خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 37 از 37
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Banno نمایش پست ها

این خیلی عالیه که شما توی مطالب خوندنی خوبید اما مهم اینه که درک کنید چی میگه و صرفا حفظ نکنید
      اینجوری میتونید پیشرفت کنید
      توی فیزیک و ریاضی بستگی به هدفتون داره!رتبه خاص و باالطبع دانشگاه خاصی مد نظرتونه؟
      یه درصد ۵۰-۶۰ توی فیزیک
      اگه ریاضی معقولی باشه نه مثله ۱۴۰۲! به درصد ۵۰-۴۰
      با در نظر گرفتن کسب درصد خوب تو سه تا درس دیگه!
      شما رو به سه تا رشته ای که میخواین میرسونه
      فیزیک درس شیرینیه خودتون رو مجاب کنید حداقل روزی دو ساعت توی برنامه تون باشه۳۰ دقیقه مطالعه ۱:۳۰ تست
      تمرین کنید و سوال حل کنین
      همه شون تو کنکور ها ایده شون تکرار شده مباحثی
      از نقطه قوتتون هستندشروع کنید
      به مرور که دستتون بیاد و جواب های درستتون زیاد بشه بهش علاقمند میشید(که این پروسه نیاز به صبوری داره!)
      چرا نتونید فیزیک رو اوکی کنید؟ کاری نداره که ...راحت میشه توش درصد گرفت
      برای ریاضی هم به نظرم فیلم ببینید و همراه با معلم پیش برید تست و ازمون بزنید از کتاب درسی شروع کنید(دو سر برده هم نهایی هم کنکور)
      با خودتون تکرار کنید که شما هدفتون رو دوست دارید پس باید راه های رسیدن بهش رو دوس داشته باشید تا نتیجه ای که میخواید اتفاق بیفته!
      برای شیمی هم کتاب حل مسائل بگیرید هر شب ۱۰تا ۱۵ تا دونه تست بزنید
      شما همه تشریحی ها + مسئله های اسون رو حل کنید کار تمومه(مثله اینکه سنجش داره بیشتر رو تشریحی ها مانور میده که این اتفاق به نفع شماست)
      موفق باشین
      نه واقعاً اسم و مکان دانشگاه برام اهمیتی نداره، فقط می‌خوام دولتی باشه نه آزاد و شهریه پرداز و... طبیعیه که آدم دانشگاه با امکانات بالاتر قبول بشه خب راضی کننده‌تره، ولی با توجه به ضعف ریاضی و فیزیک خیلی نمی‌تونم در این زمینه امیدوار باشم. این درصدهایی که فرمودین برای من رویاییه واقعاً، چون عرض کردم اصلاََ معلم‌های خوبی نداشتم متأسفانه و این درس‌های ریاضی و فیزیک رو واقعاً شب امتحانی می‌خوندم که فقط پاس بشم، اگر ناچار به ترمیم نبودم سمتشون نمی‌رفتم. ولی خب چاره دیگه‌ای نیست، 2 تا درس اختصاصی به حساب میان دیگه و برخلاف سایر دروس اصلاََ نمی‌شه خودخوان خوندشون (یا حداقل از عهده من خارجه یا بلد نیستم) سایر دروس رو راحت می‌شه با خوندن کتاب درسی و نگاهی به تمرین‌ها و توضیحات فهمید و درک کرد، ولی ریاضی و فیزیک دنیای دیگه‌ای هستند، کتاب رو که باز می‌کنی انگار با یک زبان ناآشنا مواجه می‌شی (واقعاً هم زبانیه ریاضی برای خودش) و حتماً باید چند ساعت تدریس ببینم تا شاید یک مسئله‌ای رو حل کنم. فکر کنم این مشکل بیشتر نگاه ذهنی خودم باشه، دید منفی که به این 2 درس دارم باعث می‌شه ذهنم پس بزنه و اذیت کنه. خیلی ممنون بابت وقتی که می‌گذارید، توضیحاتتون خیلی کمک کننده و مفید هستند، ببخشید طولانی شد و وقتتون رو گرفتم.

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima17 نمایش پست ها

نمی‌دونم چطوری نفرتی که از ریاضی و فیزیک دارم رو برطرف کنم و بپذیرمشون
      برای درس فیزیک آقای ذهبی ببینید...خوشتون نیومد میرحسینی
      برای درس ریاضی هم کرمی...خوشتون نیومد ملاک پور
      یک فصل رو با ویدئو پیش ببرید تا بفهمید تو ریاضی و فیزیک چطوری فکر میکنن اصلا...بعدش خودتون میتونید از رو درسنامه ها بخونید
      توصیه ام اینه از فیزیک فصل دینامیک و از ریاضی فصل تابع رو ویدئو ببینید چون فصل های پایه ای هستن و دائما با سایر فصل ها ترکیب میشن.
      مادرم رخت شسته بود آن روز
      کفتری روی بام خانه نشست
      از لب بام دیدمت، ناگاه
      پشت بام از کبوترم افتاد...

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      پیشنهادم اینه که شما بیخیال مباحث قبلی ازمونا بشین از الان به بعد رو مباحث جدید مسلط شین من خودم ادمیم که اگه ده روز بهم وقت بدن نه روزش رو تلف میکنم همه کارارو روز دهم انجام میدم !پس بهتره زود به زود ازمون بدم تا انگیزم حفظ بشه تنبلی نکنم یا حداقل از بعد دی ازمون بده تا اونموقع خودت نیمسال اولو و یه بخش زیادی از دهمو جمع کن اونایی که نرسیدی رو فروردین باز فرصت جبران داری.

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sudi نمایش پست ها
      برای درس فیزیک آقای ذهبی ببینید...خوشتون نیومد میرحسینی
      برای درس ریاضی هم کرمی...خوشتون نیومد ملاک پور
      یک فصل رو با ویدئو پیش ببرید تا بفهمید تو ریاضی و فیزیک چطوری فکر میکنن اصلا...بعدش خودتون میتونید از رو درسنامه ها بخونید
      توصیه ام اینه از فیزیک فصل دینامیک و از ریاضی فصل تابع رو ویدئو ببینید چون فصل های پایه ای هستن و دائما با سایر فصل ها ترکیب میشن.
      ممنون بابت راهنمای رفیق جان، اتفاقاً برنامه دارم کلاس‌های استاد ذهبی رو ببینم، استاد یحیوی هم دیدم خوب درس می‌دن ولی متأسفانه لحنشون کمی خسته کننده است، ریاضی هم استاد کرمی جلسه اولش رو دیدم کیفیت صدا خوب نبود، متوجه نشدم کیفیت تدریسشون چطوریه. من چون باید ترمیم کنم خیلی دوست دارم مطالب دوازدهم رو زودتر یاد بگیرم اما اساتید می‌گن که بدون پیش نیاز نمی‌شه و از سال دهم شروع می‌کنند، برای همین احساس می‌کنم خیلی پیشرفتم کنده

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima17 نمایش پست ها

ممنون بابت راهنمای رفیق جان، اتفاقاً برنامه دارم کلاس‌های استاد ذهبی رو ببینم، استاد یحیوی هم دیدم خوب درس می‌دن ولی متأسفانه لحنشون کمی خسته کننده است، ریاضی هم استاد کرمی جلسه اولش رو دیدم کیفیت صدا خوب نبود، متوجه نشدم کیفیت تدریسشون چطوریه. من چون باید ترمیم کنم خیلی دوست دارم مطالب دوازدهم رو زودتر یاد بگیرم اما اساتید می‌گن که بدون پیش نیاز نمی‌شه و از سال دهم شروع می‌کنند، برای همین احساس می‌کنم خیلی پیشرفتم کنده
      داداش یه سوال برای شیمی کدوم دبیر خوب من سطحم صفر

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان یه سوال دارم من الان مبحث جرم اتمی و مول رو حل کردم خیلی سخت بود بزور تونستم چندتا سوال حل کنم نمی دونم چرا تازه شروع بخوندن کردم نمی دونم چرا ولی ناامید شدم خیلی وضع درسیم بده لطفا بگید چیکار کنم

7. Top | #37
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط علی۲ نمایش پست ها
      دوستان یه سوال دارم من الان مبحث جرم اتمی و مول رو حل کردم خیلی سخت بود بزور تونستم چندتا سوال حل کنم نمی دونم چرا تازه شروع بخوندن کردم نمی دونم چرا ولی ناامید شدم خیلی وضع درسیم بده لطفا بگید چیکار کنم
      صبور باش
      تلاش کن
      روز هاتون با لبخند

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن