خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

به نظرتون این شرایط خوبه؟

سلام بچه ها
      من پیش تجربی هستم
      معدل دیپلم 19.90 بوده
      من امسال روی هم 60 روز نخوندم و با این حال نمیدونم چرا هیچ پیشرفتی نمیکم البته هیچوقت درست حسابی هم برای قلمچی نخوندم و ترازم از 6400 اومد روی 5800 .ادبیاتم به شدت ضعیفه و کلا از درس خوندنم راضی نیستم و حس میکنم امسال مثله کنکوری ها نبودم .به نظرتون یکی با شرایط من رتبه ی ایده الی رو به دست میاره؟اینم بگم که من به شدن نا امیدم و اعتماد به نفس پایین اومده امسال!

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      ترازت كه خيلي پايين نيست
      تو كانون از فردا شروع كن با همون برنامه راهبردي پيش برو و سعي كن تو همون دو هفته همون ها رو خوب بخوني و اگه پايه ضعيفي و دوباره نياز به خوندن داري كه يه مثلا پنجشنبه و جمعه يا هر روز ديگه اي رو اختصاص بده به پايه و اگرم كه بلدي همون زمان رو تست بزن + عقب افتادگي پيش
      تا كنكور از اين زمان باقي مونده خوب استفاده كن و اگر كه قبول شدي اون رشته رو كه ميخواي كه هيچ و اگرم نشدي كه ناراحتي نداره كه چون امسال ميشه يه تجربه
      ولي از سال بعد ديگه محكم شروع كن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elia نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      من پیش تجربی هستم
      معدل دیپلم 19.90 بوده
      من امسال روی هم 60 روز نخوندم و با این حال نمیدونم چرا هیچ پیشرفتی نمیکم البته هیچوقت درست حسابی هم برای قلمچی نخوندم و ترازم از 6400 اومد روی 5800 .ادبیاتم به شدت ضعیفه و کلا از درس خوندنم راضی نیستم و حس میکنم امسال مثله کنکوری ها نبودم .به نظرتون یکی با شرایط من رتبه ی ایده الی رو به دست میاره؟اینم بگم که من به شدن نا امیدم و اعتماد به نفس پایین اومده امسال!
      برنامه روزانه رو به صورت مکتوب روي کاغذ مينويسي؟

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ميلاد دلشاد نمایش پست ها
      سلام
      ترازت كه خيلي پايين نيست
      تو كانون از فردا شروع كن با همون برنامه راهبردي پيش برو و سعي كن تو همون دو هفته همون ها رو خوب بخوني و اگه پايه ضعيفي و دوباره نياز به خوندن داري كه يه مثلا پنجشنبه و جمعه يا هر روز ديگه اي رو اختصاص بده به پايه و اگرم كه بلدي همون زمان رو تست بزن + عقب افتادگي پيش
      تا كنكور از اين زمان باقي مونده خوب استفاده كن و اگر كه قبول شدي اون رشته رو كه ميخواي كه هيچ و اگرم نشدي كه ناراحتي نداره كه چون امسال ميشه يه تجربه
      ولي از سال بعد ديگه محكم شروع كن
      آخه من واقعا حیفم میاد سال بعد بخونم پایم قویه ولی نمیدونم حس میکنم کنکور خوب نمیدم. شیمیم به نسبت قویه.زیست اگه خوب خونده باشم بالای 60 میزنم.عربیم قویه ولی زیاد روش کار نکردم زبانم خوبه.دینی و ادبیاتم به شدت ضعیفه.ریاضی فیزیکم بد نیست ولی سرعتم کمی پایینه

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      برنامه روزانه رو به صورت مکتوب روي کاغذ مينويسي؟
      تا زمانی که پیش مشاور میرفتم برنامه سه هفته یه بار مینوشت ولی خودم روزانه، هفته ای همه جور برنامه ای برای خودم ریختم و مکتوب مینویسم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      هميا امسال قبول ميشي
      با معدلت تقريبا ١٧-٢٠ درصد را مال خودت كردي
      زيست و شيمي كه قوي هستي را سريع شروع كن براي جمع بندي و از همايش زيست دريافت و فيل شيمي مبتكران شروع كن سفت و محكم (با ١٠٠درصد تسلط خوندن) و فقط تست سراسري بزن با تحليل گزينه ها حتي اگه درست زدي

زبان و عربي هم كه ميگي قوي هستي پس برو تستاي سرارسري همه رشته ها از ٨٨ تا ٩٣ را بزن (فرض كن سر ازموني) و تمرين كن تا تسلطت كامل شه

ميونه ديني و ادبيات
      ديني برو زيپ انديشه فايق يا جمع بندي مهر و ماه بگير و توي برنامه ديني ١.٥ ساعتت حداقل ٣ درس بخون (ميشه، راحته و زياد نيست) و با اين كار تا كنكور ميتوني ٢ بار دوره كني و اگه كامل بخوني ٦٠ به بالا ميزني

ادبيات خوب بحثش جداشت و به نظر من بهتره الان از روي همايش نشر دريافت قرابت بخوني تا بتوني حداقل ٧ تست بزني
      املا و لغت بخون از كتاب هاي جمع و جور كه اوهم ٣ تست بزني
      تاريخ هم حفظيه كه حداقل دو تست داره
      مجموعا ١٢ تست يعني حدود ٥٠ كه راحته و بقيش هم با زبان بالا و عربي بالات جبران ميشه

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N a v i d نمایش پست ها
      هميا امسال قبول ميشي
      با معدلت تقريبا ١٧-٢٠ درصد را مال خودت كردي
      زيست و شيمي كه قوي هستي را سريع شروع كن براي جمع بندي و از همايش زيست دريافت و فيل شيمي مبتكران شروع كن سفت و محكم (با ١٠٠درصد تسلط خوندن) و فقط تست سراسري بزن با تحليل گزينه ها حتي اگه درست زدي

زبان و عربي هم كه ميگي قوي هستي پس برو تستاي سرارسري همه رشته ها از ٨٨ تا ٩٣ را بزن (فرض كن سر ازموني) و تمرين كن تا تسلطت كامل شه

ميونه ديني و ادبيات
      ديني برو زيپ انديشه فايق يا جمع بندي مهر و ماه بگير و توي برنامه ديني ١.٥ ساعتت حداقل ٣ درس بخون (ميشه، راحته و زياد نيست) و با اين كار تا كنكور ميتوني ٢ بار دوره كني و اگه كامل بخوني ٦٠ به بالا ميزني

ادبيات خوب بحثش جداشت و به نظر من بهتره الان از روي همايش نشر دريافت قرابت بخوني تا بتوني حداقل ٧ تست بزني
      املا و لغت بخون از كتاب هاي جمع و جور كه اوهم ٣ تست بزني
      تاريخ هم حفظيه كه حداقل دو تست داره
      مجموعا ١٢ تست يعني حدود ٥٠ كه راحته و بقيش هم با زبان بالا و عربي بالات جبران ميشه
      البته من رو عمومی ها خوب کار نکردم یعنی قوی هست ولی زیاد کار نکردم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elia نمایش پست ها
      البته من رو عمومی ها خوب کار نکردم یعنی قوی هست ولی زیاد کار نکردم
      خوب دير نشده
      وقت هست و خوب كار كن

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط N a v i d نمایش پست ها
      خوب دير نشده
      وقت هست و خوب كار كن
      باشه ممنون از راهنماییتون

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)