سلام دوستان
به نظرم انگیزه درس خوندنم اومده پایین . اصلا انگار حال درس خوندن ندارم ، منی که معدلم 19.8 و همیشه اول کلاسمونم
لطفا کسانی که اینجوری شدن قبلا بگن چیکار کنم حالم بده
سلام دوستان
به نظرم انگیزه درس خوندنم اومده پایین . اصلا انگار حال درس خوندن ندارم ، منی که معدلم 19.8 و همیشه اول کلاسمونم
لطفا کسانی که اینجوری شدن قبلا بگن چیکار کنم حالم بده
تو این شرایط ..
کمی هم به خودت فرصت استراحت بده ...
حدود یکی دو روز کلن بی خیال درس و تست شو ..
بعدش نمیخاد درسو شروع کنی ...
بجاش بشین حساب کار خودتو یه بررسی داشته باش ..
انگیزه هاتو مرور کن ..
هدفتو مرور کن ..
اینکه تا الان چه کار کردی رو مرور کن ..
اینکه بعد از این تا کجا و در چه مسیر میخای پیش بری رو، مرور کن ...
آروم بودن رو تموم کن ..
سکوت رو تمرین کن ..
تمرین کن بیش از اینکه بخای حرف بزنی و عکس العمل نشون بدی، شنونده باش ..
کمی بودن با آدمای متفاوت رو تجربه کن .. (مثل بچه ها و افراد مسن)
به خوابت بیشتر اهمیت بده ....
یه خرده هم راز و نیاز با خداوند قادر مطلق ..... بهتر بهت انگیزه و انرژی میده ..
یکی دو نکته ادبی جدید هم یاد بگیری واست خوبه ..
کمی هم شعرای اصیل بخون ....
به یکی از سخنرانی های دکتر قمشه ای گوش بده (هرچند ممکنه خیلی از حرفاشو متوجه نشی)
تا میتونی از حال و هوای حضور ذختر دور شو ... (چه دخترای همسایه ... چه دخترای فامیل)
به تغذیه ات بیشتر اهمیت بده .....
سونا برو ....
یه مسافرت کوچولو بیرون شهر برو (نه دیگه همچی بری خسته و آش و لاش برگردی )
از آدمای منفی تا میتونی دور باش ....
کمی رقص تمرین کن .. (بی خیال نگاه دیگری .. صدای یه موزیک مورد علاقت رو زیاد کن و برقص)
کوه برو .. (به خصوص تو فضای طبیعت بکر و سرسبز قرار بگیر، خیلی بهت انرژی میده)
...
..
.
فعلن همینا یادم اومد ...
این دوستمون خوب توضیح دادن.
من اضافه کنم گاهی وقتا شروع کردن به خوندن سخته که باید به خودت اجبار کنی یه مدت.
هر شب کارای که فردا میخوای بکنیو تو یه دفترچه بنویس و آخر شب بعد جلوش بنویس کدومو انجام دادی کدومونه.با قرمز بنویس انجام نشد.
اینم میتونه کمک کنه.
اگرم خیلی میشینی پا درس که خسته میشی باید بگم کنکور حدود 9 ماه 10 ماهه دیگس باید انرژیتو تقسیم کنی که تا اون موقع برسی نه اینکه اولشو بترکونی آخرش دیگه اصلا نخونی.
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
سلام ^_^
این انگیزه رو بذار کنار....تلقین نکن ک نمیتونمو انگیزه ندارمو این حرفا ب خودت بگو میتونم باید درس بخونم ب هدفم برسم.نمیخواد ب خودت فشار بیاری ساعت بالا مطالعه کنی کم کم شروع کن شیرین ک بشه خودت دیگه ولش نمیکنی...
نیرویی ک تا الان تورو تا اینجا آورده و معدل ب این خوبی کسب کردی مطمعنن تا آخر مسیر هم تورو همراهی میکنه(موفق باشی دوست کنکوری)
شاگرد اول بودن ک دیگ دلیلی نمیشه واس موفق شدن !!
انگیزه پاین نیس افکار ذهنت خوب نیس ! شاید حواست به درس خوندن نیس و نسبت به درس خوندن بی میلی !!!
انگیزه با تلاش زیاد میشه !! با ی هدف معنوی !! انگیزه قرص نداره ک من بدم بخوری !! زدنی هم نیس ک بری پمپ انگیزه بهت انگیززه بزنن !!
خودت فقط میتونی حال و روحیتو درست کنی !!
شاید بی برنامگی باعث بی انگیزگی بشه !
شاید بعضی حرفای اطرافیان باعث بی انگیزگی بشه
شاید موفقیت کوچیکی که بعضیا با تلاش زیاد به دست آوردن و نسبت بهش خیلی خوش حالن باعث بی انگیزگی بشه !( مثلا ی نفر با کلی خوندن به حساب خودش البته : ی رشته معمولی قبول شده باش و تو با خودت بگی فلان کس ک همش میخوند این قبول شد حالا من چی .....
شاید شکست ی نفر باعث بی انگیزگیت بشه
کلا بی انگیزگی رو خودمون واس خودمون میسازیم !!
یک یا علی و یک شروع بدون نوسان !!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
هنو اول راهه...نه کاری ب حرفای دیگران داشته باش نه ب عناوینی ک روت میزارن ( اقای مهندس..دکتر..معلم و ..)
انگیزه بیخود ب وجود نمیاد جوری درس بخون ک بتونی ب تستای سخت جواب بدی تو ازمونا موفق باشی..وقتی بتونی تستای سختو جواب بدی انگیزه تزریق میشه وقتی ازمونتو خوب داده باشی انگیزه بهت تزریق میشه
درسو ول نکن تحت هیچ شرایطی... ولی تایم استراحت برا خودت بزار
مثلا تحت هیچ شرایطی نمیتونی درس بخونی حال نداری هر چ هم بخونی فایده نداره بشین تست بزن...ی متن انگیزشی بخون
همه بی انگیزه میشن حتی رتبه 1 کنکور اونی موفقه ک با انرژیای منفی بجنگه پس نزار این انرژیای منفی وقتتو بگیره...انرژیای منفی چیزای اضافی زندگین ... حذفشون کن از زندگیت
موفق باشی
انگیزه نداشتن علتش میتونه چند چیز باشه :
ناامیدی ، عدم توکل بر خدا و مهمترین اینکه مطمئنم ته دلتون به یه دانشگاه سطح پایین و یا یه زندگی و آینده ی معمولی هم راضی هستین وگرنه اگه هدفت رو خوب انتخاب کنی و به کم قانع نشی خود به خود تلاشت رو زیاد میکنی .
I Never give up ∞
....از اشتباهات دیگران درس بیاموزیم، چون زندگی آنقدر طولانی نیست تا همه آنها
را خودمان تجربه کنیم....
Let’s learn sth from others mistakes, because life is not too long for us to experience all thing
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)