خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 73
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آزمونو دانلود کن و کاملا همون شرایطو همون زمانو واسه ی خودت ایجاد کن و درصداتو حساب کن اینجوری هیچ فرقی نمیکنه با آزمون واقعی.تو شهرتون حتما ی جایی هست که کتابای کمک اموزشی سالای قبلو با قیمت ارزون میفروشن از اونا بخر من خودم چندتایی خریدم بجای اینکه کلی پول بدم بابت کتاب جدید

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      من به دلیل مشکل مالی و داشتن خونواده ای نادان امکان شرکت در آزمون های آزمایش رو ندارم از طرفی معدلمم داغونه !
      اکثرا دارن ؛ برو کار کن مگو چیست کار

نادان
      حرفی ندارم !

مهم نیست ، واسه دانلود هست

مثه خودمی یا باید بیشتر بخونی یا دیپلم مجدد

===---===---===---===

اخلــــــــص ؛
      انسان ها در محدودیت ها ستاره میشوند
      (جمله مسخره ایه ولی همینیه که هست)

3. Top | #18
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      من به دلیل مشکل مالی و داشتن خونواده ای نادان امکان شرکت در آزمون های آزمایش رو ندارم از طرفی معدلمم داغونه و. الان واقعا موندم چیکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم.
      حالا شما بگید میشه بدون آزمون آزمایشی موفق شد آخه از اول تابستون منتظر این آزمون 24 مهر بودم الانم که دیگه نمیتونم بنویسمو پاک همین یه تیکه انگیزمم از دست دادم
      دوست عزیز خوب توجه کن؛
      مشکل مالی داری،مثل خیلیا!
      خونواده حمایتت نمی کنه،مثل خیلیا!!
      معدلت پایینه،مثل خیلیا!!!
      خیلی بیشتر از خیلی هااا.... ببخشید

حالا این رو هم بدون که
      خیلی ها پول های آنچنانی خرج میکنن و نتیجه نمیگیرن!
      خیلیا ها خیلی!!!

خانواده| || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || || ||(مثلاً اگزم!)
      خیلی ها هم معدلشون بالا بود(حتی 20) ولی اینا نتونستن هیچ گونه هویچی توی کنکور بخورن!!
      (پیک سنجش چندماه پیش یکی از پیک هاش در این مورد بود!( حدود 200 نفر) از اونایی که معدل کتبیشون 20 بود، 20 میگما نه 19.99!!...اینا رتبشون شده بود بالای 20هزار تو منطقه خودشون!!)
      نتایج اخلاقی:
      *-علم بهتر است یا ثروت؟

1-علم بهتر است از سرقت!
      2-معدل و پول و خانواده به شما نمی نونه کمک کنه! حداقل اونجوری که شما فکر میکنید نه!!
      همه چیز بر میگرده به تلاش تلاش و همت خودت
      +پارتی هم البته میتواند ره گشا باشد!
      ویرایش توسط A.Z : 13 مهر 1394 در ساعت 22:08

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فقط این رو بدون که کساییم هستن که همون امکانات اندک و اون خانواده رو بالا سرشون ندارن و قراره موفق بشن در کنکور.

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      همیچین میگه انگار ما تو پره قو بزرگ شدیم
      بدونه اینکه به خونوادم چیزی بگم تابستون رفتم کارگری کردم(که فکر کنم دوستان میدونن کارگر ینی چی) پول در آوردم و با هفته ای 5 تومن پس انداز از سالیان دور رفتم واسه خودم کلاس و آزمون ثبت نام کردم
      مرد باش....!

6. Top | #21
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط INFERNAL نمایش پست ها
      همیچین میگه انگار ما تو پره قو بزرگ شدیم
      بدونه اینکه به خونوادم چیزی بگم تابستون رفتم کارگری کردم(که فکر کنم دوستان میدونن کارگر ینی چی) پول در آوردم و با هفته ای 5 تومن پس انداز از سالیان دور رفتم واسه خودم کلاس و آزمون ثبت نام کردم
      مرد باش....!
      به امثال INFERNALها افتخار میکنم!

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اخه چقدر حسودی بابا اگه جزوه ای چیزی دارین بزارین تا بقیه هم استفاده کنن

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من واسه خریدن دی وی دی های درسی موبایل دستمو فروختم و کارگری کردم...

نه که خانواده پول ندن ولی خب بهشون فشار میاد

کلا دلم میخا دستم تو جیب خودم باشه و مستقل باشم هر چقدرم حقوقم کم باشه... عیبی نیس ولی دستم جلو کسی دراز نباشه

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      من به دلیل مشکل مالی و داشتن خونواده ای نادان امکان شرکت در آزمون های آزمایش رو ندارم از طرفی معدلمم داغونه و. الان واقعا موندم چیکار کنم دیگه دارم دیوونه میشم.
      حالا شما بگید میشه بدون آزمون آزمایشی موفق شد آخه از اول تابستون منتظر این آزمون 24 مهر بودم الانم که دیگه نمیتونم بنویسمو پاک همین یه تیکه انگیزمم از دست دادم
      حیف که خودمم
      پشت کنکوریمم وگرنه تمام کتاب هامو بهت میدادم

با بودجه بندی آزمون هایی آزمایشی همون موسسه ای که نشد ثبت کنید تو سایت دان کنید و با برنامش پیش برید...
      و در ضمن میتونی آزمون ها رو هم دان کنید....
      برا آزمون دیگه بهونه نمیمونه...

و واس کتاب برو کارگری کن

منم مثل شما بودم تا چندروز پیش

10. Top | #25
      A.Z
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      حیف که خودمم
      پشت کنکوریمم وگرنه تمام کتاب هامو بهت میدادم

با بودجه بندی آزمون هایی آزمایشی همون موسسه ای که نشد ثبت کنید تو سایت دان کنید و با برنامش پیش برید...
      و در ضمن میتونی آزمون ها رو هم دان کنید....
      برا آزمون دیگه بهونه نمیمونه...

و واس کتاب برو کارگری کن

منم مثل شما بودم تا چندروز پیش
      خداییش بعضی حرفا خیلی سوز داره....
      باید میذاشتیم توی یه چیزی مثل تلخ نوشته....

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      چه ربطی ب ازمون داره..منم امسال ازمون شرکت نکردم فقط چندتا اخر سنجش....از همینجا دانلود میکردم طول سال میزدم تستاشو...

درمورد ضعف تو درسام میتونی از سایت شریف دانلود کنید...دبیراش عالین..
      کتابم از کتابخونه جایی تهیه کنید..یا همراه دوستاتون بخرید کتابو نصف کنید کاری که یکی از همکلاسیام با دوستاشون انجام دادن..کتابو خورد خورد بین خودشون میچرخوندن...

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      تو سه ای ودبختی

13. Top | #28
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

برای هردرس یک کتاب جامع داشته باشین کافیه بقیه کتب رو میشه براحتی از کتابخونه گرفت واتفاقا خیلی از افراد این روش رو دارن که کتاب از کتابخونه میگیرن چون هم میتونن منبع بیشتری داشته باشن و هم اینکه برای یک سال nهزارتومن پول نمیدن برای کتابها.برای ازمون هم که میتونین ازمون های گزینه دو، قلم چی و.... رو از اینجا و یا سایتهای مختلف دانلود کنین بعد هرنوبت ازمون خودتون توی خونه تایم بگیرین و ازمون بدین و با توجه به پاسخنامه تصحیح کنین.اگر درک بعضی مباحث درسی هم براتون سخت بود هم میتونین از فیلمهای شریف استفاده کنین ویا همچنین سوالاتتون رو دراینجا مطرح کنین.

14. Top | #29
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      قابل توجه اونایی که ازمون ثبت نام کردن و اقسام کتابارو خریدن و کلاسای انچنانی ثبت نام کردند و نمیخونن

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      البته یه فاکتور هست به اسم تلاش

از پول و حمایت و .... بالاتر هست

وقتی میبینین کسی دل نمیسوزنه واستون حتی خانواده

خودت واس خودت دل بسوزون حداقل تلاش کن یه پرستاری هم که بشی ماهی 2 تومن بگیری دستت جلو هیچ عهدی دراز نیست

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن