خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط كوثر نمایش پست ها
      بله درسته ميدونم.منظورم از نمرات كتبيم اين بود كه با توجه به تاثير معدل بايد اين درصدها رو بزنم تا به رتبه دلخواهم برسم..مشكل بعديم اينه كه فكر ميكنم سرجلسه يادم ميره..و اينكه اكه اينقدر راحت بود همه از دوماه اخر ميخوندن خب

شما دو تا کاغذ بردار !!
      اول تعداد روز ها رو بنویس !! تقسیمشون کن به دو فسمت
      مطالعه و تست پایانی حالا درس ها رو توی مطالعه پخش کن
      مثلا اگه ده درس ادبیات و پنج روز داری روزی دو درس میشه
      برای هر درس جداگانه این کار رو بکن اون وقت هر روز میدونی باید
      چه مبحثی از چه درسی رو بخونی و خیالت راحته !!
      ^______________________^

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      به نظر من اگه ميخواي ار حالا شروع كني بايد با كتاب هاي كم حجم شروع كني ديگه وقتي نداري كه با منابع جامع شروع كني و اما منابع
      ديني:خط ويژه گاج يا زيپ انديشه فائق اگه كامل بخوني راحت بالاي 65 ميزني
      زبان :خط ويژه
      عربي:زيپ انديشه فائق يا سيب مهروماه
      ادبيات :والا در مورد اين درس نميشه نظر داد چون چندتا مبحثه ولي اگه نمي خواي همشو بخوني اول تاريخ ادبيات مهروماه و لغات مهروماه يا گاج را بخون برا بعدشم اگه وقت داشتي برو سراغ قرابت
      شيمي :فيل مبتكران هر سه سال آموزشش كامله فقط تستاش كمه يا دو جلد كتاب خط ويژه گاج كه جلد دومش هفته ديگه مياد
      آمار:خط ويژه گاج كه خيلي كامله
      هندسه1:خط ويژه
      در بقيه دروسم دوستان نظر بدن

3. Top | #18
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      استرس مثل جریان آب میمونه! میشه با هاش شنا کرد و اوج گرفت میشه بر خلاف جهتش شنا کرد و درجا زد ... استرس چیز بدی نیست... باید درست کنترلش کرد.... اگر همین استرس نبود شما الان بیخیال همه چی میشدین..

در ضمن هیچ چیز در شما غیر طبیعی نیست ... همه مثل شمان .. منم همینطورم ... استرس دارم ... سر جلسه ممکنه درس یادم بره ... معدل خیلیا از جمله خودم از شما کمتره .. شانس شما از من بیشتره ولی من ناامید نمیشم .. شاید سوادمم به اندازه شما نباشه .. ولی میبینید که .. ناامید نیستم و سر سختانه دارم میخونم .. شما هم همینطوری باشید ...

اینا مواردی هستن که از آدم انگیزه میگیرن:

فکر کردن به زمان از دست رفته -> هیچ وقت به سال های پشت کنکورت فکر نکن هیچ وقت ... این تفکرات سم خالصن
      فکر کردن به دوستان و آشنایانی که در سال های قبل قبول شدن ولی شما نشدین -> این تفکر هم مسوم هستن ... انگیزه رو کامل میپرونن
      فکر کردن به صفحات باقی مونده کتاب -> مثل موارد قبلی ناامیدت میکنن

اینا انگیزه میدن:

فکر کردن زمان باقی مونده ... حساب کن تا کنکور چند هزار ثانیه مونده ... هر 60 ثانیه میشه یه مطلب مفید یاد گرفت ... هر یه ساعت میشه یه بخش رو مرور کرد ... وقت زیاده! اینطوری فکر کن
      فکر کردن به صفحات مباحث تموم شده!
      فکر کردن به دوران قبولیت در آینده! بعضی وقتا که ناامید شدی مستقیم فلش آپ بزن به آینده ... تصور کن که قبول شدی ... از موفقیت در آینده لذت ببر

و در آخر یادت نره ... تا آخر امروز تصمیم قاطع بگیر ... و دیگه به این انجمن بر نگرد... هون طور که بیمار از بیمارستان مرخص میشه و دیگه بر نمیگرده...

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مرسييييييي خيلي خوشحالم و خداروشكر ميكنم كه هنوز هم افرادي هستن كه خالصانه از ته دلشون به آدم كمك ميكنن...منم از الان سيستمو خاموش ميكنم و ميرم سر درسم...ميخوام عين درخت سكويا استوار و مصمم باشم...ايشالا همتون موفق و مؤيد باشيد.

5. Top | #20
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      معذرت ميخوام كه تك تك جواب ندادم

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      اگه میخوای موفق بشی همین الان باید شروع کنی ... همین الان بدون هیچ فکر و استرس
      وقت هم نیست همه کتاب ها را بخونی، کتاب های خلاصه و جمع بندی الان لازمه

ادبیات: همایش مهر و ماه، اگه پایه ادبیاتت خوب باشه و قرابت بلد باشی و این کتاب را بخونی 50 میزنی
      عربی: جمع بندی مهروماه اگه دقیق بخونیش و تسهاش را کار کنی 60 به بالا
      دینی: جمع بندی مهر و ماه، 32 تا درسه و خوندن هر درس 30 دقیقه از روش وقت میبره و کامله کامله، حتی اندیشه تحقیق ها را هم داره
      زبان، همایش نشر دریافت، 65 به بالا اگه خوب بخونی

زیست: همایش نشر دریافت
      ریاضی و فیزیک: جمع بندی مهر و ماه، خوب بخونی و تستهاش را کامل بزنی بالای 50
      شیمی: فیل شیمی را کامل بخون بسه

تستهای سراسری 89 تا 93 را حتما بزن

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط كوثر نمایش پست ها
      مرسييييييي خيلي خوشحالم و خداروشكر ميكنم كه هنوز هم افرادي هستن كه خالصانه از ته دلشون به آدم كمك ميكنن...منم از الان سيستمو خاموش ميكنم و ميرم سر درسم...ميخوام عين درخت سكويا استوار و مصمم باشم...ايشالا همتون موفق و مؤيد باشيد.

موفق باشید خواهرم
      روزتون اهسته
      ^______________________^

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینو ی بار گفتم پارسال کسیرو میشناختم که حتی توحل مساعل تشریحی مشکل داشت از عید شروع کرد فقطم تستای کنکور رو باتجزیه وتحلیل زد رتبه3000منطقه1 تجربی شد
      مهمتر ازاین اینکه امیدتو تحت هیچ شرایطی ازدست ندی و بادیدن ی تست سخت خودتو نبازی
      امیدوارم موفق باشی

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      با ارزوی سعادت در موفقیت وسلامتی بینظیر بر دوستان عزیز.خانم شما هیچ بهانه ای برای کمبود امکانات منابع و...ندارید پس موفقیت شما امکان پذیره ومیتونید برسید خیلیا با امکانات پایین بعلت وضع مالی نادرست و...با شرایط بدشون سوختنو ساختن وبه جاهای خوب رسیدن چون ترسی در شکست نداشتن ورفتن شما شرایط خوبی داری پس نباز وخوب شروع کن.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)