خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 124
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بچه ها من تو زندگی از نظر مالی مشکلی ندارم وبهترین زندگی را دارم تازه بابا امسال برا تولدم ی پژو صفر خرید به اسم خودم از نظر امکانات اموزشی ام همچی دارم از بهترین کتابا گرفته تا کل دی وی دی وای کنکور اسان است و ونوس و پرواز و افبا اما خب پول تو زندگی من جای آرامش را نمیگیره من کلأ از دوران راهنمایی آرامشی نداشتم

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      بجه ها شما از زندگیتون راضی هستید ؟
      هیچکس از زندگیش %100 راضی نیس.تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی...نمیدونم مشکلاتت چیه و تا چه حدیه فقط اینو بدون حل هیچ مشکلی غیر ممکن نیس...ماییم که اونو غیر ممکن میبینیم.
      پس واسه زندگیت تلاش کن.

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ehm0294 نمایش پست ها
      هیچکس از زندگیش %100 راضی نیس.تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی...نمیدونم مشکلاتت چیه و تا چه حدیه فقط اینو بدون حل هیچ مشکلی غیر ممکن نیس...ماییم که اونو غیر ممکن میبینیم.پس واسه زندگیت تلاش کن.
      چهارساله ک دارم تلاش میکنم

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هیچکس از زندگیش %100 راضی نیس.تنها کسی که میتونه بهت کمک کنه خودتی...نمیدونم مشکلاتت چیه و تا چه حدیه فقط اینو بدون حل هیچ مشکلی غیر ممکن نیس...ماییم که اونو غیر ممکن میبینیم.پس واسه زندگیت تلاش کن.
      وتا وقتی زندم دست از تلاش برنمیدارم

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چهارساله ک دارم تلاش میکنم
      خو یکم واضح تر بگو کمکت کنیم.میگی مشکل مالیم که نداری پس از چی عذاب میکشی؟!
      از من میشنوی از حاشیه ها دور باش به هدفت تو زندگی فکر کن.امیدوارم مشکلاتت حل شه

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      وبرا تلاشم چیزی کم نمیزارم هرچی دارم میزارم تازمانی ک نفسم بالا نیاد

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باز یه عده دوستان رفتن بالا منبر !
      اینقدر گنگ و نامفهوم حرف میزنی که من آخر نفهمیدم مشکل شما مربوط به خانوادست یا کنکور ! تا وقتی واضح مشکلتو نگی قطعا هیچ‌کس نمیتونه بهت کمک درستی بکنه. علاوه بر این مشکلات زندگی بر‌خلاف تصوری که همه دارن نمیشه با احساسات و دل‌سوزی و ... حلش کرد! (به نظر من) بشین دقیقا مشکلتو بنویس و بقلشم راه حل هایی که به ذهنت میرسه یادداشت کن. اگر جواب نداد بیا هم منو بکش و هم خودتو !

هیچکس از زندگیش %100 راضی نیس
      من راضیم !
      ویرایش توسط Anomander Rake : 13 آذر 1394 در ساعت 00:36

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      وتا وقتی زندم دست از تلاش برنمیدارم
      برادر من ، ما که شمارو ن میشناسیم نه دیدیم ولی اینطوری هیچکدوم از ما نمیتونیم کمکت کنیم .راحت باش یا اگه نیستی با هرکدوم از ما که حرفات رو فکر میکنی میتونی درمیون بزاری تو پیام خصوصی درمیون بزار اول هم خودم رو مدنظر داشته باش ! من قول میدم اگه روراست باشی خود من تا نهایت توانم به رفع شدن مشکلت کمک میکنم !

9. Top | #39
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یه روز میایی میگی میرم خودکشی یه روز میایی میگی بی اعصابم
      یه روز میایی میگی عشقم نمیزاره درس بخونه
      اقا از حاشیه دور باش برو درستو بخون وقت داره میگذره ها

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خو یکم واضح تر بگو کمکت کنیم.میگی مشکل مالیم که نداری پس از چی عذاب میکشی؟!از من میشنوی از حاشیه ها دور باش به هدفت تو زندگی فکر کن.امیدوارم مشکلاتت حل شه
      واضح تر این ک با خانوادم آرامش نمیگرم و بدترم میشه حالم بعضی وقتا میگم کاشکی تو ی خانواده فقیر بودم اما اینجا نبودم !!

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      خدا وکیلی دست از این پوچی و یاس بردار دیگه

الان شما متوجه نیستی. یک روز جاتو با کسی که این وضعیت شما رو نداره عوض کنی میفهمی دنیا چه خبره

من فکر کردم یا مشکل مالیه یا افکار قدیمی و نبود امکانات برای شما. اما با این تفاسیر مثل این که اینطور نیست

پس چیه اخه شما الان جوانی این همه راه برا خوشی . حتما هم نمیگم پول لازمه برای خوشی.

ارتباط شما با دوستانتون چطوره ؟ بیرون میری ؟ رستوران گردش پارک ؟

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      واضح تر این ک با خانوادم آرامش نمیگرم و بدترم میشه حالم بعضی وقتا میگم کاشکی تو ی خانواده فقیر بودم اما اینجا نبودم !!
      باو الان گفتی بابام واسم پژو خریده که

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      بچه ها من تو زندگی از نظر مالی مشکلی ندارم وبهترین زندگی را دارم تازه بابا امسال برا تولدم ی پژو صفر خرید به اسم خودم از نظر امکانات اموزشی ام همچی دارم از بهترین کتابا گرفته تا کل دی وی دی وای کنکور اسان است و ونوس و پرواز و افبا اما خب پول تو زندگی من جای آرامش را نمیگیره من کلأ از دوران راهنمایی آرامشی نداشتم
      میخوام برم بخوابم ولی در آخر

با ابلفضل همه چی داری که برو بخون دیگه
      گفتم دوستت دارم
      .

و همه چیز فرو ریخت
      .

چون جان دادن دسته گنجشک‌ها
      .

در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
      .
      👤یحیی صفی آریان

14. Top | #44

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      Slm😊

Sent from my K019 using Tapatalk

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      یه سلامی هم بکنیم به مشاوران خبره انجمن
      طرف ۱۵ سال درس میخونه مشاور میشه بیمار که بهش مراجعه میکنه نیم ساعت باهاش صحبت میکنه تا راهنماییش کنه
      این دوستمون ۴ خط توضیح داد الان همه دارن تز میدن
      دمتون گرم

صفحه 3 از 9 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن