قلمچی؟
گزینه 2 ؟
گاج ؟
سنجش ؟
آزمون های دیگر ؟
نظر خود را بیان کنید و اگه سوالی دارید بپرسید
البته من مطالب تالار قبلیمون رو که کنکوریهای 91 نظر داده بودن رو ابتدا می ذارم تا اونها رو هم مطالعه کنید
![]()
گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر
قلمچی؟
گزینه 2 ؟
گاج ؟
سنجش ؟
آزمون های دیگر ؟
نظر خود را بیان کنید و اگه سوالی دارید بپرسید
البته من مطالب تالار قبلیمون رو که کنکوریهای 91 نظر داده بودن رو ابتدا می ذارم تا اونها رو هم مطالعه کنید
![]()
من پارسال سوالات آزمون جامع قلمچی را دیدم
در حد سوالات کنکور سراسری 89 و حتی سخت تر از آن بود
ولی سوالات آزمون جامع سنجش پارسال خیلی ضعیف و آسون و حتی تکراری و سوالات کنکور سال قبلش را داده بود
درباره گزینه 2 اطلاع ندارم
اگه آزمونهای جامع گزینه 2 با قلمچی تداخل ندارد در آن نیز شرکت کنید و اگر هم تداخل داشت سوالات را بعدا برای خود حل کنید چون کاملا به سبک کنکورهای اخیر است و در سر آزمون سراسری به علت دشواری سوالها شک زده نمی شوید
سطح سوالات و پاسخ تشریحی سنجش ضعیف و آسان است
سنجش فقط آمارش بالاست
من سوالات آزمون جامع آخر سنجش پارسالش رو دیدم خیلی آسون بود و حتی بعضی از سوالات درست تکراری کنکور سراسری سال قبلش بود
ولی آزمونهای جامع قلمچی محرکه بود و از سوالات کنکور سراسری هم سخت تر بود و شوک خوبی برای شما است تا سر کنکور دیگه شوک زده نشوید و همه چی برای شما عادی باشد![]()
salam bacheha khaste nabashiiiiin.man sale dovome ke konkur midam.parsal rotbam 3500 shod o omidvaram emsal behtar beshe.reshtam tajrobie.
man tu ghalamchi hastam ama morur akhare gozine 2 ro sabtenam kardam.rastesho bekhayn hichkodumeshun standard nistan.gozine 2 ziadi sangine.ghaalamchiam bazi vaghta ziadi asune.be nazare man behtarin melake sanjesh baraye konkur hamun soalaye khode konkure.doroste ke bazi soala ro didin ama baz fek mikonam behtarin manbae.chon ta 90 darsade soalat ba hamin class matrah mishan.ama sanjesh azin nazar khube ke hameye roghaba hastan tush.age ham soalash mozakhraf bashe baraye hamast.pas nazdik tarin reghabat baraye konkur hamunakhaarin azmune sanjesheee.
ishala hamatuuuuuuuuuun moafagh beshin.ya hagh![]()
سلام
من خودم در قلمچی گزینه دو و سنجش ثبت نام کردم
و هیچ تداخلی هم با هم ندارند
با اینکه میگن چند برنامگی بی برنامگی است ولی من میگم
آزمون های پشت سر هم آدم را آماده تر می کند.
راستی به طرح مرورر آخر گزینه دو حتمن ثبت نام کنید.![]()
من کنکور90 قبولم خبر قبولیم رو بهتون میدم برام دعا کنید ممنون راستی توگزینه 2 هم شرکت میکنمتا وقت هست برید گام اول
ثبت نام کنید واقعا محشره
من از طرف مدرسه توی قلم چی شرکت میکنم! ولی میخوام خودم به طور جداگانه توی یکی دیگه از آزمون ها ثبت نام کنم! چی رو پیشنهاد میکنید؟!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)