X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 18 از 84 نخستنخست ... 817181928 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 256 به 270 از 1248
    1. Top | #256
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirsalarsh نمایش پست ها
      دوست عزیز هیچ رتبه برتری با شرکت در آزمون آزمایشی متفاوت نتیجه یکسانی نمیگیره.اگه اینطور بود که دیگه 2تا موسسه نمیشدن!!!میشدن یه موسسه ومیگفتن همه یه نتیجه رو میگیرن!!
      در ضمن کسی رتبه های برتر رو زور نکرده که برن قلم چی.وقتی کسایی که سال قبل نتیجه گرفتن به آدم قلم چی رو توصیه میکنن حتما یه دلیلی داره که توصیه میکنن.
      ایده طرح سوال توسط رتبه های برتر هم کاملا ایده خوبیه.ببینید رتبه های برتر خیلی بهتر از من و شما کنکور رو میشناسن ومیدونن که استاندارد یعنی چی.پس ما در حدی نیستیم که بیام از اونا خرده بگیریم و بگیم کلا اینکار اشتباهه.نمیگم بهترین طراح ها رتبه های برتر هستن ولی قطعا سوالا وایده های خوبی دارن که به ذهن خیلی از معلما نمیرسه.

درمورد قرارداد با مدرسه هم باید بگم که این نحوه کار سنجش هست نه قلم چی.
      دقت کردین سنجش نه تبلیغات در تلوزیون داره و نه هیچ جای دیگه.
      پس چطوری بالاترین جامعه آماری رو داره؟؟
      دلیلش اینه که از طریق آموزش و پرورش ومدرسه ثبت نام میکنه ویهو مدرسه میاد میگه 30ت بدید که ما سنجش ثبت نامتون کردیم!!!قلم چی کاملا اختیاره وهرکی دید با مزاجش سازگار نیست نره.
      درضمن این بهونه غیراستاندارد بودن سوالات واسه بچه های بی اراده ای هست که انتظاردارن سوالات ازمون مثل کنکورهای قبل باشه درصورتی که آزمون باید ایده جدید داشته باشه.
      این دوستان که از غیراستانداردی شکایت مینکنن هر آزمونی که برن میگن غیراستاندارده وبدرد نمیخوره.درسته که هیچ آزمونی کاملا مثل کنکور نیست ولی قلم چی وگزینه2 اونقدرها هم اختلاف ندارن که به خاطر شباهت بیشتر یکیشون به کنکور برید اونو انتخاب کنید!اینو تمام کسایی که سوالای 2تا آزمون رو بررسی کردن میدونن.

همین سوالای شمارشی توی زیست رو میبینید؟؟؟سال 91 یا 90 من دفترچه وسوالای قلم چی توی آزمون های جامع دیدم,قبل کنکور از این سوالا آورده بود وهمه اون موقع گفتن غیراستاندارده و فلانه ولی دیدن که بعد توی کنکور هم اومد وبعد از اون شد استاندارد!!!

سنجش که خیلیییی آزمون ضعیفیه!!معلومه دوستان امسال اصلا سوالای سنجش رو ندیدن!!!واقعا افتضاح بود. اگه توی خونه مینشستم و زرد عمومی امتحان میگرفتم از خودم مفید تر بود!
      یا خیلی آبکی مثل یه سری از عمومی هاش ویا خیلی سخت مثل شیمی!! واینکه بودجه بندی کنکور رو در خیلی از درسا رعایت نکرده بود!من واقعا نمیدونم رو چه حسابی دوستان توصیه میکنن برین سنجش!!!
      گل گفتي!!!
      اولين كسي هستيد كه حرفاتو صدد رصدي قبول دارم
      تنكس

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منظور ٩٥ درصدا ما از سوالاي استاندارد: سوالاي كنكور اي سال قبل با تعويض اعداد يا نهايتا تمرينات كتاب به صورت تست!:yahoo (4):

2. Top | #257
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      بچه ها پایین سایت خودمون یه قسمت هست! برین اونجا ! تمام مراحل رو سفارش بدین! با پول پرینتش نصف هزینه کنکور ها هم نمیشه! بشینین حل کنین مرور کنین تا دلتون میخواد تست بزنین!

با این کار تو چند تا ازمون شرکت میکنین!

3. Top | #258
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      باز هم این بحث کلیشه ای
      به هر کس که می رسی میگه سطح سوالات کانون پایین هست (خوبه این همه تراز پایین داریم) یا غیراستاندارد هست. خوب کسی نگفته اگر یک جا رفتید دیگه حق استفاده از سایر آزمون ها رو ندارید.
      یک راه حل کاربردی : وقتی سایت کنکور سوالات هر آزمون رو میذاره (البته گاج رو خبر ندارم) قلم چی ثبت نام کنید و از برنامه ی مناسب و جامعه ی آماریش و زود به زود بودنش بهره ببرید و جمعه هایی که آزمون ندارید سوالات گاج و گزینه 2 رو حل کنید.

مشکل خیلی از افرادی که از قلم چی می نالند این هست که می خواند عمیقا کانونی بشند! طوری که بعضی در این حین غرق میشند!!! حتی یکی از دوستان یادمه می گفت که برای بالا بردن تراز کانونش تو قلم چی سعی می کرده تو تابستون که بخشی از سوالات از کتاب زرد هست، سوالات این کتاب رو حفظ کنه تا ترازش رو بالا ببره. خوب این نظیر کار ها چیزی جز گول زدن خودشون نیست. همه هم می دونند که کتاب های کانون چنگی به دل نمی زنه. خوب این که آزمون آزمایشیش ثبت نام کردید کسی نگفته حتما کتاب هاش هم بگیرید.

اگر درست و عاقلانه از آزمون ها و برنامه های کانون استفاده بشه، تاثیر عمیق و بسیار مثبتی روی زوند تحصیلی فرد داره. باز هم میگم این جهت گیری های منفی علیه کانون به نظرم کمی مشکوکه. ( الان یکی میگه این جهت گیری های مثبت تو هم مشکوکه ) پیشنهاد و نظرتون رو بگید اما یک سری به قسم و آیه متوسل میشند که ابدا کانون ثبت نام نکنید!!؟

4. Top | #259
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      به نظر من اين بحث مثله بحثه كليشه ايه بنز بهتره يا بي ام و هست و عملا به جواب هم نميرسه!

5. Top | #260
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من گزینه 2 امسال خوب بودش
      چه زیباست
      اگر حاجت دلت..
      با حکمت خدایت...
      یکی باشد

6. Top | #261
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      هرسه موسسه رو رفتم.گاج واسه دانش آموزا خوبه،گزینه 2 برای فارغ از تحصیل ها،قلمچی واسه هیچکس!:yahoo (4):

Live In The Moment

7. Top | #262
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      من خودم پارسال قلمچی بودم و امسال گزینه 2 رفتم ... به نظرم اگه فارغ التحصیل هستین برین قلمچی چون ازمون هاش هر دوهفته یکبار هست و باعث انگیزتون میشه ولی اگه فارغ از تحصیل نیستید گزینه2 بهتره....من خودم ترجیح میدادم امسال قلمچی برم و پارسال گزینه 2 میرفتم یعنی برعکس...درضمن بگم که سوالات شیمی گزینه 2 بیشترش احتمالی هست و ایده های جدید توشه...

8. Top | #263
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گزینه 2 به خاطر سوالات استانداردترش

9. Top | #264
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بابا حوصله دارید...خیلی بیکارید...
      کسی که بخواد یه ازمون بره چشمشو ببنده و بره:yahoo (4):حالا هی از خوبی یا بدی یه موسسه حرف نزنید:yahoo (3):
      من و خدا ...تو و همه

♥
      حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥

10. Top | #265
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

1- در مورد فلسفه ازمونهای ازمایشی:خیلی ها هنوز فلسفه ازمون دادن رو نمیدونن!!اون دانش اموزی که این هفته ازمونشو به دلیل بی دقتی خراب کرده و میاد خونه گریه وزاری و طول اون هفته هم درس نمیخونه یعنی هنوز نمیدونه برای چی داره ازمون میده؟
      هدف اول دادن ازمونهای ازمایشی برطرف کردن نقاط ضعف و مشکلات و در ادامه پیشرفت شماست.ازمون درکنار دادن یه برنامه مشخص و خدمات برای مطالعه و افزایش بازدهی قراره مشکلاتی که شما شاید! تو کنکور باهاش مواجه بشید رو باهاتون تمرین کنه مثلا بی دقتی،ضعف در محاسبات،کمبود وقت،وضعیت جسمی،محیط ازمون و ...پس از الان نگرشتون رو نسبت به ازمون عوض کنید شما ازمون میدید که اشتباه کنید که مشکلاتتون رو بفهمید و اونا رو برطرف کنید پس اگر سر ازمون مشکلی برای شما به وجود اومد خوشحال باشید چون دیگه قرار نیست این مشکل سر جلسه کنکور براتون به وجود بیاد -البته درصورتی که واقعا مشکلتون رو بفهمید و حلش کنید.

2 - بعضی از بچه ها میگن مثلا هرکس رفته فلان موسسه رتبه اش فلان شده! اگر من نرم فلان موسسه بدبخت میشم! ببینید قضیه همون قضیه مشاوره هست.بهترین مشاور ایران رو در نظر بگیرید هم رتبه 1 داشته هم رتبه 100 هزار! یعنی واقعا اگر قرار بود مشاور معجزه ای بکنه باید همه دانش آموزاش رتبه برتر میشدن! ولی چرا اینجوری نیست؟
      چون مشاور وظیفه داره مسائل رو فقط بگه و ادامه راه میمونه با خود دانش آموز! موسسات اموزشی هم اینجورین یعنی هیچ کس به واسطه قلمچی یا گزینه دو رفتن رتبه 1 نشده! ولی قطعا اینها تو موفقیتش تاثیر داشته!پس این حساسیت شدید رو کنار بذارید که دوستم مشاورش فلانه کلاس کنکورش فلانه! مثال بگم رتبه 1 پارسال رو هنوز هیچ موسسه ای نگفته دانش اموز من بوده! بعد نکته بعدی هم که حتما شنیدید متاسفانه باب شده بعضی از موسسات نوظهور کنکور میان رتبه های برتر رو میخرن که براشون تبلیغات کنن.

3- نکته بعدی با اینکه نیم قرن از تولد کنکور میگذره و حدود 10-15 سالی هست موسسات کنکوری دارن فعالیت میکنن هنوز که هنوزه کنکور با چهره ای جدید و نو سر جلسه حاضر میشه! اینو میتونید از کنکوریهای 92 فرقی نمیکنه تو هرموسسه ای که شرکت کردن بپرسید!!پس همش دنبال این نباشید کدوم کتاب کدوم موسسه کدوم ازمون بیشترین شباهت رو به کنکور داشته چون اگر واقعا اینهمه شباهت بود(بعضی جاها تا بالای 90 درصد) پس باید تمام رتبه های برتر مال اون موسسه اموزشی بودن! خواهش میکنم ازتون این یک سال تحت تاثیر تبلیغات قرار نگیرید!!دلالان بازار کنکور فقط به فکر جیب خودشونن!!همین

4- نکته خیلی مهم اینکه خواهشاااا از اینکه فکر کنید زرنگید و بخواین چندتا ازمون رو شرکت کنید شدییییییییدا خودداری کنید!وحشتناک برنامتون رو بهم میریزه و ممکنه به کل شکست بخورید.اول درست حسابی تحقیق کنید بپرسید بعد که یک ازمون رو انتخاب کردید دیگه تا اخر با همین ازمون پیش برید

5- ازمونهای سنجش فقط 3 تا ازمون جامعش به درد بچه ها میخوره!در کنار هر ازمونی که برای طول سال انتخاب کردید 3 تا ازمون جامع سنجش رو هم ثبت نام کنید.

منبع:کنکوریها
      پاسخ به سوالات سربازی

11. Top | #266
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      قلمچي به جز كسايي كه در حد رتبه هاي تك رقمي و دو رقمي هستن، به بقيه اسيب ميزنه.
      اگه جامعه آماري مهمه واستون برين سنجش اگه كيفيت سوال فقط مهمه برين گاج اگه جفتش واستون مهمه برين گزينه دو

12. Top | #267
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      به نظرم تعصب الکی دارن بعضی دوستان به خرج میدن , هر موسسه ای یه سری مزایا داره یه سری معایب و هیچ کدوم کامل نیستن , مهم تلاش خودتونه , موارد زیادی هست که طرف رفته قلمچی یا گزینه ۲ یا سنجش و تو کنکور رتبش تو کارنامه جا نمیشده با نماد علمی رتبه اش رو زدن ( مثل خود من ) و موارد زیادی هم هست که طرف هیچ موسسه ای آزمون نمیداده و ۳ رقمی شده ( نمونش برادر خودم در کنکور سال ۸۶ ) تنها کاری که میکرد این بود که ۱ سال قید همه چی رو زد , از کامپیوتر و موبایل و اینترنت بگیر تا مهمونی و فوتبال و ورزش حتی ... جون کند , زحمت کشید , انگیزه و هدف و برنامه ریزی داشت و تا روز کنکور هم لغزشی تو هدفش ایجاد نشد و موفق هم شد ... حالا باز بیایید با هم دیگه دعوا کنید سر قلمچی و گزینه ۲

13. Top | #268
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      قلمچی ی مدتیه خیلی افت کرده سوالاش رو که با کنکور سراسری مقیاسه کنید میبینید که واقعا فقط اعتماد به نفس کاذب ایجاد میکنه.اما برنامه درسی واقعا خوبی داره.از گاج اطلاعی ندارم و گزینه دو هم سطح سوالاش بسیار بالاس و اون دسته افرادی که قبل از سال چهارم شرکت کردن میگن الکی سخت بوده و... سنجش هم اکثرن برای جامعه اآماری بالایی که داره تو آزموناش شرکت میکنن!حالا من خودم هم بین گرینه 2 و قلم چی مرددم!

*looking for..
      **in niz bogzarad

14. Top | #269
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فقط قلم فقط كاظم فقط كانون

15. Top | #270
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      بحث درمورد آزمون ها خیلی داره کش پیدا میکنه...
      انتخاب آزمون بیشتر یه کار سلیقه ای هستش.ممکنه یه موسسه از نظر من بهترین باشه و از نظر بقیه بدترین.پس بهتره با دید باز برین و انتخاب کنین.زیاد هم خودتونو مشغول کل کل درمورد این حواشی نکنین...
      بجاش درس بخونین!

Live In The Moment

صفحه 18 از 84 نخستنخست ... 817181928 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن