خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 77 از 89 نخستنخست ... 6776777887 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,141 به 1,155 از 1321
    1. Top | #1141
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezzanr نمایش پست ها
      سلام، برای ریاضی اول که ضعیفین نیاز به منبع مکمل نیست فعلا، ولی موج ازمون ریاضی رو خوبه بگیری چون سطحش زیاد بالا نیست و از الان کار کنی خوبه، چون برای ماه های پایانی حجمش زیاده، تست زیادم که خودت میدونی ریاضیتو نجات میده.....

اشکالات چاپ جدید موج ازمون مهم نیستن، حداقل برای من که فیزیکم خوبه مهم نبودن و خودم اکی میکردمش،تنها درسی که ارزششو داره سال دوازدهم چهار جلدی جدید بگیری زیسته، بنظرم سمت چهار جلدیش نرو، بنظر خودم الان جامع خیلی سبزشو که داری کار کن، به همراهش سه سطحی بزن، چون موج فیزیک ممکنه سنگین بشه برات، اگه سنگین نبود همون موج بزن،حجم نشر الگو پایه خیلی زیاده و بهتره نگیری،

مبتکران حجمش زیاده بنظرم یا ایکیو باید باشه و یا مبتکران، فصل سنگینه برات، موج بخر خیلی خوبه
      سلام
      شما واسه فیزیک نشرالگو پایه رو خوندین ؟ جدا از بحث درسنامش ایا میشه به عنوان منبع اول استفاده کرد؟
      تک جلدی خیلی سبز دارم ولی خب به عنوان منبع اول نمیشه استفاده کرد زیادی گلچین شدس البته چاپ 99 رو دارم.

ویرایش توسط ha.hg : 17 آبان 1401 در ساعت 09:50

2. Top | #1142
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ha.hg نمایش پست ها

سلام
      شما واسه فیزیک نشرالگو پایه رو خوندین ؟ جدا از بحث درسنامش ایا میشه به عنوان منبع اول استفاده کرد؟
      تک جلدی خیلی سبز دارم ولی خب به عنوان منبع اول نمیشه استفاده کرد زیادی گلچین شدس البته چاپ 99 رو دارم.
      سلام با اجازه دوست عزیزمون بگم خدمتتون الگوی پایه حرف نداره درسنامه عالی، تنوع سوالا عالی پاسخنامه هم عالی ولی مونده برسید من خودم فقط تستهای مروریش رو زدم برای یکسال سنگینه چون بالای ۲۵۰۰ تا تست داره تو هر فصل پنجاه شصت تا تست داره که شماره تست یکسانه اسمشون تستهای تو در تو هست اگر کل پایه رو بخواین بخونید خیلی طول میکشه ولی دگر برای ۴۰۳ هست بنظرم شک نکنید نه فقط سوالا که پاسخنامه اش هم عالیه
      مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ

که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است

3. Top | #1143
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

سلام با اجازه دوست عزیزمون بگم خدمتتون الگوی پایه حرف نداره درسنامه عالی، تنوع سوالا عالی پاسخنامه هم عالی ولی مونده برسید من خودم فقط تستهای مروریش رو زدم برای یکسال سنگینه چون بالای ۲۵۰۰ تا تست داره تو هر فصل پنجاه شصت تا تست داره که شماره تست یکسانه اسمشون تستهای تو در تو هست اگر کل پایه رو بخواین بخونید خیلی طول میکشه ولی دگر برای ۴۰۳ هست بنظرم شک نکنید نه فقط سوالا که پاسخنامه اش هم عالیه
      درسنامه واسه کسی که کل فیزیک رو یادش رفته بازم مناسبه؟

4. Top | #1144
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

درسنامه واسه کسی که کل فیزیک رو یادش رفته بازم مناسبه؟
      راستش من خودم که کل فیزیک رو یادم رفته بود که هیچ اصلا فیزیک نظام جدید هم بلد نبودم با درسنامه خیلی سخت اوکی. میشدم بعضی وقتها اصلا بنظرم تو اون شرایط کلاس بهترین گزینه است ولی برای کسی که یه حداقلی داره مثلا من پارسال کلاس رفتم و یه درسنامه مفید و مختصر نیاز دارم الان اوکی بود البته توی الکتریسیته ساکن من پارسال نخونده بودم امسال خداییش درسنامه اش بد نبود مثل خیلی سبز چهار جلدی بود تقریبا ولی چون پاسخنامه خوبی داره کمک میکنه به راه افتادن یعنی اون چیزی هم که تو درسنامه خوب متوجه نشید تو پاسخنامه اوکی میشید

5. Top | #1145
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات

سلام
      سلام، من شیفته درسنامش شدم و خیلی خوشم اومد ازش، راجع به تستاشم بگم اغلب تستاش متوسط رو به بالاس و تعدادشم خیلی خوبه برای منبع اول بودن، من نمیدونم سطحتون چطوره ولی من سطح فیزیکم متوسط به بالا بود این کتابو خریدم و خیلی راضی بودم،درسنامشم به نظر خودم برای هر سطحی مناسبه،بنظرم بیستا تست از مبحث جریان بزنین اگه اکی بود بخرین

6. Top | #1146
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام، من شیفته درسنامش شدم و خیلی خوشم اومد ازش، راجع به تستاشم بگم اغلب تستاش متوسط رو به بالاس و تعدادشم خیلی خوبه برای منبع اول بودن، من نمیدونم سطحتون چطوره ولی من سطح فیزیکم متوسط به بالا بود این کتابو خریدم و خیلی راضی بودم،درسنامشم به نظر خودم برای هر سطحی مناسبه،بنظرم بیستا تست از مبحث جریان بزنین اگه اکی بود بخرین
      خیلی متشکرم .
      والا چیزی یادم نیس . تقریبا میشه گفت صفر
      حداقل ها رو که گفته دیگه واسه تست زدن؟
      چون یکی میگه خیلی خلاصه هست یکی میگه کامله .
      مهم کامل بودنه که حداقل ها بگه. اینش واسم مهمه

7. Top | #1147
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

خیلی متشکرم .
      والا چیزی یادم نیس . تقریبا میشه گفت صفر
      حداقل ها رو که گفته دیگه واسه تست زدن؟
      چون یکی میگه خیلی خلاصه هست یکی میگه کامله .
      مهم کامل بودنه که حداقل ها بگه. اینش واسم مهمه
      درسنامش خیلی خوبه در شرایطی که بگید صفرم درسنامه ممکنه کافی نباشه و کتابایی مثل من و درسام و شگفت انگیز یا کلاس لازم باشه ولی کسی که بخواد یادبگیره با همین درسنامه هم خوب یاد میگیره بعلاوه جاهایی که به مشکل بخوره هم انقدر پاسخنامش کامل هست که خوب اوکی بشه بنظرم نگران نباشید من خودم به شخصه طرفدار تعدد منابع نیستم ولی چون چاپ تک جلدیتون قدیمیه و انصافا این کتاب خیلی خوبه پیشنهادش میکنم بعلاوه بنظرم به پیشنهاد دوستمون توجه کنید و سوالا و پاسخنامه و درسنامه یه قسمت که خوب بلدید اگر یادتون هست رو چک کنید ببینید چطوریه بدلتون میشینه یا نه

8. Top | #1148
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Akhansari نمایش پست ها

درسنامش خیلی خوبه در شرایطی که بگید صفرم درسنامه ممکنه کافی نباشه و کتابایی مثل من و درسام و شگفت انگیز یا کلاس لازم باشه ولی کسی که بخواد یادبگیره با همین درسنامه هم خوب یاد میگیره بعلاوه جاهایی که به مشکل بخوره هم انقدر پاسخنامش کامل هست که خوب اوکی بشه بنظرم نگران نباشید من خودم به شخصه طرفدار تعدد منابع نیستم ولی چون چاپ تک جلدیتون قدیمیه و انصافا این کتاب خیلی خوبه پیشنهادش میکنم بعلاوه بنظرم به پیشنهاد دوستمون توجه کنید و سوالا و پاسخنامه و درسنامه یه قسمت که خوب بلدید اگر یادتون هست رو چک کنید ببینید چطوریه بدلتون میشینه یا نه
      اره دقیقا 👌

9. Top | #1149
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      سلام، برای ریاضی اول که ضعیفین نیاز به منبع مکمل نیست فعلا، ولی موج ازمون ریاضی رو خوبه بگیری چون سطحش زیاد بالا نیست و از الان کار کنی خوبه، چون برای ماه های پایانی حجمش زیاده، تست زیادم که خودت میدونی ریاضیتو نجات میده.....

اشکالات چاپ جدید موج ازمون مهم نیستن، حداقل برای من که فیزیکم خوبه مهم نبودن و خودم اکی میکردمش،تنها درسی که ارزششو داره سال دوازدهم چهار جلدی جدید بگیری زیسته، بنظرم سمت چهار جلدیش نرو، بنظر خودم الان جامع خیلی سبزشو که داری کار کن، به همراهش سه سطحی بزن، چون موج فیزیک ممکنه سنگین بشه برات، اگه سنگین نبود همون موج بزن،حجم نشر الگو پایه خیلی زیاده و بهتره نگیری،

مبتکران حجمش زیاده بنظرم یا ایکیو باید باشه و یا مبتکران، فصل سنگینه برات، موج بخر خیلی خوبه
      ممنونم

برای ریاضی موج آزمون رو بگیرم بهتره یا جامع نشر الگو + موج آزمون ؟

و اینکه فیزیک من تک جلدی خیلی سبز محسن توانا رو دارم و احساس میکنم طبقه بندی و چینش آموزشی خوبی نداره :/

به نظرتون از نشر الگو میشه به عنوان منبع اول استفاده کرد برای کسی که ضعیفه ولی کلاس میره ؟ ( کلاس استاد یحیوی میرم واسه فیزیک )

یا اینکه ۴ جلدی خیلی سبز کار کنم با موج فیزیک ؟
      موج فیزیک چاپ جدید غلط داره ؟ من فیزیکم زیاد قوی نیست و ممکنه این غلطاش به ضررم باشه

10. Top | #1150
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ریاضی جامع نردبام ویرایش جدید که تازه اومده چطوریه ؟ ارزش وقت‌گذاشتن داره ؟

11. Top | #1151
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pooya0097 نمایش پست ها
      ریاضی جامع نردبام ویرایش جدید که تازه اومده چطوریه ؟ ارزش وقت‌گذاشتن داره ؟
      خوشخوان یا آیکیواگه هم وقت کردین پایه نشرالگو این سه تا از نردبام بهتره ن اینکه نردبام بده ولی این سه تارو بررسی کردم از نردبام هم سطحش و هم جامع بودنش بهتره

12. Top | #1152
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سردرگم نمایش پست ها
      ممنونم

برای ریاضی موج آزمون رو بگیرم بهتره یا جامع نشر الگو + موج آزمون ؟

و اینکه فیزیک من تک جلدی خیلی سبز محسن توانا رو دارم و احساس میکنم طبقه بندی و چینش آموزشی خوبی نداره :/

به نظرتون از نشر الگو میشه به عنوان منبع اول استفاده کرد برای کسی که ضعیفه ولی کلاس میره ؟ ( کلاس استاد یحیوی میرم واسه فیزیک )

یا اینکه ۴ جلدی خیلی سبز کار کنم با موج فیزیک ؟
      موج فیزیک چاپ جدید غلط داره ؟ من فیزیکم زیاد قوی نیست و ممکنه این غلطاش به ضررم باشه
      سلام ، این سوالارو تو دوتا پست بالا گفتم

13. Top | #1153
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خوشخوان کتاب فوق العاده ایه منتها بدیش اینه دوساله اپدیت نشده

14. Top | #1154
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کسی اطلاع داره،
      کتاب نگارش هم در امتحان نهایی میاد ؟؟
      شعر حفظی چطور؟ در امتحان نهایی میاد ؟؟
      ممنون

15. Top | #1155
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elhameli نمایش پست ها
      سلام
      کسی اطلاع داره،
      کتاب نگارش هم در امتحان نهایی میاد ؟؟
      شعر حفظی چطور؟ در امتحان نهایی میاد ؟؟
      ممنون
      سلام نگارش براب دیپلم لازمه ولی سخت نیست خیلی راحته و تاثیری تو کنکور نداره

صفحه 77 از 89 نخستنخست ... 6776777887 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)