خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 82
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      سلام دوست عزیزم
      ببینید از لحاظ تئوری الان روی کاغذ میشه حتی سیستم های Gps هم تقریبا بر همین پایه برنامه ریزی میشن (منظور زمانبندیشون هست )
      اما خب محدودیت ها بسیار است ولی من فکر نمیکنم که کسی در اینده بخواهد با سرعت نور حرکت کند (دلایل بعدا!) (البته از وقتی خوندم که عده ای سفر بی بازگشت به مریخ رو انتخاب کردن نظرم راجع به منطق انسانی کاملا لرزید ! )
      همین حرکت با سرعت نور خودش محدودیت داره حتی سرعت نزدیک به نور هم همینطور باید منتظر تئوری های جدید در فیزیک بود شاید هرگز نشه شایدم بشه من فکر کنم بشه اما به شرطها و شروطها .!

شاید بشه سفر به آینده رو طبق این نظریه توجیه کرد ولی سفر به گذشته کاملا غیر ممکنه ؛ حتی اگه کسی به سرعت نور هم برسه تفاوت زمان صفر ( خارج شدن از بعد زمان - مکان ) با زمان طبیعی خیلی زیاده که این مسئله این فرض رو غیر ممکن کرده

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببینید من منظور شما رو درک میکنم ولی مایلم بدونم دقیقا چطو میشه با سرعتی که به سرعت امواج الکترومغناطیسی میل کنه میشه در گذشته و نه اینده سفر کرد ( که البته من میگم میشه سفر کرد در اینده ولی هیچکی همچین حماقتی نمیکنه !!! شاید بعدا در تایپیک دیگری مطرح کردم در هر حال ) این فرض ها و تئوری ها که گل سرسبدشان تئوری گودل است که هیچکس از لحاظ فلسفی و نطری نتونسته بر پایه ریاضیات هنوزم که هنوزه رد کنه
      در محیط تجربی تقریبا غیر ممکن است مثلا توجه کنید :
      سال ۱۹۳۷، زمانی که این احتمال مطرح شدکه دبیلیو جی ون استوکوم پاسخی برای معادلات اینشتین یافت که در آن، سفر در زمان مجاز بود. او کار را از یک استوانه نا محدود در حال گردش شروع کرد. گرچه از نظر فیزیکی امکان ساخت یک شی با ابعاد بینهایت وجود ندارد، با این حال او حساب کرد که اگر چنین استوانهای با سرعت نزدیک به نور دور خود بچرخد، بافت فضا- زمان را با خود می کشد. فرد شجاعی که در اطراف این استوانه سفر کند، کشیده شده و سرعتی فوق العاده می گیرد. در حقیقت، از نظر ناظر دور، فرد از سرعت نور فراتر می رود. گرچه ون استوکوم این مسئله را همان موقع در نیافت، ولی اگر شما سفر کاملی به دور استوانه داشته باشید، در حقیقت می توانید در زمان به عقب بازگردید.
      متاسفانه من اطلاعات زیادی در این مورد ندارم و جوابی هم که دادم در رابطه با بست اولتون بود و خواستم بگم که برای سفر در زمان حتما لزومی وجود نداره که ما ۲ جسم داشته باشیم و همه چیز به ماهیت ماشین زمان بستگی داره ; )

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط specialops نمایش پست ها
      من یک رفع ابهامی برای شوما و دیگر دوستان بکنم
      نظرتون بسیار محترمه
      اما یک قسمتیش به نظر بنده اشتباعه
      این که ما میگیم باسرعت نور حرکت کنیم(که این برای اجسام دارای جرم با علم فیزیک الان روی کاغذ به صورت فرمولی غیر ممکن است چه برسد به در عمل!) در زمان سفر میکنیم
      به این معنا نیست که واقعا در زمان سفر میکنیم!
      بلکه زمانی که میگذره برای ما کند تر نسبت به یک شخص دیگه میگذره!
      که در این جا همون مثال معروف انیشتین (دو کودک) مطرح میشه!
      خاست اینو بگم شاید برخی از دوستان ندونن!

جمله آخرتون هم عالیست!
      بله درست میگید
      اما این هم به گونه ای تعریف سفر در زمان هست ، غیر از اینه؟

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      اصلا امکان سفر با سرعت نور ممکن نیست چرا ؟ زیرا گفته شده هر چه شتاب و سرعت شما بیشتر باشه وزن نسبی شما هم به همون نسبت کمتر میشه

برای همیشه پراید با 160 میشه s300 پس ما اگر با سرعت نور بریم دیگه جرمی نداریم که

انیشتین میگفت اگر یه خودروی اتش نشانی با سرعت نور از در کوچیکی مثل اتاق من بیاد بدون هیچ خراشی میتونه رد بشه چرا ؟ چون جرمی نداره که !
      ممنون از نظرتون
      فقط سه تا مطلب
      1-من که نگفتم امکان پذیره!گفتم انکان پذیر نیست!
      2-حرف و منظور شوما رو تقریبا فهمیدم و تقربیا تایید میکنم!
      3-تا اونجایی که من اطلاع دارم یک رابطه ای هست ثابت شده در فیزیک که به نام دانشمندشم هست ولی من یادم نمیاد اسمشو دوستان اگه کسی میدونه بگه
      که یکی از دلایل اصلی این هست که انسان نمیتونه به سرعت نور برسه(و کلا چیزی که جرم داره نمیتونه به سرعت نور برسه و فقط فوتون که در حالت ساکن بدون جرم هست میتونه!)
      و در اون رابطه اگر جسمی جرم داشته باشه و به سرعت نور بخاد برسه جرمش به بینهایت میل میکنه و در اون رابطه یه چیز هایی که این بینهایت در مخرج در میاد و از این جور چیز ها که من دقیق یادم نیست دوستان اگه کسی میدونه بگه و خلاصه به صورت ریاضی غیر ممکن میشه!
      همین
      Say It To Your Self All The Time
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      طبق رابطه ی
      اگر با سرعت نور حرکت کنیم زمان برای ما کندتر میگذره و برای بقیه مردم سرعتی نسبت به ما
      و ما در اینصورت زودتر به تاریخ معین شده میرسیم
      حالا فرض کنید کره زمین با سرعت نور جرکت بکنه بغیر از خود ما(ما در مریخ قرار گرفتیم)!! در اینصورت مثلا وقتی سی سال از سن ما میگذره در حالت معمولی در کره زمین بعد سی سال مثلا الان 2015 هست و بعد سی سال میشه 2045
      ولی اگه کره زمین با سرعت نور حرکت کنه ما 45 ساله شدیم و هنوز جهان در سال 2015 قرار گرفته قرار بود فرد در سال 2045 کره ی زمین باشه ولی فرد سی سال از سنش گذشته و هنوز 2015 هست! این هم میتونه تعبیری از بودن در گذشته ای که هنوز اینده نشده (نه سفر به گذشته)باشه

و حالا فرض کنید همه ما با سرعت نور حرکت کنیم در اینصورت ....

الا بذکر الله تطمئن القلوب

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ناخدا نمایش پست ها
      بله درست میگید
      اما این هم به گونه ای تعریف سفر در زمان هست ، غیر از اینه؟
      نظر شخصی بنده اینه که خیر این سفر در زمان نیست!
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

7. Top | #37
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیزم
      ببینید از لحاظ تئوری الان روی کاغذ میشه حتی سیستم های Gps هم تقریبا بر همین پایه برنامه ریزی میشن (منظور زمانبندیشون هست )
      اما خب محدودیت ها بسیار است ولی من فکر نمیکنم که کسی در اینده بخواهد با سرعت نور حرکت کند (دلایل بعدا!) (البته از وقتی خوندم که عده ای سفر بی بازگشت به مریخ رو انتخاب کردن نظرم راجع به منطق انسانی کاملا لرزید ! )
      همین حرکت با سرعت نور خودش محدودیت داره حتی سرعت نزدیک به نور هم همینطور باید منتظر تئوری های جدید در فیزیک بود شاید هرگز نشه شایدم بشه من فکر کنم بشه اما به شرطها و شروطها .!
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      شاید بشه سفر به آینده رو طبق این نظریه توجیه کرد ولی سفر به گذشته کاملا غیر ممکنه ؛ حتی اگه کسی به سرعت نور هم برسه تفاوت زمان صفر ( خارج شدن از بعد زمان - مکان ) با زمان طبیعی خیلی زیاده که این مسئله این فرض رو غیر ممکن کرده
      راستش من متاسفانه اطلاعات علمی ِ کافی رو در این مورد ( سفر در زمان ) ندارم ..

ولی به نظر من سفر به گذشته میتونه قابل توجیه و امکان پذیر باشه ..

ولی من سفر به آینده رو نمیتونم توجیه کنم .. چون من فکر میکنم آینده به صورت پیوسته تشکیل (!) میشه نه اینکه الان زمانی به نام آینده وجود داشته باشه و ما بخوایم بهش سفر کنیم

نمیخوام به چیزای بی ربط برم ولی راستش اگه یه زمانی سفر به آینده اتفاق بیفته مسائل چالش برانگیزی میتونه مطرح بشه از جمله سرنوشت مقدر انسان
      !
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB
      ویرایش توسط milad65 : 17 تیر 1394 در ساعت 16:14

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      [
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin278 نمایش پست ها
      طبق رابطه ی
      اگر با سرعت نور حرکت کنیم زمان برای ما کندتر میگذره و برای بقیه مردم سرعتی نسبت به ما
      و ما در اینصورت زودتر به تاریخ معین شده میرسیم
      حالا فرض کنید کره زمین با سرعت نور جرکت بکنه بغیر از خود ما(ما در مریخ قرار گرفتیم)!! در اینصورت مثلا وقتی سی سال از سن ما میگذره در حالت معمولی در کره زمین بعد سی سال مثلا الان 2015 هست و بعد سی سال میشه 2045
      ولی اگه کره زمین با سرعت نور حرکت کنه ما 45 ساله شدیم و هنوز جهان در سال 2015 قرار گرفته قرار بود فرد در سال 2045 کره ی زمین باشه ولی فرد سی سال از سنش گذشته و هنوز 2015 هست! این هم میتونه تعبیری از بودن در گذشته ای که هنوز اینده نشده (نه سفر به گذشته)باشه

و حالا فرض کنید همه ما با سرعت نور حرکت کنیم در اینصورت ....

داداش دستت درد نکنه میدونی اسم این رابطه هم چیه؟
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها

ولی من سفر به آینده رو نمیتونم توجیه کنم .. چون من فکر میکنم آینده به صورت پیوسته تشکیل (!) میشه نه اینکه الان زمانی به نام آینده وجود داشته باشه و ما بخوایم بهش سفر کنیم

نمیخوام به چیزای بی ربط برم ولی راستش اگه یه زمانی سفر به آینده اتفاق بیفته مساحث چالش برانگیزی میتونه مطرح بشه از جمله سرنوشت مقدر انسان
      !
      نظر من اینه که خط سوم نوشته شوما خیلی قابل تامله و به شخصه تا به حال از این منظر بهش نگاه نکرده بودم!
      خیلی حال کردم باهاش!
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط specialops نمایش پست ها
      [
      داداش دستت درد نکنه میدونی اسم این رابطه هم چیه؟
      رابطه ی نسبیت زمان
      الا بذکر الله تطمئن القلوب

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin278 نمایش پست ها
      رابطه ی نسبیت زمان
      نه داداش یه اسم خاص داره به نظرم!
      اونو نمیدونی؟
      در هر حال ممنون!
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad65 نمایش پست ها

نمیخوام به چیزای بی ربط برم ولی راستش اگه یه زمانی سفر به آینده اتفاق بیفته مسائل چالش برانگیزی میتونه مطرح بشه از جمله سرنوشت مقدر انسان
      !

جواب این سوالا رو خدا تو قرآن آورده ؛ مثالش آیه 5 سوره ی سجده ؛ که خدا میفرمایند :

امور اين جهان را از آسمان به سوى زمين تدبير مى ‏كند ؛ سپس به سوى او بالا مى ‏رود ، در روزى كه مقدار آن هزار سال است از سالهايى كه شما مى ‏شمريد

سالهایی که ما می شمریم یعنی علمی توی جهان هستی هست که اثبات میکنه زمان سیال هست و مسئله ای ثابت نیست ؛ یک روز مساویه با هزار سال از نظر ما

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      راستش نظر خاصی در مورد موضوع فلسفی شما ندارم داداش که شما از آینده بیای و زنگ خونه رو بزنی و ادامه جریان

ولی ببین

1ـ بر اساس نظریه ریسمان ها ، جهان ما پوسته ای 4 بعدی است که در یک فضا ـ زمان 10 بعدی شناور است.

2ـ در صورت انحنای شدید (بینهایت ، موضوع سیاهچاله ها) ابعاد فراسوی جهان ما ، هر ذره ای که قادر به خروج
      از ابعاد چهارگانه این جهان باشد ، میتواند با میان بر زدن (موضوع سیاهچاله و سفیدچاله) از میان بعد پنجم ، حتی از نور هم پیشی بگیرد.

3ـ حرکت سریع تر از نور ، از دید برخی ، به معنای سفر در زمان و بازگشت به گذشته است.

4ـ گراویتون ها و نوترینوها ذراتی خنثی هستند که امکان خروج از جهان ما را دارند ، بنابراین این ذرات قادرند در زمان سفر کنند.

5ـ بدین ترتیب طی چند دهه آینده و با کمک نوترینوهای خنثی قادر خواهیم بود ایده سفر در زمان را به طور تجربی بیازماییم.

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام و درود بر شما ،
      اتفاقا این سوال من هم بود حتی تاپیک هم زده بودم در این مورد و مشابه این سوال ،

http://forum.konkur.in/thread19903.html

چرا الان دیده نمیشوند کسانیکه از آینده آمده اند؟ آیا در سفر در زمان همه چی فراموش میشه ؟ آیا جهان به این تکنولوژی دست پیدا نخواهد کرد ؟ و اینکه سوال شما ...

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      خوب دوستم ممنون از تاپیکت
      من نظرم اینه که قبل از اینکه ما بخوایم چیزیو رد یا قبول کنیم راجع به این بحث علمی باید این نکته رو بدونیم که ما کلا الفبامون غلته
      یعنی جهان مطلقا اون چیزی نیست که فک میکنیم بلکه شاید فکر های ما هر چقدرم وسیع خودشون جزئی از یه چیز بزرگتر باشن یا حتی تعریف کردنشون غلط باشه
      بنظر من کاملا ممکنه که یه چیز همزمان دو جا باشه اصلا شاید همین الانم باشه و ما نمیفهمیم
      سفر در زمان براش تناقضای زیادی هست همونطور که میدونید اما من معتقدم که این تناقضا به علت همین الفبای غلط ماست
      برای سفر در زمان یا در واقع برای بر طرف شدن تناقضاتش جهان های موازی رو تعریف میکنن که خیلی هم محتمله بنظر من
      این سوالی که شما کردین که اگه برگردی عقب و بیای در خونه تون و ... من زیاد از خودم پرسیدم و بهش فکر کردم
      یعنی خودمو جای اون پیرمرد تصور کردم نه جای خودم
      فک میکنم وقتی به این قدرت برسم که برگردم عقب قدرت قانع کردن خودم رو هم دارم
      اگه جای خودمم باشم فک میکنم برام باورش سخت باشه و اینکه احساساتمو باهاش وفق بدم و اون حس شک و راحت نبودن با یه پیرمرد قریبه احتمالا ازیتم میکنه ولی سعی میکنم به منطقم رجوع کنم
      run forrest runnn

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن