خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

برنامه ریزی برای درس شیمی (واقعا کمککککک)

سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .

من تازه یک هفته اس که شروع کردم به خوندن برای کنکور . تا آخر شهریور فکر کنم تا آخر فصل دو یا کل شیمی دهم رو بتونم بخونم و از اونجایی که تقریبا صفرم تو درس شیمی بهتره که پایه به پایه ببندم شیمی رو . بخاطر همین فکر کردم که درس شیمی رو استثنائا با برنامه راهبردی پیش نرم . به این صورت که تا اخر آبان کل شیمی پایه رو ببندم و تو آزمون هم فقط همونا رو جواب بدم و شیمی دوازدهم رو هم جواب ندم . ازآذر ماه تا 15 ام دی (تا جمع بندی دی )هم نیمسال اول دوازدهم رو بخونم که طبیعتا باز با آزمون ناهماهنگ هست و نمیتونم سوالاتشو جواب بدم و از دی (شروع آزمون های عادی نیمسال دوم )به بعد کامل با آزمون پیش برم .

حالا میخواستم بپرسم اصلا این تصمیمی که گرفتم درسته ؟ عَملی هست ؟

پ.ن:من واقعا با موضوعی خوندن شیمی نمیتونم کنار بیام و اینکه قصد کلاس دیدن هم ندارم چون با درسنامه بازدهیم و سرعتم خیلی بیشتره .
      پ.ن 2: با پایین اومدن تراز و رتبه ام هم بخاطر نزدن شیمی 3 مشکلی ندارم که البته نمیدونم این تفکرمم درسته یا نه و با اینکه ازمون شیمی 3 قلمچی رو نمیدم ولی حتما سوالاتش رو بصورت آزمونی تو خونه به صورت تک درس جواب میدم .

پیشاپیشم ماچ بهتون بابت راهنمایی و کمک
      ویرایش توسط Ati_zareii : 15 شهریور 1402 در ساعت 21:57

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام. به طور کلی شیمی رو همه رتبه برترا به دوقسمت تقسیم کردند 1- مسایل 2- مفاهیم میتونید تو قسمت مصاحبه با رتبه برترا روش خوندن شیمی بخونید. مفاهیم که باید از روی کتاب درسی بخونید و مسایل باید در تابستان درحد مفاهیم پایه بدونید که مفهوم جرم اتمی میانگین, مول مولار مولاریته و شرایط stp بلد باشید بعد از اول مهر مسایل جدید دوازدهم اسید وباز و الکتروشیمی شروع کنید. اول با یه کتاب تست شروع کنید بعد از مدتی یک کتاب جداگانه برای مسایل بگیرید و هر شب 5 تا تست بزنید.
      بنظرم با این روش پیش برید نتیجه میگیرید.
      !life moves pretty fast, you don't stop and look around once in a while, you could miss it

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط PUZZLE نمایش پست ها
      سلام. به طور کلی شیمی رو همه رتبه برترا به دوقسمت تقسیم کردند 1- مسایل 2- مفاهیم میتونید تو قسمت مصاحبه با رتبه برترا روش خوندن شیمی بخونید. مفاهیم که باید از روی کتاب درسی بخونید و مسایل باید در تابستان درحد مفاهیم پایه بدونید که مفهوم جرم اتمی میانگین, مول مولار مولاریته و شرایط stp بلد باشید بعد از اول مهر مسایل جدید دوازدهم اسید وباز و الکتروشیمی شروع کنید. اول با یه کتاب تست شروع کنید بعد از مدتی یک کتاب جداگانه برای مسایل بگیرید و هر شب 5 تا تست بزنید.
      بنظرم با این روش پیش برید نتیجه میگیرید.
      سلام . ممنون بابت نظرت .
      مشکل دقیقا اینکه تا آخر تابستون نمیرسم مباحث پایه رو کامل جمع کنم و خب شیمی دوازدهم هم به طبع نمیتونم شروع کنم چون به پایه مربوطه .
      با روش خوندن شیمی آشنا ام و تقریبا دارم پیاده اش میکنم . مشکل من برنامه ریزی هست

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام شما احتیاج نداری برای 12 تمام مباحث دهم ویازدهم مسلط باشی چیزی که برای 12 واجب یکی فصل 3 دهم و تسلط به مباحث استوکیومتری

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ati_zareii نمایش پست ها
      سلام . امیدوارم حالتون خوب باشه .

من تازه یک هفته اس که شروع کردم به خوندن برای کنکور . تا آخر شهریور فکر کنم تا آخر فصل دو یا کل شیمی دهم رو بتونم بخونم و از اونجایی که تقریبا صفرم تو درس شیمی بهتره که پایه به پایه ببندم شیمی رو . بخاطر همین فکر کردم که درس شیمی رو استثنائا با برنامه راهبردی پیش نرم . به این صورت که تا اخر آبان کل شیمی پایه رو ببندم و تو آزمون هم فقط همونا رو جواب بدم و شیمی دوازدهم رو هم جواب ندم . ازآذر ماه تا 15 ام دی (تا جمع بندی دی )هم نیمسال اول دوازدهم رو بخونم که طبیعتا باز با آزمون ناهماهنگ هست و نمیتونم سوالاتشو جواب بدم و از دی (شروع آزمون های عادی نیمسال دوم )به بعد کامل با آزمون پیش برم .

حالا میخواستم بپرسم اصلا این تصمیمی که گرفتم درسته ؟ عَملی هست ؟

پ.ن:من واقعا با موضوعی خوندن شیمی نمیتونم کنار بیام و اینکه قصد کلاس دیدن هم ندارم چون با درسنامه بازدهیم و سرعتم خیلی بیشتره .
      پ.ن 2: با پایین اومدن تراز و رتبه ام هم بخاطر نزدن شیمی 3 مشکلی ندارم که البته نمیدونم این تفکرمم درسته یا نه و با اینکه ازمون شیمی 3 قلمچی رو نمیدم ولی حتما سوالاتش رو بصورت آزمونی تو خونه به صورت تک درس جواب میدم .

پیشاپیشم ماچ بهتون بابت راهنمایی و کمک
      من چند سال از درس دور بودم و شیمی را دارم طبق ازمون قلم چی فصل یک دوازدهم و یک دهم را میخونم هیچی هم بلد نبودم قبلش ولی با خوندن درسنامه و تست زدن میشه یادش گرفت (البته برای شیمی کلاس هم میرم ولی خودم جلو تر میخونم، چون کند پیش میره)و خیلی پیش نیاز نداره، اگه هم داشته باشه با خوندن پاسخنامه در حدی یاد میگیری و شاید مفهوم رو کامل صد درصدی درک نکنی ولی به مرور که مطالب بیش تری میخونی بهتر متوجه میشی، ولی مطمئنن شمایی که دبیرستانی هستی حداقل در حد امتحان مدرسه یادگرفتی و مطمئنن بیشتر هم بلدی و صفر نیستی
      من خودمم کنکوری ام و فقط نظرمو میگم، به نظرم با برنامه ازمون پیش برو تا هم خودت رو بسنجی، هم وسط راه کم نیاری و برنامه داشته باشی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از برنامه رراهبردی آزمون هیچ وقت جدا نشو
      من هزاران تجربه تو زندگیم کردم ،اگه بخوام یکی از مهم ترین تجربه هامو بهت بگم ،این هست که هیچکی برات نمی مونه جز پدر و مادرت ،حتی اون دوستت که جونتو براش میدی و مثل خواهر/برادر برات می مونه. حتی خواهر و برادر واقعی خودت هم به محض اینکه زندگی خودشون به خطر بیفته ،پشتشونو میکنند و میرن و انگار نه انگار اصلا کسی وجود داشته تو زندگیشون.پس برای زندگی خودت بجنگ ،نزار آرزوهات بمیرن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چرا پیش نری؟ چه دلیلی داره؟ ازمون هم پایه به پایه پیش میره
      حتی اگه زیر صفر هم هستی با برنامه ازمون پیش برو
      جدا که بشی تموم شد ببوس بزار کنار
      وسطای سال میبینی کلی وقت گذاشتی هنوز دهمم تموم نکردی در حالی که خودت پشیمون میشی که الان با بودجه بودم کلی جلو افتاده بودم تلاش کن برسی
      You have to die to get what you want..!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      مگه از اول مهر برنامه ریست نمیشه؟؟؟!!!
      تا اول مهر یکی از پایه ها رو بخون بعد از مهر دوازدهم و اونیکی پایه رو شروع کن کتاب هم خوب مثلا مبتکران دوازدهم بازرگانی تقریبا درسنامه ها رو کامل توضیح میده و نیازی به پیشینه زیاد نداری و استوکیومتری هم تقریبا توضیح داده تو پاسخنامه تستها به نظرم ریسک نکن و با همون آزمون پیش برو چون شاید با تراز پایین حالت بد نشه ولی مسلما خوب هم نمیشه و تو برای ادامه دادن راهت به یک حس خوب نیاز داری شاید الان ندونی ولی بعداً اگه تراز پایین عادتت بشه مکافاته (سعی کن کتاب درسی پایه هارو یکی دو دور بخونی تو تابستون حتی شده تیتر وار چون تست ها تو دوازدهم تکرار میشن مخصوصا اگه کتابی مثل مبتکران بازرگان رو بزنی که آنقدر تست داره که پدرت رو در میاره)
      .................................................. ....................................................................... ..................

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAhUR_1400 نمایش پست ها
      از برنامه رراهبردی آزمون هیچ وقت جدا نشو
      از اون شعارای خطرناک که حاصل شستشوی ذهنی کاظم خانِ . آخه دوست عزیز کسی که تازه یه هفتس شروع به خوندن کرده چطوری خودشو به برنامه راهبردی آزمونی مثل قلمچی برسونه که حتی رتبه برترام به برنامش به زور میرسن مخصوصن این دو سال اخیر که دیگه فاز کاظم خان بالا رفته هر 3 ماه 1 پایه جمع میکنه همین نرسیدن به برنامه آزمون باعث ناامیدی و کنار گذاشتن مطالعه فرد میشه

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رامون کاخال نمایش پست ها
      از اون شعارای خطرناک که حاصل شستشوی ذهنی کاظم خانِ . آخه دوست عزیز کسی که تازه یه هفتس شروع به خوندن کرده چطوری خودشو به برنامه راهبردی آزمونی مثل قلمچی برسونه که حتی رتبه برترام به برنامش به زور میرسن مخصوصن این دو سال اخیر که دیگه فاز کاظم خان بالا رفته هر 3 ماه 1 پایه جمع میکنه همین نرسیدن به برنامه آزمون باعث ناامیدی و کنار گذاشتن مطالعه فرد میشه
      من تو بقیه درسا مشکلی از بابت بودجه آزمون ندارم . ولی شیمی دوازدهمو چون میدونم که اگر بدون بلد بودن پیش زمینه هاش بخونم عملا انگار چیزی نخوندم ، تازه باید دو برابر تایم استاندارد هم وقت بذارم که بفهم که اینطوری به درسای دیگه ام آسیب میرسه. درصدامم پایین خواهد بود . دقیقا ترسمم همینه که از همه جا مونده و رونده بشم . اگر بودجه بندی آزمونو برای یک نیمسال اونم فقط تو درس شیمی 3 شخصی سازی کنم بنظرم ریسکش خیلی کمتره .

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام

اول اینکه از نظر من این کار درست نیست چرا؟ چون دوازدهم شیمی اسونی نداره مخصوصا نیمسال اولش و ول کردنش تا آبان یا حتی نیمه کار خوندنش تا آبان اصلا کار درستی نیست.
      از طرفی یازدهم هم شیمی اونقدر اسونی توی بحث مسائل یا حتی مفاهیم نداره که شما بتونین تا آبان کامل بخونید پایه رو و بعدش دیگه مشکلی نداشته باشین و فکر کنین راحت میشه به دوازدهم وقت داد. اصلا اینجوری خوب نیست.

به جاش به نظر من اگه من بودم میومدم و بخاطر پیش نیاز هایی که شما میگین اول فصل یک و دو دهم رو با اولویت مسائلش میخوندم که هم پایه شیمی که فصل یک دهم هست و هم استوکیومتری که خیلی همه جا هست رو یاد بگیرم. بعدش میرفتم سراغ یه سری استوکیومتری های یازدهم تا جایی که تونستم و بعد از اول مهر با قلمچی پیش میرفتم یعنی دهم و نیم یک دوازدهم نیمسال اول ، و یازدهم و نیم دو دوازدهم نیمسال دوم. و البته هر جا به پیش نیاز ها نیاز پیدا کنین خود کتاب کار ها معمولا توضیح میدن در حد نیاز یا به دبیر مراجعه میکنین در حد همون قسمت بگه چون جدا شدن از برنامه قلمچی ریسکه بزرگیه

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بازم به نظرم با یه دبیر شیمی خوب مشورت کنین بهتره
      اونا بیشتر میدونن چی نیازه چی نیاز نیست که بخونین برای پیش نیاز یا چیکار کنین
      البته دبیری که درمورد کنکور و قلمچی و برنامه هاش خوب بدونه

13. Top | #13
      RHM
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من یه پیشنهاد دارم و خب نمیدونم درسته یا نه ولی اگه جای شما بودم همین کار رو میکردم.
      اگه تو درسای دیگه مشکلی ندارین، میتونید تا هفت مهر شیمی پایه رو به ترتیب فقط با درسنامه بخونید (یعنی کل روز فقط شیمی)، اگه کتاب تک پایه دارین که به نظرم بهتره... اینطوری میتونید طبق آزمون پیش برین

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepidehlotfi نمایش پست ها
      بازم به نظرم با یه دبیر شیمی خوب مشورت کنین بهتره
      اونا بیشتر میدونن چی نیازه چی نیاز نیست که بخونین برای پیش نیاز یا چیکار کنین
      البته دبیری که درمورد کنکور و قلمچی و برنامه هاش خوب بدونه
      مرسی از راهنماییت
      مسیری که رویاها را به موفقیت پیوند می‌زند قطعا وجود دارد. باشد که بصیرت یافتن آن، شهامت قدم گذاشتن در آن و عزم دنبال کردن آن را داشته باشیم.
      _کالپانا چاولا_

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام . این تایپیکو برا این آپ میکنم که بگم طبق توصیه اکثر دوستان تصمیم گرفتم شیمی رو با برنامه آزمون بخونم و نتیجه تا الان اینکه از شیمی دوازدهم هیچی نمیفهمم مخصوصااااا قسمت مسائل .(تو شیمی دهم هیچ مشکلی ندارم و درصدمم تو این دوتا آزمون بالای 60 بوده ).

طبق نتیجه شخصی پیشروی با برنامه راهبردی برای کسی که صفر مطلقه تو درس شیمی برای دوازدهمش مناسب نیس .
      مسیری که رویاها را به موفقیت پیوند می‌زند قطعا وجود دارد. باشد که بصیرت یافتن آن، شهامت قدم گذاشتن در آن و عزم دنبال کردن آن را داشته باشیم.
      _کالپانا چاولا_

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن