعات مختلف است که طبق صفحات کتاب درسی تقسیم بنده شده اند که میتوان گفت تنها کتاب ریاضی بازار هست که چنین ویزگی را دارا میباشد. پاسخ های تشریحی کتاب بسیار خوب نوشته شده اند . در کل اگر به دنبال یه محموعه خفن از تستهای تالیفی ریاضی هستید که خلاقیت خودتان را محک بزنید این کتاب جامع ریاضیات تجربی بنفش کانون قلمچی شما را میخواند!.
کتاب ریاضی جامع تجربی پرگار :
کتاب نیازی به معرفی ندارد خودتان ویدیوی زیر را ببینید که مولف کتاب را معرفی میکند به طور کامل.{ البته این کتاب هم ویریاش شده پس در نتیجه ویرایش جدید تر که بهتر است را تهیه بفرمایید مناسب کنکور های اخیر خواهد بود}
منابع آزمون محور و جمع بندی ریاضیات تجربی:
ازمونیوم پلاس مهروماه { شک نکنید عالی است}
موج ازمون نشر الگو { ترکیب برنده رو دست نزن}
"بقچه ریاضیات تجربی کنکور"
توصیه من : دبیر خوب + مهروماه جمع بندی منبع اول و هرکول جامع منبع دوم + آزمونیوم مهروماه
///زیست شناسی ///
منابع تشریحی زیست : آغا جان نیاز نیست به خدا . همون کتاب درسی رو تست هات رو خوب بخونشون + سوالای تشریحی سالای پیش
منابع استارتر سال به سال هم برای دانش اموز پایه و هم برای کنکور زیست شناسی:
خیلی سبز های سال به سال:
کتاب درسنامه خوب و کامل داره . تستهای این کتابها بسیار خوب هستند و پوشش خوبی بر روی خط به خط کتاب درسی دارند و از هر نوع تست از ساده به سخت تست دارند و آخر هر فصل نیسز تستهای ترکیبی دارند. و کتابهای به روز و کم غلطی محسوب میشوند. به شخصه پاسخ نامه این کتابارو زیاد نمیپسندمشون .
میکرو سال به سال گاج قرن جدید{ گروه اموزشی زیستاز}: MY LOVE
چه بگویم و چه بگویم؟؟ عالی و محشرررر همه چی به اندازه و خوب و واقعا هیچ ایرادی نمیتونم از این کتابا بگیرم . واقعا واقعا واقعا محشر استفاده کنید بخونید لذتش رو ببرید . ابر کتابای زیست شناسی مال همین گروه زیستاز هستش . تمام تالیفاتشون بی نظیره
نسل جدید نشر الگو سه سال / کتابای زیست مهروماه/ کتابای نشر دریافت :
یه زمانی شاید امروز هرگز توصیه نمیشوند هیچکدام . کتابای خیلی بهتری هست در بازار پولتون رو هدر ندهید.
آیکیو جامع گاج:
باز هم گروه زیستاز و دیگر هیچ . من هیچ ایرادی از این کتاب نمیتونم بگیرم . توصیه اکید و شدید در حد لالیگا میشود که استفاده بکنید. منبه اول هم میتونید استفاده بکنید . فقط تستهای ترکیبی اش رو نزنید و رفته رفته ترکیب با گذشته رو بزنید و اینده رو بزارید بعدا میزنیدشون. همین . اغا عجب کتابیه خودمونیم هااا ویریاش های اساسی شده . رسما ترکوندن
پینوکیو جامع:
این کتاب هم نماینده خیلی سبزه که اومده با آیکیو گاج رقابت بکنه و با ویرایش های اخیری که روی کتاب انجان گرفته واقعا میشه گفت که کتاب خوبی شده و به روز هستش و میتونه در کنار آیکیو دوشادوش بمونه . کتاب خوبیه . فقط ایکیو یه نمه بهتره به نظرم و پاسخ نامه و سبک سیاق کنکوری بیشتری از پینوکیو داره .
زیست جامع منتشران:
ببین همین اول کار بگم . هر کتابی زدی . حتما و حتما اخر کار مخصوصا اون نزدیکای عید و توی جمع بندیهات این کتاب رو قرار بده . حتی اگر وقت کمی داری همین کتاب رو بگیر دو یه بار بزن . عیب نداره و قطعاع پیشرفت خواهی کرد و سر جلسه کنکور اون چیزی که ازت انتظار میره رو این کتاب اورده . تقریبا هر نکته ای که ارزش کنکوری داره و تو باید بدونی رو این کتاب اورده . عجیب کتاب هستش . من به عنوان کتاب جمع بندی و نظم دهی ذهن یه کنکور توصیه میکنمش . چون نکته ای حاشیه ای نداره . تو رو فوکوسست رو میبره روی نکات کنکوری و کتاب درسی و چه چیزی از این بهتر .
نردبام های سال به سال خیلی سبز :
من دهمش که جدیدا چاپ شده رو ندیده ام ولی یازدهم دوازدهمش رو برای فصولی رندوم ازش کار کرده ام . من اولش فکر میکردم این کتابا قراره نکات پنهان کتاب درسی رو دست بزاره روشون ولی بیشتر و تقریبا در تمام موارد سعی کرده نکات ابهام رو ببره بالا و شمارو در تصمیم گیری بر سر گزینه درست به شک بندازه و بعضی جاها هم واقعا کلافه تون میکنه سر این قضیه چونکه یه عبارت که غلطه رو درست گرفته . یا در بعضی جاها واقعا زده دیگه جاده خاکی مثلا برا ژنتیک دوازدهم تستهایی اورده که شجره نامه هستن و شجره نامه ژنتیک تو نظام قدیم بود و توی نظام جدید من ندیدم کتابی و یا ازمونی شجره نامه بده برا ژنتیک . در کل کتابایی ان که بعضیا شاید به شدت دوست داشته باشنشون جون واقعا با کتابای دیگر بازار متفاوت اند . ولی شاید بعضیا هم ازشون متنفر بشن. انتخاب با خودتان.
کتابای ازمونی:
موج ازمون { من چیزی که راجب این کتاب میپسندم اوردن تستهای کنکور از سال 80 تا 403 هستش . به نظرم این عالیه. و ازمونهای موضوعی و فصلی و سوالات سخت و گاها چالشی ش}
هزار تست { تقریبا همه میزنن . به نظرم تست غلط داره. ایده های نظام قدیمی داره ولی خالی از لطف هم نیست که نزنید }
فصل آزمون چاپ جدید{ یه کتاب جمع بندی خیلی عالی که برنامه جمع بندیش فوق العاده است }
آزمونیوم مهروماه{ ویژگی بارزش نگاه های ابهام داری هست که مولف در بعضی موارد ابهامی استفاده کرده و شمارو در تضمیم گیری سر سوالات چالشی اب دیده میکنه}
آزمو پلاس گاچ{ ویژگی بارزش داشتن سوالات ایده نو هستی ولی به نظرم اپدیت نشده و بهتره ببینید که اپدیت میشه یا نه}
"بقچه زیست شناسی کنکور"
خلاصه مفید بگم
آیکیو جامع + منتشران /
اگر وقت زیاد دارید پینوکیو رو هم بزنید. /
اگر پایه هستید حتما میکرو های قرن جدید بزنید. از دست ندهید میکرو قرن جدید هارو
فصل آزمون خیلی سبز + هزار تست + موج ازمون + ازمونیوم مهروماه+ آزمون پلاس گروه زیستاز اگر موجود باشد.
آزمون زیاد بزنید بچه ها توی زیست برای همین کتابای ازمونی زیادی رو گفتم . ولی ازمونهای زیست زیستاز و خیلی سبز و سنجش و قلمچی رو از دست ندهید و صد البته مدارس برتر
زمین شناسی کنکور{ویژه رشته تجربی}
مهروماه + خیلی سبز
کارو را میندازه
»»»»موفق و پیروز باشید««««