ومن حتی ی لحظه ام آرامش ندارم تو زندگى عزیزان من ی دیوانه ی محض شدم و من ارامشی ندارم تو زندگی از این زندگی پر استرس خستم . از بچگی از زندگیم بدم می امد وحالا ام ک 18ساله شدم ی لحظه ام آرامش ندارم
ومن حتی ی لحظه ام آرامش ندارم تو زندگى عزیزان من ی دیوانه ی محض شدم و من ارامشی ندارم تو زندگی از این زندگی پر استرس خستم . از بچگی از زندگیم بدم می امد وحالا ام ک 18ساله شدم ی لحظه ام آرامش ندارم
سلام
قبول دارم و درک میکنم چی میگی
خوب آره همه ما تو وادی هستیم که خیلی گنگ و خسته کننده و اعصاب خورد کنه
همه ما ترس از آینده و شغل و هزار و یک چیز دیگر داریم. کاری نمیشه کرد
قبل از ما هم همینطور بوده یا شاید بدتر...
خود من هم هر روز یک فکری به سرم میزنه. یک روز ناامید میشم . یک روز میخوام کلا بزارم برم از اینجا. یک روز ..............
خیلیا فکر میکنن دیوانه شدیم. اما خوب اینقدر شرایط سخته و هر کی هر کی شده
بخدا آدم باید خیلی زرنگ باشه و به هیچ کسی هم اعتماد نداشته باشه جز خدا تا بتونه دوام بیاره
خب وقتی آدم همش به مشکلاتش فکر کنه معلومه که حس و حالشم همهش تحت تاثیر قرار میگیره.
این جوری نیست که همه بی مشکل باشن، اتفاقن همه مشکلاتی دارن، مهم کنار اومدن با اوناست و امیدوار زندگی کردنه.
یه سری مسائل هست نمیشه درستش کرد و بهترین کار بیخیال شدن هست، نباید بهش فکر کرد، کلی چیز دیگه هست که میشه بهش فک کرد، چیزای خوب...
یا هم قابل حلاند، علتشو پیدا کن و سعی کن تو مسیری حرکت کنی که نتیجهش، حل مشکلات اصلیت باشه...
در کل دنیا خیلی نامردِ و نمیشه هر انتظاری ازش داشت بهترین کار اینِ که منطقی فکر کنیم و یه سری شرایط رو قبول کنیم، بعضی چیزارو نمیشه کاریش و فک کردنِ دائم دربارهشون فقط ناراحتی میاره...
نه من اینجا مشاورهم و نه خیلیهای دیگه، هرکی از راه میرسه یه چیزی میگه البته قصد همهمون کمک کردنه ولی خب مشاور واقعی نیستیم، اگه مشکلت جدیِ برو با یکی که اینکارهست حرف بزن، بعضیا کمک میکنن، دیده شده که به بعضیا کمک شده...
امیدوارم به چیزایی که میخوای برسی و زندگیت خفن باشه و مهمتر اینکه، خودت راضی باشی، خودت...
خوب من هم خیلی راضی نیستم. مشکلات برای همه هست. حالا من نمیخوام ثابت بکنم که من وضعم بد تره یا شما
در کل خانواده ممکنه در برخی زمینه ها نتونه انسان رو درک بکنه حالا یا به خاطر افکار قدیمی ، وضع مالی یا ......
ولی به این فکر کنید که شما یک پسر هستید. و تا ابد وابسته نخواهید ماند
زمانی که روی پای خودتون بایستید دیگه مشکلی نمیمونه همش حل میشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)