سلام دوستان به نظر شما کدوم بهتره و مزایا و معایب هرکدوم چیه .... و این که برا بهتر اجرا شدن برنامه حجمی چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان به نظر شما کدوم بهتره و مزایا و معایب هرکدوم چیه .... و این که برا بهتر اجرا شدن برنامه حجمی چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینین شما باید جفتشوهمزمان جلو ببرین مثلن حجم یه ماهتونو مشخص کنین واسش برنامه ریزی ساعتی کنین
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
ببین اکثر مشاور ها حجمی زمانی رو تایید میکنند یعنی حجم مشخص شده تو زمان مشخص شده و اگه نشد میمونه اخر شب تو یه برنامه جبرانی ولی این دلیل نمیشه که همه میتونن از این روش استفاده کنن مثلا کسی هست با زمانی دقیق نمیتونه جلو بره و اگه برنامه اش بهم بخوره از برنامه ریزی خسته میشه که بهتره فقط حجمی کار کنه یعنی بیاد اخر شب برای فرداش یه برنامه از حجم مختلف دروس بنویسه و فردا هر جور شده برنامه رو تموم کنه که به نظرم این نه استرسی وارد میکنه و هم اونایی که سرعت مطالعه کم دارند بهشون کمک میکنه ولی خب هر روشی بستگی به خودت داره میتونه روش اول عالی باشه در صورتی که وسواس نداشته باشی رو برنامه ریزی و بیشتر زمان های طول روزت تقریبا ثابت باشه ...
حجمی » یعنی وقتی نشستم پای فصل یک زیست تا تموم نشد پا نمیشم ( یهو دیدید صبح نشستین شب پا شدین) / زمانی »یعنی ساعت 8-9 صبح فصل یک زیست ( طرف بشه 8:01 بشه دیگه میگه بیخیال
![]()
) » خلاصه هر کدوم معایب ی دارند / پیشنهاد مطالعه حجمی . زمانیه » مثلا 1 ساعت یک فصل زیست ( صبح یا ظهر یا شب هر موقعه باشه فرقی نداره ) اینجوری اگه طرف صبح برنامه شو اجرا نکنه میتونه ظهر یا شب مطالعه شو انجام میده ( البته باید تعیین شود که هر کدوم بازه های مطالعاتی کی انجام بشه ) و اگه هر کدوم انجام نشد میفته آخر شب و باید از خواب نازتون بزنید این جوری به قول محمد به برنامه تون وفا دارین
![]()
فقط حجمی.
زمانیم بد نیست بستگی به طرف داره
و اما حجمی زمانی... مزخرف ترین نوع برنامه که جز استرس و فشار هیچی نداره
بستگي به خودت داره يكي با ساعتي راحته يكي با حجمي تو ساعتي احتمال خراب شدن برنامت هست ولي حبراني ميتوني بذاري
اگه میشه یکم واضح تر توضیح بدین
الان حجمی چطوری هست و زمانی چطور؟
برنامه من اینجوریه:
ساعت 2 تا 4 دیفرانسیل.
و الی آخر.
الان این حجمیه یا زمانی؟
آخه یه برنامه هم داشتم اینجوری بود:
ساعت 2تا4 دیفرانسیل باید بخونم به تعداد 10 صفحه جلو برم.که این اصلا بدرد نخورد و نتیجه ای نداشت.بیشتر استرس زا بود.
اگه میشه یه عزیزی بیاد هرکدوم رو دقیق توضیح بده خیلی ممنون میشم.![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)