سلام دوستان این متن رو تو یکی از تاپیکها نوشتم خواستم یه تاپیک جدا گانه هم براش بزنم تا هم تلنگری باشه به اونایی که ناامید شدن و شرع نکردن و هم برای اونایی که تابستون رو از دست دادن احساس میکنن برای کنکور باید زمان بیشتری از زمان باقی مونده کنونی داشته باشند
دوستان تقریبا 267 روز مونده به کنکور 1400 البته اگه طبق گفته خود سنجش کنکور 10و11 تیر ماه برگزار بشه و تعویق نیافته من میگیرمش 260 روز یعنی 260*24 میشه 6000 ساعت تا کنکور1400(تازه بیشتر هم میشه من رندش کردم به نفع تو (دقیقش6240 ساعته)
هر پایه کنکور از صفر تا صد همه دروسش چیزی حدود 200 ساعت وقت لازم داره این رو یه مشاوری تو اینستا یه بار گفت و از رو تدریس دبیران گفتند ایشون که به نظر منی که دهم رو تموم کردم درست هست گفته ایشون من میگیرم هر پایه کنکور 300 ساعت مطالعه لازم داره همه دروسش رو از صفر تا صد شما یاد بگیرید. خوبه؟؟ تا اینجا همه چی به بنفع تنبل هاست هاااا!!والا خودتون آستین بالا بزنید میبینید که حدود همون 200 ساعت میشه دروس رو خوند اون 50 تا 100 ساعت دیگه اش هم تست زیاد و مرور هاش هست پس چی شد؟؟ هر پایه 300 ساعت وقت میخواد یعنی کل کنکور که دهم و یازدهم و دوازدهم هست 900 ساعت وقت میخواد درسته؟؟ اصلا من میگم 1000 ساعت خوب شد؟؟ شاید خدای ناکرده مریض شدی یا یه چن روزی برامون کار پیش اومد زندگیه دیگه هی در حال چرخ زدنه پس کل کنکور 1000 ساعت مطالعه میخواد از صفر مطلق (هر چند من معتقدم هیچ کس صفر صفر نیست و حداقل یه بار اسم مطالب به گوششون خورده دیگه ) تا صد صد
روزی 7 ساعت بخوابی 7*260 میکنه 1820 ساعت خواب تا روز کنکور
روزی 3 ساعتم تفریح کنی و استراحت و ناهار و .... هر چی دلت خواس بکنی 3*260 میکنه780 ساعت که البته شایدم تفریح نکنی یا یکی در میمون بکنی این بستگی به خودت داره(اصلا یه چیز جالب بگم اگه از کوره در نری و تا یه سوالی میبینی نمیتونی حل کنی سریع از صندلیت یا زمین یا .... بلند نشی و جا نزنی و سمج وار بخونی و تا یاد نگرفتی از رو نری خودت تفریح هات رو هم میزاری درس میخونی چون درس خوندن خیلی برات شیرین میشه همون لحظه که یه تیپ سوال رو یه هفته است نمیتونی حل کنی ولی بار هشتم میفهمی حل اش رو میگی آهان اون آهانه خیلی شیرینه توصیه میکنم تجربه اش کنی
خوب توضیح بسه بریم سراغ حساب کتاب (هر چند برنامه ماشین حسابی دوس ندارم ولی میخوام ثابت کنم بهت که میشه و باید بخونی اگه نخونی یه روز میاد حسرت میخوری که این تاپیک و این حرفها رو دیدی ولی عمل نکردی)
780+1820 میکنه 2600 ساعت خواب + تفریح و استراحت وشام و مهمونی و ....
بقیه 3400 ساعت چی ؟؟؟(البته دقیقش رو بگم 3640 ساعت یادته که همون اول رند کردم) اگه همش رو درس بخونی میتونی حدود سه بار کنکور رو بخونی (یادت باشه کل کنکور حدود 1000 ساعت ومطالعه میخواد)هم اون 3400 ساعت رو نمیتونی بخونی ؟؟ روزی میتونی خیلی راحت 10 ساعت بخونی راحت راحت / تو شروع کن به خوندن بعدش میبینی که تا عید قشنگ میشه همه چی رو بست در ضمن من بدبینانه ترین حالت رو گفتم والا 7 ساعت خواب روزانه با 3 ساعت تفریح و استراحت روزانه میکنه 10 ساعت از 24 ساعت روز و برای خودت 14 ساعت میمونه که من گفتم از این 14 ساعت تو بیا روزی 10 ساعت بخون و اون 4 ساعتش هم مال خودتقبوله؟؟ دو ماه بخون ببین معجزه میشه فقط یه خواهش ازت دارم دو ماه فقط بخون و درگیر نتیجه نشو اینکه من نمیرسم به ازمون اینکه دو هفته خوندم و آزمون ترازم این شد و.... اینا رو ولل کن فقط تا دو ماه بخون و معامله نکن با خودت که پیش خودت بگی من میخونم به شرط اینکه تو آزمون بعدی این بشه به خودت باج نده خواهشا دلی و قلبی کار کن و بخون تو بخون ببین چه معجزه ای میشه
"امیدوارم همگی سال بعد این زمان که نتایج کامل اومده به جاهایی که مستحقش هستیم برسیم"