منم گزینه 2 شرکت کردم... از هرکس پرسیدم گزینه 2 رو توصیه کردن
گاج
گزینه دو
کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )
سنجش
موسسات دیگر
نظرات دوستان همه در تناقضن بأهم!!!!
يه مدت همه ميگفتن قلمچي غيراستاندارده و گزينه ٢ عاليه حالا برعكس شده!!!![]()
چیزی که من فهمیدم گزینه دو به شدت مادی گرا هست
ولی برای قلمچی زیاد پول مهم نیست. از بورسیه و 20+20 و فرصت برابرش معلومه.
یه بار پشتیبان زنگ زد گفت دی وی دی مفهوی فیزیک اومده میخری، گفتم پول ندارم نمیخوام
گفت اگه واقعا میخوای و پول نداری من حلش می کنم
منم اشتباها گفتم نه نمیخوام مرسی![]()
ما امتحان کردیم خیلی هم راضی هستیم... من از گزینه 2 توی اکثر مواردش رضایت دارم. قبلاً قلم چی هم بودم و صحبت های هم کلاس هامم شنیدم...
گزینه 2 خیلی بهتره. سوالاتش شبیه کنکور و استاندارد و متوسط...
همه کسایی که میرن قلم چی هم اکثرا قبول دارن قلم چی سخت تره و بعضی سوالاتش غیراستاندارد اونوقت شما میگی گزینه 2 سخت و استاندارد؟
کاملاً هم معلومه کدوم موسسه به پول اهمیت میده... واسه سال چهارم یعنی همون پیش دانشگاهی قلم چی 600 هزار تومان تازه با تخفیف مدرسه ما ولی من بیرون میرم گزینه 2 نزدیک 200 تومان!!
*looking for..
**in niz bogzarad
من نرسیدم گام اول گزینه 2 رو شرکت کنم،از کجا میتونم برنامه تابستونشو گیر بیارم
لطف کمک کنید دوستان
اخه مشکل اینجاست که همه ی موسسات ادعا میکنن که فلانی تو ازمون ما شرکت کرده
الان همین پوریا یاراحمدی تا قبل از ازمونای جامع قلم چی بوده و برای ازمونای جامع گزینه دو شرکت کرده
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
والا دوست عزیز گزینه دو 198 تومن گرفت ازمونای جامع هم داشت سر ازمونا هم کیک و ویفر میدادن
اما قلم چی 560تومن بود ازمونای جامع هم باید جدا ثبت نام میکردی
انصاف نیست که صفت مادی گرا بودن رو به یه موسسه بچسبونیم نه؟اونم با قید به شدت!تو اکثر شهرا خرید کتابای قلم چی اجباریه در صورتی که موسسه اصلی میگه اختیاریه
شما اگه میبینی تو تابستون تخفیف گذاشته بخاطر اینه که کمتر کسی تو تابستون ازمون میره
خوبه که اینقد تعصب یه موسسه رو نکشیم
خیلیا هستن که بدون شرکت در ازمونای ازمایشی رتبه های خوبی کسب میکنن فقط وفقط با اکتفا به خودشون و تلاش وتوکل بخدا
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فکر کنم تو سایت گزینه دو باشه
کلا تابستون چند تا ازمون برگزار میشه که اگه شما به ازمون اولی نرسیدین میتونین برای ازمون شماره2ش شرکت کنین![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
سلام
من خودم تابستون قبل از سال دوم قلمچی بودم
موقع آزمونا همیشه تراز خوبی نداشتم
چندتا از دوستام که گزینه 2 میرفتن اصرار کردن که منم گزینه 2 ثبت نام کنم
از اول سال سوم هم گزینه 2 ثبت نام کردم و هم قلمچی
به وضوح واسم مشخص بود که سطح سوالات آزمونای گزینه 2 خیلی پایین تر از قلم چی بود(لااقل واسه من).
راستش تا نصف آزمونای گزینه 2 رفتم ولی چون خیلی به درد بخور نبودن دیگه شرکت نکردم.
اصلا به هیچ وجه با دو برنامه پیش نرین.
بعد از این ماجرا شروع کردم فقط و فقط واسه آزمونای قلمچی خوندم.
الآن که سوم رو تموم کردم پشیمونم که چرا گزینه 2 ثبت نام کردم.
امیدوارم شما این اشتباهو نکنین.
کسانی هم که در آزمونای قلمچی ثبت نام میکنن ممکنه یه کم شاید هم خیلی زیاد وقت ببره که به نحوه سوالات و روش قلمچی عادت کنن.پس زود خسته نشین.
من خودم در طول سال دوم نتونستم به اون حدی که در نظر داشتم برسم.ولی الآن (از وقتی که به آزمونهای قلمچی عادت کردم و گزینه 2 شرکت نمیکنم) خیلی اوضاعم بهتر شده.
فقط این نکته یادتون نره که هیچوقت با دو برنامه پیش نرین.حتی اگه خواستین جایی دیگه ثبت نام کنین.مهم اینه که به اون برنامه اعتماد کنین و طبق اون پیش برین.هرچی باشه اونا 4تا پیرهن بیشتر پاره کردن و میدونن چی خوبه و چی بد.قبل از ثبت نام تو هر موسسه ای از دانش اموزای اون موسسه درباره خوبیها و بدیهای آزمونانای اون موسسه سوال کنین.
موفق باشین![]()
خودت سوالای آزمونارو گیربیار ومقایسه کن.
الان من اینجا از قلمچی خوب بگم همه میان میریزن سرم میگن غیراستاندارده وبدردنمیخوره و کلی مسایل حاشیه ای دیگه!
ولی فقط 1چیز میگم.آزمون امروز شیمیش که همه میگم سخت بود مثل قلمچی 2هفته پیش بود که اون موقع همه میگفتن غیراستاندار بوده سوالات در صورتی که امروز همه اومدن ودیدن سوالاتی که قلمچی سخت طرح کرده بود توی کنکور هم تکرار شد وتبدیل به استاندارد شد!!
درکل قلمچی بری خیالت راحته
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)