نه واقعاً اسم و مکان دانشگاه برام اهمیتی نداره، فقط میخوام دولتی باشه نه آزاد و شهریه پرداز و... طبیعیه که آدم دانشگاه با امکانات بالاتر قبول بشه خب راضی کنندهتره، ولی با توجه به ضعف ریاضی و فیزیک خیلی نمیتونم در این زمینه امیدوار باشم. این درصدهایی که فرمودین برای من رویاییه واقعاً، چون عرض کردم اصلاََ معلمهای خوبی نداشتم متأسفانه و این درسهای ریاضی و فیزیک رو واقعاً شب امتحانی میخوندم که فقط پاس بشم، اگر ناچار به ترمیم نبودم سمتشون نمیرفتم. ولی خب چاره دیگهای نیست، 2 تا درس اختصاصی به حساب میان دیگه و برخلاف سایر دروس اصلاََ نمیشه خودخوان خوندشون (یا حداقل از عهده من خارجه یا بلد نیستم) سایر دروس رو راحت میشه با خوندن کتاب درسی و نگاهی به تمرینها و توضیحات فهمید و درک کرد، ولی ریاضی و فیزیک دنیای دیگهای هستند، کتاب رو که باز میکنی انگار با یک زبان ناآشنا مواجه میشی (واقعاً هم زبانیه ریاضی برای خودش) و حتماً باید چند ساعت تدریس ببینم تا شاید یک مسئلهای رو حل کنم. فکر کنم این مشکل بیشتر نگاه ذهنی خودم باشه، دید منفی که به این 2 درس دارم باعث میشه ذهنم پس بزنه و اذیت کنه. خیلی ممنون بابت وقتی که میگذارید، توضیحاتتون خیلی کمک کننده و مفید هستند، ببخشید طولانی شد و وقتتون رو گرفتم.