خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 124
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      سلام
      گفتی میخام نماز بخونم اما
      اما چی؟ اما نداره که .
      برای پیداکردن ارامش فقط خدا میتونه کمک کنه فقط راز ونیاز صحبت باخودش.

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Poorya.Mo نمایش پست ها
      خدا وکیلی دست از این پوچی و یاس بردار دیگهالان شما متوجه نیستی. یک روز جاتو با کسی که این وضعیت شما رو نداره عوض کنی میفهمی دنیا چه خبرهمن فکر کردم یا مشکل مالیه یا افکار قدیمی و نبود امکانات برای شما. اما با این تفاسیر مثل این که اینطور نیستپس چیه اخه شما الان جوانی این همه راه برا خوشی . حتما هم نمیگم پول لازمه برای خوشی. ارتباط شما با دوستانتون چطوره ؟ بیرون میری ؟ رستوران گردش پارک ؟
      بادوستام در حد تلفن خوبه . کلأ بیرون نمیرم تلوزیون هم نگا نمیکنم از صب تا شب هم تو اتاقم سرم توکتابه بعد کنکور 94کلأ فقط سه بار رفتم بیرون ک اونم رفتم کتاب خریدم زود برگشتم

3. Top | #48
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      خب خودت رو خونه حبس کردی دیگه؟
      برو بیرون ی هوا به مخ ات بخوره

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_reza_sbt نمایش پست ها
      باو الان گفتی بابام واسم پژو خریده که
      آره خب احتمالأ اونا برامن خریدن تا سرگرم باشم اما خب ماشین هم مث موبایله تا ی ماه باهاش خوشی اما بعد یک ماه برات میشه ی چيز عادى

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط azadeh. نمایش پست ها
      خب خودت رو خونه حبس کردی دیگه؟برو بیرون ی هوا به مخ ات بخوره
      میخوام برم اما نمیشه اگه برم ب خاطر کنکور 95عذاب وجدان میگیرم

6. Top | #51
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      میخوام برم اما نمیشه اگه برم ب خاطر کنکور 95عذاب وجدان میگیرم
      عزیز شما کنکور را مثل زندگی فرض کردی هر چیزی یه حدی داره تفریح هم یه حدی داره درس هم یه حد
      پس به همه کارهات برس
      موفق باشید.

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خدا وکیلی دست از این پوچی و یاس بردار دیگهالان شما متوجه نیستی. یک روز جاتو با کسی که این وضعیت شما رو نداره عوض کنی میفهمی دنیا چه خبرهمن فکر کردم یا مشکل مالیه یا افکار قدیمی و نبود امکانات برای شما. اما با این تفاسیر مثل این که اینطور نیستپس چیه اخه شما الان جوانی این همه راه برا خوشی . حتما هم نمیگم پول لازمه برای خوشی. ارتباط شما با دوستانتون چطوره ؟ بیرون میری ؟ رستوران گردش پارک ؟
      سه سالی هست تلوزیونا ب خاطر کنکور گذاشتم کنار یعنی کلأ سریال واخبار تعطیل امایکی دوماهی تو کامپیوتر ی فیلم سینمایی نگا میکنم

8. Top | #53
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      داداش اگه استرست درباره و کنکور و نتیجه و آیندس میگم که تو فقط تلاشتو بکن و زیاد خودتو درگیر نتیجه و آخرش نکن که چی میشه و ..... اگه تلاشتو بکنی مطمین باش به اندازه تلاشت هم پاداش میگیری و به اون چیزی که واقعا لیاقتش رو داری میرسی
      امیدوارم از حرفام اینطور برداشت نکنی که روز و شب کلا باید درس خوند به اندازه ای درس بخونید که ازش لذت ببرید نه اونقدری که ازش زده بشید و به زور برید سر کتاب مطمین باشید اینطوری خود به خود بیشتر علاقه مند میشید و ساعت مطالعتون هم بالا میره بدون این که یاس و نا امیدی و اجباری در کار باشه
      پس هدفتونو مشخص کنید و برای هدف تلاش کنید بدون این که مدام به فکر و استرس هدفتون باشید و در خیالات غرق بشید . بیشتر تلاش مهمه البته اونجوری که نه به جسم آسیب برسه نه به روح و روان .
      امیدوارم یه کمک خیلی کوچولو بهتون کرده باشم .

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نمیدونم شاید ب قول دوستمون مال زیاد تو خونه بودنه این وضع

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام،با خواهر و برادرات خوبی؟ اونا شاید بتونن کمکت کنن

11. Top | #56
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salam55 نمایش پست ها
      داداش اگه استرست درباره و کنکور و نتیجه و آیندس میگم که تو فقط تلاشتو بکن و زیاد خودتو درگیر نتیجه و آخرش نکن که چی میشه و ..... اگه تلاشتو بکنی مطمین باش به اندازه تلاشت هم پاداش میگیری و به اون چیزی که واقعا لیاقتش رو داری میرسی امیدوارم از حرفام اینطور برداشت نکنی که روز و شب کلا باید درس خوند به اندازه ای درس بخونید که ازش لذت ببرید نه اونقدری که ازش زده بشید و به زور برید سر کتاب مطمین باشید اینطوری خود به خود بیشتر علاقه مند میشید و ساعت مطالعتون هم بالا میره بدون این که یاس و نا امیدی و اجباری در کار باشه پس هدفتونو مشخص کنید و برای هدف تلاش کنید بدون این که مدام به فکر و استرس هدفتون باشید و در خیالات غرق بشید . بیشتر تلاش مهمه البته اونجوری که نه به جسم آسیب برسه نه به روح و روان . امیدوارم یه کمک خیلی کوچولو بهتون کرده باشم .
      مرسی اما خب برخلاف این حرفات من تصمیم گرفتم شبا ساعت 3بخونم و شبا ی چیزی حدود سه ساعت بخوابم اما اگه بتونم

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alilovegham نمایش پست ها
      سه سالی هست تلوزیونا ب خاطر کنکور گذاشتم کنار یعنی کلأ سریال واخبار تعطیل امایکی دوماهی تو کامپیوتر ی فیلم سینمایی نگا میکنم

ببین داداش من سرعت اینترنتم الان افضاحه

این صفحه رو اوردم بالا اینو بگم برم بخوابم

ببین ارتباطت رو با جمع خراب نکن. منم مثل تو کنکوریم.
      اما بیرون رفتنم 2 3 بار تو هفته سر جاشه. اینستاگرام سر جاشه. تلویزیون سر جاشه
      هفته ای 3 . 4 تا فیلم کمدی اکشن سر جاشه . وبگردی و فعالیتم تو 2 - 3 تا انجمن و سایت هم سر جاشه
      میدونی چقدر توی روحیه تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟
      ولی از طرفی درس رو هم دارم میخونم.
      یعنی همه کتابا تست و تهیه کردم و کار میکنم

اون احساس های ناامیدی و اینا خیلی کمتر سراغ آدم میاد.
      نمیشه همه چیزو ول کرد چسبید به درس. عذاب وجدان دیگه برای چی ؟؟؟
      قبلا تو تاپیک قبلی بهت گفتم همه چیز کنکور نیست.
      ما زندگی نمیکنیم که درس بخونیم !!!
      پس الان دنبال بهانه نباش. راحت تفریح و سرگرمیت رو برنامه ریزی کن در کنار درس خوندنت.
      تموم شد و رفت اصلا نه چالشی هست نه مسئله ای نه مشکلی.

شب خوش

13. Top | #58
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hoomi نمایش پست ها
      سلام،با خواهر و برادرات خوبی؟ اونا شاید بتونن کمکت کنن
      داداشم ازدواج کرده و رفته شهرستان خواهرمم شهرستان دانشگاهه چند سالی هست از هم دوریم

14. Top | #59
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببین داداش من سرعت اینترنتم الان افضاحهاین صفحه رو اوردم بالا اینو بگم برم بخوابمببین ارتباطت رو با جمع خراب نکن. منم مثل تو کنکوریم.اما بیرون رفتنم 2 3 بار تو هفته سر جاشه. اینستاگرام سر جاشه. تلویزیون سر جاشههفته ای 3 . 4 تا فیلم کمدی اکشن سر جاشه . وبگردی و فعالیتم تو 2 - 3 تا انجمن و سایت هم سر جاشهمیدونی چقدر توی روحیه تاثیر داره ؟؟؟؟؟؟؟ولی از طرفی درس رو هم دارم میخونم.یعنی همه کتابا تست و تهیه کردم و کار میکنماون احساس های ناامیدی و اینا خیلی کمتر سراغ آدم میاد. نمیشه همه چیزو ول کرد چسبید به درس. عذاب وجدان دیگه برای چی ؟؟؟قبلا تو تاپیک قبلی بهت گفتم همه چیز کنکور نیست. ما زندگی نمیکنیم که درس بخونیم !!!پس الان دنبال بهانه نباش. راحت تفریح و سرگرمیت رو برنامه ریزی کن در کنار درس خوندنت.تموم شد و رفت اصلا نه چالشی هست نه مسئله ای نه مشکلی.شب خوش
      بیرون رفتن ک اصلأ نمیشه . بقیشم تاحدودی نمیشه . . .

15. Top | #60
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چی؟سه ساعت خواب کار خیلی اشتباهیه،مگه نمیگی درست خوبه پس چرا سه ساعت خواب ؟کار اشتباهیه ما چون درس میخونیم ذهنمون خسته میشه حداقل باید هفت الی هشت ساعت بخونی تا انرژی واسه بدنت تامین بشه....شاید افسردگیت بخاطر کم خوابیت باشه

صفحه 4 از 9 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن