خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 82
    1. Top | #1

نمایش مشخصات

سوال فلسفی عجیب و جالب من ! همه بیاید !

تمامی پست ها پی نوشت ها و... حذف شد
      بعد از 6 ماه از اغاز
      این سوال سه قسمت داشت قسمت یک توسط دانشمندان مورد بررسی قرار گرفته بود
      قسمت دو و سه هم هیچکس جوابی نداد
      اگر این نوشته را میخوانید
      لطفا به هیچ عنوان تایپیک رو بالا نیارید ( پست نیدید)
      تشکر.
      ویرایش توسط Un-known : 29 آبان 1394 در ساعت 13:22

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما نمیتونید در لحظه t1 در دونقطه a و 'a وجود داشته باشید.

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ایا باور میکنید !؟

نچ!!

عکس العملتون چیه ؟
      عکس العمل من

اگر شما شمایید ! پس اون کیه ! و اگر اون شماست شما کی هستید !؟

من منم ، اونم اونه!!!

داداش گلم من فرض اثبات نشده ذهنم رو نمی پذیرم !!!
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      الان من متوجه نشدم
      ایا شما سوال رو نقد کردید ؟
      ایا شما سوال سوم من رو جواب دادید ؟
      ایا شما سوال سوم من رو تصدیق کردید ؟
      داداش ایشون گفت صورت سوال از بیخ غلطه!
      ینی فرض اشتباعه!
      Say It To Your Self All The Time
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دادا نظریه جهان های موازیو بخونی جواب سوالتو میگیری...
      تو اون نظریه میگه که همه ما در جهان های موازی زندگی میکنیم...به زبان ابتدایی یعنی میلیونها انسان عین ما هست(یعنی 100درصد مشابه منه) که تو جهانهای متفاوتی به شکل متفاوتی هم زمان و در راستای ما زندگی میکنن...در واقعا شما با سفر به زمان وارد یکی ازین جهان های موازی میشید که قبلا توش بودید...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط specialops نمایش پست ها
      داداش ایشون گفت صورت سوال از بیخ غلطه!
      ینی فرض اشتباعه!
      مرسی !

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alirz نمایش پست ها
      مرسی دوست عزیز بله در جریان فرضیه جهان های موازی هستم
      ولی این تبیین که جهانهایی موازی وجود دارد و چه و چه سوال های به سوالهای جدید بر میخوریم ولی در کل حتی وجود جهان های موازی هم میتونه باعث بشه این اتفاق بیفته ولی فقط سوال سه رو میتونه تا حدی جواب بده
      ممنون از پاسخت
      من نگفتم با وجود جهان های موازی این اتفاق نمیفته اتفاقا برعکس,گفتم اگر بیفته با این فرضیه قابل توضیح و توجیهه که به طور خلاصه هم توضیح دادم...یعنی ممکنه 100 نفر عین شما با خاطراتی مشترک پشت اون در باشن...
      و من نمیدونم سوال 1 و 2 و 3 کدومان..! اگه شماره بذاری جالب میشه...
      اسپم: من رفتم coc!!!

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      اولا چرا اینقد خشن دوما چرا غلط است اونم از بیخ اینکه شما نمیتونیین در یک زمان در دو مکان باشید که منطقا پذیرفتنیست ولی سوال من طوری مطرح شده که انگار این فرض که در یک زمان دو جا باشدید هم میتواند منطقی باشد
      در واقع این حرف ایشون نه تنها سوال رو رد نکرد بلکه به تثبیت سوال سوم من پرداخت!

داداش از صحبت من خشنیت برداشت کردی؟اگه آره من عذر میخام قصدم نبود
      در جواب حرفتون هم بگم که وقتی فرض اشتباه باشه نحوه بیان مهم نیست!
      مگر اینکه به عنوان جهان های موازی بهش نیگا کنی که دوست عزیزمون هم اشاره کردن ولی این از سوال اول شوما برداشت نمیشه!
      توجیه تون هم که من نقل قول کردم در منطق بهش میگن سفسطه(برداشت بد نکنید امیدوارم معنای واقعیش رو بدونید)
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

9. Top | #9
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشید یه سوال رو میخوام مطرح کنم جالب و فلسفی !
      خب میرم سر وقت اصل موضوع :
      فرض کنید شما 50 سال یه سنتون اضافه شده و پیر شدید مثلا سنتون شده 70 سال در همین زمان یه روش کشف میشه که میتونین باهاش در زمان سفر کنید و به گذشته برگردید شما در اون زمان یعنی سال 2065 تصمیم میگیرید به سال 2015 بیاید و اولین مطلب رو ( که همین مطلبی که من نوشتم هست ) راجع به سفر در زمانتون بخونید خب پس شما وارد ماشین ( البته اگه ماشین باشه ! ) زمان میشید و تصمیم میگیرید بیاید همین تاریخ و همین لحظه الان .... OK?
      شما در زمان سفر کردید و وارد لحظه حالا شدید در حالی که تقریبا 70 سالتونه وارد محله 50 سال قبلتون شدید و خونتون رو میبینید که همون خونه 50 سال قبل هست میرید جلو و زنگ در خونتون رو میزنید ! تا اینجا قبول؟!
      خب حالا اون قضیه پیرمرد شدنتون رو برای چند لحظه کامل فراموش کنید ! فکرکنید همین الان که دارید این مطلب رو میخونید یهو زنگ خونتون به صدا در بیاد ! اگه برید سمت ایفون و یکی پشت در بگه من خود شمام که از اینده اومدم !
      ایا باور میکنید !؟
      عکس العملتون چیه ؟
      اگر شما شمایید ! پس اون کیه ! و اگر اون شماست شما کی هستید !؟
      کدوم یکی از مفروضات میتونه تغییر کنه ...!
      خب موفق باشید ممنون میشم سطح فکر و اندیشه خودتون رو بگید من n تا از این سوالای فلسفی طرح کردم اگر جواباتون خوب باشه بازم میگم
      موفق باشید
      دوست عزیز، شما اگه به 50 سال قبل برگردید، حتما 50 سال هم جوانتر شدین دیگه، پس در واقع شما فقط در مدل جوانتون هستین و مدل پیری شما وجود نخواهد داشت که بیاد در خونه جوانیتون رو بزنه.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      بله افرین منتظر بودم یکی اینو بگه
      بله امکان داره سفر در زمان به گونه ای باشه که ما وقتی به عقب برمیگردیم خودمان هم جوانتر شویم ! اما به یه سوال خیلی خیلی فلسفی تر بر میخوریم اگه بگی چی من به نشانه احترام کلاه از سر بر میدارم ! ( جو گیر شدم !! منظورم اینه اگه بگی چه سوالی کلا خیلی دمت گرم )!

آیا این سوال پیش میاد که با سفر در زمان به نسخه جوان تر شده خودمون در همون کالبد برمیگردیم؟
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      بله افرین منتظر بودم یکی اینو بگه
      بله امکان داره سفر در زمان به گونه ای باشه که ما وقتی به عقب برمیگردیم خودمان هم جوانتر شویم ! اما به یه سوال خیلی خیلی فلسفی تر بر میخوریم اگه بگی چی من به نشانه احترام کلاه از سر بر میدارم ! ( جو گیر شدم !! منظورم اینه اگه بگی چه سوالی کلا خیلی دمت گرم )!
      اینکه تمام اعمالی که انجام دادیم و در پرونده اعمالمون ثبت شده، چی میشن؟ یعنی اون موقع مرگ وجود نخواهد داشت؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      1- من نظر خودم رو راجع به اون موضوع قبلا دو بار ذکر کردم
      2- از چه نوع سفسطه ای استفاده میکنم !؟
      3- ایا منظورتان از فیلم نولان فیلم بین ستاره ای بود ؟ interstellar ?
      مرسی ازت

1-نفهمیدم منظورتون کدوم موضوعه!
      2-شوما در اون پست گفتید من منطقا میدانم و میپذیرم که این ممکن نیست ولی با نوع سوال من ممکن میشود!
      این به نظر من این نوعی سفسطه(و شاید حتی مغلطه شاید نمیدونم در این موقیعت چی میشه این!) است
      اگر هم نباشد
      منظور شوما و
      برداشت نهایی من از سوال اصلیتون اینه که فرض کنین یک جهان مجازی که قوانین فیزیک ما درش صدق نمیکنه وجود داره و حالا ادامه سوال (آیا برداشت من درست بود؟)
      3-بلی جواب دادم!
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together
      ویرایش توسط specialops : 17 تیر 1394 در ساعت 15:01

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

آیا این سوال پیش میاد که با سفر در زمان به نسخه جوان تر شده خودمون در همون کالبد برمیگردیم؟
      بله به احتمال زیاد
      چون ما همین الان با سرعت مشخصی در زمان حرکت میکنیم و به سوی اینده حرکت میکنیم و با گذشت زمان ره به جلو وضعیت جسمانی بدن ما تغییر میکند حال اگر گذشت زمان برایمان کندتر یا سریعتر باشد بدن ما هم به ترتیب ارامتر و سریعتر تغییر پیدا خواهد کرد
      و به احتمال زیاد با حرکت در خلاف سوی بعد زمان عکس این مطلب درست باشد
      مثل فیلم پیر شدن یک نفر که اگر از اخر به اول فیلم رو نگاه کنیم فرد جوانتر میشود!

الا بذکر الله تطمئن القلوب

14. Top | #14

نمایش مشخصات

1-نفهمیدم منظورتون کدوم موضوعه!
      2-شوما در اون پست گفتید من منطقا میدانم و میپذیرم که این ممکن نیست ولی با نوع سوال من ممکن میشود!
      این به نظر من این نوعی سفسطه(و شاید حتی مغلطه شاید نمیدونم در این موقیعت چی میشه این!) است
      اگر هم نباشد
      منظور شوما و
      برداشت نهایی من از سوال اصلیتون اینه که فرض کنین یک جهان مجازی که قوانین فیزیک ما درش صدق نمیکنه وجود داره و حالا ادامه سوال (آیا برداشت من درست بود؟)
      3-بلی جواب دادم!
      Specialops عزیز
      مایل به ادامه صحبت در این باره نیستم ولی به احترام شما بار دیگر میگوییم که منظور و موضع من در رابطه با پست دو این تایپیک کاملا اعلام شده (دو بار ).
      و بعد اینکه من سفسطه ای رو انجام ندادم چون نمیخوام چیزی رو اثبات کنم من دارم این رو بیان میکنم که منطقا این عمل ممکن نیست ولی چرا در این سوال منطقا ممکن میشود .
      در مورد قسمتی که فرمودید ایا برداشت درست بود من منظورم این نبود من همین جهان با همین قوانینی رو منظورم کردم ! البته من فکر میکنم که تفکر شما این است که من دارم اثبات میکنم که در یک زماندر دو جا هستم که اینطور نیست من دارم سوال مرح میکنم که آیا اینچنین چیزی میشود !
      ولی اگر شما سوالتون رو تغییر بدین به اینکه بیایید رض کنیم جهانی موازی وجود دارد که قوانین ما در ان صادق نیست من نمتوانم نظر قطعی بدهم
      چون نمیدانم منظور شما از جهاین موازی با قوانینی دیگر چیست و ان قوانین چیست و چگونه است و ایا منظور شما فقط قوانینی فیزیک است یا قوانین زیستی و ... هم متفاوت است
      بر فرض صحت این موضع دیگر ما در زمان سفر نمیکنیم بلکه وارد یک جهان دیگیر میشویم که قوانین دیگری دارد پس کلا سفر در زمانی اتفاق نمیافتد .
      مرسی از شما دوست عزیز
      ویرایش توسط Un-known : 17 تیر 1394 در ساعت 15:24

15. Top | #15

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin278 نمایش پست ها
      بله به احتمال زیاد
      چون ما همین الان با سرعت مشخصی در زمان حرکت میکنیم و به سوی اینده حرکت میکنیم و با گذشت زمان ره به جلو وضعیت جسمانی بدن ما تغییر میکند حال اگر گذشت زمان برایمان کندتر یا سریعتر باشد بدن ما هم به ترتیب ارامتر و سریعتر تغییر پیدا خواهد کرد
      و به احتمال زیاد با حرکت در خلاف سوی بعد زمان عکس این مطلب درست باشد
      مثل فیلم پیر شدن یک نفر که اگر از اخر به اول فیلم رو نگاه کنیم فرد جوانتر میشود!

افرین مطمئن شدم که فرض دوم بازگشت در زمان را درست فهمیده اید .!
      اما آیا سوالی برای شما پیش نمیاید (اگر این فرض درست باشد )؟! من منتظر این هستم .

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن