خداوند آن خویش خویش است
نظر شما برای من محترمه.من خودم نظرم اینه که هیچ کدوم از گزینه ها درست نیست.اما بین یک و دو گزینه 1 فقط پاراگراف2 رو در بر داره نه کل متن رو.اما گزینه دو با یه تقریب میشه گفت که به کل متن میخوره...برای این میگم هیچ کدوم کامل درست نیست که گزینه دو هم یه ایرادی داره که ایرادش کلی بودنشه ولی حداقل اخاتصاصی نیست به یه پاراگراف خاص از متن.
خوبه دیگ اگه نتایج رو دو روز دیرتر بدن همه میانگین درصدا بالای 90 میشه
بابا بسه چاخان...چرا عقده هاتون رو میریزین تو ماستا؟
یکی میگه میانگینم 80 شده اون یکی کم نمیاره میگه میانگین من 90 شده!
خلق را تقلیدشان بر باد داد / ای دو صد لعنت بر این تقلید باد
بذار بقیه خوش بگذرونن وقتی داری سخت تلاش میکنی
بذار بقیه بخوابن وقتی داری کار میکنی
تفاوت ها بالاخره مشخص میشه
خداوند آن خویش خویش است
انصافاً شیمی امسال اونطور هم که میگن راحت نبود. مسائلش واقعاً وقت گیر بود. بیشتر دو قسمتی. بعد عددها هم نزدیک هم.
اره والا با توجه به وقت عادی کنکور حرف استاد مصلایی که میگه 70 زدن نظام قدیم هنر واقعا درسته نمیشد توی اون وقت بیشتر زد
اخه وللههر نظام جدیدی اومد بیرون گفت این بود کنکور ؟؟؟؟
نه واقعا اگه شوخی نکنیم اگه مارو تفکیک نکنن فک نمیکنم تا 1000 کشور نظام قدیما بیشتر از 100 نفر شن . یعنی افرادی از نظام قدیما که درصدای عالی زدن میتونن به سه رقمی تو منطقه برسن وگرنه ماها باید باید انتظار 5000 به بالا تو منطقه رو داشته باشیم
حالا چند روز پیشم خدایی یا توکلی بود نمیدونم کدومشون میگفت نمیزاریم به هیچ کی ظلم شه نگران نباشین . سوال خبرنگارم همین بود که پرسید نظام جدیدا سوالاشون آسونتر بوده چجوری میشه ؟؟
حالا ایشاللا نه به ما ظلم شه نه اونا هر کی لایق تر و زحمت بیشتری کشیده رتبه ی بهتر نسیبش بشه من فقط حرفم اینه که اگه مثلا 50 زیست مارو با 50 زیست اونا هم تراز بگیرن بیچاره شدیم
آره قبول دارم که شیمی وقت گیر بود چون من توی ۲۵ دقیقه فقط نصف سوالاش رو حل کرده بودم و دیدم که دارم وقت کم میارم وحشت کرده بودم
بذار بقیه خوش بگذرونن وقتی داری سخت تلاش میکنی
بذار بقیه بخوابن وقتی داری کار میکنی
تفاوت ها بالاخره مشخص میشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)