خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nakhasteh نمایش پست ها
      سلام
      منم سطحم صفره دارم
      من با فیلم درسی میخونم و یه سری مباحث رو واقعا ااان دارم یاد میگیرم
      سلام ممنون که جواب دادی برای کدوم درسا داری فیلم می بینی فیلم هارو ثبت نام کردی یا توی تلگرام پیدا کرد

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      منم سطحم صفره دارم
      من با فیلم درسی میخونم و یه سری مباحث رو واقعا ااان دارم یاد میگیرم

سلام ممنون که جواب دادی برای کدوم درسا داری فیلم می بینی فیلم هارو ثبت نام کردی یا توی تلگرام پیدا کرد

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی۲ نمایش پست ها
      عمومی ها رو واقعیتش بجز زبان بقیشو خوبم فقط زبان رو بدم فیزیک فقط فرمول هاشو خلاصه نویسی می کنم این خوبه ولی شیمی رو نمی دونم مفاهیم پایه کدوم ها میشن من زیاد شیمی رو نخوندم بخاطر کرونا و اینا بخاطر همین میاحثش برام تازه هستن و اگه بخوام خلاصه براشون بنویسم زیاد وقت میگیره کتاب درسی رو که می خونم زیاد نمی فهمم وقتی هم درسنامه کتاب کمک درسی رو می خونم زیاد وقتم رو میگیره درباره تست ها هم نمی تونم دسته بندی کنم آخه یه تست میشه زمان گیر شاید ازش رد بشم ولی ممکن تو کنکور بیاد خودم برای شیمی مبتکران دارم ولی نمی دونم اگه لازم باشه باید عوضش کنم و خیلی سبز بگیرم بنظرتون مبتکران برای شیمی بده؟اگه میشه این قسمت حرف تون( عرض میکنم همه سوالاتی که از اسید و باز مطرح میشه رو حل کنید هوشمندانه حرکت کنید و تشخیص بدید کدوم سوال رو میشه زد کدوم وقت گیره کدوم اصن حل نمیشه چون سنجش سوال سخت و اسون براش فرقی نداره و همه شون به یه اندازه تو افزایش درصد نقش دارند تمرین کنید که بتونید انتخاب کنید) بیشتر برام توضیح بدید ممنون میشم
      منظورم اینه وسواس نداشته باشید که همه سوالا رو چون خوندید باید حتما حل کنید
      برا شیمی خب فیلم ببین بابایی میگن خوبه
      پایه
      یه سری مفاهیم تشریحی و مفهومی هستن که تو حل سوالا (چه تشریحی چه مساله)ازشون استفاده میشه
      مثلا
      یه مسئله از گاز ها میده
      CH4+o2=co2+H2o
      به شما بازده میدن
      و در نهایت ازتون میخوان که در شرایط stp میزان حجم گاز توی ظرف در بسته رو بررسی کنید
      اینجا اگر مفاهیم پایه رو خوب خونده باشید متوجه میشید در شرایط stp. وH2oمایع و جزو گاز ها نیست و حساب نمیشه
      امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
      روز هاتون با لبخند

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      تا حالا خیلی سبز و آیکیو نخوندم نمی دونم مبتکران بیشتر برای درسنامش می خوام چون خوب و درسنامه آیکیو نمی دونم برای سطح صفر خوب باشه ولی باید vitهای مبتکران رو حل کنم
      حالا خودت میدونی بنظرم زمان رو هم در نظر بگیر همون درسنامه خیلی سبز هم برا سطح 0 خوبه هم کامله هم به حاشیه نرفته مثل مبتکران...باز هر طور خودت میدونی...سعی کن یجوری بری جلو که از عید به بعد بتونی جمع بندی هم بکنی

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خواهیش
      تو تلگرام خیلی گشتم واقعا من الان دارم واسه تجدید هام میخونم آمادگی نهایی ریاضی معین کرمی فیزیک محمد زبان ران شیمی پارسا فراهانی عربی فلاح سالیانه هم دارن ولی من هنوز واسه سالیانه ها شروع نکردم
      می خواید دی ماه ترمیم برید فیزیک گفتید محمد زبان هم ران
      شیمی پارسا فراهانی گفتید اینا از صفر توضیح میدن چون من سطح درسیم خوب نیست

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      حالا خودت میدونی بنظرم زمان رو هم در نظر بگیر همون درسنامه خیلی سبز هم برا سطح 0 خوبه هم کامله هم به حاشیه نرفته مثل مبتکران...باز هر طور خودت میدونی...سعی کن یجوری بری جلو که از عید به بعد بتونی جمع بندی هم بکنی
      ممنون برای ریاضی بنظرت چیکار باید بکنم خیلی بدم توش

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها

منظورم اینه وسواس نداشته باشید که همه سوالا رو چون خوندید باید حتما حل کنید
      برا شیمی خب فیلم ببین بابایی میگن خوبه
      پایه
      یه سری مفاهیم تشریحی و مفهومی هستن که تو حل سوالا (چه تشریحی چه مساله)ازشون استفاده میشه
      مثلا
      یه مسئله از گاز ها میده
      CH4+o2=co2+H2o
      به شما بازده میدن
      و در نهایت ازتون میخوان که در شرایط stp میزان حجم گاز توی ظرف در بسته رو بررسی کنید
      اینجا اگر مفاهیم پایه رو خوب خونده باشید متوجه میشید در شرایط stp. وH2oمایع و جزو گاز ها نیست و حساب نمیشه
      امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
      ممنون خیلی لطف دارین برای ریاضی هم باید فیلم ببینم یانه چون تو اونا هم بدم زیست هم خوندن درسنامه زمان زیادی ازم میگیره بنظرتون براش چیکار کنم

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان ترمیم فقط توی خرداد ماهه من تجدید هستم واسه همین دی میرم خب تقریبا میشه گفت از صفر توضیح میدن ولی تمرین زیادی لازمه واسه من که خیلی سخته ولی شما از پایه شروع کنید صددرصد از سطح صفر بالا تر میرید
      ممنون ای کاش منم تجدید می شدم تا می تونستم براشون خوب بخونم بیشتر شون رو با ده قبول شدم یه لطفی میشه بکنی برام لینک کانال ها رو برام میفرستی
      ویرایش توسط علی۲ : 15 آبان 1402 در ساعت 22:29

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ممنون برای ریاضی بنظرت چیکار باید بکنم خیلی بدم توش
      خیلی سبز جامع بخون
      اگه دیدی با درسنامه نمیتونی میتونی کرمی یا ملاک پور ببینی

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خیلی سبز جامع بخون
      اگه دیدی با درسنامه نمیتونی میتونی کرمی یا ملاک پور ببینی
      ممنون بنظرت برای شیمی و فیزیک هم فیلم ببینم؟

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      ممنون بنظرت برای شیمی و فیزیک هم فیلم ببینم؟
      هر طور مایلی
      من معمولا توصیه میکنم بیشتر از 2 درس فیلم نبینن کنکوریا (به علت محدودیت زمانی) ... هر مبحث و هر درس اولویت با درسنامه باشه اگه نشد رجوع کنن به فیلم

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هر طور مایلی
      من معمولا توصیه میکنم بیشتر از 2 درس فیلم نبینن کنکوریا (به علت محدودیت زمانی) ... هر مبحث و هر درس اولویت با درسنامه باشه اگه نشد رجوع کنن به فیلم
      می خوام برای ریاضی فیلم ببینم این قطعه موندم برای شیمی ببینم یا فیزیک .نمی دونم چرا ولی فیزیک رو با درسنامه خوب می خونم شیمی رو برای اینکه درسنامه زیادن و یه کم مفهومی هست می خوام فیلم ببینم حالا دقیق نمی دونم

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها
      سلام
      کدوم درسا نقطه قوتتن؟(به هر کدومشون از یک تا ده چند میدی؟)
      کدوم درسا نقطه ضعف؟(به هر کدومشون از یک تا ده چند میدی؟)
      کدوم درسو خیلی دوس داری و خوب یادش میگیری؟
      سلام، نقطه قوت: درس‌های حفظی و مفهومی شامل تمام عمومی‌ها (باید ترمیم کنم) به علاوه زیست (طوری که با یک دور خوندن می‌تونم نصف تست‌های آی کیو رو درست بزنم (شنیدم سخته) و همچنین حفظیات شیمی (کلاََ حفظیات)
      ادبیات 10
      زبان 10
      عربی 10
      زمین 10
      دینی 10
      زیست 8

درس‌های محاسباتی، ریاضی، فیزیک، محاسبات شیمی
      ریاضی 1
      فیزیک 3
      شیمی 6 (فقط حفظیات و پایه‌اش رو درک می‌کنم)

زیست رو خیلی دوست دارم، ادبیات، زمین، زبان، شیمی رو هم دوست دارم ولی معلم‌های خوبی نداشتم متأسفانه و در زمینه محاسبات و مسائل خیلی کار نکردم. فیزیک و ریاضی رو می‌ترسم ازشون، دید منفی دارم، اگر می‌تونستم این 2 تا درس رو دوست داشته باشم غمی نداشتم، نمی‌دونم چطوری نفرتی که از ریاضی و فیزیک دارم رو برطرف کنم و بپذیرمشون

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima17 نمایش پست ها

سلام، نقطه قوت: درس‌های حفظی و مفهومی شامل تمام عمومی‌ها (باید ترمیم کنم) به علاوه زیست (طوری که با یک دور خوندن می‌تونم نصف تست‌های آی کیو رو درست بزنم (شنیدم سخته) و همچنین حفظیات شیمی (کلاََ حفظیات)
      ادبیات 10
      زبان 10
      عربی 10
      زمین 10
      دینی 10
      زیست 8

درس‌های محاسباتی، ریاضی، فیزیک، محاسبات شیمی
      ریاضی 1
      فیزیک 3
      شیمی 6 (فقط حفظیات و پایه‌اش رو درک می‌کنم)

زیست رو خیلی دوست دارم، ادبیات، زمین، زبان، شیمی رو هم دوست دارم ولی معلم‌های خوبی نداشتم متأسفانه و در زمینه محاسبات و مسائل خیلی کار نکردم. فیزیک و ریاضی رو می‌ترسم ازشون، دید منفی دارم، اگر می‌تونستم این 2 تا درس رو دوست داشته باشم غمی نداشتم، نمی‌دونم چطوری نفرتی که از ریاضی و فیزیک دارم رو برطرف کنم و بپذیرمشون
      این خیلی عالیه که شما توی مطالب خوندنی خوبید اما مهم اینه که درک کنید چی میگه و صرفا حفظ نکنید
      اینجوری میتونید پیشرفت کنید
      توی فیزیک و ریاضی بستگی به هدفتون داره!رتبه خاص و باالطبع دانشگاه خاصی مد نظرتونه؟
      یه درصد ۵۰-۶۰ توی فیزیک
      اگه ریاضی معقولی باشه نه مثله ۱۴۰۲! به درصد ۵۰-۴۰
      با در نظر گرفتن کسب درصد خوب تو سه تا درس دیگه!
      شما رو به سه تا رشته ای که میخواین میرسونه
      فیزیک درس شیرینیه خودتون رو مجاب کنید حداقل روزی دو ساعت توی برنامه تون باشه۳۰ دقیقه مطالعه ۱:۳۰ تست
      تمرین کنید و سوال حل کنین
      همه شون تو کنکور ها ایده شون تکرار شده مباحثی
      از نقطه قوتتون هستندشروع کنید
      به مرور که دستتون بیاد و جواب های درستتون زیاد بشه بهش علاقمند میشید(که این پروسه نیاز به صبوری داره!)
      چرا نتونید فیزیک رو اوکی کنید؟ کاری نداره که ...راحت میشه توش درصد گرفت
      برای ریاضی هم به نظرم فیلم ببینید و همراه با معلم پیش برید تست و ازمون بزنید از کتاب درسی شروع کنید(دو سر برده هم نهایی هم کنکور)
      با خودتون تکرار کنید که شما هدفتون رو دوست دارید پس باید راه های رسیدن بهش رو دوس داشته باشید تا نتیجه ای که میخواید اتفاق بیفته!
      برای شیمی هم کتاب حل مسائل بگیرید هر شب ۱۰تا ۱۵ تا دونه تست بزنید
      شما همه تشریحی ها + مسئله های اسون رو حل کنید کار تمومه(مثله اینکه سنجش داره بیشتر رو تشریحی ها مانور میده که این اتفاق به نفع شماست)
      موفق باشین
      روز هاتون با لبخند
      ویرایش توسط Dozham : 16 آبان 1402 در ساعت 01:10

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برو خدارو شکر کن تجدید نشدی منم گول این حرفو خوردم گفتم بهتر و قوی تر شهریور میخونم کلی گفتن شهریور تاثیری توی امتحانات خرداد نداره و حتما باید ترمیم بشه تا تاثیر داشته باشه دی و شهریور فقط باید تجدیدی ها برن و نمره شون توی معدل کل دیپلم حساب میشه نه معدل کتبی
      والا من خیلی وقت پیش دانلود کردم الان تلگرام ندارم تا لینک رو بفرستم توی قسمت سرچ تلگرام بزنید آمادگی نهایی کلی کانال میاد توی اونا بگردید
      نمی دونم والله هر روز یه برنامه جدید هست توی این کنکور فیلم ها رو اگه تو تلگرام بزنم میاره فقط گفتی برای فیزیک و زبان کدوم دبیران خوب هستن

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن