X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 17 از 84 نخستنخست ... 716171827 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 241 به 255 از 1248
    1. Top | #241
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من كه ازمون قلم چي ميرم هرچهرقد هم كه سخت بگيره برا كنكور بهتره

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

2. Top | #242
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Post کدام ازمون ازمایشی برای کنکور 95 ؟

این مطلب صرفا جهت راهنمایی برای بچه هایست که دنبال یه موسسه اموزشی واسه شرکت در ازمونها وخدمات اموزشی ان می باشد.

بیشتر در مورد بزرگ کنکور ایران ینی قلم چی صحبت میکنم و فواید و معایبشو میگم:

چرا قلم چی!؟
      از خوبیای قلم چی میتونیم به برنامه راهبردیش و 2هفته ای بودن ازموناش اشاره کرد که در خصوص اولی باید بگم که با عقب اومدن کنکور به خرداد برنامه راهبردی مثله سری های قبل پیش نمیره و در بیشتر در نیمه دوم مشاهده میشه سرعت بیشتر و حجم مطالب زیادی رو اضافه میکنه.

متاسفانه یا خوشبختانه قلم چی هم داره کیفیت کارشو میاره پایین و اصن به سوالات استاندارد و... توجه نمیکنه!! بیشتر پول واسش مهمه تا کمک به بچه ها!!
      نمی دونم می دونید یا نه ،ولی بچه ها واقعا ازمونهای قلم چی در بیشتر درسها به ازمون استاندارد نمیره.شاید بارها شنیدید از دوستان یا اشناهاتون که ازمونای قلم چی در برخی موارد با برنامه راهبردی و منابعی که گفته بخونید همگامی نداره و این حرف اونها واقعا درسته.{شاید این قسمتو اونایی که رو قلمچی تعصب دارن بگن برو بابا داره چرت و پرت میگه!! ولی نه ...خود من این موضوعو بارها دیدم و تجربه کردم.اخه آدم مریضه این همه بشینه بخونه و تست بزنه بعد صاف ی تست بدن که شما 75%اطلاعات لازم واسه حلشو داری اما اون 25%که واس خاطره اومدن خارج از منابع برنامه بوده کارو خراب میکنه و براحتی تستو از دست میدی...خوب این کار قلم چی ینی چی!؟ ینی در کمال ناباوری میزنه تو روحیت و خوردت میکنه که زیاد دور بر ندار،بزار ترازت پایین باشه تا ما یکم ازت پول در بیاریم.حالا چجوری؟؟ادامه مطلبو بخون}

قلم چی بیشتر داره به کسب درامدش فکر میکنه تا کمک به اوضاع اموزشی،متاسفانه سیاست های این موسسه برای ازمونهاش جالب توجهه.چون اگه دقت کنین در اکثر موارد ازمون جامع مهرماهو که میگیره انقدر سخت میگیره که همه دلسرد بشن با وجود انتقاد های شدید از سوی دبیران {راه حل قلم چی:اینه که ی نظرسنجی موقه گرفتن کارنامه اینترنتی میزاره که تعداد کمی از داوطلبا میرنو از اینترنت کارنامه میگیرن و با ی تعداد نظر قضیه رو جمع میکنه.ی سری از بچه ها هم با زدن Tab و جهتای کیبورد همه رو "ساده تر از انتظار من میزنن"که زودتر کارنامه رو بگیرن} و بعد این موسسه میاد میگه نگران نباشید!!میتونید بیاید و از کلاس های قلم چی در شهرتون،مشاوره،پشتیبان ویژه و کتاباشو... استفاده کنید و پیشرفت کنید تا ما یکم جیبتونو خالی کنیم.یا مثلا همین دم عید که میشه این ازمون آخریا اسفندو انقدر سخت میگیره که اردو نوروزی هاش خالی نمونن و ظرفیتشون پر بشه.

تو همین اردو نوروزی هام واسه دلگرمی بچه هایی که شرکت کردن میان سوالای ازمون 7 یا 14 م رو یا عین شو میارنو واسشون حل میکنن یا شبیه شو که شاید عدداش فقط فرق کنه.بعدشم میگن ببینید چقدر اردوهامون بازدهی داشته.
      یا یه کلک دیگشون کتاب زردعمومیه که تو دو پروژه میانو ازش استفاده میکنن یکی تابستون یکی بهار؛به بهانه اینکه سوالات کنکورو کار کنن میگن بیاید این دو کتابو بخرین تا ما یکم از این راه کاسبی کنیم اخه انبارامون پره ازشون،بعد از سوالاته همون کتاب میان میدن تو ازموناشون!!راستی تو این کتاب کمک اموزشیاتون سوال کنکور نیست که قلم چی میگه نه اونا فایده نداره اگه میخای ترازت بکشه بالا بیا زرد عمومی رو بیگر!!!!! ی سری بچه هام که میان جواب سوالارو حفظ میکننو درصد میگیرن.
      متاسفانه طراحای سوالات هم بعضا کلاسای انچنانی برگزار میکننو حسابی کاسبی میکنن این بین،که اقا بیا با من کلاس ببین چجور ترازتو می برم بالا و فلانه و ....!!

اما ی چیز؛بچه ها واقعا میدونستید هر کسی تراز قلم چیش بالاست دیگه حتما کنکور قبوله و رشته دلخواهشو میاره؟!؟! نه دااشه من نــه!؟!؟ خیلی کم پیش میاد.. چون ی سری از بچه ها واقعا نمیرسن همه برنامه قلم چی رو انجام بدن!!یعنی کیفیت ملاکه کارشونه.شاید شما همه برنامه 2 هفته رو برسی بخونی و ترازت بشه فرضا 5600 ولی اون ممکنه بیاد رو 2درس اختصاصیش که مهمه وقت بیشتری بزاره و درحالیکه تو،درصدت تو اونا شده 50یا 60 اون میشه 80 یا 90 و در کمال ناباوری اونم همین ترازه تورو میاره!!!ینی شما ی ساختمون 10 طبقه میسازی و فقط بردیش بالا،ولی اون میاد 1 طبقه میسازه با کلیه امکانات بعد میره طبقه بعدی!!پس کیفیت کارتونو در نظر داشته باشید.

راستی از خدمات قلم چی بگم؛واقعا جایه تاسفه که تو اکثرشهرها اون خدماتی که قلم چی گفته درست انجام نمیشه.مثلا جلسه5نفره،تماس پشتیبانو ...
      طرف پشتیبانش بهش زنگ نزده تو نظرسنجی میزنه تماس نگرفته بعد که پاسخنامه رو میده میبینی آقای پشتیبان واسه اینکه گرون واسش تموم نشه با مداد و پاک کن داره اون گزینه رو به نفع خودش تموم میکنه.

بنیاد آموزشی قلم چی،وقـف عــام (خداییش خنده داره)
      به قول یکی معلمامون میگفت این قلم چی انقدر پول دراورده و کیف و حالاشو کرده که حالا گفته بزار یکم از این پوله رو بدم در راه خدا که قبول باشه!
      جریان این بورسیه هاشو که میدونید!یه بار تو نمایندگی بودم بعد قرار بود ی دختره بورسیه بشه شاید بهتون بگم اندازه ی وام گرفتن تضمین میخاستن ازش.بیچاره اونم انقدر گریه میکرد.میگفت: نداااااارم بابا،اگه داشتم نمیومدم اینجا که!!یعنی شما همین جوری علی اللهی بورسیه نمیشی!بلکه باید ی چک برداری بیاری بزاری تو نمایندگی اقا قلم چی که اگه دستت به جایی نرسید و نتونستن باهات تبلیغ کنن بعد اقا قلم چی پولشو دربیاره ازت.
      تعصب داران قلم چی؛از چند نفر میپرسی میگی کجا برم ازمون؟؟میگه برو قلم چی ،اخه یکی نیس بگه مگه قلم چی رتبه سازه!!هر کی تلاششو میکنه بعد این قلم چی میاد مثه عروسک خیمه شب بازی باهاش تبلیغشو میکنه!! درصد بالای جامعه آماری قلم چی واسه تبلیغشه

قلم دلسرکننده؛دقیقا همین طوره واسه اکثر بچه ها،چون گاهی وقتا این همه تلاشتو کردی بعدش به راحتی دود میشه میره هواااا.چرااا؟ چون اقای طراح سوال که شرایط تو رو درک نمیکنه!واسه اون این مهمه که هر چی سوالش سخت باشه و تعداد کمی بهش پاسخ بدن پول بیشتری میگیره!! بعدشم کلی انگیزتو از دست میدی بعد 3-4بار از این دست اتفاقها دیگه سست میگیری ادامه راهتو حالا بیاوو درستش کن.در این زمینه اقا لم چی میگه :لطفا تشریف بیارید پشتیبان ویژه بگیرین.آخه باس ی جوری کاسبی کنیم ازت.

دی وی دی های قلم چی؛چرت ترین دی وی دی هایی که در عمرم دیدم(بی کیفیت و بی ارزش)!!ی بار این ریاضیشو دیدم اصن معلوم نبود چجور سوال حل میکنه!!خداییش نمیشد بفهمی چی داره میگه،انگار گذاشته بودنش رو دور تند طرفو!
      توصیه: بنظر من آدم بره سنجش یا گزینه 2 بهتره.چون هم سوالاشون استانداردتره و به کنکور نزدیکه هم اینکه ارزون تره و اون خدماتی که تو قلم چی داری بابتشون پول میدیو درست وحسابی انجام نمیشه رو هزینه الکی نمیکنی.و اون موارد بالا رو هم که گفتم نداشته باشی

عدم ارائه دفترچه پاسخنامه : متاسفانه در نیمه دوم سال قلمچی سیاستی را در پیش گرفت که پس از ازمون پاسخنامه را تحویل نمیده و با ارسال اسمس پاسخ کلیدی رو ارسال میکنه .و کسایی که دفترچه پاسخنامه رو میخان یا باید از سایت دانلود کنن یا باید بعد 3 روز برن و از نمایندگی بگیرن.که بنظر من خیلی بده این کار چون عملا با این کارش داره بررسی ازمون رو که خودش شعار میده رو زیر سوال میبره!

فکر اینم نباشید که چرا دبیرای مطرح میگن قلم چی؟!!؟چون اونا دارن با قلم چی کار میکننو پول در میارن.ینی صرفه اقتصادیشون بهتر با قلم چی میچرخه.فرضا وقتی شما کلاس فیزیک بری باید مبحث ازمونو کار کنه باهات دیگه!؟مسلما تعداد جلساتت بیشتر میشه و اون دبیرتم جیباش پر پول تر

اینا توصیه من ی نفر نیست بلکه تعداد کثیری از بچه هاست.دیگه خود دانید.اینم بگم منم اولاش یکی از متعصبای قلم چی بودم ولی بعد دیدم واقعا این موسسه آموزشی نیست بلکه بنگاه بازرگانیه.
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:38

3. Top | #243
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آزمون های تابستان قلم چی نیز شامل 6 مرحله ازمون میباشد که اولین ازمون 27تیر شروع میشه! قیمت 6 مرحله: 190.000تومان با تخفیف 40%جام جهانی برای کنکوریها:55.000ت تخفیف | دبیرستانی ها : 50.000ت تخفیف در نظر گرفته شده است.
      پاسخ به سوالات سربازی
      ویرایش توسط Unknown Soldier : 29 خرداد 1393 در ساعت 12:27

4. Top | #244
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ب نظر من سوالات كانون تو درساي شيمي و فيزيك خيلي بهتر از گزينه دو هست
      ولي رياضيات گزينه دو بهتره
      در عموميا هم اونچنان فرقي نيست فقط أدبيات قلمچي يكم سخت تره

5. Top | #245
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      اگه کنکوری هستید به هیچ وجه قلمچی نرید که باعث تضعیف روحیه میشه
      جون هر کی دوست دارید اشتباه رو تکرار نکنید قلمچی اصلا برای کنکوری ها خوب نیست به هیچ وجه با پول هنگفتی که میگیره
      قلمچی نرید هر چی میرید برید ولی قلمچی نرید

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

6. Top | #246
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوستان اشتباهی که من کردم رو نکنید , قلم چی نرید , گول تبلیغات رو نخورید , سوالاش اصلا استاندارد نیست , میده نفرات اول کنکور سوالا رو طرح میکنن که اون ها هم سوالاتی فضایی و عجیب غریب از خودشون میسازن که هیچ شباهتی به کنکور نداره و فقط باعث تضعیف روحیه میشه ...

اگه امسال قبول بشم که هیچ وگرنه سال دیگه بدون هیچ شک و تردیدی میرم سنجش که هم قیمتش مناسبه هم واقعا شبیه ترین سوالا به کنکور رو طرح میکنه ...

دوستان اشتباهی که من کردم رو نکنید , قلم چی نرید , گول تبلیغات رو نخورید , سوالاش اصلا استاندارد نیست , میده نفرات اول کنکور سوالا رو طرح میکنن که اون ها هم سوالاتی فضایی و عجیب غریب از خودشون میسازن که هیچ شباهتی به کنکور نداره و فقط باعث تضعیف روحیه میشه ...

اگه امسال قبول بشم که هیچ وگرنه سال دیگه بدون هیچ شک و تردیدی میرم سنجش که هم قیمتش مناسبه هم واقعا شبیه ترین سوالا به کنکور رو طرح میکنه ...

7. Top | #247
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad74 نمایش پست ها
      اگه کنکوری هستید به هیچ وجه قلمچی نرید که باعث تضعیف روحیه میشه
      جون هر کی دوست دارید اشتباه رو تکرار نکنید قلمچی اصلا برای کنکوری ها خوب نیست به هیچ وجه با پول هنگفتی که میگیره
      قلمچی نرید هر چی میرید برید ولی قلمچی نرید
      چرا؟؟؟پس چي بريم؟؟؟
      بذاريد يه چيزي رو بگم بهتون
      اونااييييي كه هي ميگن سنجش سنجش بدونن كه سنجش ضعيف ترين كنكور از ماشي يرو برگزار ميكنه به دلايل زير:
      ١. سوالات أسان و تكراري كه بعضا غلط هم كم ندارند( نمونه همين نودودو كه اصلا شبيه كنكور نبود!!...)
      ٢. صدور كارنامه خيلي ديررر و غيرحضوري
      ٣. تعداد ازمونها بسيار كم
      تنها مزيتش تعداد شركت كنده هاي بالا هستش

در مورد آزمون هاي گاج هم بگم كه تو بعضي درسا از قلمچي بدتره!!!!
      كافيه بريد تو درساي شيمي و فيزيك سوالاش رو ببينيد كه چقدر غيراستانداردن( تو كتاباي ميكروطبقه بندي نمونه هست)
      گاج تو اين امر هنوز بي تجربس...

گزينه ي ٢ هم من دوستم ميره
      اونم سنگينه و فك نكنيد خيلي از قلمچي بهتره....
      سوالات شيميش انقدر مفهومين كه خيلي وقتا ادم منظور سوال شو نميفهمه...
      ولي خوبيش قيمت پايين و برگزار يش مطابق با كنكور سراسري هست

من طرف دار قلمچي نيستم ولي بين اينا حداقل ازمون هاي قلمچي انتخاب بهتريه
      دليلم هم اينه كه قلم چي بيست سال تجربه داره و دقيقا ميدونه چيكار ميكنه و كلي رتبه ي برتر به جامعه تحويل داده

8. Top | #248
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بنظر من که اولا و دوما ازمون نیاز نیس تا بعد از عید
      حالا اگه دوس داری ازمون شرکت کنی سنجش از همه بهتره
      نه اینکه سوالاش استاندارد باشه ها نه چون هر ماه یه ازمونه خسته کننده نیس
      و واسه اشنایی با جو کنکور و تنطیم زمان خوبه

9. Top | #249
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Omid reza نمایش پست ها
      چرا؟؟؟پس چي بريم؟؟؟
      بذاريد يه چيزي رو بگم بهتون
      اونااييييي كه هي ميگن سنجش سنجش بدونن كه سنجش ضعيف ترين كنكور از ماشي يرو برگزار ميكنه به دلايل زير:
      ١. سوالات أسان و تكراري كه بعضا غلط هم كم ندارند( نمونه همين نودودو كه اصلا شبيه كنكور نبود!!...)
      ٢. صدور كارنامه خيلي ديررر و غيرحضوري
      ٣. تعداد ازمونها بسيار كم
      تنها مزيتش تعداد شركت كنده هاي بالا هستش

در مورد آزمون هاي گاج هم بگم كه تو بعضي درسا از قلمچي بدتره!!!!
      كافيه بريد تو درساي شيمي و فيزيك سوالاش رو ببينيد كه چقدر غيراستانداردن( تو كتاباي ميكروطبقه بندي نمونه هست)
      گاج تو اين امر هنوز بي تجربس...

گزينه ي ٢ هم من دوستم ميره
      اونم سنگينه و فك نكنيد خيلي از قلمچي بهتره....
      سوالات شيميش انقدر مفهومين كه خيلي وقتا ادم منظور سوال شو نميفهمه...
      ولي خوبيش قيمت پايين و برگزار يش مطابق با كنكور سراسري هست

من طرف دار قلمچي نيستم ولي بين اينا حداقل ازمون هاي قلمچي انتخاب بهتريه
      دليلم هم اينه كه قلم چي بيست سال تجربه داره و دقيقا ميدونه چيكار ميكنه و كلي رتبه ي برتر به جامعه تحويل داده
      رتبه برتر به جامعه تحویل نداده , بلکه با اکثر مدارس قرارداد داره و این رتبه های برتر هم دانش آموزای همون مدارس هستن و دلیل برتر بودنشون قلم چی نیست بلکه تلاش و کوشش و هوش خودشون هست و اگه تو هر آزمون آزمایشی دیگه هم شرکت میکردن مطمئنن بازم رتبه برتر میشدن ... قلم چی فقط از اینا بهره برداری تبلیغاتی میکنه و حتی در برگه ثبت نامش هم تاکید میکنه اگه جزو رتبه های برتر شدی کانون بدون کسب اجازه از شما میتونه در تبلیغاتش از اسم شما استفاده بکنه

البته در اینکه کانون تجربه اش از همه بیشتره که شکی نیست اما اینکه میده سوالاش رو نفرات برتر کنکور سال قبل طرح کنن یه حرکت نادرسته که باعث میشه سوالاش از استاندارد خارج بشه

10. Top | #250
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      به نظر شخصی من در کانون ثبت نام کنید البته نیاز نیست 1 سال کامل بنویسید و همون 3 ماه در تابستون کافیه که انگیره خوبی بهتون میده و برنامه ریزی می کنید بهتون واقعا کمک می کنه اما حتما تمام سوالات گزینه دو را گیر بیارین و اون ها رو هم بررسی کنید . ازمون های سنجش هم خوبه اما نه از نظر سوالات بلکه اشنایی با شیوه کنکور گرفتن . سوالاتش برای اون هایی که می خوان رتبه عالی بشن کافی نیست .

11. Top | #251
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirofff نمایش پست ها
      رتبه برتر به جامعه تحویل نداده , بلکه با اکثر مدارس قرارداد داره و این رتبه های برتر هم دانش آموزای همون مدارس هستن و دلیل برتر بودنشون قلم چی نیست بلکه تلاش و کوشش و هوش خودشون هست و اگه تو هر آزمون آزمایشی دیگه هم شرکت میکردن مطمئنن بازم رتبه برتر میشدن ... قلم چی فقط از اینا بهره برداری تبلیغاتی میکنه و حتی در برگه ثبت نامش هم تاکید میکنه اگه جزو رتبه های برتر شدی کانون بدون کسب اجازه از شما میتونه در تبلیغاتش از اسم شما استفاده بکنه

البته در اینکه کانون تجربه اش از همه بیشتره که شکی نیست اما اینکه میده سوالاش رو نفرات برتر کنکور سال قبل طرح کنن یه حرکت نادرسته که باعث میشه سوالاش از استاندارد خارج بشه

دوست عزیز هیچ رتبه برتری با شرکت در آزمون آزمایشی متفاوت نتیجه یکسانی نمیگیره.اگه اینطور بود که دیگه 2تا موسسه نمیشدن!!!میشدن یه موسسه ومیگفتن همه یه نتیجه رو میگیرن!!
      در ضمن کسی رتبه های برتر رو زور نکرده که برن قلم چی.وقتی کسایی که سال قبل نتیجه گرفتن به آدم قلم چی رو توصیه میکنن حتما یه دلیلی داره که توصیه میکنن.
      ایده طرح سوال توسط رتبه های برتر هم کاملا ایده خوبیه.ببینید رتبه های برتر خیلی بهتر از من و شما کنکور رو میشناسن ومیدونن که استاندارد یعنی چی.پس ما در حدی نیستیم که بیام از اونا خرده بگیریم و بگیم کلا اینکار اشتباهه.نمیگم بهترین طراح ها رتبه های برتر هستن ولی قطعا سوالا وایده های خوبی دارن که به ذهن خیلی از معلما نمیرسه.

درمورد قرارداد با مدرسه هم باید بگم که این نحوه کار سنجش هست نه قلم چی.
      دقت کردین سنجش نه تبلیغات در تلوزیون داره و نه هیچ جای دیگه.
      پس چطوری بالاترین جامعه آماری رو داره؟؟
      دلیلش اینه که از طریق آموزش و پرورش ومدرسه ثبت نام میکنه ویهو مدرسه میاد میگه 30ت بدید که ما سنجش ثبت نامتون کردیم!!!قلم چی کاملا اختیاره وهرکی دید با مزاجش سازگار نیست نره.
      درضمن این بهونه غیراستاندارد بودن سوالات واسه بچه های بی اراده ای هست که انتظاردارن سوالات ازمون مثل کنکورهای قبل باشه درصورتی که آزمون باید ایده جدید داشته باشه.
      این دوستان که از غیراستانداردی شکایت مینکنن هر آزمونی که برن میگن غیراستاندارده وبدرد نمیخوره.درسته که هیچ آزمونی کاملا مثل کنکور نیست ولی قلم چی وگزینه2 اونقدرها هم اختلاف ندارن که به خاطر شباهت بیشتر یکیشون به کنکور برید اونو انتخاب کنید!اینو تمام کسایی که سوالای 2تا آزمون رو بررسی کردن میدونن.

همین سوالای شمارشی توی زیست رو میبینید؟؟؟سال 91 یا 90 من دفترچه وسوالای قلم چی توی آزمون های جامع دیدم,قبل کنکور از این سوالا آورده بود وهمه اون موقع گفتن غیراستاندارده و فلانه ولی دیدن که بعد توی کنکور هم اومد وبعد از اون شد استاندارد!!!

سنجش که خیلیییی آزمون ضعیفیه!!معلومه دوستان امسال اصلا سوالای سنجش رو ندیدن!!!واقعا افتضاح بود. اگه توی خونه مینشستم و زرد عمومی امتحان میگرفتم از خودم مفید تر بود!
      یا خیلی آبکی مثل یه سری از عمومی هاش ویا خیلی سخت مثل شیمی!! واینکه بودجه بندی کنکور رو در خیلی از درسا رعایت نکرده بود!من واقعا نمیدونم رو چه حسابی دوستان توصیه میکنن برین سنجش!!!
      ویرایش توسط amirsalarsh : 29 خرداد 1393 در ساعت 14:10

12. Top | #252
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      شما کافیه کمی سوالات دیفرانسیل و ریاضی پایه قلمچی رو نگاه میکنی و به مزخرف بودن سوالاتش پی میبری
      من خودم کسی رو میشناسم که با درصد20 ریاضیات توی قلمچی تونسته کنکورش ریاضی رو بالای50 بزنه
      خلاصه هر کی دوست داره هر کاری بکنه ولی بدون اون پولی که میدید یک دهمش رو هم ارزش نداره فقط پول دور ریختنه فقط

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

13. Top | #253
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      گاج بهترینه
      قلم چی چون جامع اماریش بالا هست وازموناش زود به زوده خوبه..وگرنه سطح سوالاش افتضاحه
      گزینه دو سوالاش متعادله..نه سخته نه اسون
      گاج سطح سوالاش عالیه..حرف نداره..
      من سه تاش بودم..دوسال گزینه دو بودم.سه سال قلم چی..فقط به خاطر اینکه زود به زود بودن ازمونای قلم چی رفتم
      گاج هم سوالاشو حل میکردم..مشاورم میفرستاد..
      به نظرم گاج بهتره..
      خسته ام از جانی که گرفتار تن است...

14. Top | #254
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      هزینه ی ازمون های گاج چقدره؟
      دوستان این ازمونا یه چیز سلیقه این...اینقد تعصبشو نکشید
      میگم قلم چی برا کسایه که تازه میخوان برن دوم یا سوم...چون خلاقیت تو حل سوالاتو بالا میبره
      گزینه دو هم ازموناش خوبه فقط چون جامعه امارش بالا نیست تخمین رتبش درست نمیاد...
      حالا تعریف از شهرمون نباشه اما پوریا یاراحمدی رو که میشناسید؟همشهریه مایه...این پسر خوب تمام ازمونا قلم چی رفت اما ازمونا جامع رو گزینه دو ثبت نام کرد که تخمین رتبش هم تو اخرین ازمون اومده بود 1-100
      رتبه برتر تو شهرمون زیاد بوده یه بنده خدایی رتبه برتر انسانی بود رتبش دور و بره 500-600 بود - هر همایش هر ازمونی بود مثل گزینه دو و علوی و قلم چی و... میگفت بچه ها این ازمون بی شک بهترینه ینی تبلیغ 3ازمونو این فرد بود
      کسی که بخواد قبول شه به ازمون نیست...خیلیا هستن منطقه محروم طرف چوپون بوده اما پزشکی قبول شده...به تلاش خودتون بستگی داره این ازمونا هم اگه میرین میدین برای سنجشه خودتونه که عملکرد هفته یا ماهتونو بسنجین:yahoo (3):
      من و خدا ...تو و همه

♥
      حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥

15. Top | #255
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      قلم چی نه
      اشتباه بزرگیه
      انقد میگید جامعه اماری واقعا مهمه؟
      مهم سواله
      علمتو بالا ببره و بسنجه نه اینکه چون شرکت کنندش زیاده خوبه
      به نظرم بین ازمونا یا گزینه 2 یا گاج
      مگه انقد تخمین رتبه مهمه ؟
      وقتی سوالات سطح بالای گاج و گزینه 2 رو حل کنی خوب کنکورم میتونی نه سوالات عجیب غریب قلم چی
      واقعا کیفیت نداره
      رفتم و اشتباه بزرگیم کردم
      This time,this is my fight song
      Take -backe -my life Song
      Prove - I'm - alright Song
      My power's turned on
      Starting right now,i'll be strong

صفحه 17 از 84 نخستنخست ... 716171827 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 25 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن