ویرایش توسط ha.hg : 17 آبان 1401 در ساعت 09:50
سلام با اجازه دوست عزیزمون بگم خدمتتون الگوی پایه حرف نداره درسنامه عالی، تنوع سوالا عالی پاسخنامه هم عالی ولی مونده برسید من خودم فقط تستهای مروریش رو زدم برای یکسال سنگینه چون بالای ۲۵۰۰ تا تست داره تو هر فصل پنجاه شصت تا تست داره که شماره تست یکسانه اسمشون تستهای تو در تو هست اگر کل پایه رو بخواین بخونید خیلی طول میکشه ولی دگر برای ۴۰۳ هست بنظرم شک نکنید نه فقط سوالا که پاسخنامه اش هم عالیه
مَا وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَمَا قَلَىٰ
که پروردگارت تو را رها نکرده و مورد خشم و کینه قرار نداده است
راستش من خودم که کل فیزیک رو یادم رفته بود که هیچ اصلا فیزیک نظام جدید هم بلد نبودم با درسنامه خیلی سخت اوکی. میشدم بعضی وقتها اصلا بنظرم تو اون شرایط کلاس بهترین گزینه است ولی برای کسی که یه حداقلی داره مثلا من پارسال کلاس رفتم و یه درسنامه مفید و مختصر نیاز دارم الان اوکی بود البته توی الکتریسیته ساکن من پارسال نخونده بودم امسال خداییش درسنامه اش بد نبود مثل خیلی سبز چهار جلدی بود تقریبا ولی چون پاسخنامه خوبی داره کمک میکنه به راه افتادن یعنی اون چیزی هم که تو درسنامه خوب متوجه نشید تو پاسخنامه اوکی میشید
سلام، من شیفته درسنامش شدم و خیلی خوشم اومد ازش، راجع به تستاشم بگم اغلب تستاش متوسط رو به بالاس و تعدادشم خیلی خوبه برای منبع اول بودن، من نمیدونم سطحتون چطوره ولی من سطح فیزیکم متوسط به بالا بود این کتابو خریدم و خیلی راضی بودم،درسنامشم به نظر خودم برای هر سطحی مناسبه،بنظرم بیستا تست از مبحث جریان بزنین اگه اکی بود بخرین
درسنامش خیلی خوبه در شرایطی که بگید صفرم درسنامه ممکنه کافی نباشه و کتابایی مثل من و درسام و شگفت انگیز یا کلاس لازم باشه ولی کسی که بخواد یادبگیره با همین درسنامه هم خوب یاد میگیره بعلاوه جاهایی که به مشکل بخوره هم انقدر پاسخنامش کامل هست که خوب اوکی بشه بنظرم نگران نباشید من خودم به شخصه طرفدار تعدد منابع نیستم ولی چون چاپ تک جلدیتون قدیمیه و انصافا این کتاب خیلی خوبه پیشنهادش میکنم بعلاوه بنظرم به پیشنهاد دوستمون توجه کنید و سوالا و پاسخنامه و درسنامه یه قسمت که خوب بلدید اگر یادتون هست رو چک کنید ببینید چطوریه بدلتون میشینه یا نه
ممنونم
برای ریاضی موج آزمون رو بگیرم بهتره یا جامع نشر الگو + موج آزمون ؟
و اینکه فیزیک من تک جلدی خیلی سبز محسن توانا رو دارم و احساس میکنم طبقه بندی و چینش آموزشی خوبی نداره :/
به نظرتون از نشر الگو میشه به عنوان منبع اول استفاده کرد برای کسی که ضعیفه ولی کلاس میره ؟ ( کلاس استاد یحیوی میرم واسه فیزیک )
یا اینکه ۴ جلدی خیلی سبز کار کنم با موج فیزیک ؟
موج فیزیک چاپ جدید غلط داره ؟ من فیزیکم زیاد قوی نیست و ممکنه این غلطاش به ضررم باشه
سلام
کسی اطلاع داره،
کتاب نگارش هم در امتحان نهایی میاد ؟؟
شعر حفظی چطور؟ در امتحان نهایی میاد ؟؟
ممنون
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)