منظورم اینه وسواس نداشته باشید که همه سوالا رو چون خوندید باید حتما حل کنید
برا شیمی خب فیلم ببین بابایی میگن خوبه
پایه
یه سری مفاهیم تشریحی و مفهومی هستن که تو حل سوالا (چه تشریحی چه مساله)ازشون استفاده میشه
مثلا
یه مسئله از گاز ها میده
CH4+o2=co2+H2o
به شما بازده میدن
و در نهایت ازتون میخوان که در شرایط stp میزان حجم گاز توی ظرف در بسته رو بررسی کنید
اینجا اگر مفاهیم پایه رو خوب خونده باشید متوجه میشید در شرایط stp. وH2oمایع و جزو گاز ها نیست و حساب نمیشه
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم![]()
روز هاتون با لبخند
ویرایش توسط علی۲ : 15 آبان 1402 در ساعت 22:29
سلام، نقطه قوت: درسهای حفظی و مفهومی شامل تمام عمومیها (باید ترمیم کنم) به علاوه زیست (طوری که با یک دور خوندن میتونم نصف تستهای آی کیو رو درست بزنم (شنیدم سخته) و همچنین حفظیات شیمی (کلاََ حفظیات)
ادبیات 10
زبان 10
عربی 10
زمین 10
دینی 10
زیست 8
درسهای محاسباتی، ریاضی، فیزیک، محاسبات شیمی
ریاضی 1
فیزیک 3
شیمی 6 (فقط حفظیات و پایهاش رو درک میکنم)
زیست رو خیلی دوست دارم، ادبیات، زمین، زبان، شیمی رو هم دوست دارم ولی معلمهای خوبی نداشتم متأسفانه و در زمینه محاسبات و مسائل خیلی کار نکردم. فیزیک و ریاضی رو میترسم ازشون، دید منفی دارم، اگر میتونستم این 2 تا درس رو دوست داشته باشم غمی نداشتم، نمیدونم چطوری نفرتی که از ریاضی و فیزیک دارم رو برطرف کنم و بپذیرمشون
این خیلی عالیه که شما توی مطالب خوندنی خوبید اما مهم اینه که درک کنید چی میگه و صرفا حفظ نکنید
اینجوری میتونید پیشرفت کنید
توی فیزیک و ریاضی بستگی به هدفتون داره!رتبه خاص و باالطبع دانشگاه خاصی مد نظرتونه؟
یه درصد ۵۰-۶۰ توی فیزیک
اگه ریاضی معقولی باشه نه مثله ۱۴۰۲! به درصد ۵۰-۴۰
با در نظر گرفتن کسب درصد خوب تو سه تا درس دیگه!
شما رو به سه تا رشته ای که میخواین میرسونه
فیزیک درس شیرینیه خودتون رو مجاب کنید حداقل روزی دو ساعت توی برنامه تون باشه۳۰ دقیقه مطالعه ۱:۳۰ تست
تمرین کنید و سوال حل کنین
همه شون تو کنکور ها ایده شون تکرار شده مباحثی
از نقطه قوتتون هستندشروع کنید
به مرور که دستتون بیاد و جواب های درستتون زیاد بشه بهش علاقمند میشید(که این پروسه نیاز به صبوری داره!)
چرا نتونید فیزیک رو اوکی کنید؟ کاری نداره که ...راحت میشه توش درصد گرفت
برای ریاضی هم به نظرم فیلم ببینید و همراه با معلم پیش برید تست و ازمون بزنید از کتاب درسی شروع کنید(دو سر برده هم نهایی هم کنکور)
با خودتون تکرار کنید که شما هدفتون رو دوست دارید پس باید راه های رسیدن بهش رو دوس داشته باشید تا نتیجه ای که میخواید اتفاق بیفته!
برای شیمی هم کتاب حل مسائل بگیرید هر شب ۱۰تا ۱۵ تا دونه تست بزنید
شما همه تشریحی ها + مسئله های اسون رو حل کنید کار تمومه(مثله اینکه سنجش داره بیشتر رو تشریحی ها مانور میده که این اتفاق به نفع شماست)
موفق باشین![]()
روز هاتون با لبخند
ویرایش توسط Dozham : 16 آبان 1402 در ساعت 01:10
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)