man gaj sherkat mikonam mikhastam bedunam khube ya bad ((ba zekre dalil)) va badesham torokhoda age mishe begin behtarin azmoon dar kol kodum azmoon az hame behtare?
گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر
man gaj sherkat mikonam mikhastam bedunam khube ya bad ((ba zekre dalil)) va badesham torokhoda age mishe begin behtarin azmoon dar kol kodum azmoon az hame behtare?
سلام بچه ها به نظر شما كدوم موسسه بهتره براي ازمون؟ 1-كانون 2-گاج 3-گزينه2
البته سابقه كانون 17 سال و گزينه 2 13 سال وگاج 3 ساله
در ضمن تعداد نمايندگي ها هم تو كانون بالاي 300 توي گزينه2 بالاي 250 و توي گاج 135 تا است پس مسلما تعداد افرادي كه به كانون راي ميدن خيلي بيشتر از بقيه است چون جامعه اماري ازمونشم بيشتر و طرفداراش بيشترن
من خودم برنامه ي گاج وسوالت گزينه 2 رو بهتر ميبينم حال شما
salam. man konkoore 90 sherkat kardam ama jaii ke do0st dashtam ghabul nashodam .tarjih dadam 1 sal dge bekhunam.
mikhastam to0 ieki az azmo0nha sabte nam konam . vaghean gij shodam.![]()
![]()
khoshhal misham komakam konid begid kodo0m azmoon behtare. age zo0dtar ham javab bedid mamnoon misham... zo0dtar sabte nam mikonam !! mamno0n
سلام به همگي
من تاحالا توي هيچكدوم از اين ازمون ها شركت نكردم به دليل فشردگي كلاسام حالاكه سال اخرمه ميخوام توي يكي از اين موسسات ثبت نام كنم از مهر باهاشون شروع كنم ولي نميدونم كدوم يكي مناسب تره متاسفانه گاج از ليستم خط زدم چون توي شهر ما نمايندگي نداره وبا ديدن نظرات دوستان سنجش روهم خط زدم حالا ميمونه كانون وگزينه ي دو نميدونم از بين اين دو موسسسه كدومو انتخاب كنم![]()
اگه می خوای زیاد آزمون بدی و هر درس را چندین بار دوره کنی و جامع آماری بالایی هم داشته باشه و سوالاتش هم استاندارد رو به سخت باشه در آزمون های قلمچی مهرماه به بعد شرکت کن
چون من خودم این آزمون ها را تو وبسایت می فروشم و هر 2 هفته سطح سوالاتش رو می بینم این رو گفتم
اگه دوستان در مورد گزینه 2 و مزایایش اطلاعاتی دارن بگن
دوست عزیز من هم توی آزمونهای گزینه دو شرکت کردم هم توی آزمونهای قلم چی توی آزمون جامع آخر من رتبه ام 1000و خورده ای شد ولی توی کنکور 600تا بهتر شد .گزینه دو دی وی دی هایی میده که حکم معلم خصوصی رو داره کارنامه هاشم خیلی کامل و جامع هست سطح سوالاتش هم در سطح کنکوره به طور کلی عالیه .من که خیلی ازش راضیم دیگه انتخاب با خودتون راستی توی این دی وی دی ها آقای پوردستمالچی و مشاوران دیگه بهتون مشاوره میدن در مورد موضوعات مختلف ![]()
سلاااام.خب به نظره من سنجش خوبه.چون همه هستند و کساییو میشناسم که رتبه ی آخرین سنجششون نسبت به کنکور تنها چند درصد فاصله داشته.آزمونای گاج خیلی سخته.ولی گزینه ی 2 عالیه.دانلودش میکنم همین تو خونه تستاشو میزنم.آخه وخت نمیکنم.کلاسامون خیلی فشردست![]()
قلم چی!!!
اما بعضی وقتا احساس میکنم یه سری دروسو در حد دانشگاه ازاد میده!!!یعنی بدجوووووووووور!!!
به نظرم خیلی خودتونو ازمون زده نکنین
1الی نهایتا 2 تا ازمونو شرکت کنین و کاملا با روند اون پیش برین و تجزیه و تحلیلش کنین تا ضعف کارتون دستون بیاد!!
سلام
دوستان عزیز من امکان استفاده از ازمون گزینه 2 را ندارم میخواستم نظر شما ها رو در مورد ازمون های قلمچی و گاج وسنجش بدونم
یکی از دوستام گفت که قلم چی فاصله ی ازمون هاش کم هستش و وقت درس خوندن ندارم نظر شما چیه؟
ازمون گاج در چه سطح علمی هستش؟
با تشکر پیشاپیش به خاطر ارسال نظر هاتون
قلمچی چون آزمون هاش زیاده خیلی خوب همه بحث ها را دوره و جمع بندی میکنه و این برنامه ریزیش از نظر من یکی از نقاط قوتشه
دوستان گول تبلیغات سنجش رو نخورید . آزمون هاش ارزش ثبت نام رو ندارد . کافیه از دوستان کنکوری سالهای قبل درباره سطح سوالات سنجش بپرسید . واقعا چرته
گاج رو هم نمی دونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)