X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 16 از 84 نخستنخست ... 615161726 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 226 به 240 از 1248
    1. Top | #226
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلمچي همه كارهاش سودجويي هست. من كه از تراز بالاهاش بودم واقعا پشيمون شدم از رفتن به قلمچي.
      اگه دانش آموز ضعيف هستي كه به هيچ دردت نميخوره اگه متوسط و كمي بالاتر هستي هم بهت آسيب ميزنه قلمچي چون به جاي كنكور درگير آزمون و ترازهاي كاذبت ميشي. اگه هم دانش آموز خيلي خوبي هستي و سطحت خيلي بالاست اصلا فرقي نميكنه كدوم آزمون شركت كني.

2. Top | #227
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      می خواستم بدونم هزینه قلمچی توی تابستون برای دوم به سوم تقریبا چه قدره؟ واینکه من برنامه آزمون هاش رو پیدا نمی کنم

3. Top | #228
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آزمون های گزینه دو بهترین سوالات رو داره و جامعه آماری قابل قبولی داره به نظر من باید سنجش و گزینه دو رو واسه آزمون دادن انتخاب کنید چون مکمل همن

4. Top | #229
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من از مهر میرم گزینه دو انشالله
      با این که برنامه ی قلم چی بهتره اما خدمات و سوالاتش اصلا جالب نیست
      اما گزینه دو خدمات و سوالاش خیلی بهتره
      تنها نکته ای که باعث میشه بعنوان ضعف گزینه دو بخصوص برا پشت کنکوری اشاره کنم برنامه اش هست که یکم مرور مطالب توش کمه و باید خود فرد با توجه به وضع درسیش چند ایستگاه مرور برای خودش ایجاد کنه
      البته من این ضعف رو تو برنامه سال پیشش دیدم شاید امسال برنامش بهتر شده باشه چون شنیدم تعداد ازموناش قراره دوتا اضافه بشه نسبت به قبل البته کامل مطمئن نیستم

5. Top | #230
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سال سوم هم قلمچی رفتم هم گزینه دو برنامه گزینه دو همیشه یک قدم جلوتر از قلمچی بود من خودم شخصا تو قلمچی میانگین ترازم 7200 بود تو گزینه دو 9200 تو گزینه دو هر آزمون دو سه تا حداقل 100 داشتم ولی تو قلمچی عقده شد یه بار صد بزنم تو گزینه دو رتبه سه رقمی نداشتم ولی تو قلمچی تهش 150 کشور بود مدرسمون ما رو گزینه دو ثبت نام کرده بود من خودم قلمچی دچار سردرگمی شده بودم ولی امسال آزمون های گزینه دو رو شرکت نمیکنم سوالاش رو هم میرم از حوزه میگیرم جمعه بین دو آزمون قلمچی از خودم میگیرمش چرا چون رتبه ای که گزینه دو میده باعث غرور میشه کارنامه ای هم که میده کاملا غیر استاندارده چون یه دونه صد بزن کلی میره رو ترازت در حالی که هیچ وقت کنکور اینجوری نیست من یه دفعه میانگین وزنی درصدام 88 بو ولی یکی دیگه از بچه ها 82 بود ولی اون رتبش بهتر بو چون صد داشت ولی من اون تنها آزمونی بود که صد نداشتم زیر کارنامش هم میزنه تعداد ثبت نام کنندگان 18000 نفر ولی یه دفعه یکی از بچه ها همه ی سوال ها رو دو زده بود رتبش شده بود 2500!!!!

6. Top | #231
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      برنامه ی گزینه 2 برای ارمونای تابستون خوب نیست . کانون هم که بیشتر کسایی که قبول شدن کانون رفته بودن گاج رو برای کنکور نظری راجع بهش ندارم

7. Top | #232
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در مورد قلم چی فقط یه حرف!
      خودم کردم که لعنت بر خودم باد!!!
      :yahoo (4):
      من از مهر میرم اونم فقط گزینه 2
      واسه تابستونم فقط با برنامه اش پیش میرم قلم چی رو امکان نداره ازمونشو برم
      دوستان پول اضافه دارید برید کلاس چرا میخواید اتیشش بزنید
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

8. Top | #233
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کایسا نمایش پست ها
      در مورد قلم چی فقط یه حرف!
      خودم کردم که لعنت بر خودم باد!!!
      :yahoo (4):
      من از مهر میرم اونم فقط گزینه 2
      واسه تابستونم فقط با برنامه اش پیش میرم قلم چی رو امکان نداره ازمونشو برم
      دوستان پول اضافه دارید برید کلاس چرا میخواید اتیشش بزنید
      ولی گزینه دو به نطرت برنامش سنگین نیس یه کم؟؟؟
      خدافظ !!!!

9. Top | #234
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سنگنیش برای کسیه مدرسه بره نه فارغ التحصیل البته فارغ التحصییل هست کلاس زیست و شیمی و فیزیک وریاضی و عربی میره این عملا یه مدرسه داره هرچند این نفر هم باز وقت ازاد زیادی داره و میتونه برسه
      تازه کسی که از تابستون بخونه از برنامه گزینه 2 خیلی هم جلو میفته
      من که رفتم امسال اگه خوب بود که...
      من نمیدونم چطور میگید سوالات زیستش سطح بالا بود انقد سوالاش یا ابکی بود یا سخت عجیب غریب کلا زیست منو نابود کرد
      سوالاتش استاندارد نیست
      انتخاب با خودتونه
      My power's turned on

10. Top | #235
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ههه کایسا جان قلم چی سوالاش رو ببینی چی اون کلا استاندارد نیس!!!! خخخخ
      منم گزینه دو رفتم خوبه امسال هم قلم چی بودم ولی سخت بود!
      اره واسه فارغ التحصیل خوبه برنامش!!!
      منم ایشالله بعد نتایج شروع میکنم!
      خدافظ !!!!

11. Top | #236
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nafise74 نمایش پست ها
      ههه کایسا جان قلم چی سوالاش رو ببینی چی اون کلا استاندارد نیس!!!! خخخخ
      منم گزینه دو رفتم خوبه امسال هم قلم چی بودم ولی سخت بود!
      اره واسه فارغ التحصیل خوبه برنامش!!!
      منم ایشالله بعد نتایج شروع میکنم!
      یعنی به نطرتون من چی برم؟ گزینه 2 رو که برنامش مناسب نیس نمیرم بین کانون و گاج کدومو انتخاب کنم؟

12. Top | #237
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      بروبچ من خودم از طرفداران پروپا قرص قلمچی بودم اما الان از اینکه رفتم قلمچی پشیمونم , به نظرم سوالاش به هیچ عنوان استاندارد نیست ... مخصوصا در زیست که اصلی ترین درس تجربی هاست میده یه سری از سوالاش رو پویا براهیم باستانی ( نفر اول کنکور پارسال ) طرح میکنه و اون هم که انگار واسه المپیاد میخواد سوال طرح کنه یک سوالای عجیب غریب و توهمی رو میسازه که آدم کف میکنه !!!! من نمیدونم هدفشون از این کار چیه اما باعث میشه روحیه آدم داغون شه ...

اگه امسال قبول بشم که هیچ وگرنه سال دیگه عمرن گول تبلیغات رو نمیخورم و نه قلمچی میرم نه گزینه ۲ , میرم سنجش چون به نظرم شبیه ترین سوالا به کنکور رو داره و هزینه اش هم خیلی معقول و منطقیه و سوالهای بقیه موسسات رو در صورت نیاز از همین جا تهیه میکنم ...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

بروبچ من خودم از طرفداران پروپا قرص قلمچی بودم اما الان از اینکه رفتم قلمچی پشیمونم , به نظرم سوالاش به هیچ عنوان استاندارد نیست ... مخصوصا در زیست که اصلی ترین درس تجربی هاست میده یه سری از سوالاش رو پویا براهیم باستانی ( نفر اول کنکور پارسال ) طرح میکنه و اون هم که انگار واسه المپیاد میخواد سوال طرح کنه یک سوالای عجیب غریب و توهمی رو میسازه که آدم کف میکنه !!!! من نمیدونم هدفشون از این کار چیه اما باعث میشه روحیه آدم داغون شه ...

اگه امسال قبول بشم که هیچ وگرنه سال دیگه عمرن گول تبلیغات رو نمیخورم و نه قلمچی میرم نه گزینه ۲ , میرم سنجش چون به نظرم شبیه ترین سوالا به کنکور رو داره و هزینه اش هم خیلی معقول و منطقیه و سوالهای بقیه موسسات رو در صورت نیاز از همین جا تهیه میکنم ...
      ویرایش توسط amirofff : 29 خرداد 1393 در ساعت 00:21

13. Top | #238
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sogand24 نمایش پست ها
      یعنی به نطرتون من چی برم؟ گزینه 2 رو که برنامش مناسب نیس نمیرم بین کانون و گاج کدومو انتخاب کنم؟
      نمیدونم سوگند جان خودمم نمیدونم دوباره کدوم رو برم اگه پشت کنکور موندم!!!
      خب چون پیش هستی میتونی کانون بری یا گاج هرطور خودت راحتی:yahoo (3):
      خدافظ !!!!

14. Top | #239
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سوگند جون من از برنامه گاج نمیدونم
      نگاه کن به برنامه راهبردی ببین گاج و قلم چی کدوم کنار میای
      چون پیش هستی احتمالا قلم چی سازگاری بیشتری با برنامت داشته باشه ولی سعی کن سوالات گزینه 2 رو حتما گیر بیاری و اینکه از کتاب های قلم چی استفاده نکن مخصوصا از اونا که توش تست میاد گمراه کننده است اگه تو شهرتون کتاب اجباریه بگو من بی کتاب میخوام وگرنه میرم گاج ببین چطور راضی بشن
      ولی خب سوالی گاج با توجه به مولفاش واقعا خوبه مهم الان بودجه بندیشونه
      My power's turned on

15. Top | #240
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رفتن به كانون براي يه داوطلبي كه در حد رتبه دو رقمي نيست، بزرگترين اشتباه ممكن هست

صفحه 16 از 84 نخستنخست ... 615161726 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 42 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن