خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 73
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      لینک دانلود کتاب جامع ؟؟
      مولف و انتشارات راضی به این کار هست ؟
      داداش خدارو شاهد میگیرم که من خودم خیلی به حلال و حرام اهمیت میدم اما به این هم معتقدم که زکات علم نشر آن است نه احتکار اون.نه فقط در اختیار اقشار پردرآمد قراردادن اون.نه حسرت خوندن کتاب کنکوری رو به دل بچه های بی بضاعت گذاشتن.شماهم قبول کنید که انتشاراتی ها و مؤلفان بدجوری خون بچه های مردم رو توی شیشه کرده اند. هرسال به بهانه ویرایش جدید و آپدیت جیب خانواده هارو با این اوضاع اقتصادی خراب خالی میکنند.بعد که خوب دقت میکنید اکثرن (بجز تعدا انگشت شماری از کتابها) همون کتابای پارسالو فقط با جلد جدید و افزودن عبارت فریبنده به انضمام کنکور اخیر با قیمت 10-15 تومن گرونتر از سال قبل به بچه ها قالب میکنند.آخه این کجاش انصافه؟ حالا همه که از pdfاستفاده نمیکنند.آدم دوست داره کتاب دستش باشه توش علامت بزنه ،نکته بنویسه و طبیعی درس بخونه.تا کسی مجبور و بی پناه نباشه دنبال pdfو درس خوندن به روش زل زدن به صفحه کامپیوتر نمیره.اینم بگیریم 20نفر توی این انجمن لینک دانلود این کتابارو ببینند.مطمئن باشید هیچ لطمه ای به ماشین پولسازی آقایون مؤلف با کلاسهای حضوری و خصوصی میلیونیشون نمیخوره و انتشاراتیها ورشکست نمیشن.یک میلیون نفر کنکوری برای چاپیدن هنوز براشون هست.مگر توی کشور ما حق کپی رایت کتابهای نویسندگان خارجی پرداخت میشه؟ تمام کتابها از علمی و فنی و رمان بگیرید تا کتب روانشناسان بین المللی مثل آنتونی رابینز و اکهارت و جیمز ران و باربارا دی آنجلیس داره بدون دادن حق نویسنده ترجمه و چاپ میشه توی کشور ما.نکنه چون اونا خارجی اند آدم محسوب نمیشن و ذی حق نیستند؟ حالا ما بیایم گیر بدیم به این ده بیست تا بچه کنکوری که تمکن مالی ندارند که وا اسفا pdf حرومه و حق خوریه؟

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armaghan نمایش پست ها
      داداش خدارو شاهد میگیرم که من خودم خیلی به حلال و حرام اهمیت میدم اما به این هم معتقدم که زکات علم نشر آن است نه احتکار اون.نه فقط در اختیار اقشار پردرآمد قراردادن اون.نه حسرت خوندن کتاب کنکوری رو به دل بچه های بی بضاعت گذاشتن.شماهم قبول کنید که انتشاراتی ها و مؤلفان بدجوری خون بچه های مردم رو توی شیشه کرده اند. هرسال به بهانه ویرایش جدید و آپدیت جیب خانواده هارو با این اوضاع اقتصادی خراب خالی میکنند.بعد که خوب دقت میکنید اکثرن (بجز تعدا انگشت شماری از کتابها) همون کتابای پارسالو فقط با جلد جدید و افزودن عبارت فریبنده به انضمام کنکور اخیر با قیمت 10-15 تومن گرونتر از سال قبل به بچه ها قالب میکنند.آخه این کجاش انصافه؟ حالا همه که از pdfاستفاده نمیکنند.آدم دوست داره کتاب دستش باشه توش علامت بزنه ،نکته بنویسه و طبیعی درس بخونه.تا کسی مجبور و بی پناه نباشه دنبال pdfو درس خوندن به روش زل زدن به صفحه کامپیوتر نمیره.اینم بگیریم 20نفر توی این انجمن لینک دانلود این کتابارو ببینند.مطمئن باشید هیچ لطمه ای به ماشین پولسازی آقایون مؤلف با کلاسهای حضوری و خصوصی میلیونیشون نمیخوره و انتشاراتیها ورشکست نمیشن.یک میلیون نفر کنکوری برای چاپیدن هنوز براشون هست.مگر توی کشور ما حق کپی رایت کتابهای نویسندگان خارجی پرداخت میشه؟ تمام کتابها از علمی و فنی و رمان بگیرید تا کتب روانشناسان بین المللی مثل آنتونی رابینز و اکهارت و جیمز ران و باربارا دی آنجلیس داره بدون دادن حق نویسنده ترجمه و چاپ میشه توی کشور ما.نکنه چون اونا خارجی اند آدم محسوب نمیشن و ذی حق نیستند؟ حالا ما بیایم گیر بدیم به این ده بیست تا بچه کنکوری که تمکن مالی ندارند که وا اسفا pdf حرومه و حق خوریه؟
      آبجی یه چیزایی میگی انگار انتشارات مال منه !
      توی حکومت اسلامی قانون = حکم شرعی (قانون مورد تایید حاکم اسلامی نه هر قانونی که آغا زاده ها تصویب کنن)
      در مورد حق نشر کتابهای خارجی هم چون کپیرایت یه چیز دو طرفه‌ـست و توی ایران اجرا نمیشه پس کسی از کتاب های خارجی کپی بگیره نه جرمی مرتکب شده نه گناهی کرده
      ولی وقتی این کتابها صفحه اولش نوشته حق انتشار محفوظ است یعنی اینکه کپی کردن خلاف قانون و جرم هست ! حالا هرک میخواد کپی کرده باشه چه لازم داشته باشه چه نه

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      توی حکومت اسلامی قانون = حکم شرعی (قانون مورد تایید حاکم اسلامی نه هر قانونی که آغا زاده ها تصویب کنن)
      در مورد حق نشر کتابهای خارجی هم چون کپیرایت یه چیز دو طرفه‌ـست و توی ایران اجرا نمیشه پس کسی از کتاب های خارجی کپی بگیره نه جرمی مرتکب شده نه گناهی کرده
      ولی وقتی این کتابها صفحه اولش نوشته حق انتشار محفوظ است یعنی اینکه کپی کردن خلاف قانون و جرم هست ! حالا هرک میخواد کپی کرده باشه چه لازم داشته باشه چه نه
      داداش به قول حصین ..جواب قانونا رو دل من میده

شما دوست نداری به هر دلیلی مخالفی بچه پولداری از پسش برمیای می تونی بخری یا اصلا پول دارم نیستی دلت راضی نیست

کپی نکن ولی من یا یکی دیگه دوست داریم کپی بکنیم

این که دیگه بحث و ناراحتی نداره

خیلی شیک و مجلسی افکارمون فرق داره واگرنه ما هم بی سواد نیستیم می دونیم خلاف قانون هست

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان این دیپلم مجدد ثبت نامش تا کی وقت داره ؟؟؟

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      داداش به قول حصین ..جواب قانونا رو دل من میده

شما دوست نداری به هر دلیلی مخالفی بچه پولداری از پسش برمیای می تونی بخری یا اصلا پول دارم نیستی دلت راضی نیست

کپی نکن ولی من یا یکی دیگه دوست داریم کپی بکنیم

این که دیگه بحث و ناراحتی نداره

خیلی شیک و مجلسی افکارمون فرق داره واگرنه ما هم بی سواد نیستیم می دونیم خلاف قانون هست
      داداش شما از وضع من خبر نداری ! شما اگه توی تهران زندگی میکنی و میگی کتاب گرونه من منطقه 3 لب مرز ام و میگم کتاب گرونه ! ولی این دلیل نمیشه بخوام حق بقیه رو بخورم !

در مورد عقیده هم دلیلی نداره من عقیدم رو به بقیه تحمیل کنم ! فقط به استارتر یه راه حل جایگزین پیشنهاد دادم و ایشون تصمیم میگیره !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      داداش شما از وضع من خبر نداری ! شما اگه توی تهران زندگی میکنی و میگی کتاب گرونه من منطقه 3 لب مرز ام و میگم کتاب گرونه ! ولی این دلیل نمیشه بخوام حق بقیه رو بخورم !

در مورد عقیده هم دلیلی نداره من عقیدم رو به بقیه تحمیل کنم ! فقط به استارتر یه راه حل جایگزین پیشنهاد دادم و ایشون تصمیم میگیره !
      عزیزی داداش

والا کاشکی ما بچه تهرون بودیم ... گفتمم که رفتم بنایی واسه خرید دی وی دی و کتاب ندارم دیگه والا مجبورم استفاده کنم

از شخص شماره یک مملکت ما بگیر تا این معلما در بره همش دزد هست دزد دزد دزد ...دیگه از نظر من علم و دانش چیزی نیس بخاد دزدی محسوب بشه...

چه بسا من درس بخونم با همین کتابا دکتر بشم جون یکی رو نجات بدم... !

کلا نظرات فرق داره ما هم مثل خودت قصد تحمیل نداریم گفتیم دیگه بحث نکنیم الکی سر بی درد خودمونو درد بیاریم !!

مام عین خودت بچه کارگریم

7. Top | #37
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان با عرض پوزش من دیگه اونقدم وضع مالیم که شما فکر میکنید خراب نیست منتها خوانوادم به دلیل آگاهی نداشتم از کنکور امروزی و نکردن پشتیبانی مالی ازم تا حدودایی راهمو تنگ کردن که البته فک کنم خیلیا این مشکلو داشته باشن و حالا من موندمو این همه مشکلات درسی که باید حل بشه

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش شما خودتون هم که دارین میگین کپی رایت یه حق دو طرفه است.مطمئن باشید طرف خارجی راضی نیست و لی به دلیل عدم وجود تبادلات فرهنگی و قانونی صدای اعتراضش به جایی نمیرسه و فقط طرف ایرانی که مترجم و انتشارات مربوطه باشه راضی اند.پس چطور کپی کردن کتاب اون بیچاره که دستش از شکایت کوتاست نه جرم محسوب میشه و نه گناه؟؟!!بعدم میگین این کتابهای داخلی چون صفجه اولشون نوشته حق چاپ و انتشار محفوظ است برای همین کپی کردنشون خلاف قانون و جرمه.من به شما اطمینان میدم صفحه اول کتابهای خارجی هم عین همین عبارت نوشته شده منتها به زبان انگلیسی:copyright is reserved

9. Top | #39
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست خودم معدل کتبیش9.75بود باوضع مالی خیلی ناجور

رشته ی ریاضی بود

شب هابه پمپ گازمیرفت وتاصبح شیفت بود.7صبح تا11میخوابید،11تا7شب میخواند(مدرسه نمیرفت)
      رتبش 5000(یکانش یادم نیست)شد ومهندسی یکی از دانشگاه هاراآوردگرچه رتبش تاپ نیست اماارزشش خیلی زیاداست چون شرایطش خیلی سخت بود
      منابعش هم بیشتردروس کتب وزارتی بودند،شیمی مبتکران چاپ 87داشت ازکتابخانه
      فیزیک گاج سفیدکه مال یال88بود ومولفش مهندس جوکاربودرامیخواند(ازکتابخ نه)
      کتب وجزوات ن راگاهی استفاده میکردامادرکل تلاشش تلاش بود

سخت است اماحتمامیشود
      به خودت خیلی خیلی افتخــــارکن رزمنده

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor reza نمایش پست ها
      دوست خودم معدل کتبیش9.75بود باوضع مالی خیلی ناجور

رشته ی ریاضی بود

شب هابه پمپ گازمیرفت وتاصبح شیفت بود.7صبح تا11میخوابید،11تا7شب میخواند(مدرسه نمیرفت)
      رتبش 5000(یکانش یادم نیست)شد ومهندسی یکی از دانشگاه هاراآوردگرچه رتبش تاپ نیست اماارزشش خیلی زیاداست چون شرایطش خیلی سخت بود
      منابعش هم بیشتردروس کتب وزارتی بودند،شیمی مبتکران چاپ 87داشت ازکتابخانه
      فیزیک گاج سفیدکه مال یال88بود ومولفش مهندس جوکاربودرامیخواند(ازکتابخ نه)
      کتب وجزوات ن راگاهی استفاده میکردامادرکل تلاشش تلاش بود

سخت است اماحتمامیشود
      به خودت خیلی خیلی افتخــــارکن رزمنده
      چه سالی؟؟

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      زمانی که ادم میخواد به جای کتاب جامع . کتاب های هر درس از هر مقطع رو بگیر پولش نمیرسه
      مثلا
      زیست دو.. زیس یک و دو پیش/زیست فلان
      اینا به جهنم....بعضیهاش هم که پاسخ نامه ی تشریحی تو کتاب دیگس که به اونم باس پول بدی قد همون پول کتاب
      دیگه اوج نامردیه....

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      مسلما خیلیاتون نمیفمید خونواده نفهم یعنی چی
      و از اونجایی که خیلی واژه خونواده مقدس خطاب میشه تا کسی بد میکه ازش الکی موضع میگیرن خیلیا
      همین خونواده نفهم تو خیلی از مراحل زندگی خیلیا رو بدبخت کرده
      استارتر پیام خصوصیتو چک کن
      run forrest runnn

13. Top | #43
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fat نمایش پست ها
      چه سالی؟؟
      1394خورشیدی

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor reza نمایش پست ها
      1394خورشیدی

پس فوق العاده شده احسنت به دوستتت...

15. Top | #45
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ماشالله به این بچه ی با غیرت انجمن
      داداش من مشکل مالی داری مهم نیست .در عوض خدا رو داری
      فیلم های خیلی خوب کنکوری تو نت هست مثل صنعتی شریف برو دانلودشون کن و ببینشون چون واقعا سطحشون بالاست.
      حتی اگر شده از یکی از فامیلاتون شده پول قرضبگیر و چندتا کتاب بگیر و درست رو شروع کن

دوست من . من قبول دارم و یقین دارم که با کتاب های درسی نمیشه تو کنکور موفق شد اما فیلم ها و کتاب های خوبی تو نت هست .به خصوص فیلم های صنعتی شریف که میتونی سرچ کنی

به علاوه این که میتونی از کتاب های کتابخونه استفاده کنی

داداش به موفقیت رسیدن تو اسانی کار اسانیه و زیاد ارزش نداره .مهم اینه که با مشکل به موفقیت برسی که خواهی رسید . فقط خودتو قبول کن
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن