X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 19 از 84 نخستنخست ... 918192029 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 271 به 285 از 1248
    1. Top | #271
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم گزینه 2 شرکت کردم... از هرکس پرسیدم گزینه 2 رو توصیه کردن
      در دایره ی قسمت ما نقطه ی پرگاریم

2. Top | #272
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط neginio نمایش پست ها
      منم گزینه 2 شرکت کردم... از هرکس پرسیدم گزینه 2 رو توصیه کردن
      منم از هرکی برسیدم میگن قلم چی بهتره !!! اصن سوالات گزینه دو بسیار سخت و غیر استاندارده همه میگن !! فقد کافیست امتحان کتید.........................

3. Top | #273
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نظرات دوستان همه در تناقضن بأهم!!!!
      يه مدت همه ميگفتن قلمچي غيراستاندارده و گزينه ٢ عاليه حالا برعكس شده!!!

4. Top | #274
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Omid reza نمایش پست ها
      نظرات دوستان همه در تناقضن بأهم!!!!
      يه مدت همه ميگفتن قلمچي غيراستاندارده و گزينه ٢ عاليه حالا برعكس شده!!!
      میتونی تحقیق کنی و بهترین روش اینکه ببینی رتبه های برتر تو کدوم ازمون شرکت کردند!!؟؟؟

5. Top | #275
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چیزی که من فهمیدم گزینه دو به شدت مادی گرا هست
      ولی برای قلمچی زیاد پول مهم نیست. از بورسیه و 20+20 و فرصت برابرش معلومه.
      یه بار پشتیبان زنگ زد گفت دی وی دی مفهوی فیزیک اومده میخری، گفتم پول ندارم نمیخوام
      گفت اگه واقعا میخوای و پول نداری من حلش می کنم
      منم اشتباها گفتم نه نمیخوام مرسی

6. Top | #276
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad51 نمایش پست ها
      منم از هرکی برسیدم میگن قلم چی بهتره !!! اصن سوالات گزینه دو بسیار سخت و غیر استاندارده همه میگن !! فقد کافیست امتحان کتید.........................
      ما امتحان کردیم خیلی هم راضی هستیم... من از گزینه 2 توی اکثر مواردش رضایت دارم. قبلاً قلم چی هم بودم و صحبت های هم کلاس هامم شنیدم...
      گزینه 2 خیلی بهتره. سوالاتش شبیه کنکور و استاندارد و متوسط...
      همه کسایی که میرن قلم چی هم اکثرا قبول دارن قلم چی سخت تره و بعضی سوالاتش غیراستاندارد اونوقت شما میگی گزینه 2 سخت و استاندارد؟

کاملاً هم معلومه کدوم موسسه به پول اهمیت میده... واسه سال چهارم یعنی همون پیش دانشگاهی قلم چی 600 هزار تومان تازه با تخفیف مدرسه ما ولی من بیرون میرم گزینه 2 نزدیک 200 تومان!!

7. Top | #277
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      ما امتحان کردیم خیلی هم راضی هستیم... من از گزینه 2 توی اکثر مواردش رضایت دارم. قبلاً قلم چی هم بودم و صحبت های هم کلاس هامم شنیدم...
      گزینه 2 خیلی بهتره. سوالاتش شبیه کنکور و استاندارد و متوسط...
      همه کسایی که میرن قلم چی هم اکثرا قبول دارن قلم چی سخت تره و بعضی سوالاتش غیراستاندارد اونوقت شما میگی گزینه 2 سخت و استاندارد؟

کاملاً هم معلومه کدوم موسسه به پول اهمیت میده... واسه سال چهارم یعنی همون پیش دانشگاهی قلم چی 600 هزار تومان تازه با تخفیف مدرسه ما ولی من بیرون میرم گزینه 2 نزدیک 200 تومان!!
      هرکی یه نظری داره..نظره شماهم محترم

8. Top | #278
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parmis نمایش پست ها
      یه بار پشتیبان زنگ زد گفت دی وی دی مفهوی فیزیک اومده میخری، گفتم پول ندارم نمیخوام
      اتفاقا کاملا برعکسه حالا پپشتیبان شما ی بار جون مردی کرد ولی واقعا این طور نیست من که گزینه دو شرکت نکرم اما قلم چی همش منتظر ی فرصت بود تا پول الکی بگیره

*looking for..
      **in niz bogzarad

9. Top | #279
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من نرسیدم گام اول گزینه 2 رو شرکت کنم،از کجا میتونم برنامه تابستونشو گیر بیارم
      لطف کمک کنید دوستان

10. Top | #280
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط تسنیم1234 نمایش پست ها
      لطف کمک کنید دوستان
      لطفا هرکی میدونه بگه!:yahoo (1):

*looking for..
      **in niz bogzarad

11. Top | #281
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad51 نمایش پست ها
      میتونی تحقیق کنی و بهترین روش اینکه ببینی رتبه های برتر تو کدوم ازمون شرکت کردند!!؟؟؟
      اخه مشکل اینجاست که همه ی موسسات ادعا میکنن که فلانی تو ازمون ما شرکت کرده
      الان همین پوریا یاراحمدی تا قبل از ازمونای جامع قلم چی بوده و برای ازمونای جامع گزینه دو شرکت کرده

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط parmis نمایش پست ها
      والا دوست عزیز گزینه دو 198 تومن گرفت ازمونای جامع هم داشت سر ازمونا هم کیک و ویفر میدادن
      اما قلم چی 560تومن بود ازمونای جامع هم باید جدا ثبت نام میکردی
      انصاف نیست که صفت مادی گرا بودن رو به یه موسسه بچسبونیم نه؟اونم با قید به شدت!تو اکثر شهرا خرید کتابای قلم چی اجباریه در صورتی که موسسه اصلی میگه اختیاریه
      شما اگه میبینی تو تابستون تخفیف گذاشته بخاطر اینه که کمتر کسی تو تابستون ازمون میره

خوبه که اینقد تعصب یه موسسه رو نکشیم
      خیلیا هستن که بدون شرکت در ازمونای ازمایشی رتبه های خوبی کسب میکنن فقط وفقط با اکتفا به خودشون و تلاش وتوکل بخدا

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط تسنیم1234 نمایش پست ها
      لطف کمک کنید دوستان
      فکر کنم تو سایت گزینه دو باشه
      کلا تابستون چند تا ازمون برگزار میشه که اگه شما به ازمون اولی نرسیدین میتونین برای ازمون شماره2ش شرکت کنین
      من و خدا ...تو و همه

♥
      حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥

12. Top | #282
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من خودم تابستون قبل از سال دوم قلمچی بودم
      موقع آزمونا همیشه تراز خوبی نداشتم
      چندتا از دوستام که گزینه 2 میرفتن اصرار کردن که منم گزینه 2 ثبت نام کنم
      از اول سال سوم هم گزینه 2 ثبت نام کردم و هم قلمچی
      به وضوح واسم مشخص بود که سطح سوالات آزمونای گزینه 2 خیلی پایین تر از قلم چی بود(لااقل واسه من).
      راستش تا نصف آزمونای گزینه 2 رفتم ولی چون خیلی به درد بخور نبودن دیگه شرکت نکردم.
      اصلا به هیچ وجه با دو برنامه پیش نرین.
      بعد از این ماجرا شروع کردم فقط و فقط واسه آزمونای قلمچی خوندم.
      الآن که سوم رو تموم کردم پشیمونم که چرا گزینه 2 ثبت نام کردم.
      امیدوارم شما این اشتباهو نکنین.
      کسانی هم که در آزمونای قلمچی ثبت نام میکنن ممکنه یه کم شاید هم خیلی زیاد وقت ببره که به نحوه سوالات و روش قلمچی عادت کنن.پس زود خسته نشین.
      من خودم در طول سال دوم نتونستم به اون حدی که در نظر داشتم برسم.ولی الآن (از وقتی که به آزمونهای قلمچی عادت کردم و گزینه 2 شرکت نمیکنم) خیلی اوضاعم بهتر شده.
      فقط این نکته یادتون نره که هیچوقت با دو برنامه پیش نرین.حتی اگه خواستین جایی دیگه ثبت نام کنین.مهم اینه که به اون برنامه اعتماد کنین و طبق اون پیش برین.هرچی باشه اونا 4تا پیرهن بیشتر پاره کردن و میدونن چی خوبه و چی بد.قبل از ثبت نام تو هر موسسه ای از دانش اموزای اون موسسه درباره خوبیها و بدیهای آزمونانای اون موسسه سوال کنین.
      موفق باشین

13. Top | #283
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان ... به نظرتون برای سال سوم ریاضی بهترین آزمون آزمایشی چیه ؟

14. Top | #284
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      سلام دوستان ... به نظرتون برای سال سوم ریاضی بهترین آزمون آزمایشی چیه ؟
      خودت سوالای آزمونارو گیربیار ومقایسه کن.
      الان من اینجا از قلمچی خوب بگم همه میان میریزن سرم میگن غیراستاندارده وبدردنمیخوره و کلی مسایل حاشیه ای دیگه!

ولی فقط 1چیز میگم.آزمون امروز شیمیش که همه میگم سخت بود مثل قلمچی 2هفته پیش بود که اون موقع همه میگفتن غیراستاندار بوده سوالات در صورتی که امروز همه اومدن ودیدن سوالاتی که قلمچی سخت طرح کرده بود توی کنکور هم تکرار شد وتبدیل به استاندارد شد!!
      درکل قلمچی بری خیالت راحته

15. Top | #285
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام... ممنون ... سنجش چطوره ؟

صفحه 19 از 84 نخستنخست ... 918192029 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 11 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن