روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پیدا خواهیم کرد
و مهربانی
دست زیبایی را خواهد گرفت
و من آن روز را انتظار میکشم
حتی روزی که دیگر نباشم...
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
گفته شما یکم غلط داره . ماده وراثتی جدیدی اضاف نمیشه . بلکه کپی میشه ازش . دیده نشده انسانی با 6 میلیون نوکلوتید دنا در هسته فرداش بشه 11 میلیون .
فقط در اغلب باکتری ها برای مقابله به انتی بیوتیک به صورت پیوند با دیسک ظاهر میشه !
همانند سازی برای وقتی اتفاق میوفته که سلول قصد تقسیم داره ( رجوع شود بر چرخه های سلولی ) و یا قصد زیاد کردن اندامک های غشا دار مثل میتوکندری رو /
عموما و اغلب وقتی شاهد همانند سازی زیاد هستیم که سلول بنیادی یا دارای تقسیمات زیاد باشه مثل بافت پوششی . یا در حالت جنینی.
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬛⬛⬛⬜⬛⬜
⬜⬜⬜⬛⬜⬛⬜
⬜⬛⬛⬛⬛⬛⬜
⬜⬛⬜⬛⬜⬜⬜
⬜⬛⬜⬛⬛⬛⬜
⬜⬜⬜⬜⬜⬜⬜
بچهها میشه یکی این رو توضیح بده گیج شدم
وقتی ی باکتری همانند سازی میکنه خب مگه ی دنای جدید ساخته نمیشه؟و چون نیمه حفاظی هم هست باکتری جدیده هم دنای جدید رو تو خودش راره هم قدیم
پس چرا مزلسون و استال اومدن n15 اضافه کردن بهش منظورم اینه اون باکتری خودش دنا جدید و قدیم داره چرا اینکار کردن پس؟؟ همونو سانتریفوژ میکردن
نوکلوعوتید ها با باز های نیتروژن دارشون شناسایی میشن . وقتی باکتری همینطوری همانندسازی کنه هم رشته قدیم هم رشته جدید بازهای آلیش n 14 خواهد داشت و تو سانتریفیوژ عین هم میشن . اینا اول تو محیط n 15 کشت میدن که باکتری هایی با دنای اولیه n15 دار داشته باشن . بعدش اینارو میارن تو محیط n 14 دار میزارن که اونجا همانندسازی کنن . وقتی باکتری های سنگین دارن همانندسازی میکنن رشته های جدیدشونو از n 14 میسازن . و اینطوری میشه تشخیص داد قدیمو جدیدو . اگه دقت کنی هرچی همانندسازی هم میکنه اون دوتا رشته n15 اولی تعدادش ثابته ولی هی n 14 زیاد میشه چون رشته های جدید با n 14 ساخته میشن .
درواقع درسته باکتری ها رشته جدید و قدیم دارن ولی قابل تشخیص نیس چون هردو از یه باز همانندسازی میکنن . اما با کار مزلسون و استال قابل تشخیص میشه . N14 ها تازه ساخته میشن . 2 تا هم n 15 اولی رو داریم .
im just a Kid . but Awkward one
تلگرام : xlycan@
سلام دوستان میکرو نوشته در بافت پیوندی سست علاوه بر رشته های کلاژن و رشته های کسشان رشته های پروتئینی دیگری هم هست ولی من هر چی شکل کتاب دهم رو میبینم فقط دو نوع وجود داره!!!???![]()
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 51 مهمان)