خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 22
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

مشکل فراموشی مطالب شیمی در آزمون ها

سلام
      من واسه شیمی دو وسه مبتکران دارم بعد از اینکه مطالبو مطالعه کردم تستاشو میزنم که خیلی خوب جواب میدم از هر ده سوال 7یا8 تاشو جواب میدم
      اما مطالبو زود فراموش میکنم و تو ازمون 30یا40 میزنم!
      یکی دونفر بهم گفتن مطالبو روز قبل ازمون و کلا روزهای دیگه دوره کنم!اما اونایی که مبتکرانو دیده باشن میدونن دوره کتاب کار اسونی نیس و کلی وقت میبره و....
      یکی ازدوستان هم گفته فیل بخرم وبعد از خوندن مطالب اصلی از رو اون دوره کنم فیل چیه واسه الان خوبه ؟یا نه؟

نظر شما چیه ؟؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Milad98 نمایش پست ها
      سلام
      من واسه شیمی دو وسه مبتکران دارم بعد از اینکه مطالبو مطالعه کردم تستاشو میزنم که خیلی خوب جواب میدم از هر ده سوال 7یا8 تاشو جواب میدم
      یکی دونفر بهم گفتن مطالبو روز قبل ازمون و کلا روزهای دیگه دوره کنم!اما اونایی که مبتکرانو دیده باشن میدونن دوره کتاب کار اسونی نیس و کلی وقت میبره و....
      یکی ازدوستان هم گفته فیل بخرم وبعد از خوندن مطالب اصلی از رو اون دوره کنم فیل چیه واسه الان خوبه ؟یا نه؟

نظر شما چیه ؟؟
      بهترین کار اینه که شما روز قبل از ازمون درستامه های مبتکران و تست هایی که غلط زدی یا حس میکنی نکته مهنی دارن رو علامت دار کن تا روز قبل از ازمون بزنی و مرورشون کنی

چون تست های هر فصل مبتکران زیادن بهتره موقع خوندن تست های سخت و مهمش رو علامت بزنی و روز قبل از ازمون مرورشون کنی
      فیل رو من دارم فقط درسناگه های کتاب اصلیشو تو اون گذاشته
      نیازی به ترید فیل نیست
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliseydali نمایش پست ها
      بهترین کار اینه که شما روز قبل از ازمون درستامه های مبتکران و تست هایی که غلط زدی یا حس میکنی نکته مهنی دارن رو علامت دار کن تا روز قبل از ازمون بزنی و مرورشون کنی

چون تست های هر فصل مبتکران زیادن بهتره موقع خوندن تست های سخت و مهمش رو علامت بزنی و روز قبل از ازمون مرورشون کنی
      فیل رو من دارم فقط درسناگه های کتاب اصلیشو تو اون گذاشته
      نیازی به ترید فیل نیست
      فیل همون درسنامه هاس خلاصه نشده؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      فیل همون درسنامه هاس خلاصه نشده؟
      بله درسنامه و تمرینات خلاصه داره
      آخر هر فصل هم یه جمع بندی تستی خوب داره

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      بله درسنامه و تمرینات خلاصه داره
      آخر هر فصل هم یه جمع بندی تستی خوب داره
      به نظر شما چیکار کنم؟؟

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      به نظر شما چیکار کنم؟؟
      تست هایی که غلط زدی یا نزدی یا نکته جالبی داره علامت دار کن و چهار شنبه قبل ازمون اونا رو بزن و اگه دیدی یادت نمیاد درس نامه ها را یه نگاه کن
      وقت گیر نیست شاید یه ساعت هم طول نکشه اما کاربردیه

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      به نظر شما چیکار کنم؟؟
      درسنامه رو یک بار که میخونی، فرداش دوره کن، هفته بعدش دوره کن و 10 روز بعدشم دوره کن..تست ها رو هم که میزنی غلط ها رو و مهم ها رو نشان دار کن هر موقع که دوره میکنی با تست دوره کن مشکلت حل میشه...قرار نیست که کل درسنامه رو از اول بخونی، باید دوره کنی، فقط همین! سعی کن از دو روز قبل آزمونم شروع کنی به مرور کردن همه درسها

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

نظر شما چیه ؟؟

فیل خوبه اما نه واسه الان..فیل واسه جمع بندی نهاییه......

اگه ترتیب مرور درستو اصولی انجام بدی دیگه کم نمیاری...من که خودم درسیو که امروز میخوندم...دوباره فرداش قبل اینکه کلا مباحث از دس بره یه کوچولو با بازیابی مرورش میکردم.میگم بازیابی چون با باز خوانی فرق داره(به قول کاظم قلم چی!)ینی واسه مرور اول چن تا تست میزدم.به مخم فشار میاوردم که چی بود دیروز خوندم..ممم...یا اینکه یه کاغذ میگرفتم هر چی از دیروز یادمه رو کاغذ مینوشتم و بعد میرفتم دوباره سراغ کتاب...
      این شد از اولین مرورم..میگن بهترین موقع واسه مرور بعدی سه روز بعده اما خب چون وقت نبود من این مرحله رو اجرا نمیکردم و مرحله بعدی مرورمو میذاشتم اخر هفته یا یه هفته بعد..این بارم با همون بازیابی مرور میکنم نه بازخوانی...

خب یه مرور سطحی هم میذاشتم واسه روز قبل ازمون..اینجوری فراموشیو به حداقل میرسوندم....

اما مشکل با مرور مبتکران...مشکلی بود که منم داشتم...مبتکران خیلی زیاده و مرورش خیلی سخته..یا باید نکات کلیدیشو هایلایت کنی که سریع مرور کنی...یا مث من منبع اولت کتاب درسی باشه..من کتاب درسیو اول میخوندم..بعد اگه نکته خیلی قشنگی بود اگه حال داشتم از مبتکران تو کتابم مینوشتم...اگه هم نه تو مبتکران های لایت میکردم..اخر سر با کمک حافظه تصویری که کتاب بهم میداد ..خیلی راحت مرور میکردم

امیدوارم مفید باشه

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      شما روند مطالعتون اشتباهه
      روند مطالعه صحیح:
      1-روزنامه وارخوندن:توجه به تیتر-عکس-نمودارو...
      2-طرح سوال:حداکثرازهرصفحه یک سوال کلی
      3-خواندن:بادقت متن راخواندن(باحفظ کردن متفاوت است)
      4-خلاصه نویسی
      5-مرور:ایجاد ارتباط بین مراحل قبلی
      6-از بر کردن:حفظ کردن یا یادگیری مطالب
      7-تازه کردن:این مرحله همون تست زدن وتصحیح مطالبیه که اشتباه یادگرفتین

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      به نظر من فیل خیلی خوبه
      چون هم درسنامه عالی هستش و هم جمع بندی های توپی اخر هر فصل داره
      یادت نره بعد از خوندن درسنامه و جمع بندیش حتما یه 20 تا تست بزن
      موفق باشی
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بهترین راه اینه که شیمیو تو یکی دو روز نخونید! ینی اون مقداری که میخواید شیمی بخونیدو تو روزای هفته پخش کنید هر وقت خواستید چند صفحه ی جدیدو بخونید صفحه های قبلیو ورق بزنید اگه جایی مبهم بود دوباره اون بخشو بخونید

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما لازم نیست درسنامه ها رو مرور کنی.فقط تست ها رو نیگا کن و بعد جواب درست رو.اینجوری خیلی بهتره.اگه نمی تونی این کارو بکنی فیل رو بگیر .هر دو روش میسره

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من این راه رو پیشنهاد میدم.
      شیمی دو قسمته یکی مسائل یکی حفظیات.
      قسمت حفظیات خودش دو قسمته:یکی حفظیاتی که میشه به راحتی فهمیدش معمولا کمتر فراموش میشن و قسمتی که مثل حفظ عدد ها اسم عناصر و .... که زود فراموش می کنیم.
      شما باید قسمت اول حفظیات رو مثلا هفته ای بک بار مرور کنی و قسمت دوم حفظیات رو یک شب در میون.
      هنگامی که تست های مربوط یه حفظیات رو حل می کنید اگر به نکته جدیدی یا مفهوم خاصی رسیدید اون رو به کتابتون یا برگه خلاصتون اضافه می کنید تا دیگه نیازی به حل تست برای مرور حفظیات نداشته باشید.
      قسمت هایی که میشه خیلی خوب خلاصه کرد رو حتما خلاصشون کن.
      در آخر انتخاب تست هایی برای مروره برای مسائله.
      متاسفانه خیلی ها فکر می کنن انتخاب تست های گلچین برای مرور همون تست هایی هست که نتونستن جواب بدن یا واسشون سخت بوده.اصلا اینطور نیست.شما باید سخت یا آسون بودن تست رو مد نظر نگیرید و تست هایی رو انتخاب کنید که جامع تر و کامل تر باشه .مثلا فلان مبحث 150 تا تست داره شما 30 تا تست رو که حس می کنید تست های خوب و جامعی هست رو انتخاب می کنید و از اون ها برای زمان مرور استفاده می کنید.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خب این طبیعیه که فراموش بشه...باید مرور شه...بهترین کار اینه مرورتو با کتاب فیل انجام بدی..با تست هایی که اشتباه زدی.موفق باشی
      چقدر زود دیر میشود...

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      شما همون درسنامه که رو میخونی,نکات مهم و کلیدیش رو هایلایت کن یا زیرش خط بکش! بعدش که میخوای مرور کنی سریع همون ها رو بخون!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن