مرسی از انرژی مثبتت تو این تاپیک![]()
با دقت پست منو بخوني من نه قصد نا اميد كردن كسيو داشتم نه اينكه بگم نميشه يه ساله بهترين رشته ها رو قبول شد اصلا همچين چيزي نگفتم با نگرش و دلايلي كه در مورد زمان بندي و... اوردين موافق نبود و نظرم و دلايلش رو گفتم .نا اميدي هم تزريق نكردم نكاتي رو هم گفتم درباره انگيزه و راه موفقيت بر اساس فكر خودم. همه ازاديم كه نظر بديم و احترام بگذاريم بهم .همه ميخونن و از نظرات مفيدمون استفاده ميكنن و از اونا كه فك ميكنن درست نيست رد ميشن .
تا توانی در جهان همراه اهل درد باش
یا نبر نامی زمردی یا حقیقت مردباش
صد البته همینطوریه و منم با دقت پست شما رو خوندم و آزادانه هم نظر دادمو متشکر از شما که نظرتون رو در مورد پست من گفتید و صد البته که نظر مخالف گفتین چون کمتر کسی پیدا میشه تفکر نقادانه داشته باشه و منم نظر شمارو از منظر دیدگاه خودم مورد نقد قرار دادم
و این دو مکمل یکدیگرند و کسانی که نظرات رو میخونن میتونین بهتر تصمیم بگیرند و هر انچیزی که به نظرشون مفید هست رو انجام بدهند
ویرایش توسط _TheOne_ : 23 مهر 1399 در ساعت 21:51
مهترین تجربه ای که ازیک سال پشت کنکورموندن به دست آوردم.
اگه شروع نکنی قطعانمیشه
ولی اگه شروکنی شایدبشه.
وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ ﴿۶۵﴾
و گفتارشان تو را غمگین نکند
زیرا همه عزت و توانمندی برای خداست
او شنوا و داناست .
انشالله. دیگه نمیزارم حسرتش (پزشکی ) امسال هم رو دلم بمونه.هر کی داره این پست رو میخونه تمام تلاششو بکنه.اگه بخوای بزاری واسه سال بعد، سال بعد هم میگی سال بعدتمام تلاشتونو بکنید تا مثل من به جایی نرسید که حتی از درس نخوندنتون هم خسته بشید.مهم نیست الان در چه وضعی(درسی) مهم اینه هر روز بهتر از دیروز باشی و خودتو بالا بکشی.یادتون نره شما قابلیت پیشرفت دارید.پس شروع کنید تا پیشرفت کنید. اینقدر نگید میشه یا نمیشه!!
![]()
ویرایش توسط Lavender_Haze : 23 مهر 1399 در ساعت 22:01
ديدگاهت برام جالب بود .من فك ميكنم انگيزه يه نيرو هست كه مارو به سمت هدفمون ميبره و باعث ميشه بتونيم سختي ها رو به جون بخريم با مشكلات بجنگيم و در سخت ترين شرايط تسليم نشيم و هر چي هدفمون برامون با ارزش تر و مسيري كه براش در نظر گرفتيم شفاف تر باشه انگيزه هم قوي تر ميشه .به مرور كه انگيزه هات رو تقويت كني و تلاشت مستمر باشه به يه فرد با اراده و قوي تبديل ميشي .و مسيري كه ترسيم كردي برا من يكم متفاوته مثلا من اينطوري بودم كه خب عاشق درمان انسان هام (زمان زيادي علاقمو ميدونستم) بعد ديدم برا رسيدن بهش بايد تلاش كنم و همچنين در كنار تلاش هام سعي كردم انگيزمو تقويت كنم با ديدن فيلم و سريال يه نمونش (برا من خيلي موثر بود) يا كتاب هاي مرتبط و... بعد كه وارد پرستاري شدم همين انگيزه قوي باز كمكم كرد كه از درس خوندن لذت ببرم هم اينكه خودم پيگير باشم چطور دانشجوي بهتري باشم (خيلي از دوستام فقط با تكيه به درس اساتيد جلو ميرن و اصلا جالب نيست به نظرم) .و اينكه اين تايپيك حال و هواي خوبي داره .بوي اميد ميده كه اين روزا همه نياز داريم بهش پشت كنكوري و دانشجوهم نداره![]()
تا توانی در جهان همراه اهل درد باش
یا نبر نامی زمردی یا حقیقت مردباش
ویرایش توسط prince : 23 مهر 1399 در ساعت 22:08
توی مسیر کنکور و زمانی که بعضیا دنبال پخش ناامیدی و حذف رقیبن آدمایه خوبی هم مثل شما پیدا میشن که دنیارو از زاویه قشنگ تری نشون بدن ممنون بابت تایپک خوبتون و وقتی که گذاشتید. موفق باشید![]()
من اون زمان تو اون تاپیک نحس گفتم که دوستان این تاپیک در این زمان سم مهلک هست برای شما ولی خیلی منفی خوردم و نسبت به من گارد گرفته شد برای همین هم میبینید که من حتی کنکور رو از تاریخ خود سنجش هم زودتر در نظر گرفتم و به نظرم هم باید همینطور باشه و واقعا کسی که تلاش کنه از همین الآن تا عید میتونه تسلط نسبی روی تمام دروس پیدا کنه و بعد عید هم این تسلط رو قوی تر و محکم تر میکنه با مرور و جمع بندی
ویرایش توسط _TheOne_ : 24 مهر 1399 در ساعت 21:22
منکه اصلا از پشت کنکور موندنم ناراضی نیستم.
خوشحالم هستم که خدا بهم یه فرصت داد تا
بهترین خودمو به نمایش بذارم
و بهم فهموند که حق من بیشتر از این چیزاس
(اگه دنیا اونجوری که من میخوام نچرخه دنیا رو به اتیش میکشم)![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)