سلام دوستان.تو این مدت که از فعالیت دوباره م تو سایت انجمن کنکور میگذره با چند نفر کنکوری آشنا شدم که اکثرشون سال دومه که دارن کنکور میدن یعنی دیگه مدرسه نمیرن.
سال دوم که خودم کنکور دادم خیلی مزخرف بود چون مدرسه نمیرفتم از درس دور شدم و فقط تو آزمونا چندنفر کنکوری رو میدیدم.
درحالی که سال اول با دوستام تو مدرسه برنامه روزانه میزاشتیم و هر روز برسیش میکردیم همین باعث می شد یه حس رقابت بینمون ایجاد بشه مثلا وقتی میدیدم فلان دوستم دیروز 8 ساعت مطالعه داشته من دوست داشتم 8 ساعت و نیم درس بخونم.
الان هم برای اینکه این حس بین شما عزیزان ایجاد بشه این تاپیک رو زدم.
روال کار اینجوریه هرکدوم میایم برنامه ای که واسه فردا گذاشتیم رو تو یه پست مینویسیم (برنامه باید برای 24 ساعت باشه)
بعد 24 ساعت میایم و میگیم که چقد تونستیم بهش عمل کنیم و برنامه بقیه رو هم نگاه میکنیم.
اینجوری اگه مثلا شما بیاید و ساعت مطالعه خودتون رو 5 ساعت ثبت کنید و اون طرف ببینید که مثلا کمدین 10 ساعت درس خونده یه حس رقابت درونتون ایجاد میشه که بخواین فردا شما هم ساعت مطالعه رو به حداقل 8 ساعت برسونید.
و اگه این تاپیک رو هر روز دنبال کنید میبینید که بعد یه مدت شما یه دفتر برنامه ریزی پر کردید.
...............
...............
از همه دوستانی که قراره تو این برنامه شرکت کنن خواهش میکنم که حداقا یه هفته به کارشون ادامه بدن.
و فک نکنم لازم باشه بگم پست اسپم ندید.
.............