داداش ادرس این سایت را لطفا دراول صفحه انجمن قرار بده وبنویسید شاهکار کنکور94 (ملاک فقط رتبه کشوری است)چونکه من کام÷یوتر زیاد بلد نیستم.خانه
خب عزیز من عرض خود بنده هم همینه , وقتی شما میفرمایین که کتابی که توی ایران تالیف شده , کپی کردنش بخاطر همون مسایل شرعی و اینکه قوانین کشور ما اسلامی هست و تابع شرع(وقتی که دین رو قاطی سیاست و قوانین کنن همین میشه دیگه) حرامه , پس باید برای همون کتب خارجی یا همون ویندوز و نرم افزارهای خارجی هم همینطور باشه.
به خودمون که میرسیم (منظورم شخص شما نیستی کلی عرض میکنم) و پای منافع شخصی خودمون پیش میاد میگیم حرامه این کار , ولی برای محصولات خارجی قابل تکثیر اعم از کتب و دی وی دی و.... چون قوانین شون اسلامی نیست و حلال و حرامی وجود نداره میشه برامون حلال.
یه نکته رو هم عرض کنم ,تا سو تفاهمی پیش نیاد , طرفدار غرب نیستم و کشورم رو فراتر از اونی که مد نظر دوستان هست دوست دارم
+
لطفا اگه برای دوستمون (استارتر) نمیتونیم مرهم باشیم حداقل زخمش نزنیم![]()
ویرایش توسط yaghma : 14 مهر 1394 در ساعت 14:56
راهنمایی دوستان رو تایید میکنم فقط یه نکته بگم که اگر پیش زمینه خاصی نداری طرف فیلم های صنعتی شریف نرو من یه زیست سال دوم فصل یک رو قسمت اولش رو دانلود کردم اصلا یه جوری درس میداد انگار اینا همه یه دوره کلاس رفتن الان داره براشون کلاس تقویتی میزاره کلاس که تموم شد من اینطوری بودم
البته خودت هم ببین شاید تو کنار بیای باهاش.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)