خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 56
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

خسته شدم از بس خوندم و تست زدم اما یاد نگرفتم(درس فیزیک وریاضی)

سلام

بر چه اساسی میگید برای ریاضی و فیزیک باید فقط تست زد؟؟؟

من کند ذهن احمق تو این دو هفته چندین بازه برای تست ریاضی و فیزیک گذاشتم

تست زدم، بررسی کردم، نشاندار کردم، مجددا زدم اما الان که میام تست بزنم هیچی…

یعنی با دو روز نخوندن هرچی که ادم خونده باید یادش بره؟؟؟ این اون مغزیه که خدا افریده؟ بهترین مخلوق؟؟؟؟؟؟

خسته شدم

از اول مهر سعی کردم درست ریاضی و فیزیک رو بخونم، بعضا به ازمونا نرسیدم اما بازم نا امید نشدم و خوندم
      شده چندین بار از مبحث هاش بدم اومده اما بازم رفتم سراغشون

ولی الان "مطمینم" همه این تلاش های سه ماهم بی فایده بوده

هیچ کدوم از تستای قلمچی رو تو این دو تا درس نمیتونم بزنم مگر تستای خیلی ابکی

فیزیک گاج نقره ای همینه؟ که اینقدر ازش تعریف میکنن؟؟؟؟چیش خوبه؟ پاسخنامه هاش که بدپن هیچ توضیحی فقط میره جوابو حل میکنه یا تستاس که هیچ شباهتی که ازمون های ازمایشی نداره؟؟؟

مگه تو همین انجمن همه نمیگفتن ریاضی جامع خیلی سبز بهترینه؟؟ چیشد که یهو مهر و ماه و گاج اومدن رو بورس؟؟؟

چطور میشه اون حجم تست ریاضی خیلی سبز رو زد اخه؟؟؟

رندوم و فرد یا زوج هم هیچ فایده ای نداره، تا جایی که من دیدم همه تستا یه چیز جدیدی دارن

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خوب پس مشکل از آموزشه
      تستا رو در سه مرحله آموزشی ارزیابی جمع بندی بزن
      تو مرحله آموزش تاجای ممکن با تست کشتی بگیر
      بدون نگا کردن به پاسخنامه از دانسته هات استفاده کن از جزوه کمک بگیر کتابو نگا کن و...تا آخر خودت بتونی حلش کنی

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_reza_sbt نمایش پست ها
      خوب پس مشکل از آموزشه
      تستا رو در سه مرحله آموزشی ارزیابی جمع بندی بزن
      تو مرحله آموزش تاجای ممکن با تست کشتی بگیر
      بدون نگا کردن به پاسخنامه از دانسته هات استفاده کن از جزوه کمک بگیر کتابو نگا کن و...تا آخر خودت بتونی حلش کنی
      هه جزوه

کل جزوه فیزیک ما فرمولها و یه سوال ساده از اونا هست که اون سوالم از عهد بوقه

چیمون خوبه معلم و جزومون خوب باشه …

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از دروس ریاضی و فیزیک انتظرا نداشته باش با دو هفته کار کردن بری درصدت بیاد بالا .. وقت میخواد ریاضی و فیزیک ...

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      هه جزوه

سلام دوست عزیز
      ایا بعد از هر مبحثی که میخونی بعد از اون تستشم میزنی یا نه ؟؟؟؟؟
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هه جزوه

دقیقا...امسال هیچ کدوم از دبیرای تخصصمون بجز دیفرانسیل بهتره بگم سواد درس دادن ندارن

7. Top | #7
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام

بر چه اساسی میگید برای ریاضی و فیزیک باید فقط تست زد؟؟؟

من کند ذهن احمق تو این دو هفته چندین بازه برای تست ریاضی و فیزیک گذاشتم

تست زدم، بررسی کردم، نشاندار کردم، مجددا زدم اما الان که میام تست بزنم هیچی…

یعنی با دو روز نخوندن هرچی که ادم خونده باید یادش بره؟؟؟ این اون مغزیه که خدا افریده؟ بهترین مخلوق؟؟؟؟؟؟

خسته شدم

از اول مهر سعی کردم درست ریاضی و فیزیک رو بخونم، بعضا به ازمونا نرسیدم اما بازم نا امید نشدم و خوندم
      شده چندین بار از مبحث هاش بدم اومده اما بازم رفتم سراغشون

ولی الان "مطمینم" همه این تلاش های سه ماهم بی فایده بوده

هیچ کدوم از تستای قلمچی رو تو این دو تا درس نمیتونم بزنم مگر تستای خیلی ابکی

فیزیک گاج نقره ای همینه؟ که اینقدر ازش تعریف میکنن؟؟؟؟چیش خوبه؟ پاسخنامه هاش که بدپن هیچ توضیحی فقط میره جوابو حل میکنه یا تستاس که هیچ شباهتی که ازمون های ازمایشی نداره؟؟؟

مگه تو همین انجمن همه نمیگفتن ریاضی جامع خیلی سبز بهترینه؟؟ چیشد که یهو مهر و ماه و گاج اومدن رو بورس؟؟؟

چطور میشه اون حجم تست ریاضی خیلی سبز رو زد اخه؟؟؟

رندوم و فرد یا زوج هم هیچ فایده ای نداره، تا جایی که من دیدم همه تستا یه چیز جدیدی دارن
      چه فصلیو داری میخونی ؟ اولین کاری که باید کنی خلاصه کردن فرمولاست .. کتابم مطمینم در این زمینه هست که فرمولارو خلاصه کرده باشه .. دومین مرحله درک و فهم اینکه حتما مسایل از همون فرمولا حل میشن .. حداقل 90 درصدشون .. با این ذهنیت تستارو حل کن .. و بازم نتونستی .. بجایه گاج از یه کتاب آموزش محور استفاده کن .. مثلا اول درسنامه داده باشه بعد نمونه سوال بعد تست ... نمونشو دیدم اما یادم نیست کدوم کتاب .. فکر کنم الگو سال به سال اینجور بود !!!!

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      چه فصلیو داری میخونی ؟ اولین کاری که باید کنی خلاصه کردن فرمولاست .. کتابم مطمینم در این زمینه هست که فرمولارو خلاصه کرده باشه .. دومین مرحله درک و فهم اینکه حتما مسایل از همون فرمولا حل میشن .. حداقل 90 درصدشون .. با این ذهنیت تستارو حل کن .. و بازم نتونستی .. بجایه گاج از یه کتاب آموزش محور استفاده کن .. مثلا اول درسنامه داده باشه بعد نمونه سوال بعد تست ... نمونشو دیدم اما یادم نیست کدوم کتاب .. فکر کنم الگو سال به سال اینجور بود !!!!
      فیزیکو چجوری باید خلاصه کنیم؟...نمیشه که

9. Top | #9
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزایا بعد از هر مبحثی که میخونی بعد از اون تستشم میزنی یا نه ؟؟؟؟؟
      برای فیریک اره، درسنامه گاج رو میخونم بعدم از هر بخش چندتا سوال میزنم برای ریاضی هم خود خیلی سبز تو درسنامه هاش مثال داره ج اونارو حل میکنم و تستای جداگانشو میذارم برای بع( که اغلب اوقات وقت نمیشه بزنمشون)

10. Top | #10
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      فیزیکو چجوری باید خلاصه کنیم؟...نمیشه که
      نمونه کتاب هست از انتشارات مختلف که واستون خلاصش کرده .. مهرو ماه و ... شما فقط فرمولارو داشته باش ... مهمترین ابزار حل فرمولاست

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای فیریک اره، درسنامه گاج رو میخونم بعدم از هر بخش چندتا سوال میزنم برای ریاضی هم خود خیلی سبز تو درسنامه هاش مثال داره ج اونارو حل میکنم و تستای جداگانشو میذارم برای بع( که اغلب اوقات وقت نمیشه بزنمشون)
      ببین دوست عزیز
      همیشه سعی کن تستای بعد از خوندن هر مبحث رو بزنی حتی شده از خوندن درس دیگه زده باشی
      چون تست زدن بعد از خوندن هر مبحث باعث میشه که اون مبحث بره تو حافظه بلند مدتت و دیگه از یادت نره
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      برای اکثر فصلا اوضاع همینه، ولی امروز مثلا از تکانه و حرکت دایره ای تست زدم تکانه اکثرا بلد بودم جز چندتا ( که اینم بخاطر این بود ک. بخش تکانه خیلی اسونه) ولی تو حرکت دایره ای باز گیر داشتم، بای اینکه تا حالا چندین بار فرمولهار. مرور کردم، تستم زدم اما باز …کاملا قبول دارم که مفهمومی یاد نمیگیرم فیزیکو … ولی خب منی که معلمم بهم مفهومی یاد نمیده، کتاب اموزشیمم صرفا یه توضیحات خیلی مختصری داره چجور باید مفهومی یاد بگیرم؟ معلومه مه نمیشه …

13. Top | #13
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برای اکثر فصلا اوضاع همینه، ولی امروز مثلا از تکانه و حرکت دایره ای تست زدم تکانه اکثرا بلد بودم جز چندتا ( که اینم بخاطر این بود ک. بخش تکانه خیلی اسونه) ولی تو حرکت دایره ای باز گیر داشتم، بای اینکه تا حالا چندین بار فرمولهار. مرور کردم، تستم زدم اما باز …کاملا قبول دارم که مفهمومی یاد نمیگیرم فیزیکو … ولی خب منی که معلمم بهم مفهومی یاد نمیده، کتاب اموزشیمم صرفا یه توضیحات خیلی مختصری داره چجور باید مفهومی یاد بگیرم؟ معلومه مه نمیشه …
      مبتکران بگیر شهریاری ...

14. Top | #14
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امروز یه دو سه تا فیلم کوتاه از نیما نوروزی دیدم، به نظرم خوب بود تدریسش

تصمیم دارم دی وی دی هاش رو بگیرم اما بازم میترسم وقت نشه هم فیلم ببینم هم تست بزنم

الان یه درسنامه میخونم و تست میزنم وقت کم میاد چه برسه به اینکه فیلمم ببینم

اول سال یکی از دوستام میگفت میخوام فیزیکو برای کنکور بذارم منار و اصلا نخونم و منم کلی بهش توصیه کردم فیزیک مهمه و… اما الان خودمم دارم به این نتیجه میرسم خوندن فیزیک داره وقتمو تلف میکنه بدون اینکه بازدهی ای برام داشته باشه

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز مشکل شما پس زمانه .. یه مقدار طول میکشه ولی با تمرین بیشتر و تسلیم نشدن به تسلط میرسی آخر .. کاش یه نمونه سوال میذاشتی و فرمولایه اون فصلم پایینش مینوشتی و راه حل خودت و کتابم مینوشتی .. اونجور میفهمیدیم کدوم بخش بیشتر مشکل داری

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن