نه امسال سومم شرکت نکردم
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
من معدل پارسالم بالا بود امسال ولی افت داشتم با کی شرط بندی کنم هااا؟؟؟حالم از خودم بهم میخوره یکی به داد من برسههههههههههه
کسی نیست!؟ خوب یک راه دیگه! یک چیزی که واقعا دلتو بسوزووووونه مثلا بگو اگر امتحان بعدی فیزیک 3 نمره رشد نداشتم 20 هزارتومن میدم به یک خیریه!
البته جیر نزنی ها! اگر باختی باید بدی! اولا که مطمئن باش میبری! اگر باختی بار دوم 100% بردی! درضمن حق نداری از مامان بابات بگیری از پول تو جیبی خودت باید بدی که دردش یادت بمونه!
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
اگه دوس داری انگیزه درس داشته باشی چندتا کار انجام بده . اولا هدفت معلوم باشه مثلا شما که ریاضی هسی بگو مهندسی مثلا مکانیک مثلا دانشگاه شریف هدفمه بعد این سعی کن تمام حاشیه ها و حرف های بیخود و خلاصه هر چی که باعث میشه وقت خوندن حواست بره دور کن و سوم اینکه با یه برنامه ریزی کوتاه مدت شروع کن و سعی کن که به هدف اصلیت هی فکر کنی و چهارم و از همه مهمتر اینکه حتما از خدا کمک بخواه و مطمئن باش کمکت میکنه ، انشاالله موفق شوید .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)