مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
سلام خوبید؟
ببخشید من سال دهم و یازدهم، زیست ۱ و ۲ خیلی سبز رو داشتم و تا حد خوبی هم حلشون کردم. تابستون امسالم، همینا رو نه کاملِ کامل ولی خب خیلیی از تستاشونو زدم و تحلیل کردم (بیشترِ تستهای ترکیبی آخر فصلها مونده)؛ الان برای پایه دوباره برم همونا رو برای دور سوم بخونم یا برم سراغ منبع جدید؟ اگه باید برم برای منبع جدید، چی پیشنهاد میکنید؟ (سطحم متوسط رو به پائینه تقریبا)
خیلی ممنون ^_^
سلام ممنون شما خوبین
اگه من باشم میرم سراغ آیکیو چون دیگه فرصت تا کنکور اونقدر نمونده که بشه چند تا منبع خوب کار کرد برای همون اون بهترین کتابه رو به نظرم بهتره کار کنیم که خب تا جایی که من اطلاع دارم فعلا آیکیو جامع بهترینه و اگه فرصت کردین بازم کتاب دیگه ای حل کنین پینوکیو جامع میگن خوبه چون میگن سوالاش ریز شده مثل کنکور ۴۰۱ زیستش ولی خب من راستش وقتی حلش کردم دیگه احساس کردم واقعا انگار هیچی بلد نیستم چون خیلی بعضی سوالاش ریز شده و خب واقعا اونجوری دیگه فکر نکنم اونقدری تست بیاد ولی بازم گفتم اگه وقت کردین به نظرم پینوکیو بعد آیکیو خوبه
سلام خسته نباشید بنظر من اگر کتابهاتون رو خوندین و به تست هاش مسلط شدید بعد میتونید بین آیکیو یا پینوکیو یا میکرو جامع یکی رو انتخاب کنین ولی اگر هنوز تو تست های خیلی سبز مشکل دارید یادتون باشه خیلی سبز تقریبا تست هاش آموزشیه عموما و الان شما تو یادگیری مشکل دارید و باید روی همونا فعلا کار کنین مجددا یا حتی روی مطالعه و یادگیری درس برنامه ریزی کنید
رفقا من ریاضیم تعریفی نیس ضعیفم با عباسپور پیش برم میتونم بیام بالا؟یا خیلی سطح بالا درس میده؟
بین عباسپور و ملاکپور موندم
زمین شناسیم ی عزیزی بگه چلاجور خوبه یا رجایی؟
همین دو تارو جواب بدین دیگه مزاحم نمیشم![]()
من با رجایی برداشتم معمولیه چیز خاصی نیست واقعا بد توضیح نمیده ولی اینطوری نیست که با توضیحش حل باشه و نیاز به خوندن و فهمیدن خودت هست
من با هیچکدوم از ریاضی هایی که گفتید کلاس نداشتم ولی بنظرم ملاک پور معروف تره با همون بردار الان ریاضی یه بخشیش استاده یه بخش بیشترش تمرین و تکرار خودت هست روز کنکور خیلی سوالارو بلدی ولی وقت نمیکنی حلشون کنی چون معلمت یاد داده ولی دستت سریع نشده بنظرم بدون وسواس یکیشون رو انتخاب کن و بیشتر وقتت رو برای تست زنی بزار
ببین یا موفق میشی یا باید موفق بشی.
ولی تا ابد وقت نداری.
[QUOTE=TheChernobyl;1816370]سلام عزیزان من آخر نفهمیدم دبیر ریاضی کی خوبه؟ فیلم آموزشی میخام ببینم ی خوبشو معرفی کنید دانیال ابراهیمی سروش مویینی
دوستان و همراهان عزیز
سلام
فیزیک ذهبی یا یحیوی؟
زیست پازوکی یا حنیف؟
دبیره خوبه دیگه ایم تجربه داشتین معرفی کنید ولی اصرار خاصی دارم از تاملند ببینم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)