سلام ...
من امروز اينجا عضو شدم انقدر داغونم كه به زور دارم مينويسم.اول يه توضيح كوتاهي درباره خودم بدم.امسال سومين سالي هست كه ميخوام كنكور تجربي بدم،درتمام دوران مدرسه از اول ابتدايي تا اخر دبيرستان معدلم نزديك بيست بود جز سال سوم كه به علت فوت بابام معدلم افت كرد و از بيست رسيد به 16/80.سال اولي كه كنكور داشتم تا دي ماه رو خوب بؤدم و ميخوندم اماما از دي استرسي شدم و نخوندم تا خود كنكور و رتبم بد شد.يك سال نشستم اما هر روز كه از خواب بيدار ميشدم و ميخواستم اراده كنم نميشد به خدا نميشد تنبليمو توجيه نميكنم اما واقعا نميشد....كلي هزينه كلاس كنكور داده بودم اما اصلا نخوندم همش تو اتاقم بودم خانوادم فكر ميكردن ميخونم اما من بودم و عذاب وجدان نخوندن و ترس كنكور..تو تمام فاميل از اونجايي كه درسم خوب بود ازم خيلي انتظار ميرفت واقعا هم انتظارشون به جا بود اما كي ميدونست كه درست زماني كه بايد ميخوندم و قبول ميشدم نخوندم.امسال بعد اومدن نتيجه كلي دعوا شد و تحقير،شدم و بهم تهمت زده شد..بماند كه تا لحظه اخر قبل كنكور اميد به خوندن و قبول دن داشتم..اما بازم نخوندم...خنده دارم حتما به نظرتون.اما خواهش ميكنم قضاوت نكنيد دربارم.من شرايط زندكي خيلي سختي داشتم و الان يعني كنكور 94بايد قبؤل ميشدم.ضمينه درسيم هم خوبه و مشكلي در فهميدن ندارم.واسه اينكه تو دوران دبيرستان خوب خونده بودم خيلي.ميدونم سؤالم خيلي تكراري هست اما من ميخوام از خود امروز جدي شروع كنم.يعني امكانش هست كه بتونم زير 2500منطقه دو بيارم؟!ريز نمرات نهاييم:شيمي:17/5,زيست:15/5,فيزيك:15/5,رياضي:14/5,ادبيات:18/5,عربي:17,ديني:20,زبان:20...ميدون م خيلي نمرات كتبيم كم شدن اما واقعا اينا نبودن حتي من نميدونستم كه ميشه اعتراض كرد..خيلي حالم بده واقعا دير به خودم اومدم.شايد فكر كنيد بازم نميخونم اما الان واقعا شرايطم فرق كرده