خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56
    نمایش نتایج: از 76 به 82 از 82
    1. Top | #76

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      من معمولا بحثی رو ادامه میدم که به یه نتیجه ای برسه, وقتی شما قبول نمیکنی مثلا پیشرفتهای اخیر غیر معقول بوده و من هم حرف شمارو قبول ندارم بحث بین من و شما به نتیجه ای نخواهد رسید پس من بحث رو تموم میکنم...
      اما خوب به رسم ادب جوابت رو میدم:
      من ریلکسم عزیزم
      همینی که شما میگی روح یکی دیگه میگه مثلا سفر در زمان مثلا علم...
      خوب من ارتباط پوزوتیوویسم بودن شما با این تاپیک و نتیجه حاصل رو زیاد روشن نمیبینم...
      بشر پاشو روی یه سیاره دیگه گذاشته...الان دارن افرادیو برای ایجاد کلونی در سیاره مریخ انتخاب میکنن...اگه شما این رو قبول نداری به معنی دروغ بودن این قضایا نیست, بلکه به معنی اطلاعات ناقص شماست...

ممنون از بحث...موفق باشی...
      ببینید من پافشاری روی این مطلب نمیکنم که اطلاعات من کامل است بله شاید من کاملا اشتباه بگم
      ولی واقعا این دلیل برای من قابل قبول نیست که پیشرفت ها غیر منتظرس من الان یه چیزی رو نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ببینید شما منظورتون اینه که چون بشر تکنولوژِی مثل ساخت بلوری و سی پیو چند هسته ای و... ساخته فرض سفر در زمان رو قوت میبخشه ؟ خب چرا اینطور فکر نکنیم که موجودات فضایی در حادثه رزول این اطلاعات رو لو دادن !!
      در هر صورت خوشحال میشم اینبار هم به رسم ادب جواب بدین چون من واقعا ادم نیستی که اگه بهم اثبات شه اشتباه میکنم پافشاری کنم !
      در مورد اینکه بشر (خودش نه ماشین ) رفته فضا بحث های زیادی صورت گرفته الان باید برم افطار بعدا اگه مایل بودین ذکر میکنم .
      خوشحالم که جواب دادین .

2. Top | #77
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      شما بیشتر رو میانگین ضریب هوشی افراد دارید مانور میدید در صورتی که بزرگترین دانشمندان تاریخ در همون برحه زمانی بودن...گالیله نیوتون و و و...
      ضمنا باهوشترین فرد تاریخ هم در همون برحه زمانی بوده و زندگی میکرده...
      درسته میانگین ضریبی هوشی رو به افزایشه اما نوابغ هستن که جهش رو در علم صورت میدن نه عموم...
      شما همون انیشتین رو هم که در نظر بگیرید که واقعا ضریب هوشی بالایی داشتن خودشون میگن 1 درصد استعداد 99 درصد تلاش! پس فقط نبوغ نیست...
      از باهوش ترین افراد با ضریب هشوی بسیار بالایی داشتیم که عملا هیچچچچ سودی برای پیشرفت علم نداشته...
      ضمنا این رو هم درنظر بگیرید ک اونموقع اگه شما میتونستی مساحت مثلث رو بدست بیاری میشدی ریاضی دان و دانشمند! ولی الان بحث خیلی پیچیده تره...
      شاید اونموقع کل ریاضیات میشد یه جزوه 100 صفحه ای الان...ولی الان به هیچ عنوان نمیتونید بگید من end ریاضیاتم!
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

3. Top | #78
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      ببینید من پافشاری روی این مطلب نمیکنم که اطلاعات من کامل است بله شاید من کاملا اشتباه بگم
      ولی واقعا این دلیل برای من قابل قبول نیست که پیشرفت ها غیر منتظرس من الان یه چیزی رو نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ببینید شما منظورتون اینه که چون بشر تکنولوژِی مثل ساخت بلوری و سی پیو چند هسته ای و... ساخته فرض سفر در زمان رو قوت میبخشه ؟ خب چرا اینطور فکر نکنیم که موجودات فضایی در حادثه رزول این اطلاعات رو لو دادن !!
      در هر صورت خوشحال میشم اینبار هم به رسم ادب جواب بدین چون من واقعا ادم نیستی که اگه بهم اثبات شه اشتباه میکنم پافشاری کنم !
      در مورد اینکه بشر (خودش نه ماشین ) رفته فضا بحث های زیادی صورت گرفته الان باید برم افطار بعدا اگه مایل بودین ذکر میکنم .
      خوشحالم که جواب دادین .
      ببخشید منظورتون اینه ک چون بشر خودش با پای خودش به فضا نرفته پس نمیشه گفت سفر به فضا؟!!
      خب پس شما هم مثلا مشهد یا هیچ جای دیگه ای ک با پای خودت رفتید با این تعبیر یعنی نرفتید چون سوار بر ماشین یا قطار یا هواپیما یا... شدید و با پای خودتون نبوده!
      ببخشید اگه تعبیرم اشتباه بوده...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

4. Top | #79
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من چند سال پیش که بچه بودمیه سری کتاب بود به اسم علوم ترسناک دراین مورد توضیح داده بود گفته بود اگه شما درزمان ثابت بمونین ولی مکانتون جابه جا شه میتونین در زمان حرکت کنین
      یکم نامفهوم نوشتین دقیقا ادم نمیدونه به چی باید جواب بده

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

5. Top | #80
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من ما هممون در زمان سفر کردیم اما توسط ضمیر ناخود اگاه پدیده های مث دژاوو هم به همین دلیله من خودم چند بار دژاوو برام اتفاق افتاده فقط اشنا پنداری نبوده حتی چند بار حس کردم که میدونم اتفاق یا مکالمه بعدی چیه حتی شده یه خاب مشترک با یه نفر دیگه هم داشتمهر دو مون خواب میبینیم که تنهایی و بدون هیچ وسیله ای تو اسمون درحال پروازیم جفتمون چند بار این خابو دیدیم واقعن برای خومم عجیب بوده و هست

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

6. Top | #81
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      ادامه نمیدین؟
      run forrest runnn

7. Top | #82
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه تاحالا فیلم looper رو ندیدی ببین چون دقیقا همین اتفاق توش میفته.
      البته من چیزی که تو انیمیشن Mr peabody &sherman دیدمو بیشتر می پسندم اونجا میگه نمیشه که دو نفر از یه شخص تو یه زمان و مکان باشن
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

صفحه 6 از 6 نخستنخست ... 56

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن