خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb من امسال یازدهمم و در طول سال دهم مطالعه کنکوری نداشتم

سلام و درود
      من امسال یازدهمم و در طول سال دهم مطالعه کنکوری نداشتم🥲
      یه منابعی رو تهیه کردم و میخوام با اونا پیش برم...
      چند تا سوال دارم ک ممنون میشم جواب بدین
      ۱/ مشاور یا آزمون های قلمچی و ماز و کلاسای تست.... لازمه؟(خیلی نمیخوام خودمو تو اینا غرق کنم)
      ۲/چند ساعت مطالعه در روز باید داشته باشم؟
      ۳/چجوری اصا باید مطالعه کنم؟
      ۴/برنامه ریزیم باید به چه شکل باشه؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      هیچکدوم از اینا لزوما اجباری نیست ولی بستگی داره. نمیشه کلا یه مورد رو برای همه ممنوع کرد بگیم مشاور همیشه نیاز نیست. گاهی دانش اموز نیاز داره کسی بالا سرش باشه. من فکر میکنم شما باید ببینین خودتون چیجوری هستین. میتونین بدون مشاور مرتب برنامه ریزی کنین و مطالعه مداوم داشته باشین؟ یا نه. درمورد آزمون ها هم همین طور. از طرفی من موافق شرکت تو آزمون بدون پرداخت هزینه نیستم چون به هر حال اونا زحمت کشیدن طراحی کردن سوالات رو ولی شرکت تو یکی دو آزمون کافیه واقعا اگه از همون خوب استفاده بشه که قلمچی مطرح ترینه.
      سوال دوم خیلی شخص به شخص متفاوته و به وضعیت فعلی و خیلی چیزا بستگی داره من فکر میکنم پیوستگی از کمیت مهمتره. هر روز 7 ساعت بهتره تا یه روز 14 یه روز 0. ولی به نظرم با توجه به سطح دانش اموز و پایه بین 6 تا 12 ساعت توی روزای تعطیل میشه در نظر گرفت
      سوال سوم و چهارم شما خیلی کلی و مفصله کلی نظر و روش و شیوه داریم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اینا کاملا نظر شخصیمه راجب درس هایی که نتیجه گرفتم از روشم. ولی خوشحال میشم سایر دوستان شیوه های خودشون رو به اشتراک بذارن
      برای ریاضی من خودم به نظرم یکی بحث مطالعه و تسته یکی بحث مدریت دفترچه واقعا. من امسال تو کنکور توی مورد دوم موفق تر از مورد اول بودم. یعنی به جای اینکه از سوال یک شروع کنم توی ازمون به این سختی اومدم هر چی بلد بودم از مباحثی که بلد بودم جواب دادم. ولی کلا من فکر میکنم از زمانی که اومدم و به جای همش درسنامه خوندن سعی کردم مغزمو به چالش بکشم و اذیت کنم تا از فرمول ها استفاده کنه توی سوالات موفق تر بودم. کلا همون جمله همیشگی که تست بزنین هر چی بیشتر توی ریاضی مهمه. پیشنهاد میکنم یکبار خوب درسنامه بخونین البته تدریس دبیر واجبه من اشتباه کردم نرفتم مدرسه و جدی نگرفتم شما جدی بگیرین. و بعدش یه خلاصه از فرمول ها و تست تست و تست. آزمون زدن هم که عالیه. کلا ریاضی تا میتونین روش های مختلف رو بفهمین حفظ نکنین. روش حل هارو عمقی بفهمین.

برای فیزیک من خودم به همه پیشنهاد میکنم تحلیل آزمون های رایگان اقای فرزام عابدینی رو نگاه کنین فوق العاده است توی کانالشون میذارن رایگان. و بازم مثل ریاضی تست زیاد و زیاد. و فهمیدن روش حل. آزمون ها هم که قطعا موثره کلا ریاضی فیزیک شبیه همه معمولا. خیلی درسنامه نخونین که ضرره.

برای شیمی من خودم میگم تا میتونین از نکات ریز و جزئیات حفظیات تست های کتاب ها استفاده کنین توی کتاب یادداشت کنین و قشنگ مطالعه کنین حتی بعضی جاها مثل زیست حساس بشین. تست مسائل دوباره زیاد بزنین تا میتونین. کتابای نشر الگو و خیلی سبز مسائل عالیه. خیلی سبز یکم اسون تره ولی کافیه همونم خیلیا نمیزنن. آزمون هم که بزنین چه بهتر.

برای زیست کانال کنکور مدنی شکل های زیست نکاتش رو مینویسه کامل من استفاده کردم. و اینکه کلا خوندن متن کتاب و مرور کافی و تست فراوون و همه این چیزای همیشگی که همه میگن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظرم شما اول شروع کن به مطالعه کم کم همه چیز دستت میاد هنوز دو سال هم وقت خوبی داری. پس از همه مهمتر اول شروعه دوست عزیز

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام اتفاقا منم امسال میرم یازدهم
      ببین تو باید ببینی توانایی برنامه ریزی رو داری یا نه اگه داشته باشی مشاوره فقط یه هزینه الکیه واست ازمون هم حتما شرکت کن واسه چک پیشرفتت
      روزی 6تا8ساعت مطالعه مفید داشته باشی کافیه ولی تاکید میکنم مفید باشه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehlotfi نمایش پست ها
      اینا کاملا نظر شخصیمه راجب درس هایی که نتیجه گرفتم از روشم. ولی خوشحال میشم سایر دوستان شیوه های خودشون رو به اشتراک بذارن
      برای ریاضی من خودم به نظرم یکی بحث مطالعه و تسته یکی بحث مدریت دفترچه واقعا. من امسال تو کنکور توی مورد دوم موفق تر از مورد اول بودم. یعنی به جای اینکه از سوال یک شروع کنم توی ازمون به این سختی اومدم هر چی بلد بودم از مباحثی که بلد بودم جواب دادم. ولی کلا من فکر میکنم از زمانی که اومدم و به جای همش درسنامه خوندن سعی کردم مغزمو به چالش بکشم و اذیت کنم تا از فرمول ها استفاده کنه توی سوالات موفق تر بودم. کلا همون جمله همیشگی که تست بزنین هر چی بیشتر توی ریاضی مهمه. پیشنهاد میکنم یکبار خوب درسنامه بخونین البته تدریس دبیر واجبه من اشتباه کردم نرفتم مدرسه و جدی نگرفتم شما جدی بگیرین. و بعدش یه خلاصه از فرمول ها و تست تست و تست. آزمون زدن هم که عالیه. کلا ریاضی تا میتونین روش های مختلف رو بفهمین حفظ نکنین. روش حل هارو عمقی بفهمین.

برای فیزیک من خودم به همه پیشنهاد میکنم تحلیل آزمون های رایگان اقای فرزام عابدینی رو نگاه کنین فوق العاده است توی کانالشون میذارن رایگان. و بازم مثل ریاضی تست زیاد و زیاد. و فهمیدن روش حل. آزمون ها هم که قطعا موثره کلا ریاضی فیزیک شبیه همه معمولا. خیلی درسنامه نخونین که ضرره.

برای شیمی من خودم میگم تا میتونین از نکات ریز و جزئیات حفظیات تست های کتاب ها استفاده کنین توی کتاب یادداشت کنین و قشنگ مطالعه کنین حتی بعضی جاها مثل زیست حساس بشین. تست مسائل دوباره زیاد بزنین تا میتونین. کتابای نشر الگو و خیلی سبز مسائل عالیه. خیلی سبز یکم اسون تره ولی کافیه همونم خیلیا نمیزنن. آزمون هم که بزنین چه بهتر.

برای زیست کانال کنکور مدنی شکل های زیست نکاتش رو مینویسه کامل من استفاده کردم. و اینکه کلا خوندن متن کتاب و مرور کافی و تست فراوون و همه این چیزای همیشگی که همه میگن
      خیلی ممنون ازتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن