خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 73
    1. Top | #46
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      عزیزی داداش

والا کاشکی ما بچه تهرون بودیم ... گفتمم که رفتم بنایی واسه خرید دی وی دی و کتاب ندارم دیگه والا مجبورم استفاده کنم

از شخص شماره یک مملکت ما بگیر تا این معلما در بره همش دزد هست دزد دزد دزد ...دیگه از نظر من علم و دانش چیزی نیس بخاد دزدی محسوب بشه...

چه بسا من درس بخونم با همین کتابا دکتر بشم جون یکی رو نجات بدم... !

کلا نظرات فرق داره ما هم مثل خودت قصد تحمیل نداریم گفتیم دیگه بحث نکنیم الکی سر بی درد خودمونو درد بیاریم !!

مام عین خودت بچه کارگریم
      داداش من مشکل مالی ندارم دلی میفهمم چی میگی . اگه شما بدون پرداخت پول استفاده کنی به سازنده اش هیچ ضرری نمیرسه چون اونا هزاران تا میفروشین
      اما به نظرم بهتره که عقدیتو درست کنی

درست میگی خیلیا دزدن و من به این یقین دارم. اما ایا ما هم باید دزد باشیم؟
      ایا هر غلطی کردند ما هم باید اون غلط رو بکنیم ؟
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

2. Top | #47
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      دوستان با عرض پوزش من دیگه اونقدم وضع مالیم که شما فکر میکنید خراب نیست منتها خوانوادم به دلیل آگاهی نداشتم از کنکور امروزی و نکردن پشتیبانی مالی ازم تا حدودایی راهمو تنگ کردن که البته فک کنم خیلیا این مشکلو داشته باشن و حالا من موندمو این همه مشکلات درسی که باید حل بشه
      داددش حرفتو میفهمم

بالاخره که میتونی برای یک کار دیگه ازشون پول بگیری و بری کتاب بخری

اگه هم نشد پیتونی که فیلم های مدرسان شریف که همشون رایگان اند رو دانلود کنی و ببینی
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

3. Top | #48
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      آبجی یه چیزایی میگی انگار انتشارات مال منه !
      توی حکومت اسلامی قانون = حکم شرعی (قانون مورد تایید حاکم اسلامی نه هر قانونی که آغا زاده ها تصویب کنن)
      در مورد حق نشر کتابهای خارجی هم چون کپیرایت یه چیز دو طرفه‌ـست و توی ایران اجرا نمیشه پس کسی از کتاب های خارجی کپی بگیره نه جرمی مرتکب شده نه گناهی کرده
      ولی وقتی این کتابها صفحه اولش نوشته حق انتشار محفوظ است یعنی اینکه کپی کردن خلاف قانون و جرم هست ! حالا هرک میخواد کپی کرده باشه چه لازم داشته باشه چه نه
      نشد برادر من , مثل بعضی از این ..... برای رفع نیاز های خودت تبصره در نیار.
      به کشور خودت میرسه از حکم شرع صحبت میکنی و کپی کردنش میشه حرام , ولی چون کتاب های خارجی توی کشور جناب عالی چاپ نشده کپی کردنش میشه حلال؟ عجب ها.

4. Top | #49
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armaghan نمایش پست ها
      داداش شما خودتون هم که دارین میگین کپی رایت یه حق دو طرفه است.مطمئن باشید طرف خارجی راضی نیست و لی به دلیل عدم وجود تبادلات فرهنگی و قانونی صدای اعتراضش به جایی نمیرسه و فقط طرف ایرانی که مترجم و انتشارات مربوطه باشه راضی اند.پس چطور کپی کردن کتاب اون بیچاره که دستش از شکایت کوتاست نه جرم محسوب میشه و نه گناه؟؟!!بعدم میگین این کتابهای داخلی چون صفجه اولشون نوشته حق چاپ و انتشار محفوظ است برای همین کپی کردنشون خلاف قانون و جرمه.من به شما اطمینان میدم صفحه اول کتابهای خارجی هم عین همین عبارت نوشته شده منتها به زبان انگلیسی:copyright is reserved
      چه ربطی داره ؟ همونطور که ایران کپی رایت شرکت های خارجی رو رعایت نمیکنه (مثل خیلی کشور ها) ازون طرف هیچ کشوری هم کپی رایت ایران رو به رسمیت نمیشناسه ! این یه قانون بین المللیه
      ایران هم از این قانون پیروی میکنه ! ما گفتیم در این مورد شرع تابع قانونه نه قانون تابع شرع

نقل قول نوشته اصلی توسط one man army نمایش پست ها
      عزیزی داداش

والا کاشکی ما بچه تهرون بودیم ... گفتمم که رفتم بنایی واسه خرید دی وی دی و کتاب ندارم دیگه والا مجبورم استفاده کنم

از شخص شماره یک مملکت ما بگیر تا این معلما در بره همش دزد هست دزد دزد دزد ...دیگه از نظر من علم و دانش چیزی نیس بخاد دزدی محسوب بشه...

چه بسا من درس بخونم با همین کتابا دکتر بشم جون یکی رو نجات بدم... !

کلا نظرات فرق داره ما هم مثل خودت قصد تحمیل نداریم گفتیم دیگه بحث نکنیم الکی سر بی درد خودمونو درد بیاریم !!

مام عین خودت بچه کارگریم
      داداش بین حرفات تناقض وجود داره !
      چرا توهین میکنی به اقشار مختلف ؟ خوبه منم بگم کارگرا دزد هستن ؟ شما اگه بچه کارگری منم بچه معلمم شما حق نداری به هرکی دوس داری توحین کنی و همه رو به یه چشم ببینی !

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      نشد برادر من , مثل بعضی از این ..... برای رفع نیاز های خودت تبصره در نیار.
      به کشور خودت میرسه از حکم شرع صحبت میکنی و کپی کردنش میشه حرام , ولی چون کتاب های خارجی توی کشور جناب عالی چاپ نشده کپی کردنش میشه حلال؟ عجب ها.
      تبصره چیه ؟ شما به من بگو کپی کردن محصولات خارجی از کتاب گرفته تا ویندوز و نرم افزار های مختلف توی ایران جرم هست یا نه ؟

There is enough light
      for one who wants to see

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا شما نیگا کن چجوری قیمتا رو دارن هر ساله میبرن بالا این مسیولین بی .... هم که هیچ نظارتی نمیکنن چرا یه کتاب ساده باید کلی پولش باشه چرا هر سال ازمون ا رو گرون میکنن الان ازمون قلم نهصد تومن برات در میاد یعنی حقوق یک ماه یه ادم بدبخت
      شما که دم از دین میزنی بگو ببینم کسی که پول نداره کتاب بگیره از لحاظ دینی و انسانی درسته

7. Top | #52
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza afarin نمایش پست ها
      اقا شما نیگا کن چجوری قیمتا رو دارن هر ساله میبرن بالا این مسیولین بی .... هم که هیچ نظارتی نمیکنن چرا یه کتاب ساده باید کلی پولش باشه چرا هر سال ازمون ا رو گرون میکنن الان ازمون قلم نهصد تومن برات در میاد یعنی حقوق یک ماه یه ادم بدبخت
      شما که دم از دین میزنی بگو ببینم کسی که پول نداره کتاب بگیره از لحاظ دینی و انسانی درسته
      شما یه جوری حرف میزنی انگار من مسئول بی عدالتی ام !
      همه میدونن بعضی انشاراتی ها و قلمچی و ... چطور خون مردم رو تو شیشه کردن و دارن از بازار کنکور پول در میارن ولی چه میشه کرد ؟؟؟ با دزدی ازشون هیچی حل نمیشه ! حرف من همینه

There is enough light
      for one who wants to see

8. Top | #53
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      چه ربطی داره ؟ همونطور که ایران کپی رایت شرکت های خارجی رو رعایت نمیکنه (مثل خیلی کشور ها) ازون طرف هیچ کشوری هم کپی رایت ایران رو به رسمیت نمیشناسه ! این یه قانون بین المللیه
      ایران هم از این قانون پیروی میکنه ! ما گفتیم در این مورد شرع تابع قانونه نه قانون تابع شرع

داداش بین حرفات تناقض وجود داره !
      چرا توهین میکنی به اقشار مختلف ؟ خوبه منم بگم کارگرا دزد هستن ؟ شما اگه بچه کارگری منم بچه معلمم شما حق نداری به هرکی دوس داری توحین کنی و همه رو به یه چشم ببینی !

تناقض کجا بود من گفتم خودم کارگرم رفتم سر کار تا هر جا تونستم محصول اصلی گرفتم پولم ته کشیده مجبورم از اینا استفاده کنم

بچه معلم هستی که هستی به من چه ارتباطی داره هر کس هر چیزی هست برا خودشه به کدوم قشر توهین کردم ؟

الان معلم دزد نداریم ؟ کارگر دزد نداریم ؟ وزیر مملکت دزد نیست ؟ قلم چی دزد نیست ؟ حامد دلیجه دزد نیست ؟ احمدی دزد نیست ؟ بشمارم بازم برات ؟!!

ویرایش توسط sami7 : 14 مهر 1394 در ساعت 13:30

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به جای اینکه به صاحب تایپیک کمک کنین دارین بحث تایپیک رو منحرف میکنین

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor Mahdiyeh نمایش پست ها
      به جای اینکه به صاحب تایپیک کمک کنین دارین بحث تایپیک رو منحرف میکنین
      از لحظه اول بهش گفتم اقا من دوست دارم اینجوریم تاپیکو خراب نکن ایشون هی بحثو کش داد کش داد تا الان پونصد صفحه رفتیم جلو

11. Top | #56
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم نگفتم شما مسیولی ولی وقتی نمیدونی کسی که پول نداره کتاب بگیره چه بدبختی میکشه دیگه لطفا حرف بیخود نزن
      حالا مسلا میری قانون و تبصره میاری که کپی کردن حرام است به جهنم که حرام است دزدی از مردمم حرام است
      شما جیبت پره داری حال میکنی از این چیزا خبر نداری ذپدیگه منم پشتم گرم بود میامدم مینوشتم حرام است

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      هنوز از صبح ساعت هفت تا چهار بعد از ظهر زیر افتاب بنایی نکردی ..نفسات از جای گرم بلند میشه بچه معلمی کتاب متابات به راه بوده

خبر نداری یه کتاب ادبیات میکرو پول دو روز سگ حمالی کردن تو افتابه

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بابا بس کنید هر کسو تو قبر خودش می خوابونن

من پست گذاشتم میخام به ایشون لینک پی دی اف کتاب گاج بدم دانلود بکنه ایشون از همین پست شروع کرده اسپم دادن هزار نفرم باهاش مخالفن باز حرف خودشو میزنه

بابا هر کس مسئول خودشه اقا من میخام کپی استفاده کنم به کسی چه ربطی داره ؟

دست کلاه خودت بگیر که باد نبره

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza afarin نمایش پست ها
      منم نگفتم شما مسیولی ولی وقتی نمیدونی کسی که پول نداره کتاب بگیره چه بدبختی میکشه دیگه لطفا حرف بیخود نزن
      حالا مسلا میری قانون و تبصره میاری که کپی کردن حرام است به جهنم که حرام است دزدی از مردمم حرام است
      شما جیبت پره داری حال میکنی از این چیزا خبر نداری ذپدیگه منم پشتم گرم بود میامدم مینوشتم حرام است
      به شدت حرفت تایید میشه

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دمت گرم داداش گل گفتی هر کاری دوس داری بکن گناهیم داشت من خودن جواب خدا رو میدم

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن