سلام! بدون شرح، دومین آزمون انجمن رو استارت میزنیم
این آزمون 10 سوال داره و زمان معقولش حدود 15 دقیقست! ولی خب اگه بیشترم شد تا 20 دقیقه اشکالی نداره چون 2-3 تا از سوالا وقت بیشتری میخوان!
من این آزمون رو مثه آزمون قبل که @amin dehghan طرح کردش، خیلی دوس دارم چون خیلی شبیه سوالای کنکور اخیر شده در مبحث استوکیومتری؛ امیدوارم شما هم دوس داشته باشین
@Alireza.arvin این آزمون رو طرح کرده و امروزم با کارنامش همه ما رو خوشحال کرد؛ علیرضا در آزمون امروز قلمچی 7 منطقه2 شد و فک میکنم یه نتیجه فوق العادست..امیدوارم هستم که با همین انرژی تا آخرش پیش بره و تک رقمی شه در کنکور 95! خیلی ممنونم هستم ازش که زحمت این آزمون رو کشید!
@mariyana گفته بود که سطح سوالات خفن تر باشن، میخواستم بگم که نمیشه فعلا! اول تابستونه فعلا با همین سطح یش میریم و بعدا سخت تر هم میکنیم ، جایی که @ali761 خیلی تستای خفنی طرح کرده ولی بدلیل سطح بالا تشخیص دادیم که بندازیمش واسه دی-بهمن ان شا الله!
هنوز هم پذیرای انتقاداتتون هستیم! در آزمون پیش هم نظر سنجی گذاشته بودم و از 22 رای 20 تا گفتن خوب بوده آزمون اول و 2 نفر هم فرمودن!(نگید انتقاد پذیر نیستید!) بد بوده!
بچه های سطح بالا ازشون توقع داریم که این آزمون رو بالای 80 بزنن(یعنی کمتر از 2 نزده)(حدود ترازشون بالای 7300)
بچه های خوبمون باید بالای 60 بزنن(کمتر از 4 نزده یا مثلا 3 غلط)(حدود ترازشون بالای 6800)
متوسطا بالای 40(حدود تراز 6500)
نیاز به تلاشا!!! بالای 20 بزنن حداقل(تراز پایین 6000)
ان شا الله هممون عاقبت بخیر باشیم؛ کنکور یه آزمون کوچیکه واسه نزدیک شدن به خدا...