ممنون از نظرتون
فقط سه تا مطلب
1-من که نگفتم امکان پذیره!گفتم انکان پذیر نیست!
2-حرف و منظور شوما رو تقریبا فهمیدم و تقربیا تایید میکنم!
3-تا اونجایی که من اطلاع دارم یک رابطه ای هست ثابت شده در فیزیک که به نام دانشمندشم هست ولی من یادم نمیاد اسمشو دوستان اگه کسی میدونه بگه
که یکی از دلایل اصلی این هست که انسان نمیتونه به سرعت نور برسه(و کلا چیزی که جرم داره نمیتونه به سرعت نور برسه و فقط فوتون که در حالت ساکن بدون جرم هست میتونه!)
و در اون رابطه اگر جسمی جرم داشته باشه و به سرعت نور بخاد برسه جرمش به بینهایت میل میکنه و در اون رابطه یه چیز هایی که این بینهایت در مخرج در میاد و از این جور چیز ها که من دقیق یادم نیست دوستان اگه کسی میدونه بگه و خلاصه به صورت ریاضی غیر ممکن میشه!
همین
Say It To Your Self All The Time
You'll Have Nothing If
You Lose This Time Again.So Get It Together
طبق رابطه ی![]()
اگر با سرعت نور حرکت کنیم زمان برای ما کندتر میگذره و برای بقیه مردم سرعتی نسبت به ما
و ما در اینصورت زودتر به تاریخ معین شده میرسیم
حالا فرض کنید کره زمین با سرعت نور جرکت بکنه بغیر از خود ما(ما در مریخ قرار گرفتیم)!! در اینصورت مثلا وقتی سی سال از سن ما میگذره در حالت معمولی در کره زمین بعد سی سال مثلا الان 2015 هست و بعد سی سال میشه 2045
ولی اگه کره زمین با سرعت نور حرکت کنه ما 45 ساله شدیم و هنوز جهان در سال 2015 قرار گرفته قرار بود فرد در سال 2045 کره ی زمین باشه ولی فرد سی سال از سنش گذشته و هنوز 2015 هست! این هم میتونه تعبیری از بودن در گذشته ای که هنوز اینده نشده (نه سفر به گذشته)باشه
و حالا فرض کنید همه ما با سرعت نور حرکت کنیم در اینصورت ....
الا بذکر الله تطمئن القلوب
You'll Have Nothing If
راستش من متاسفانه اطلاعات علمی ِ کافی رو در این مورد ( سفر در زمان ) ندارم ..
ولی به نظر من سفر به گذشته میتونه قابل توجیه و امکان پذیر باشه ..
ولی من سفر به آینده رو نمیتونم توجیه کنم .. چون من فکر میکنم آینده به صورت پیوسته تشکیل (!) میشه نه اینکه الان زمانی به نام آینده وجود داشته باشه و ما بخوایم بهش سفر کنیم
نمیخوام به چیزای بی ربط برم ولی راستش اگه یه زمانی سفر به آینده اتفاق بیفته مسائل چالش برانگیزی میتونه مطرح بشه از جمله سرنوشت مقدر انسان !
تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..
M-aB
ویرایش توسط milad65 : 17 تیر 1394 در ساعت 16:14
You'll Have Nothing If
You'll Have Nothing If
You'll Have Nothing If
جواب این سوالا رو خدا تو قرآن آورده ؛ مثالش آیه 5 سوره ی سجده ؛ که خدا میفرمایند :
امور اين جهان را از آسمان به سوى زمين تدبير مى كند ؛ سپس به سوى او بالا مى رود ، در روزى كه مقدار آن هزار سال است از سالهايى كه شما مى شمريد
سالهایی که ما می شمریم یعنی علمی توی جهان هستی هست که اثبات میکنه زمان سیال هست و مسئله ای ثابت نیست ؛ یک روز مساویه با هزار سال از نظر ما
راستش نظر خاصی در مورد موضوع فلسفی شما ندارم داداش که شما از آینده بیای و زنگ خونه رو بزنی و ادامه جریان
ولی ببین
1ـ بر اساس نظریه ریسمان ها ، جهان ما پوسته ای 4 بعدی است که در یک فضا ـ زمان 10 بعدی شناور است.
2ـ در صورت انحنای شدید (بینهایت ، موضوع سیاهچاله ها) ابعاد فراسوی جهان ما ، هر ذره ای که قادر به خروج
از ابعاد چهارگانه این جهان باشد ، میتواند با میان بر زدن (موضوع سیاهچاله و سفیدچاله) از میان بعد پنجم ، حتی از نور هم پیشی بگیرد.
3ـ حرکت سریع تر از نور ، از دید برخی ، به معنای سفر در زمان و بازگشت به گذشته است.
4ـ گراویتون ها و نوترینوها ذراتی خنثی هستند که امکان خروج از جهان ما را دارند ، بنابراین این ذرات قادرند در زمان سفر کنند.
5ـ بدین ترتیب طی چند دهه آینده و با کمک نوترینوهای خنثی قادر خواهیم بود ایده سفر در زمان را به طور تجربی بیازماییم.
سلام و درود بر شما ،
اتفاقا این سوال من هم بود حتی تاپیک هم زده بودم در این مورد و مشابه این سوال ،
http://forum.konkur.in/thread19903.html
چرا الان دیده نمیشوند کسانیکه از آینده آمده اند؟ آیا در سفر در زمان همه چی فراموش میشه ؟ آیا جهان به این تکنولوژی دست پیدا نخواهد کرد ؟ و اینکه سوال شما ...
خوب دوستم ممنون از تاپیکت
من نظرم اینه که قبل از اینکه ما بخوایم چیزیو رد یا قبول کنیم راجع به این بحث علمی باید این نکته رو بدونیم که ما کلا الفبامون غلته
یعنی جهان مطلقا اون چیزی نیست که فک میکنیم بلکه شاید فکر های ما هر چقدرم وسیع خودشون جزئی از یه چیز بزرگتر باشن یا حتی تعریف کردنشون غلط باشه
بنظر من کاملا ممکنه که یه چیز همزمان دو جا باشه اصلا شاید همین الانم باشه و ما نمیفهمیم
سفر در زمان براش تناقضای زیادی هست همونطور که میدونید اما من معتقدم که این تناقضا به علت همین الفبای غلط ماست
برای سفر در زمان یا در واقع برای بر طرف شدن تناقضاتش جهان های موازی رو تعریف میکنن که خیلی هم محتمله بنظر من
این سوالی که شما کردین که اگه برگردی عقب و بیای در خونه تون و ... من زیاد از خودم پرسیدم و بهش فکر کردم
یعنی خودمو جای اون پیرمرد تصور کردم نه جای خودم
فک میکنم وقتی به این قدرت برسم که برگردم عقب قدرت قانع کردن خودم رو هم دارم
اگه جای خودمم باشم فک میکنم برام باورش سخت باشه و اینکه احساساتمو باهاش وفق بدم و اون حس شک و راحت نبودن با یه پیرمرد قریبه احتمالا ازیتم میکنه ولی سعی میکنم به منطقم رجوع کنم
run forrest runnn
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)