X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 56
    1. Top | #16
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      مبتکران بگیر شهریاری ...
      مرسی
      الان یه نگاه به بررسی این کتاب تو سایت های دیگه کردم نوشته بودن تستاش سطح بالا هستن

من تو تستای متوسط گاج لنگ میزنم چه برسه تستای سطح بالاتر…

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      مرسی
      الان یه نگاه به بررسی این کتاب تو سایت های دیگه کردم نوشته بودن تستاش سطح بالا هستن

من تو تستای متوسط گاج لنگ میزنم چه برسه تستای سطح بالاتر…
      مفهومی یادت میده مفهومی یاد گرفتی تستاشم میزنی .. سطح تستاش مثله گاجه اغراق گفتن که بالاس

3. Top | #18
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      دوست عزیز مشکل شما پس زمانه .. یه مقدار طول میکشه ولی با تمرین بیشتر و تسلیم نشدن به تسلط میرسی آخر .. کاش یه نمونه سوال میذاشتی و فرمولایه اون فصلم پایینش مینوشتی و راه حل خودت و کتابم مینوشتی .. اونجور میفهمیدیم کدوم بخش بیشتر مشکل داری
      بزرگ ترین اشتباه من این بود سال های دوم و سوم برای ریاضی وفیزیک تست نزدم

حالا هم که شروع کردم، خیلی از بقیه عقبم و همین تازه شروع کردن باعث میشه ب. بودجه فیزیک و ریاضی ازمونهای قلمچی نرسم
      مشکل یکی دو تا نیست
      الان من دارم فیزیک سه و پیش رو میخونم،
      تا حالا هم فصل های الکتریسیته جاری و خازن و مقاوت و توان و حرکت شناسی و دینامیک و تکانه و حرکت دایره ای رو خوندم ولی هیچ کدومو به تسلط نرسیدم … سه ماهم پوچ رفت …

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      درود...
      خلاصه کردن رو باید بعد از تسلط کاملا انجام بدی؟
      تسلط ینی چی؟ من بهت میگم. در نگاه اول ی ی مبحث رو میخونی متوجه ارتباط بین قضیا نمیشی. منظورم اینکه ممکنه متوجه نشی 20 قضیه ای که خوندی همه و همه صورتی از قضیه بنیادی تری هستن. من ی مثال فیزیکی میزنم واست.
      مفاهیم کار و انرژی، تکانه انرژی جنبشی و قانون دوم نیوتن همه ریشه در یک موضوع دارن. در واقه هر سه قانون دوم نیوتن هستن با کمی تغییر در نگرش. طبق قانون دوم نیوتن f=ma. اگه a رو از دستور v² -v²0 = 2ax توی قانون دوم نیوتن جانشین کنی fx=0.5m(v²-v²0. به دلیل ظاهر شدن fx در یک طرف بوده که حاصلضرب نیرو در حابجایی رو مبنای تعریف کار قرار دادیم. طرف دیگه تعریف انرژی جنبشی.
      تسلط بر موضوع به طرز شایسته ای با درک این ارتباطات حاصل میشه. من تسلط رو درک این ارتباطات میدونم. صرفا با حفظ کردن فرمولها نمیتونی توی حل مسله قوی بشی.

اینجوری عمل کن.
      درس رو خوب بخون... جوری ک درک کنی روابط از کجا اومدن... تعریف دقیقشون چیه... و قضیایای بنیادی کدومن. بعدش برو سراق تست و سوال. ده دقیقه فکر کردن روی ی سوال خیلی بهتر از ده تا تست زدنیه که به جواب برسی ولی نفهمی چطور و چرا اون قضایا ک خوندی به حل مسله منجر شدن.

اصلا عجله نکن. اگه اعتماد به نفس انگیزه و شوق در خوندن رو از دست بدی، همه چیزتو از دست دادی. وقتی مسله حل میکنی یاد بگیر چطور روابط و قضیایایی ک میدونی رو بکار ببری. حفظ نکن، یاد بگیر.

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LeftBehind نمایش پست ها
      درود...
      خلاصه کردن رو باید بعد از تسلط کاملا انجام بدی؟
      تسلط ینی چی؟ من بهت میگم. در نگاه اول ی ی مبحث رو میخونی متوجه ارتباط بین قضیا نمیشی. منظورم اینکه ممکنه متوجه نشی 20 قضیه ای که خوندی همه و همه صورتی از قضیه بنیادی تری هستن. من ی مثال فیزیکی میزنم واست.
      مفاهیم کار و انرژی، تکانه انرژی جنبشی و قانون دوم نیوتن همه ریشه در یک موضوع دارن. در واقه هر سه قانون دوم نیوتن هستن با کمی تغییر در نگرش. طبق قانون دوم نیوتن f=ma. اگه a رو از دستور v² -v²0 = 2ax توی قانون دوم نیوتن جانشین کنی fx=0.5m(v²-v²0. به دلیل ظاهر شدن fx در یک طرف بوده که حاصلضرب نیرو در حابجایی رو مبنای تعریف کار قرار دادیم. طرف دیگه تعریف انرژی جنبشی.
      تسلط بر موضوع به طرز شایسته ای با درک این ارتباطات حاصل میشه. من تسلط رو درک این ارتباطات میدونم. صرفا با حفظ کردن فرمولها نمیتونی توی حل مسله قوی بشی.

اینجوری عمل کن.
      درس رو خوب بخون... جوری ک درک کنی روابط از کجا اومدن... تعریف دقیقشون چیه... و قضیایای بنیادی کدومن. بعدش برو سراق تست و سوال. ده دقیقه فکر کردن روی ی سوال خیلی بهتر از ده تا تست زدنیه که به جواب برسی ولی نفهمی چطور و چرا اون قضایا ک خوندی به حل مسله منجر شدن.

اصلا عجله نکن. اگه اعتماد به نفس انگیزه و شوق در خوندن رو از دست بدی، همه چیزتو از دست دادی. وقتی مسله حل میکنی یاد بگیر چطور روابط و قضیایایی ک میدونی رو بکار ببری. حفظ نکن، یاد بگیر.
      .الان مصف کتاب فیزیک پیش و نصف فیزیک سه تموم شد و فقط تو ازمونهای جمع بندی وقت دازم بخونمش که اونجا هم اینقدر حجم زیاد و وقت محدوده که عملا نمیشه کاری کرد

اینو چه خاگی به سرم بریزم؟؟ :. فصلای مهم همینان

6. Top | #21
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بزرگ ترین اشتباه من این بود سال های دوم و سوم برای ریاضی وفیزیک تست نزدم

حالا هم که شروع کردم، خیلی از بقیه عقبم و همین تازه شروع کردن باعث میشه ب. بودجه فیزیک و ریاضی ازمونهای قلمچی نرسم
      مشکل یکی دو تا نیست
      الان من دارم فیزیک سه و پیش رو میخونم،
      تا حالا هم فصل های الکتریسیته جاری و خازن و مقاوت و توان و حرکت شناسی و دینامیک و تکانه و حرکت دایره ای رو خوندم ولی هیچ کدومو به تسلط نرسیدم … سه ماهم پوچ رفت …
      عیب نداره .. با زمان درست میشه .. فقط تسلیم نشو و روشتو عوض کن (همونطوری که بهت گفتم سوالارو که حل میکنی برگه فرمول اون فصلم همراهت داشته باش و راه حل کتابو با خودت مقایسه کن ! ببین کجا دقیقا اشتباه میکنی !! بعد از حل یه سری تست ترست کمتر میشه و میفهمی در حد کنکور سراسری همه سوالا جوابشون با همون فرمولاست .. ) .. شما تجربی هستی فکر میکنم قصدت پزشکیه... بدون فیزیک بالایه 40 یکم واسه سخت میشه کار ...

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امروز یه دو سه تا فیلم کوتاه از نیما نوروزی دیدم، به نظرم خوب بود تدریسش

تصمیم دارم دی وی دی هاش رو بگیرم اما بازم میترسم وقت نشه هم فیلم ببینم هم تست بزنم

الان یه درسنامه میخونم و تست میزنم وقت کم میاد چه برسه به اینکه فیلمم ببینم

اول سال یکی از دوستام میگفت میخوام فیزیکو برای کنکور بذارم منار و اصلا نخونم و منم کلی بهش توصیه کردم فیزیک مهمه و… اما الان خودمم دارم به این نتیجه میرسم خوندن فیزیک داره وقتمو تلف میکنه بدون اینکه بازدهی ای برام داشته باشه
      داداش شما برای ریاضی و فیزیک بهتره مباحثی را که توی بودجه بندی کنکور سهم بیشتری دارند و خودتون هم بهشون گرایش و علاقمندی بیشتری دارید بطور گزینشی انتخاب کنید و فقط همونا رو کار کنید.برای کسیکه پایه اش توی ریاضی و فیزیک از دوران مدرسه بهردلیل (کم کاری خودش،نداشتن دبیر مجرب و ..) قوی نیست سخته توی سالی که میخواد کنکور بده بخواد این کاستی را آنهم در دودرس تشریحی و وقتگیر مثل ریاضی و فیزیک ظرف چندماه جبران کنه. خواهر دوستم با همین روش انتخاب چند مبحث و کار کردن روی همون مباحث پزشکی دولتی قبول شد.ایشون برای فیزیک چون به مباحث سال سوم (برق و الکتریسیته و مقاومت و خازن) علاقه داشت از فیزیک کنکور سال سوم و فیزیک پیش 2 را انتخاب کرد و حسابی کار کرد .اول با کتابهای سال بسال رمزینه تشریحی خوند بعد با گاج ،تست کار کرد.(سال 91 پزشکی قبول شده الان پرسیدم رمزینه دست دوم فقط هست دیگه چاپ نمیشه خودم خیلی دنبالش بودم،اما کتابهای سال بسال خوب از انتشارات دیگر هم هست) .فیزیک را بالای 50 درصد زد.فقط از همین سوم و پیش2.برای ریاضی هم با انتخاب مباحث آسان و تست خیز ( از بین مثلا مباحث آمار،احتمال،معادله درجه دوم،جزءصحیح ، تصاعد،حدو پیوستگی ،مجانب ،دنباله ،مشتق و کاربرد مشتق) هرکدام ارتباط بهتری باهاش برقرار میکنید و بهتر درکش میکنید پیش برید .ایشون با انتخاب مباحث ساده و متوسط ریاضی و حذف مباحث دشوار که هم موقع مطالعه وقتگیرند و هم سر جلسه آزمون قاتل وقت داوطلبند و با کسب فقط 30 درصد ریاضی پزشکی قبول شد. نذارید ضعف توی این دو درس که تقریبا بین اکثریت داوطلبهای تجربی عمومیت داره شمارو از کل کنکورتون ناامید و دلسرد کنه.باور کنید با فیزیک 50 و ریاضی 20-30 درصد هم میتوان یکی از سه رشته تاپ تجربی قبول شد،البته بشرط داشتن زیست 80 و شیمی 70 و عمومیهای حدود 60. نمونه اش همین دختر خانمی که گفتم یا همین داداشمون moho که توی انجمن معرف حضور همه هستند.با آرزوی موفقیت برای شما و همه بچه های انجمن.

8. Top | #23
      dow
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      امروز یه دو سه تا فیلم کوتاه از نیما نوروزی دیدم، به نظرم خوب بود تدریسش

تصمیم دارم دی وی دی هاش رو بگیرم اما بازم میترسم وقت نشه هم فیلم ببینم هم تست بزنم

الان یه درسنامه میخونم و تست میزنم وقت کم میاد چه برسه به اینکه فیلمم ببینم

اول سال یکی از دوستام میگفت میخوام فیزیکو برای کنکور بذارم منار و اصلا نخونم و منم کلی بهش توصیه کردم فیزیک مهمه و… اما الان خودمم دارم به این نتیجه میرسم خوندن فیزیک داره وقتمو تلف میکنه بدون اینکه بازدهی ای برام داشته باشه
      کنار گزاشتن نه چون من خودم چوب همین فیزک رو کنار گذاشتن رو خوردم 20٪ میزدم پشت کنکوری نبودم.
      منم مشکل شما رو دارم باتغییر روش فعلا که راحت بوده حتی بسیاری از تست های این گاج البته کانون هم موقع ازمون نمیتونم بزنم ولی تو خونه همون تست ها رو با ارامش میزنم میبینم این تستها سرجلسه غول بودن برام . فیزیکم درحد 30 هست.

9. Top | #24
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عیب نداره .. با زمان درست میشه .. فقط تسلیم نشو و روشتو عوض کن (همونطوری که بهت گفتم سوالارو که حل میکنی برگه فرمول اون فصلم همراهت داشته باش و راه حل کتابو با خودت مقایسه کن ! ببین کجا دقیقا اشتباه میکنی !! بعد از حل یه سری تست ترست کمتر میشه و میفهمی در حد کنکور سراسری همه سوالا جوابشون با همون فرمولاست .. ) .. شما تجربی هستی فکر میکنم قصدت پزشکیه... بدون فیزیک بالایه 40 یکم واسه سخت میشه کار ...
      مرسی از وقتی که گذاشتید

از این به بعد فرمولهارو رو برگه مینویسم موقع تست کنارم میذارمشون( گرچه بیشتر فرمولهای مربوطه رو بلدم)

تحلیل سوال و پاسخش رو هم معمولا برای همه درسها انجام میدم و تست هایی که نزدم یا به نظرم مهمن نشاندار میکنم و چند روز بعد میزنم اما تو دفعه بعدی بازم از بین نشاندارها چندتایی رو مجددا نمیتونم حل کنم

10. Top | #25
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از وقتی که گذاشتید

از این به بعد فرمولهارو رو برگه مینویسم موقع تست کنارم میذارمشون( گرچه بیشتر فرمولهای مربوطه رو بلدم)

تحلیل سوال و پاسخش رو هم معمولا برای همه درسها انجام میدم و تست هایی که نزدم یا به نظرم مهمن نشاندار میکنم و چند روز بعد میزنم اما تو دفعه بعدی بازم از بین نشاندارها چندتایی رو مجددا نمیتونم حل کنم

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نمونه کتاب هست از انتشارات مختلف که واستون خلاصش کرده .. مهرو ماه و ... شما فقط فرمولارو داشته باش ... مهمترین ابزار حل فرمولاست
      ممنون دوست عزیز...
      البته بهتر بود سوالمو اینطوری بپرسم که خلاصه نکات گاجو در چه حد خودمون میتونیم خلاصش کنیم؟...مثلا فصل یک فیزیک سال دوم (خلاصه اش یه برگه A4 شد)
      ویرایش توسط Bano.m : 17 آذر 1394 در ساعت 13:42

12. Top | #27
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خب منابعت مشکل دارن شک نکن..ضمنا" شما باید ازمنابعی استفاده کنی که متناسب با هرسطحی باشن...
      برا ریاضی : فقط کتب اندیشه فائق رضوی یا جزوات یا کلاسهاش درآموزشگاه هدف تهران... و یا استفاده از کلاسهای آموزشی باکیفیت ... دیویدی خوب نیست من تجربشو دارم زمان گیر و قابل استفاده برای بعضی تستهای خاصه...ولی خب تنها دیویدی های استاد وجدانی درستکار خوبن... که تشریحی و صحیح و کاربردی و روون توضیح دان مباحثو...من خیلی سبزرو داشتم افتضاح بود....پرحجم و غیراستاندارد!
      اما برای فیزیک: گاج که اصلا" جالب نیست! فقط بعضی تستاش خوبن نه آموزشش!!!!! فقطططططططططط معجزه فیزیک مهروماه مولف: پارنچ ... یه کتاب کوچیک،کم حجم ،کامل و مفید که هم تشریحی مطالبو توضیح داده،هم مفهومی هم تکنیکی طوری که حتی اگر کند ذهن هم باشی میتونه بالای 40-50درصد بزنیش...البته کلاسهای استادمحمدهادی طلوعی و بعضی جزواتش که لینک دانلودشون موجوده دراینترنت مناسب هستن .... من تقریبا" زمان کنکور همه منابعو امتحان کردم که بدردنخورد حتی دیویدی های کنکورآسان..فقط کتاب معجزه فیزیک مهروماه پارنچ..... مهروماه جمع بندی یا جامع نگیری هااا! فقط معجزشو بگیر! موفق باشین

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهترین کار اینکه معلم خصوصی بگیری چون تو فیزیک درسنامه گاجو بقیه کتابا دیگه بدرد نمیخوره چون نکته تستی ها رو نمیگن،من کلاس میرم و استادمون گفته اصلا پاسخنامه گاجو نگاهم نکنید تو فیزیک و تستای کنکورشو چند بار بزنید،راسم میگه چون این روشای که استادا میگن کلا تو نیم خط تست حل میشه حالا برو ببین پاسخنامه گاج یه صفحه فقط جوابه

14. Top | #29
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ، ببین برادر یا خواهر من ، فهمیدن درس یه مرزی داره ، به قول انیشتین اگه بدونی موقع شکست چقدر به پیروزی نزدیکی هیچ وقت شکست رو نمیپذیری.
      من به عنوان یه هم کنکوری میگم هی دنبال منبع و اینا نباش ، یه کتاب خوب و به درد بخور که به نظرم همین گاج و خیلی سبز خوبن کفایت میکنه اما زمان میبره درست شه ، احتمالا شما پایت قوی نیس و این لطمه میزنه ، باید اون نخوندنای سال های قبل رو الان جبران کنین ، تا میتونی تسلیم نشو شاید در یک قدمی موفقیت باشی ، خود بنده زمانی که پایم صفر مطلق بود همه مسخرم میکردن که این یارو اسکول هس و اینا و الان در حدی شده پایم که از حسودی دارن میمیرن و فقط در این مدت تلاش کردم و تلاش، و تا تونستم تسلیم نشدم و الانم دارم زیست رو از پایه صفر به صد میرسانم و بازم هی شکست میخورم اما بازم تسلیم نمیشم .

انشاالله هممون به آرزو هامون برسیم .

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      باید به یک عرفان عجیب در فیزیک برسی! عرفانی که تنها فیزیک دانان بزرگ میرسن!
      بچه هایی که واقعا اهل رشته ریاضی فیزیک باشن میرسن!
      من همین امروز به یک درجه رسیدم که اکثر تست های کنکور سراسری فیزیک در قسمت دینامیک رو با چشم حل میکردم!
      معلم مون هم با چشم حل میکنه ! کار هرکس نیست خرمن کوفتن!
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن