راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
امان از این مشکلات زندگی...
خدایی وااااقعا درکتون میکنم.خود منم کلللللللللللللللللللللللی مشکلات تو زندگیم دارم همین الانشم انقد اعصابم خراب بود خابمم نمیومد یدونه قرص خاب انداختم بعدش گفتم تا خابم ببره بیام پای کامپیوتر و اومدم تاپیک شما رو خوندم.بعضی وقتا که میشینم فک میکنم میگم چرا ما انقد بدبختیم؟ولی وقتی یه نگا ب دوروبرم میندازم میبینم همه آدما مشکلاتی تو زندگیشون دارن.و اینم باید خوب بدونیم که هیچوقت هیچوقت از هییییییییچکی واسمون فایده ای نیس و فقط باید رو پا خودمون وایسیم و سعی کنیم خودمون همه این مشکلارو برطرف کنیم.یه آدمی بشیم که بتونیم به همه بگیم مثل من باش بتونیم یه افتخاری واسه خونوادمون باشیمو به همه نشون بدیم که چیا میتونیم!
منم خودم کلی نشستم غصه خوردم ولی بخدا هیچ فایده ای نداره چیزی درست نمیشه که هیچ.همه چی بدترم میشه روحیه مونم خراب تر میشه و ناامید میشیم.ولی ما هنوز جوونیم.هرکاری بخایم میتونیم انجام بدیم آینده پیش رومونه از این مشکلا درس بگیریم.مام باید یه زندگی برا خودمون درس کنیم.پس سعی کنیم زندگی بچه های خودمون مث خیلی از زندگیای پر از بدبختی نباشه و بچه هامون سرشون بالا باشه و بتونن بهمون افتخار کنن.و اونا مثل خوده ماها نگن من از زندگیمون راضی نیستم.
ان شاء الله همه مون همیشه موفق باشیم و هیچوقت شکست نخوریم.توکل بر خدا فقط دست از تلاش برنداریم و تا وقتی به هدفمون نرسیدیم دس برنداریم
ان شاء الله همه تونو بالا بالاها ببینم3>
ویرایش توسط saj8jad : 12 آذر 1394 در ساعت 23:46
مشکل زندگی خیلی از ماها اینه که از زندگی دیگران عکس میگیریم و فیلم زندگیمون رو با اون عکس مقایسه میکنیم
همه مشکلات دارن برادر من
یکی از بی پولی همین امشب گشنه سر رو بالش گذاشته
یکی از بی سقفی رو کارتون خوابیده اون بیرون
چند روز پیش تایپک زده بودی در مورد خودکشی که الحمدلله رفع شد .
ولی این تلقین کردن ها ، این گفتن ها که من بدبختم ، بدم میاد و... از همه بدتره
اینو علم ثابت کرده
امضامو بخون
متنیه که خیلی ازش روحیه میگیرم ، گذاشتم امضام تا هر وقت تو انجمن پست گذاشتم ببینمش ، جلو چشم بیاد
این مطلب رو بخون :
پیک آلفا چیست؟
مشکل شما شاید فقط با حرف زدن من و بچه ها حل نشه و نمیشه هم تا خودتون همش دنبال تلقین منفی به خودتون باشید.
اگه لازمه به مشاور یا روانشناس مراجعه کنید حتما
چاییتو عوض کن ...
یا شایدم پودرتو ...
خلاصه یه چیزو عوض کن ببین بازم اوضاع متغیر نمیشه ..
دوست بگیر از باحالش اونی که میخندونتت ...
فیلمای کمدی هم زیاد ببین ..
دیدی اواع همینجوریه ..
خلاصه پادشاه خودت باش
سلام دوست عزیز
اینجوری فکر نکن همین افکار باعث میشه که در اینده خدایی نکرده خدایی نکرده خودکشی کنی دیگه پس یگه از این جور فکرا نکن
موفق باشی دوست عزیز
بای
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام دوست عزیز
اینجوری فکر نکن همین افکار باعث میشه که در اینده خدایی نکرده خدایی نکرده خودکشی کنی دیگه پس دیگه از این جور فکرا نکن
موفق باشی دوست عزیز
بای
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)