تمامی پست ها پی نوشت ها و... حذف شد
بعد از 6 ماه از اغاز
این سوال سه قسمت داشت قسمت یک توسط دانشمندان مورد بررسی قرار گرفته بود
قسمت دو و سه هم هیچکس جوابی نداد
اگر این نوشته را میخوانید
لطفا به هیچ عنوان تایپیک رو بالا نیارید ( پست نیدید)
تشکر.
تمامی پست ها پی نوشت ها و... حذف شد
بعد از 6 ماه از اغاز
این سوال سه قسمت داشت قسمت یک توسط دانشمندان مورد بررسی قرار گرفته بود
قسمت دو و سه هم هیچکس جوابی نداد
اگر این نوشته را میخوانید
لطفا به هیچ عنوان تایپیک رو بالا نیارید ( پست نیدید)
تشکر.
ویرایش توسط Un-known : 29 آبان 1394 در ساعت 13:22
ایا باور میکنید !؟نچ!!
عکس العملتون چیه ؟عکس العمل من
![]()
اگر شما شمایید ! پس اون کیه ! و اگر اون شماست شما کی هستید !؟
من منم ، اونم اونه!!!
داداش گلم من فرض اثبات نشده ذهنم رو نمی پذیرم !!!
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
Say It To Your Self All The Time
You'll Have Nothing If
You Lose This Time Again.So Get It Together
دادا نظریه جهان های موازیو بخونی جواب سوالتو میگیری...
تو اون نظریه میگه که همه ما در جهان های موازی زندگی میکنیم...به زبان ابتدایی یعنی میلیونها انسان عین ما هست(یعنی 100درصد مشابه منه) که تو جهانهای متفاوتی به شکل متفاوتی هم زمان و در راستای ما زندگی میکنن...در واقعا شما با سفر به زمان وارد یکی ازین جهان های موازی میشید که قبلا توش بودید...
من نگفتم با وجود جهان های موازی این اتفاق نمیفته اتفاقا برعکس,گفتم اگر بیفته با این فرضیه قابل توضیح و توجیهه که به طور خلاصه هم توضیح دادم...یعنی ممکنه 100 نفر عین شما با خاطراتی مشترک پشت اون در باشن...
و من نمیدونم سوال 1 و 2 و 3 کدومان..! اگه شماره بذاری جالب میشه...
اسپم: من رفتم coc!!!
داداش از صحبت من خشنیت برداشت کردی؟اگه آره من عذر میخام قصدم نبود
در جواب حرفتون هم بگم که وقتی فرض اشتباه باشه نحوه بیان مهم نیست!
مگر اینکه به عنوان جهان های موازی بهش نیگا کنی که دوست عزیزمون هم اشاره کردن ولی این از سوال اول شوما برداشت نمیشه!
توجیه تون هم که من نقل قول کردم در منطق بهش میگن سفسطه(برداشت بد نکنید امیدوارم معنای واقعیش رو بدونید)
You'll Have Nothing If
You'll Have Nothing If
1-نفهمیدم منظورتون کدوم موضوعه!
2-شوما در اون پست گفتید من منطقا میدانم و میپذیرم که این ممکن نیست ولی با نوع سوال من ممکن میشود!
این به نظر من این نوعی سفسطه(و شاید حتی مغلطه شاید نمیدونم در این موقیعت چی میشه این!) است
اگر هم نباشد
منظور شوما و
برداشت نهایی من از سوال اصلیتون اینه که فرض کنین یک جهان مجازی که قوانین فیزیک ما درش صدق نمیکنه وجود داره و حالا ادامه سوال (آیا برداشت من درست بود؟)
3-بلی جواب دادم!
You'll Have Nothing If
ویرایش توسط specialops : 17 تیر 1394 در ساعت 15:01
بله به احتمال زیاد
چون ما همین الان با سرعت مشخصی در زمان حرکت میکنیم و به سوی اینده حرکت میکنیم و با گذشت زمان ره به جلو وضعیت جسمانی بدن ما تغییر میکند حال اگر گذشت زمان برایمان کندتر یا سریعتر باشد بدن ما هم به ترتیب ارامتر و سریعتر تغییر پیدا خواهد کرد
و به احتمال زیاد با حرکت در خلاف سوی بعد زمان عکس این مطلب درست باشد
مثل فیلم پیر شدن یک نفر که اگر از اخر به اول فیلم رو نگاه کنیم فرد جوانتر میشود!
الا بذکر الله تطمئن القلوب
Specialops عزیزمایل به ادامه صحبت در این باره نیستم ولی به احترام شما بار دیگر میگوییم که منظور و موضع من در رابطه با پست دو این تایپیک کاملا اعلام شده (دو بار ).
و بعد اینکه من سفسطه ای رو انجام ندادم چون نمیخوام چیزی رو اثبات کنم من دارم این رو بیان میکنم که منطقا این عمل ممکن نیست ولی چرا در این سوال منطقا ممکن میشود .
در مورد قسمتی که فرمودید ایا برداشت درست بود من منظورم این نبود من همین جهان با همین قوانینی رو منظورم کردم ! البته من فکر میکنم که تفکر شما این است که من دارم اثبات میکنم که در یک زماندر دو جا هستم که اینطور نیست من دارم سوال مرح میکنم که آیا اینچنین چیزی میشود !
ولی اگر شما سوالتون رو تغییر بدین به اینکه بیایید رض کنیم جهانی موازی وجود دارد که قوانین ما در ان صادق نیست من نمتوانم نظر قطعی بدهم
چون نمیدانم منظور شما از جهاین موازی با قوانینی دیگر چیست و ان قوانین چیست و چگونه است و ایا منظور شما فقط قوانینی فیزیک است یا قوانین زیستی و ... هم متفاوت است
بر فرض صحت این موضع دیگر ما در زمان سفر نمیکنیم بلکه وارد یک جهان دیگیر میشویم که قوانین دیگری دارد پس کلا سفر در زمانی اتفاق نمیافتد .
مرسی از شما دوست عزیز
ویرایش توسط Un-known : 17 تیر 1394 در ساعت 15:24
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)