X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1601 از 1912 نخستنخست ... 1501159116001601160216111701 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 24,001 به 24,015 از 28680
    1. Top | #24001
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      کتاب درسی نظری نداده و احتما همون داریم در نظر گرفته میشه،ولی کتاب های سطح بالا بخونین نه نداره!(در اصل خود کتاب هم اشاره کاملی به اینکه در نایژک مبادله مخاط مژک دار است نکرده،خط کتاب درسی نوشته سراسر مجرای هادی که هدایت تنفسی انجام میشود دارای مخاط مژک دار است(بعد اون رو اشاره ای نکرده یا مثلا شکلی نیاورده) ولی خودمم توی تست ها میزنم داره(چون ریسکش کمتره)
      این سوال هایی که دقیق کتاب بررسی نکرده توی کنکور نمیاد،نگران نباش
      توی کتاب بخوبی گفته شده و براساسش میشه این برداشت رو کرد که مخاط مژک دار در نایژک مبادله ای هم یافت میشه (معیار ما توی کنکور کتاب درسیه حتی اگه اطلاعاتش با کتابای مرجع درتضاد باشه)

فایل پیوست 94996

2. Top | #24002
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      در نایژک مبادله ای مخاط مژک دار یافت میشه اما در کیسه های حبابکی نه......توی متن کتاب درسی اشاره شده
      آقای zero بابت زجاجیه هم حق با شماست من با یه چیز دیگه (بیماری دیابتی رو با این قاطی کردم)، حالا کلا از شما باعث وقت گذاشتنتون و ممد آر تشکر همی می کنم.

3. Top | #24003
      کاربر حرفه ای

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Zero_Horizon نمایش پست ها
      توی کتاب بخوبی گفته شده و براساسش میشه این برداشت رو کرد که مخاط مژک دار در نایژک مبادله ای هم یافت میشه (معیار ما توی کنکور کتاب درسیه حتی اگه اطلاعاتش با کتابای مرجع درتضاد باشه)

فایل پیوست 94996
      من که گفتم خودمم همون داره رو انتخاب می کنم بخاطر کنکور، فقط گفتم گوشه ی ذهنش داشته باشه

4. Top | #24004
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_a نمایش پست ها
      دوستان سوال
      صفحه 75 کتاب نوشته فیبرین به همراه گویچه های قرمز لخته رو میسازه
      شکل همون صفحه شکل 21 میشه:گفته رشته های پروتئینی فیبرین که یاخته های خونی و گرده ها رو در بر گرفته و لخته خون را تشکیل "داده اند"
      الان در تشکیل لخته گلبول سفید هست نیست؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1381 نمایش پست ها
      توی تشکیل لخته پلاکت،گلبول قرمز و فیبرین نقش داره و گلبول سفید نقشی ندارد.

دیروز وقت نکردم اما اینو ببینید : خیلی سبز »

نام: Screenshot 2020-10-26 163933.png نمایش: 53 اندازه: 229.9 کیلو بایت

ولی قبول دارم تصویر و جمله زیر تصویر باهم تناقض دارن
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

5. Top | #24005
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

آره اتفاقا این تستو امروز زدمممنون فکر کنم طراح گیر نده به این چیزا یاخته های خونی هم اگه اومد درست باید بگیرم
      ولی واقعا نویسنده های توانایی کتاب درسی رو نوشتن پر رمز و راز و زیبا البته از نوابغی که واژه پیشاپس چهر رو میتونن تولید کنن! انتظاری نیست
      یا اون نویسنده های شیمی که اینگار داشتن انشا مینوشتن(قشنگ ترجمه کردن کتاب رو که تو همونم خراب کردن مثل قضیه محمد باه آبا که کلا قضیه جایزه رو کاملا اشتباه ترجمه کردن

6. Top | #24006
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad_R نمایش پست ها

الان کتاب دهم چاپ امسال رو یه نگاه کردم کلا اونجا که گفته فیبرین به همراه گلبول قرمز لخته رو میسازه رو حذف کرده

7. Top | #24007
      همکار سابق انجمن
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -Shirin- نمایش پست ها
      تو نایژک مبادله ای مخاط مژک دار داریم یا نه؟میکرو میگه داریم.
      آره داریم . کتاب میگه توی اون تموم میشه و واسه حبابک ها یه عامل دفاعی دیگه داریم ، ماکروفاژها
      ساقی بیا که از مدد بخت کارساز
      کامی که خواستم ز خدا شد میسرم

8. Top | #24008
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام رفقا

2 تا سوال

1-ایا همیشه فرایند انتقال فعال به انرژی زیستی نیاز داره ؟؟ زیست پینوکیو توی یه تست اینو درست گرفته و توی یه تست دیگه غلط !!
      تعریف انرژی زیستی چیه دقیقا ؟ فقط مصرف atp ؟؟

2-نوع بافت پوششی توی بافت پوششی غده ای چیه ؟؟ مثلا توی معده که استوانه ای تک لایست یعنی بافت پوششی غدد معده هم همینطوره ؟ غدد مری چی ؟ چون مری خودش سنگفرشی چند لایست و نمیدونم الان باید بافت پوششی غدد مری رو هم سنگفرشی چندلایه در نظر گرفت یا نه !!!!!
      من ندیدم کتاب حرفی از نوع بافت پوششی توی بافت پوششی غده ای بزنه منتهی توی بعضی تستا دیدم از شکلا یه برداشتای عجیبی کردن !!
      یا دیدم یه دبیری میگفت یاخته های بافت پوششی غده ای توی غدد بزاقی مکعبی تک لاست !!

9. Top | #24009
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir1376 نمایش پست ها
      سلام رفقا

2 تا سوال

1-ایا همیشه فرایند انتقال فعال به انرژی زیستی نیاز داره ؟؟ زیست پینوکیو توی یه تست اینو درست گرفته و توی یه تست دیگه غلط !!

2-نوع بافت پوششی توی بافت پوششی غده ای چیه ؟؟ مثلا توی معده که استوانه ای تک لایست یعنی بافت پوششی غدد معده هم همینطوره ؟ غدد مری چی ؟ چون مری خودش سنگفرشی چند لایست و نمیدونم الان باید بافت پوششی غدد مری رو هم سنگفرشی چندلایه در نظر گرفت یا نه !!!!!
      من ندیدم کتاب حرفی از نوع بافت پوششی توی بافت پوششی غده ای بزنه منتهی توی بعضی تستا دیدم از شکلا یه برداشتای عجیبی کردن !!
      یا دیدم یه دبیری میگفت یاخته های بافت پوششی غده ای توی غدد بزاقی مکعبی تک لاست !!
      کتابا چرت زیاد میگن

10. Top | #24010
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

برای انتقال فعال همیشه انرژی زیستی مصرف میشه اما این انرژی همیشه از طریق مصرف atp تامین نمیشه ... مثال هایی در کتاب هست که انرژی انتقال فعال از طریق شیب غلظت یک ماده ی دیگه تامین میشه (توی فرایند هم انتقالی جذب گلوکوز در فصل گوارش کتاب دهم ) یا مثال هایی هست که انرژی انتقال فعال از طریق الکترون برانگیخته تامین میشه ( فصل 5و6 کتاب دوازدهم )

11. Top | #24011
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

ببین....دونستن اون مثال هایی که توی کتاب اومده به همراه آنالیز تصاویر کتاب کافیه....نمیشه بطورکلی برای بافت پوششی غده ای نوع مشخص کرد
      اول باید توجه کنی که غده دورن ریزه یا برون ریز (فصل4 یازدهم) بعدش هم باید مثال هایی که درکتاب اومده رو خوب بلد باشی

اون دبیرهم طبق این شکل کتاب درسی گفته

فایل پیوست 95001

12. Top | #24012
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepehr_a نمایش پست ها
      آره اتفاقا این تستو امروز زدمممنون فکر کنم طراح گیر نده به این چیزا یاخته های خونی هم اگه اومد درست باید بگیرم
      ولی واقعا نویسنده های توانایی کتاب درسی رو نوشتن پر رمز و راز و زیبا البته از نوابغی که واژه پیشاپس چهر رو میتونن تولید کنن! انتظاری نیست
      یا اون نویسنده های شیمی که اینگار داشتن انشا مینوشتن(قشنگ ترجمه کردن کتاب رو که تو همونم خراب کردن مثل قضیه محمد باه آبا که کلا قضیه جایزه رو کاملا اشتباه ترجمه کردن

کتاب شیمی علاوه بر به هم ریختگی مطالبی که داره . عمده کلماتش بار علمی نداره . ( مثلا همون پی اچی که برا میوه داده) خب عمو میوه چیه ؟ اندازش ؟ رسیده یا نارسه؟
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
      ⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
      ⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
      ⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

13. Top | #24013
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammarshia نمایش پست ها
      سوال اومده بود
      من یه جا خوندم ویژگی های بافت پوششی غده ای ترشح کننده بزاق شبیه سلول های پوششی مکعبی شکل است نه مکعبی
      ویرایش توسط howitzer312 : 07 آبان 1399 در ساعت 16:23

14. Top | #24014
      mlt
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه سوال دارم علما اگه ساده بود مسخره نکنید
      بطن قبل از صدای اول قلب منقبض میشه؟
      ...

15. Top | #24015
      همکار سابق انجمن
      کاربر برتر
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mlt نمایش پست ها
      یه سوال دارم علما اگه ساده بود مسخره نکنید
      بطن قبل از صدای اول قلب منقبض میشه؟
      من منابع شما رو نخوندم ولی چه طور امکان داره اول صدا بیاد بعد شروع انقباض؟

اول باید انقباض شروع بشه و خون با شدت به اون دریچه ها بخوره تا یه صدایی تولید بشه.

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن