خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 37
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

شما جای من باشید چیکار می کنید

سلام دوستان من می خوام برای کنکور شروع کنم نمراتم هم خوب نیست باید ترمیم برم موندم الان باید چیکار کنم سطحم هم خوب نیست شاید بعضی از مطالب رو برای اولین بار می خونم لطفا بگید چیکار کنم یا اگه جای من بودید چیکار می کردیدخیلی گیچ شدم ممنون میشم راهنماییم کنید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی۲ نمایش پست ها
      سلام دوستان من می خوام برای کنکور شروع کنم نمراتم هم خوب نیست باید ترمیم برم موندم الان باید چیکار کنم سطحم هم خوب نیست شاید بعضی از مطالب رو برای اولین بار می خونم لطفا بگید چیکار کنم یا اگه جای من بودید چیکار می کردیدخیلی گیچ شدم ممنون میشم راهنماییم کنید

همگام با برنامه ی یه آزمون برو جلو...مثلا قلمچی یا ماز...خودتو برسون به کنکور اردیبهشت
      عمومی ها هم هفته ای 10 ساعت فعلا وقت بذار...خصوصا روی ادبیات ... و بین انگلیسی و عربی هر کدوم ضعف داری...بعد از کنکور اردیبهشت بیشتر وقت میذاری رو عمومی ها

3. Top | #3
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      کدوم درسا نقطه قوتتن؟(به هر کدومشون از یک تا ده چند میدی؟)
      کدوم درسا نقطه ضعف؟(به هر کدومشون از یک تا ده چند میدی؟)
      کدوم درسو خیلی دوس داری و خوب یادش میگیری؟
      روز هاتون با لبخند

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها
      سلام
      کدوم درسا نقطه قوتتن؟(به هر کدومشون از یک تا ده چند میدی؟)
      کدوم درسا نقطه ضعف؟(به هر کدومشون از یک تا ده چند میدی؟)
      کدوم درسو خیلی دوس داری و خوب یادش میگیری؟
      سلام ممنون که جواب دادید
      نمی دونم واقعیتش تو عربی و دینی خوبم بقیه درسا هم متوسط و یسری ها مثل ریاضی خیلی ضعیفم
      فیزیک خوب یاد می گیرم زیستم همین طور ولی بعضی از درسا مثل زبان و ریاضی خیلی بدم شیمی هم متوسطم

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      همگام با برنامه ی یه آزمون برو جلو...مثلا قلمچی یا ماز...خودتو برسون به کنکور اردیبهشت
      عمومی ها هم هفته ای 10 ساعت فعلا وقت بذار...خصوصا روی ادبیات ... و بین انگلیسی و عربی هر کدوم ضعف داری...بعد از کنکور اردیبهشت بیشتر وقت میذاری رو عمومی ها
      ممنون که جواب دادید
      میترسم نرسونم آخه بعضی از مباحث رو برای اولین بار که می خونم توی زبان و ریاضی خیلی بدم ولی عربیم خوب ادبیاتم هم بدک نیست توش خوبم اصل مشکلم تو برنامه و آموزش بعضی از درسا مثل ریاضی

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام. درس میخوندم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _Joseph_ نمایش پست ها
      سلام. درس میخوندم
      سلام منظورتون رو می دونم باید درس بخونم ولی برنامه درست و درمانی ندارم ویرایش اینکه بعضی از مباحث رو برای اولین بار می خونم برام گنگ هست از اون طرف هم نمراتم بده می ترسم به ترمیم نرسونم و بدبخت بشم مقدمه درس های دوازدهم دروس یازدهم و دهم هست

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عمومی ها رو بزارید برای بعد کنکور
      شجاع باشید هنوز زمان برای تغییر هست
      برای گرفتن نتیجه لازم نیست که حتما صد درصد و پرفکت باشید
      اتفاقا وقتی یه درسو برای بار اول خوب میخونی قشنگ تو ذهنت چیده میشه و پازل های خالی کمتری میمونه
      عملکرد شما از الان به بعد مهمه گذشته رو بریزین دور
      بهتره برای کنکور اردیبهشت برنامه ریزی کنین
      از گذر زمان نترسید ازش استفاده کنید شما دارید برای هدفتون میجنگید و تهش هر چی بشه این ارزشمنده
      برای خودتون بازه های مطالعاتی در نظر بگیرید (۲-۱:۳۰ پارت های مطالعاتی+۱۵-۲۰دقیقه استراحت بینش)
      اگه ! اولش سختتونه پارت هاتون رو تقسیم کنید مثلا ۲:۳۰ زیست دارید تبدیلش کنین به سه تا پارت۵۰دقیقه مطالعه+۵دقیقه استراحت (کم کم این ۵۰ دقیقه رو بیشتر و یه سره کنید)
      فیزیک درسیه که میشه توش درصد گرفت
      سوالاش روتین و مشخصه(حداقل تا الان اینجوری بوده)
      سعی کنین بعد مطالعه فرمول ها و نکات مهم! رو خلاصه نویسی کنید
      زیاد روی مطالعه وقت نزارید بیشتر تست بزنید و تمرین کنین اولش یکم سخته ولی به مرور دستتون عادت میکنه و کم کم به یه ثبات مطلوبی میرسید
      شیمی روی مفاهیم پایه خوب کار کنید
      کتاب بهترین منبعه ولی ما وقت نداریم درس هایی رو که قبلا خوندید و یه پیش زمینه ازش دارید رو با جزوه های خلاصه! جمع کنید +حل تمرین های اخر فصل
      یه تعداد تست مشخص ، تست هایی که اشتباه زدید پاسخ نامه رو بخونید اگه حس کردید یادگیری هنوز ناقصه برگردید مبحثش رو کامل بخونید
      درس هایی که نخوندید و فیلم ببینید الا بهتره چون کمه و زود تموم میشه بعدش کتاب درسی + تمرین های اخر فصل+ تست+ ازمون
      برای مسئله ها کتاب حل مسائل هیلی سبز و نشر الگو گزینه های خوبی هستن درسنامه شون هم زیاد طولانی نیست بخونید تست هاش رو چند بار بزنید(روتین شبانه برای خودتون در تظر بگیرید)
      ببینید شما حتما و باید مجبور نیستیدبعد از مطالعه دقیق برای مثال عرض میکنم همه سوالاتی که از اسید و باز مطرح میشه رو حل کنید هوشمندانه حرکت کنید و تشخیص بدید کدوم سوال رو میشه زد کدوم وقت گیره کدوم اصن حل نمیشه چون سنجش سوال سخت و اسون براش فرقی نداره و همه شون به یه اندازه تو افزایش درصد نقش دارند تمرین کنید که بتونید انتخاب کنید و بگذرید(این انتخاب کردن توی فیزیک هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه) ایتجوری وقت میکنید سوال هایی که میشه زد رو پیدا کنید و درصد بگیرید!
      زیست هم کتاب درسی نه درسنامه (چون طولانیه و حاشیه داره بهتره نخونیدش )+شکل های کتاببب!(یه سری از شکل ها خیلی خاصن از رفرنس استفاده نکنیا فقط خود کتاب)+ تست+ ازمون + تحلیل ازمون(این اخری از خود ازمون مهم تره)
      ریاضی هم بهتره فیلم ببینید (من زیاد اساتیدشو نمیشناسم)+ زیاد درگیر فیلم دیدن نشید+بعد کلاس حتما یه دور دیگه سوالا رو حل کنید+سر کلاس تا جایی که میتونید همراه دبیر باشید سوالا رو تا حایی که میتونید حل کنید(اما از توضیحاتی که دبیر میگه غافل نشیدا من خودم میشستم به زور سعی میکردم سوالو حل کنم کلی وقت میزاشتم استادم برا خودش اون ور یه راه ساده میزد ومنم تو کاغذام)
      بعدش هم فقط تست
      تست های غلطی که زدید و موقع خوندن پاسخ نامه حس میکنید که ممکنه یادتون بره رو علامت بزنید تا بعدا دوباره حل کنید
      روز هاتون با لبخند
      ویرایش توسط Dozham : 15 آبان 1402 در ساعت 21:24

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ممنون که جواب دادید
      میترسم نرسونم آخه بعضی از مباحث رو برای اولین بار که می خونم توی زبان و ریاضی خیلی بدم ولی عربیم خوب ادبیاتم هم بدک نیست توش خوبم اصل مشکلم تو برنامه و آموزش بعضی از درسا مثل ریاضی
      اگر دغدغه نرسیدن و تموم نکردن دارید میتونید مضربی تست بزنید
      مثلا از کتابتون تست های زوج رو حل کنید و تست های فرد رو اگر فرصتی باقی موند بعدا بهش بپردازید
      برای آموزش مناسب هم درسنامه کتابتون رو خوب بخونید و رو تست های آموزشی عمیق بشید ... یا اینکه از کلاس های آنلاین کمک بگیرید

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام منظورتون رو می دونم باید درس بخونم ولی برنامه درست و درمانی ندارم ویرایش اینکه بعضی از مباحث رو برای اولین بار می خونم برام گنگ هست از اون طرف هم نمراتم بده می ترسم به ترمیم نرسونم و بدبخت بشم مقدمه درس های دوازدهم دروس یازدهم و دهم هست
      درس بخون .
      به حرفم گوش کن جواب تمام سوالات تو ذهن خودته فقط باید چن ماهی اف شی بری تو لاک خودت درس بخونی . بعدش ذهن خودت جوابارو شفاف تر میکنه واست .
      اینکه برنامه نداری با درس خوندن کم کم خودت رو بیشتر میشناسی و برنامه مینویسی کم کم برنامه ت بهتر و بهتر میشه
      اینکه میگی میترسی نرسی با چند ماه درس خوندن میبینی که تا چه اندازه میتونی برسی .
      پاسخ تمام سوالات پیش خودته . وقت خودت رو با پرسیدن این سوالا و خوندن جوابایی که ممکنه نیم ساعت وقتت رو بگیره تلف نکن برو درس بخون . حتی شده بی برنامه .
      برو استوکیومتری رو از شیمی استارت بزن بخون 300 تا هم تست بزن اصلا فقط برو شیمی بخون سه هفته . بزار اعتماد به نفس از دست رفته ت برگرده اونموقع ذهنت میبینی چجوری مسائل رو شرو میکنه به حل کردن جه عددی جه منتالی و روحی و برنامه و مدیریتی .
      البته اگر مشکل روانی چیزی داری برو روانپزشگ قبلش

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگر دغدغه نرسیدن و تموم نکردن دارید میتونید مضربی تست بزنید
      مثلا از کتابتون تست های زوج رو حل کنید و تست های فرد رو اگر فرصتی باقی موند بعدا بهش بپردازید
      برای آموزش مناسب هم درسنامه کتابتون رو خوب بخونید و رو تست های آموزشی عمیق بشید ... یا اینکه از کلاس های آنلاین کمک بگیرید
      خودمم می خوام همین کارو بکنم ولی مثلاً شیمی مبتکران۶۵۰تاتست هست نصف اون میشه ۳۰۰تا اگه بخواید اونا رو برسی کنید خیلی زمان گیر میشه برام آموزشم هم خوب نیست می گیرد درسنامه کتاب درسی بخونم بعد درسنامه کتاب کمک آموزشی رو فقط من تست های آموزشی عمیق رو نمی دونم چه تست های میشه مثلاً دستای vipمیشن برای کلاسا هم واقعیتش ثبت نام نکردم نمی دونم هم کدوم دبیر ها خوب هستن

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خودمم می خوام همین کارو بکنم ولی مثلاً شیمی مبتکران۶۵۰تاتست هست نصف اون میشه ۳۰۰تا اگه بخواید اونا رو برسی کنید خیلی زمان گیر میشه برام آموزشم هم خوب نیست می گیرد درسنامه کتاب درسی بخونم بعد درسنامه کتاب کمک آموزشی رو فقط من تست های آموزشی عمیق رو نمی دونم چه تست های میشه مثلاً دستای vipمیشن برای کلاسا هم واقعیتش ثبت نام نکردم نمی دونم هم کدوم دبیر ها خوب هستن
      حالا نیازی نیست حتما مبتکران بخونی با توجه به اینکه زمان خیلی کمی مونده
      آیکیو و خصوصا خیلی سبز کتابای خوبی هستن
      اگه مبتکران خوندی فقط vit هاش رو حل کن و مسلط شو

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها
      عمومی ها رو بزارید برای بعد کنکور
      شجاع باشید هنوز زمان برای تغییر هست
      برای گرفتن نتیجه لازم نیست که حتما صد درصد و پرفکت باشید
      اتفاقا وقتی یه درسو برای بار اول خوب میخونی قشنگ تو ذهنت چیده میشه و پازل های خالی کمتری میمونه
      عملکرد شما از الان به بعد مهمه گذشته رو بریزین دور
      بهتره برای کنکور اردیبهشت برنامه ریزی کنین
      از گذر زمان نترسید ازش استفاده کنید شما دارید برای هدفتون میجنگید و تهش هر چی بشه این ارزشمنده
      برای خودتون بازه های مطالعاتی در نظر بگیرید (۲-۱:۳۰ پارت های مطالعاتی+۱۵-۲۰دقیقه استراحت بینش)
      اگه ! اولش سختتونه پارت هاتون رو تقسیم کنید مثلا ۲:۳۰ زیست دارید تبدیلش کنین به سه تا پارت۵۰دقیقه مطالعه+۵دقیقه استراحت (کم کم این ۵۰ دقیقه رو بیشتر و یه سره کنید)
      فیزیک درسیه که میشه توش درصد گرفت
      سوالاش روتین و مشخصه(حداقل تا الان اینجوری بوده)
      سعی کنین بعد مطالعه فرمول ها و نکات مهم! رو خلاصه نویسی کنید
      زیاد روی مطالعه وقت نزارید بیشتر تست بزنید و تمرین کنین اولش یکم سخته ولی به مرور دستتون عادت میکنه و کم کم به یه ثبات مطلوبی میرسید
      شیمی روی مفاهیم پایه خوب کار کنید
      کتاب بهترین منبعه ولی ما وقت نداریم درس هایی رو که قبلا خوندید و یه پیش زمینه ازش دارید رو با جزوه های خلاصه! جمع کنید +حل تمرین های اخر فصل
      یه تعداد تست مشخص ، تست هایی که اشتباه زدید پاسخ نامه رو بخونید اگه حس کردید یادگیری هنوز ناقصه برگردید مبحثش رو کامل بخونید
      درس هایی که نخوندید و فیلم ببینید الا بهتره چون کمه و زود تموم میشه بعدش کتاب درسی + تمرین های اخر فصل+ تست+ ازمون
      برای مسئله ها کتاب حل مسائل هیلی سبز و نشر الگو گزینه های خوبی هستن درسنامه شون هم زیاد طولانی نیست بخونید تست هاش رو چند بار بزنید(روتین شبانه برای خودتون در تظر بگیرید)
      ببینید شما حتما و باید مجبور نیستیدبعد از مطالعه دقیق برای مثال عرض میکنم همه سوالاتی که از اسید و باز مطرح میشه رو حل کنید هوشمندانه حرکت کنید و تشخیص بدید کدوم سوال رو میشه زد کدوم وقت گیره کدوم اصن حل نمیشه چون سنجش سوال سخت و اسون براش فرقی نداره و همه شون به یه اندازه تو افزایش درصد نقش دارند تمرین کنید که بتونید انتخاب کنید و بگذرید(این انتخاب کردن توی فیزیک هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه) ایتجوری وقت میکنید سوال هایی که میشه زد رو پیدا کنید و درصد بگیرید!
      زیست هم کتاب درسی نه درسنامه (چون طولانیه و حاشیه داره بهتره نخونیدش )+شکل های کتاببب!(یه سری از شکل ها خیلی خاصن از رفرنس استفاده نکنیا فقط خود کتاب)+ تست+ ازمون + تحلیل ازمون(این اخری از خود ازمون مهم تره)
      ریاضی هم بهتره فیلم ببینید (من زیاد اساتیدشو نمیشناسم)+ زیاد درگیر فیلم دیدن نشید+بعد کلاس حتما یه دور دیگه سوالا رو حل کنید+سر کلاس تا جایی که میتونید همراه دبیر باشید سوالا رو تا حایی که میتونید حل کنید(اما از توضیحاتی که دبیر میگه غافل نشیدا من خودم میشستم به زور سعی میکردم سوالو حل کنم کلی وقت میزاشتم استادم برا خودش اون ور یه راه ساده میزد ومنم تو کاغذام)
      بعدش هم فقط تست
      تست های غلطی که زدید و موقع خوندن پاسخ نامه حس میکنید که ممکنه یادتون بره رو علامت بزنید تا بعدا دوباره حل کنید
      عمومی ها رو واقعیتش بجز زبان بقیشو خوبم فقط زبان رو بدم فیزیک فقط فرمول هاشو خلاصه نویسی می کنم این خوبه ولی شیمی رو نمی دونم مفاهیم پایه کدوم ها میشن من زیاد شیمی رو نخوندم بخاطر کرونا و اینا بخاطر همین میاحثش برام تازه هستن و اگه بخوام خلاصه براشون بنویسم زیاد وقت میگیره کتاب درسی رو که می خونم زیاد نمی فهمم وقتی هم درسنامه کتاب کمک درسی رو می خونم زیاد وقتم رو میگیره درباره تست ها هم نمی تونم دسته بندی کنم آخه یه تست میشه زمان گیر شاید ازش رد بشم ولی ممکن تو کنکور بیاد خودم برای شیمی مبتکران دارم ولی نمی دونم اگه لازم باشه باید عوضش کنم و خیلی سبز بگیرم بنظرتون مبتکران برای شیمی بده؟اگه میشه این قسمت حرف تون( عرض میکنم همه سوالاتی که از اسید و باز مطرح میشه رو حل کنید هوشمندانه حرکت کنید و تشخیص بدید کدوم سوال رو میشه زد کدوم وقت گیره کدوم اصن حل نمیشه چون سنجش سوال سخت و اسون براش فرقی نداره و همه شون به یه اندازه تو افزایش درصد نقش دارند تمرین کنید که بتونید انتخاب کنید) بیشتر برام توضیح بدید ممنون میشم

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      حالا نیازی نیست حتما مبتکران بخونی با توجه به اینکه زمان خیلی کمی مونده
      آیکیو و خصوصا خیلی سبز کتابای خوبی هستن
      اگه مبتکران خوندی فقط vit هاش رو حل کن و مسلط شو
      تا حالا خیلی سبز و آیکیو نخوندم نمی دونم مبتکران بیشتر برای درسنامش می خوام چون خوب و درسنامه آیکیو نمی دونم برای سطح صفر خوب باشه ولی باید vitهای مبتکران رو حل کنم

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      سلام
      منم سطحم صفره دارم
      من با فیلم درسی میخونم و یه سری مباحث رو واقعا ااان دارم یاد میگیرم
      سلام ممنون که جواب دادی برای کدوم درسا داری فیلم می بینی فیلم هارو ثبت نام کردی یا توی تلگرام پیدا کرد

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن