سلام دوست من
اول همه مشخصه خیلی عصبانی هستین و حرف من رو به خودتون گرفتید راستش من اصلا تا الآن نمیدونستم ایجاد کننده اون تاپیک شما بودید تا اینکه الآن گفتین پس حرف من رو به خودتون نگیرید دوم اینکه نحس بودن به این دلیل که حتی اگر تعویق هم میافتاد کنکور خیلی ها ضرر میدیدند باز کلا اگه تعویق میافتاد و نمیافتاد یه عده که درگیر این حاشیه شده بودند کلا روی هم ضرر میدیدند برای همین گفتم نحس منظور من قصد ایجاد کننده تاپیک نبوده کلیت کار و نفس حاشیه بوده حالا میتونست به جای تعویق هر حاشیه دیگری باشه که در اون زمان نحس و سم هست برای یه کنکوری که یک ماه دیگه کنکور داره مثل اینه که تو پیاده و بدون چتر تا خونتون 2 دیقه راه مونده باشه به فکر ابر های آسمون باشی که بارون میخواد بیاد یا نه خوب 2 دیقه راه مونده برای تو چه فرقی میکنه؟؟اگه استدلالت اینه که خیلی تایم بود یک ماه من بهت میگم فشار ماههای پایانی اونم تو اون حاشیه واقعا خیلی بیشتر از این بود که یه ماه خوان بدن به کنکوریها یا نه
من خودم کنکوری 99 بودم ولی چون سرباز بودم و کنکور 99 رو اردیبهشت ثبت نام کردم و یه کارهایی هم شخصی داشتم که برای 99 میخواستم هم نمیتونستم بخونم ولی در مورد کنکور نظام قدیم هم بله من کاملا و با توان وجودم تلاش میکردم که تمدید بشه نه تنها من بلکه همه ی نظام قدیمی ها میخواستن تمدید بشه چون پول منابع بالا بود و اگر تمدید هم میشد و سنجش اعلام میکرد حتما نظام قدیم میموندم خودم با همه سنگینی که داشت که البته هنوز سنجش قطعی اعلام نکرده که کنکور 1400 دو نظامه خواهد بود یا نه ولی تو همون تاپیک ها هم من خودم حدودای اوایل مهر گفتم که دیگه صرف نمیکنه منتظر موند و اگه توانایی تهیه منبع دارید برید نظام جدید
در مورد اینکه من از نظام قدیم خوب میگفتم اگر دقت داشته باشید ملاک و منبع حرفهای من کنکور 99 بود که برای نظام جدیدیها سوالات سخت شد چون نگرش طراح سوال یه نگرش نظام قدیمی بود این رو من نمیگم تمام دبیرهای به نام کنکور دارن میگن و تمام اعتراضات به سختی سوالات 99 هم ازاین نشات میگیره که چرا سوالای نظام قدیم طور سر از کنکور نظام جدید در آوردن
درمورد آسانی دروس نظام جدید هم حرف من نیست خود نظام جدیدی ها و دبیر ها و موسسات و مشاورها همه اعتراف میکنن دروس نظام قدیم سنگینتر از نظام جدیده من کی باشم خلاف این رو بزنم ولی تفاوتها اونقدر هم زیاد نیست حتی بعضی دروس مثل زبان انگلیسی نظام جدید سخت تر از نظام قدیمه به نظر من
ولی باز هم اگر نظام قدیم تمدید میشد من نظام قدیم شرکت میکردم و به نظام قدیمها هم توصیه میکردم نظام قدیم شرکت کنن که علت اش رو هم قبلا تو تاپیکهایی مشابه گفتم ولی الآن دیگه نه بله شهریور من میگفتم نظام قدیم ولی الآن دیگه نمیگم چرا؟؟؟ چون دیگه اگه تمدید بشه و نشه زمان این رو نداریم که منتظر سنجش باشیم و باید تکلیفمون رو مشخص کنیم البته در مورد اینکه گفتین من حاشیه ایجاد کردم و ... اگه باز هم پست های من رو ببینید من به همه پیشنهاد کردم از شهریور مباحث مشترک هر دو نظام رو حتما بخونن و به کسی یادم نمیاد گفته باشم درس نخونین و منتظر باشید مثل شما که حتی بعد کنکور هم اون تاپیکتون اپدیت میشد و دست از سر بچه ها برنمیداشت من حتی دیگه تاپیک نظام قدیم رو آپ هم نمیکنم خیلی وقته هر چند خبر هایی هم تازه رسیده در مورد نظام قدیم ولی دیگه قرارشون نمیدم چرا؟؟چونکه دیگه ارزش نداره میدونی فرق من با شما این بود که ارزش یه چیزی رو باید تو زمان مختص به خودش بدونی و حرفهایی که درمورد من زدید واقعا ناراحتم کرد چون من شما رو خطاب خرفهام قرار ندادم ولی شما شخص بنده رو ملاک قضاوت هاتون قرار دادین
در آخر هم مقصر شما نیستید مقصر هیچ کس نیست دنبال مقصر نگردید که پیدایش نمیکنید و الآن هم حرف زدن در این موارد بیهوده هست و بی ارزش ولی منظور من شما نبودید منظور من کل حاشیه تعویق بود که نه تنها داوطلبان بلکه موسسات و خبرگزاری ها و دبیر ها و ..... رو هم تحت تاثیر قرار داد
درمورد تاپیک تعویق هم که گفتید من چه چیزی گفتم من زیاد در جریان تاپیک نبودم چون همونجوری که گفتم کارهای شخصی داشتم که کلا حتی نمیتونستم درس بخونم چه برسه بیام 24 ساعته سر تاپیک بشینم ولی حرفی که زدم این بود که اصلا به تعویق امیدوار نباشید و همه تلاشتون رو کنید برای 31 مرداد اگه تعویق افتاد که چه بهتر اگه نیافتاد هیچی رو از دست ندادید اخرشم گفتم که یکی از دوستان از نماینده مجلس پرسیده گفتند که تعویق نمیافته ولی خلی گارد گرفته شد
در کل تعویق دست ما نبودتنها چیزی که دست ما بود انتخاب بین خوندن و نخوندن بود که وقتی این حرف رو زدم بعضی ها بحث دموکراسی و اعتراض و سیاست رو پیش کشیدن که دیگه حرف نزدم چون فهمیدم اینجا جو کلا رو هواست
ویرایش توسط _TheOne_ : 25 مهر 1399 در ساعت 12:24
اصلا نیازی نبود پست اول رو بخونم چون اسم تاپیک رو میدیدی محتواش رو متجه میشدی تحریم کنکور؟؟!!! یا ابلفضل مگه داریم؟؟ مگه میشه؟؟؟
من تمام سوالاتون رو جواب دادم تو پست قبلی با دقت بخونید و از این بیشتر هم خودتون رو درگیر حاشیه نکنید (البته شاید هم بخواهید در حاشیه بمانید چون معلومه هنوز به فکر تعویق کنکور 99 هستید ) ولی من در گیر حاشیه شما نمیشوم اگر هم هر حرفی دارید بگذارید بعد از کنکور 1400 مفصل در موردش بحث میکنیم باهم الآن فعلا درس دارم نمیتونم ذهنم رو درگیر کارهای بیهوده کنم
نظام قدیم رو هم من هر کاری از دستم بر اومد برای راهنمایی نظام قدیمی ها انجام دادم و اگر نظام قدیمیها اعتراضی به حرفهای بنده دارن میتونن اعلام کنن خوبی یا بدیش به شما چه ربطی داره نمیدونم والاه درضمن چرا اون تاپیکها الان بالا نمیاد با اینکه هنوز سرنوشت نظام قدیم مشخص نشده؟؟؟ هاااا؟؟؟جوابش اینه که دیگه ارزش نداره تو این تایم براش وقت گذاشت ما کار خودمونو بکنیم چه نظام قدیم و چه جدید باقیش دیگه دست ما نیست نمیتونیم که کلا کنکور رو تا روز برگزاری بیخیال بشیم و بریم تو سیاست و اعتراض و کمپین های جنجالی چهار تا ادم رو هم باهامون دادار دودور کنیم هم خودمون بد بخت شیم هم باعث بدبختی دیگران بشیم یدونه امضا بود اونم فرستاده شد گفتم یه هفته منتظر باشید موندیم جوابی نیومد دیگه تکلیف رو باید مشخص میکردیم منم به همه نظام قدیمی ها گفتم اون 99 درصد هم بله من امید داشتم تمدید بشه ولی نشد الآن به نظر خودت من چیکار باید بکنم بازم دو سه نفر رو با خودم همراه کنم برای اعتراض؟؟ تاپیک تعویق حتی تا بعد کنکور هم گرد و خاکش نخوابید و تغییر کرد به باطل کردن کنکور به خاطر تقلبدوستان نظام قدیمی کدومتون از تاپیک من (که البته مال من نبود تاپیک 6 ماه قبل استارت خورده بود من فقط اوردمش بالا با اخبار و پیگیری ها )متضرر شدین بیاید ببینم اینجا زود باشید
شما از جای دیگه ای عصباانی هستید ولی سر من خالی میکنید اون هم بی دلیل و منظق که اشکالی نداره اگه اینجوری راحت میشید و عذاب وجدانتون میخوابه توصیه میکنم اینکار رو بکنید من ظرفیتم بیشتر از این حرفهاست
عقب افتادن و یا حتی جلو افتادن افراد چه ربطی به من داره آخه عزیز کسی که خونده و یا میخوند چرا باید عقب بیافته ؟؟ سالانه اینهمه پشت کنکوری و عقب افتاده داریم بزار بهمن بیاد خودت تاپیکها رو میبینی دلیل اونا کیه؟؟ من ؟؟ شما؟؟؟ نه من نه شما مقصر نیستیم و منم شما رو مقصر ندونستم از اول ولی شما من رو مقصر دونستید که گفتم اشکالی نداره
در ضمن دیگر از این به بعد توضیح نمیدم زیاد چون گفتم که درس هست و کنکور 1400 منم نظام قدیمی بودم که اومدم جدید به اجبار و با مشقت فراوان در تهیه منابع که هنوزم تکمیل نتوستم بکنمشون پس باید بیشتر بخونم بعد از 1400 میبینمت![]()
ویرایش توسط _TheOne_ : 25 مهر 1399 در ساعت 14:12
مغلطه چی هست؟میشه توضیحش بدید
من کنکوری 99 به اونصورت نبودم نبودم ولی دلیلی نمیشه وقتی یه چیزی رو به صلاح یه عده نمیدونم و براشون خطرناک میدونم رو بهشون گوشزد نکنم خواه انجامش بدن خواه ندن اونش به من ربطی نداره من اونچیزی که میدونم درست هست رو میگم حالا خودشون مختارند اونزمان هم همین حرفهام رو زدم تو تاپیک شما ولی منفی خوردم و زیاد باب میل افراد واقع نشد چون تنها کسی که قاطع گفتم ول کنید این تاپیک رو من بودم و برای همین هم گارد گرفته شد در مقاابلم ولی الان نتیجه اظهر و منالشمس هست
ویرایش توسط _TheOne_ : 25 مهر 1399 در ساعت 14:20
بابا ول کنید این محاسبات ببخشید(مسخره رو)
سرتونو بندازید پایین یه کتابو بگیرید بخونید بعدش تستشو بزنید
به کسی هم کاری نداشته باشید.
من فقط چن تا خط اول پستتون رو خوندم
کاری به هیچیم ندارم فقط اینو بدونید که شاید یه رای دادن و پیام فرسادن و مطلع شدن از اخبار کلا یه ساعت وقت بگیره ولی ذهن ما درگیر این موضوع میشه وقتی تو میخوای یه فصل فیزیک رو بخونی ولی نمیدونی چقد وقت داری چجور میخوای بخونی؟
وقتی میری به نماینده ها پیام میدی یعنی امیدواری به تعویق کنکور
و تو نمیدونی چقد وقت داری تا کنکور تا ازون وقتت به خوبی استفاده کنی
من تو اون تاپیک دیدم یکیو که میخواست جمع بندی رو شروع کنه ولی وقتی دید این همه ادم دارن پیام میدن و امیدوارن که تعویق بیوفته به جای شروع جمع بندی مطالب رفته سراغ مطالبی که نخونده و اخر سر بدون جمع بندی رفته سر جلسه
خواهشا اینقد نگید یه ساعت دو ساعت
عذر میخوام من اصلا نمیدونستم شما اون تاپیکو زدید اصلا هم منظورم این نبود که استارتر اون تاپیک مقصره.
فقط من این جمله رو خیلی شنیدم که همه میگن فقط یه ساعت وقت برای پیام دادن و دنبال کردن اخبار لازمه...اگه پستمو بخونید همش در مورد این یه ساعت صحبت کردم
من این جمله رو زیاد دیدم تو انجمن. و در جواب به تمام اون پست ها بود.
اون موقع هم به عنوان مهمان به تاپیک سر میزدم.
ترجیح دادم به جای بحث تمام پستامو در این تاپیک پاک کنم.
اینجوری هم وقت من گرفته نمیشه هم تاپیک به سمت دیگه نمیره.
خشم بیش از حد گرفتن وحشت آرد و لطف بی وقت هیبت ببرد.
نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند.
درشتی و نرمی به هم در به است .......چو فاصد که جراح و مرهم نه است
درشتی نگیرد خردمند پیش ..............نه سستی که ناقص کند قدر خویش
نه مر خویشتن را فزونی نهد ..............نه یکباره تن در مذلت دهد
شبانی با پدر گفت: ای خردمند ...........مرا تعلیم ده پیرانه یک پند
بگفتا: نیکمردی کن نه چندان..............که گردد خیره گرگ تیز دندان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)