مبتکران تو بیشتر درسنامه هاش از آخر ی کادری داره ک موضوعو جم و جور نوشته همون خلاصه !!
اونا رو همیشه مرور کن
مبتکران تو بیشتر درسنامه هاش از آخر ی کادری داره ک موضوعو جم و جور نوشته همون خلاصه !!
اونا رو همیشه مرور کن
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
من برای این مشکل یه کاری کردم تابستون سال قبل
همین درسنامه های مبتکرانو خیلی عالی تو یک چهارم برگه آ4 خلاصه نویسی کردم طوری که هم حجمش کم بود هم هیچ نکته ای جا نمی موند مگر مطالبی ک نیازی نبود و تو ذهن می موند
اینا رو هرجا ک میرفتم میبردم میخوندم و اونطوری شد ک من شیمی آزمونامو 70 ب بالا میزدم ولی از نیمه ی امسال این روشو ول کردم و شیمیم اومد زیر 50 !!
مهمترین مشکل در فراموشی شیمی مربوط به مواد و خواص و ساختارها هست. واکنش نویسی که خیلی راحته تعداد واکنش های غیراصولی و صرفا حفظی خیلی کمه.
سعی کن شیمی رو علاوه بر مطالعه برای آزمون ها در بخش های دیگه ای خلاصه نویسی های مربوط به خواص مواد و ساختارهای مواد و واکنش ها و ... رو مرور کنی.
پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن
برنامه ریزی برای کنکور 95 ... مشاور نیاز نیست به خدا ...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس::...
..:::برنامه ریزی کنکور...انجام مرورهای مهم:::..
..:::برنامه ریزی کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
همشو بخون...مرور هم چهارمیه...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
دوست عزیز سع کن زمانی شیمی رو بخونی که سرحالی دوما...با انرژی وباحوصله وعلاقه بخونی خیلی موثره...یه کاری که با عشق تمومش کنی هم خوب میفهمی و بهتر یادت میمونه...تمرکزتو هنگام دوره کردن وخوندن...بیشتر کن...دفعه اول...محکم برو جلو...
مرور کنین.چن بار هم روی کاغذ بنویسین. هر چن روز یک بار هم تکرارش کنین...
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)