خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 82
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AliRZ نمایش پست ها
      افرین مطمئن شدم که فرض دوم بازگشت در زمان را درست فهمیده اید .!
      اما آیا سوالی برای شما پیش نمیاید (اگر این فرض درست باشد )؟! من منتظر این هستم .
      سوالی که برای من پیش اومده اینه که
      اصلا گذشته یا اینده وجود دارند یا خیر؟؟
      توجیه من هم اینست که همانطور که من نمیتوانم در یک مختصات مکانی مشخص در مختصات دیگری باشم به طور مشابه احتمالا در یک موقعیت زمانی هم نمی توانم در چند موقعیت زمانی دیگر قرار بگیرم!!!

در حقیقت منظورم اینه که وقتی من در زمان حال هستم نمی تونم هم در گذشته باشم و هم در اینده و هم در حال حاضر
      الا بذکر الله تطمئن القلوب
      ویرایش توسط amin278 : 17 تیر 1394 در ساعت 15:32

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      Specialops عزیز
      مایل به ادامه صحبت در این باره نیستم ولی به احترام شما بار دیگر میگوییم که منظور و موضع من در رابطه با پست دو این تایپیک کاملا اعلام شده (دو بار ).
      و بعد اینکه من سفسطه ای رو انجام ندادم چون نمیخوام چیزی رو اثبات کنم من دارم این رو بیان میکنم که منطقا این عمل ممکن نیست ولی چرا در این سوال منطقا ممکن میشود .
      در مورد قسمتی که فرمودید ایا برداشت درست بود من نمتوانم نظر قطعی بدهم
      چون نمیدانم منظور شما از جهاین موازی با قوانینی دیگر چیست و ان قوانین چیست و چگونه است و ایا منظور شما فقط قوانینی فیزیک است یا قوانین زیستی و ... هم متفاوت است
      بر فرض صحت این موضع دیگر ما در زمان سفر نمیکنیم بلکه وارد یک جهان دیگیر میشویم که قوانین دیگری دارد پس کلا سفر در زمانی اتفاق نمیافتد .
      مرسی از شما دوست عزیز

تچکر از جوابتون
      من نمیدونم که آیا ناراحت شدید یا نه ولی اگر هم شدید من عذر میخام
      من برای جدال جواب ندادم به عنوان یک بحث علمی و برای تبادل نظرات علمی شرکت کردم چون مثل شوما به این موضوعات بسیار علاقه مندم!
      اگر مایل نیستید بنده جسارت نمیکنم
      احساس کردم یک سو تفاهمی پیش اومده که ایشاا...با این پست رفع بشه!
      Say It To Your Self All The Time
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من اگه بخوایم فلسفی به سوال نگاه کنیم چندان جالبی نیست!
      و همه چیز به آینده و طرز کار ماشین زمان بستگی داره
      شما اگه با ماشین یا هر وسیله ی نقلیه ی دیگه ای با سرعتی نزدیک به سرعت نور حرکت کنید به آینده سفر میکنید و اگه این موضوع رو برعکس کنیم یعنی محیطی بدید بیاریم که با سرعت نور حرکت کنه(مثلا یه سیاره که با سرعت نور به دور خودش میچرخه!!!!) و ما با سرعت عادی در اون حرکت کنیم به گذشته برمیگردیم و در هر دوی این حالها هم ما فقط یک جسم داریم و نه ۲ تا و بیر یا جون هم نشدیم.

بنابراین با وجود این شرایط اگه چنین کسی در خونه من رو بزنه خیلی محترمانه ۱۰۰۰ت کف دستش میزارم و میگم حاجی برو خدا روزیت رو جای دیگه بده :>

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط specialops نمایش پست ها

آیا این سوال پیش میاد که با سفر در زمان به نسخه جوان تر شده خودمون در همون کالبد برمیگردیم؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin278 نمایش پست ها
      بله به احتمال زیاد
      چون ما همین الان با سرعت مشخصی در زمان حرکت میکنیم و به سوی اینده حرکت میکنیم و با گذشت زمان ره به جلو وضعیت جسمانی بدن ما تغییر میکند حال اگر گذشت زمان برایمان کندتر یا سریعتر باشد بدن ما هم به ترتیب ارامتر و سریعتر تغییر پیدا خواهد کرد
      و به احتمال زیاد با حرکت در خلاف سوی بعد زمان عکس این مطلب درست باشد
      مثل فیلم پیر شدن یک نفر که اگر از اخر به اول فیلم رو نگاه کنیم فرد جوانتر میشود!

ممنون از تحلیل و تشربح بسیار عالیتون دوست عزیز
      اون سوال هم سوال من به صورت مستقیم نبود
      در جواب دوستمون بود که گفت چه سوالی ممکنه در این حالت پبش بیاد.
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نمیدونمفقط میدونم هیچ وقت امکان نداره یک نفر همزمان در 2 مکان باشه مثلا تو دنیای اخرت زمان و مکان هیچ معنایی نداره ولی اینطور نیست که دو تا از تو همزمان در دو مکان باشند...خودمم نفهمیدم چی گفتم
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ناخدا نمایش پست ها
      به نظر من اگه بخوایم فلسفی به سوال نگاه کنیم چندان جالبی نیست!
      و همه چیز به آینده و طرز کار ماشین زمان بستگی داره
      شما اگه با ماشین یا هر وسیله ی نقلیه ی دیگه ای با سرعتی نزدیک به سرعت نور حرکت کنید به آینده سفر میکنید و اگه این موضوع رو برعکس کنیم یعنی محیطی بدید بیاریم که با سرعت نور حرکت کنه(مثلا یه سیاره که با سرعت نور به دور خودش میچرخه!!!!) و ما با سرعت عادی در اون حرکت کنیم به گذشته برمیگردیم و در هر دوی این حالها هم ما فقط یک جسم داریم و نه ۲ تا و بیر یا جون هم نشدیم.

بنابراین با وجود این شرایط اگه چنین کسی در خونه من رو بزنه خیلی محترمانه ۱۰۰۰ت کف دستش میزارم و میگم حاجی برو خدا روزیت رو جای دیگه بده :>
      من یک رفع ابهامی برای شوما و دیگر دوستان بکنم
      نظرتون بسیار محترمه
      اما یک قسمتیش به نظر بنده اشتباعه
      این که ما میگیم باسرعت نور حرکت کنیم(که این برای اجسام دارای جرم با علم فیزیک الان روی کاغذ به صورت فرمولی غیر ممکن است چه برسد به در عمل!) در زمان سفر میکنیم
      به این معنا نیست که واقعا در زمان سفر میکنیم!
      بلکه زمانی که میگذره برای ما کند تر نسبت به یک شخص دیگه میگذره!
      که در این جا همون مثال معروف انیشتین (دو کودک) مطرح میشه!
      خاست اینو بگم شاید برخی از دوستان ندونن!

جمله آخرتون هم عالیست!
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببینید من منظور شما رو درک میکنم ولی مایلم بدونم دقیقا چطو میشه با سرعتی که به سرعت امواج الکترومغناطیسی میل کنه میشه در گذشته و نه اینده سفر کرد ( که البته من میگم میشه سفر کرد در اینده ولی هیچکی همچین حماقتی نمیکنه !!! شاید بعدا در تایپیک دیگری مطرح کردم در هر حال ) این فرض ها و تئوری ها که گل سرسبدشان تئوری گودل است که هیچکس از لحاظ فلسفی و نطری نتونسته بر پایه ریاضیات هنوزم که هنوزه رد کنه
      در محیط تجربی تقریبا غیر ممکن است مثلا توجه کنید :
      سال ۱۹۳۷، زمانی که این احتمال مطرح شدکه دبیلیو جی ون استوکوم پاسخی برای معادلات اینشتین یافت که در آن، سفر در زمان مجاز بود. او کار را از یک استوانه نا محدود در حال گردش شروع کرد. گرچه از نظر فیزیکی امکان ساخت یک شی با ابعاد بینهایت وجود ندارد، با این حال او حساب کرد که اگر چنین استوانهای با سرعت نزدیک به نور دور خود بچرخد، بافت فضا- زمان را با خود می کشد. فرد شجاعی که در اطراف این استوانه سفر کند، کشیده شده و سرعتی فوق العاده می گیرد. در حقیقت، از نظر ناظر دور، فرد از سرعت نور فراتر می رود. گرچه ون استوکوم این مسئله را همان موقع در نیافت، ولی اگر شما سفر کاملی به دور استوانه داشته باشید، در حقیقت می توانید در زمان به عقب بازگردید.
      داداش بنظرت میشه به اینده هم سفر کرد ؟
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ازش میپرسم اون جا یارانه میدن ؟

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      نمیدونمفقط میدونم هیچ وقت امکان نداره یک نفر همزمان در 2 مکان باشه مثلا تو دنیای اخرت زمان و مکان هیچ معنایی نداره ولی اینطور نیست که دو تا از تو همزمان در دو مکان باشند...خودمم نفهمیدم چی گفتم
      سخت نگیر رفیق

اینم جالبه ولی قدیمیه :

• فرض کنید شما بتوانید به گذشته دور سفر کنید و در آنجا پدربزرگ فعلی خود را قبل از اینکه با مادربزرگتان آشنا شود بکشید، این به این معنی است که شما نمی‌توانید وجود داشته باشید. و طبعاً نیز نمی‌توانستید به گذشته سفر کنید و پدربزرگتان را بکشید.

این یک نمونهٔ کلاسیک پارادوکس محسوب می‌شود، که امکان سفر به گذشته را زیر سوال می‌برد. البته برای رفع این تناقض، راه‌حل‌هایی نیز پیشنهاد شده‌است، که دنیاهای موازی یکی از آنهاست. اما جهان های موازی زمانی می تواند پاسخ مناسبی به این پرسش باشد که به طور کامل بتوان به ساخته شدن ماشین زمان پاسخ منفی داد..

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نه هرگز این فکر رو نکنید اصلا ناراحت نشدم
      وجوذ شما دراین تایپیک ( و موارد مشابه احتمالی که در اینده طرح خواهم کرد ضروریست ) ممنون از حضورتان دوست عزیزم .

خوشحالم که اینگونه فکر میکنید!
      You'll Have Nothing If
      You Lose This Time Again
      .So Get It Together

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش صه صفحه از تاپیکتو خوندم هیچی نفهمیدم خدایی بحث سنگینه منوتو یه مستندی در مورد سفر در زمان نشون داد و اتفاقا بحث این تناقض رو هم کرد و گفت که امکان نداره همچین چیزی ... (مستند اینطوری بود : طرف تو آزمایشگاه واسه خودش یه چاله زمان درست میکنه و میتونی اون طرفه چاله رو هم ببینه بعد پنج دیقه میاد عقبتر و و از طرف دیگره چاله به خودش شلیک میکنه و خودشو میکشه و با توجه به این استدلال میگفت همچنین چیزی امکان نداره

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط specialops نمایش پست ها
      من یک رفع ابهامی برای شوما و دیگر دوستان بکنم
      نظرتون بسیار محترمه
      اما یک قسمتیش به نظر بنده اشتباعه
      این که ما میگیم باسرعت نور حرکت کنیم(که این برای اجسام دارای جرم با علم فیزیک الان روی کاغذ به صورت فرمولی غیر ممکن است چه برسد به در عمل!) در زمان سفر میکنیم
      به این معنا نیست که واقعا در زمان سفر میکنیم!
      بلکه زمانی که میگذره برای ما کند تر نسبت به یک شخص دیگه میگذره!
      که در این جا همون مثال معروف انیشتین (دو کودک) مطرح میشه!
      خاست اینو بگم شاید برخی از دوستان ندونن!

جمله آخرتون هم عالیست!
      اصلا امکان سفر با سرعت نور ممکن نیست چرا ؟ زیرا گفته شده هر چه شتاب و سرعت شما بیشتر باشه وزن نسبی شما هم به همون نسبت کمتر میشه

برای همیشه پراید با 160 میشه s300 پس ما اگر با سرعت نور بریم دیگه جرمی نداریم که

انیشتین میگفت اگر یه خودروی اتش نشانی با سرعت نور از در کوچیکی مثل اتاق من بیاد بدون هیچ خراشی میتونه رد بشه چرا ؟ چون جرمی نداره که !

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اول باور نمیکردم ؛ ولی مطمئنا با پرسیدن چندتا سوال به یقین میرسیدم که خودمم ؛ خیلی هم شک داشتم دست خودمو میبریدم تا جای زخمش روی دست اون شکل بگیره ؛ اگه شکل گرفت که خودمم اگه نه که میدادمش تحویل پلیس ؛ اگه خودم بودم کلی ازش سوال میپرسیدم که تو آینده چه اتفاقایی سرم میاد

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      داداش صه صفحه از تاپیکتو خوندم هیچی نفهمیدم خدایی بحث سنگینه منوتو یه مستندی در مورد سفر در زمان نشون داد و اتفاقا بحث این تناقض رو هم کرد و گفت که امکان نداره همچین چیزی ... (مستند اینطوری بود : طرف تو آزمایشگاه واسه خودش یه چاله زمان درست میکنه و میتونی اون طرفه چاله رو هم ببینه بعد پنج دیقه میاد عقبتر و و از طرف دیگره چاله به خودش شلیک میکنه و خودشو میکشه و با توجه به این استدلال میگفت همچنین چیزی امکان نداره
      امکان نداره بشر به چنان دانشی برسه که بتونه این فرایند(سفر در زمان) رو کامل انجام بده .... این جوری کل نظم کائنات رو به هم میزنه!!!!

از طرفی بازگشت به گذشته نیازمند رسیدن به سرعتی بیش از نوره !!!! به نظرتون چنین چیزی ممکنه ؟؟؟ البته اخیرا فرضیه های دیگه ای هم ارائه شدن اما اسمشون رو خودشونه فرضیه !!!! یعنی هنوز نه به داره نه به باره!!!!
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

15. Top | #30
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      اصلا امکان سفر با سرعت نور ممکن نیست چرا ؟ زیرا گفته شده هر چه شتاب و سرعت شما بیشتر باشه وزن نسبی شما هم به همون نسبت کمتر میشه

برای همیشه پراید با 160 میشه s300 پس ما اگر با سرعت نور بریم دیگه جرمی نداریم که

انیشتین میگفت اگر یه خودروی اتش نشانی با سرعت نور از در کوچیکی مثل اتاق من بیاد بدون هیچ خراشی میتونه رد بشه چرا ؟ چون جرمی نداره که !
      بله متاسفانه تنها راه مطمئن سفر به آینده های دور رسیدن به سرعت نوره که همچین چیزی امکان پذیر نیست البته سفر به بعضی سیارات و مدار های فضایی هم میتونه مارو له آینده ببره ولی طرف باس 2 سال تو راه باشه 4 سال تو مدار بچرخه که چی بشه ؟ دوهفته فقط بره جلوتر که چیزی نیست و ارزششو نداره پس همین رسیدن به سرعت نور میمونه که حالا حالاها امکانش نیست

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن