X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: در کدوم آزمون آزمایشی شرکت کنم ؟

رأی دهندگان
    1016. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • گاج

97 9.55%
    • گزینه دو

235 23.13%
    • کانون فرهنگی آموزش ( قلمچی )

501 49.31%
    • سنجش

168 16.54%
    • موسسات دیگر

15 1.48%
    صفحه 26 از 84 نخستنخست ... 1625262736 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 376 به 390 از 1248
    1. Top | #376
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamas نمایش پست ها
      سوم کانون خوبه یا گزینه دو؟؟؟؟اخه کزینه دو سالای پایش کلن از سبک کنکور زد بیرون و شد سنجش پیشرفت تحصیلی...
      کانونم شنیدم سوالاش خوب شده ...راسته؟
      بله کانون سوالای بسیار عالی داره.نتیجه رو هم میتونین ببینین.اگه این افراد پرتلاش ،یک مکان مناسب برای زورآزمایی نداشتن،فکر میکنین میتونستن چنین نتیجه ای ایجاد کنن؟در کل به تلاش بستگی داره.اگه با دو هفته درمیان آزمون دادن راحتی،برو کنون ولی اگه نه که همون گزینه دو بهتره.البته کاونو ممکن هستش،مواقعی دو هفته پشت سر هم امتحان بذاره،یا بعد از 3 هفته.
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه زهرا نمایش پست ها
      بچه ها نظرتون راجه به هماهنگ کردن برنامه قلمچی و سنجش چیه؟یعنی ادم با یه برنامه

هم سنجش بده و هم قلمچی و سوالای گزینه دو رو بخره و بعدن جواب بده؟

چون بودجه بندی ازموناش تقریبا شبیه همند،
      کارتون رو سخت نکنین.اگه میرسید این کار رو انجام بدین بد نیست.اما کارتون رو مشکل میکنه.مشغله ی زیادی ایجاد میشه با استرش بالاتر.چون اگه نرسین که همه رو بزنین دیگه نا امیدی سراغتون میاد.اما فردی بوده کا کانون امتحان داده و در زمان امتحانات جامع،هم کانون و هم سنجش رو زده.ما ون نخبه بود و حدود 20 کشور شدش.

نقل قول نوشته اصلی توسط Miss.DoCi نمایش پست ها
      یعنی سوالای اختصاصی قلم مناسب نیس؟
      چنین حرفی اصلا درست نیست.در طول سال سوالای خوبی رو شاهد بودم.وقتی به امتحانات جامع رسیدم،آنقدر از سوالاش خوشم اومد.زیست رو به نحو احسن طراحی میکردن.کلی ریز بینی توش بود و متنوع.مفهوم های عالی رو کار میکرد.هر دفعه که میشد،یکی الی دوتا درس از عمومی و هم از اختصاصی رو سختتر از حد معمول طرح میکنن حتی فراتر از کنکور میشه.که دانش آموز سر جلسه یه سوال رو دید،کپ نکنه و هول بشه،بتونه تجزیه تحلیل کنه و به نتیجه برسه.البته به آدمش بستگی داره.نکته های بسیار زیبا رو توجه میکنن.من گزینه دو نبودم و شرایط اون رو نمیدونم.شرمنده.

2. Top | #377
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من امروز به 8451 کانون زنگ زدم گفتن خرید کتاب اجباریه!!

3. Top | #378
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من گزینه دو هستم برنامش خیلی مسخرس اصا خوشم نمیاد برا مهر هم که برنامه دادن اصا مدرسه رو حساب نکردن مثلا نوشته ساعت 8 تا 9 فصل 1 حسابان!
      یه برنامه دیگه هم داره که همینطوری نوشته چه فصل هایی رو برای امتحان بعدی خوند!

قلم چی بعضی نمایندگی هاش کتاب هارو احتیاری می کنن.!
      الان می خوام برم قلم چی اونایی که ماله اصفهان هستن دفتر مرکزی قلم چی رفتم پرسیدم تو اصفهان بدون کتاب 575 تازه 75 تومن فقط نقدی باید بدی!
      عالیه!

4. Top | #379
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      گاج رو ترجیح میدم !
      البته این نظر شخصی منه

5. Top | #380
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      این ثبت نام اینترنتی برای قلم چی چه طوریه؟؟چه قدر باید پول واریز کرد؟؟

پشتیبان ویژه هزینه اش چه قدره؟؟

6. Top | #381
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پاییزان نمایش پست ها
      این ثبت نام اینترنتی برای قلم چی چه طوریه؟؟چه قدر باید پول واریز کرد؟؟

پشتیبان ویژه هزینه اش چه قدره؟؟
      کسی نبود؟؟؟؟؟

7. Top | #382
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nikolas نمایش پست ها
      من گزینه دو هستم برنامش خیلی مسخرس اصا خوشم نمیاد برا مهر هم که برنامه دادن اصا مدرسه رو حساب نکردن مثلا نوشته ساعت 8 تا 9 فصل 1 حسابان!
      یه برنامه دیگه هم داره که همینطوری نوشته چه فصل هایی رو برای امتحان بعدی خوند!

قلم چی بعضی نمایندگی هاش کتاب هارو احتیاری می کنن.!
      الان می خوام برم قلم چی اونایی که ماله اصفهان هستن دفتر مرکزی قلم چی رفتم پرسیدم تو اصفهان بدون کتاب 575 تازه 75 تومن فقط نقدی باید بدی!
      عالیه!
      گزینه دو هر سه هفتس و تعداد آزموناش کمتره
      قلم چی درسته مرور بیشتر داره ولی توی دو هفته نمیشه رسید تمام مطالب آزمون رو کامل خوند ولی گزینه دو راحت میرسی مطال آزمون رو بخونی و تازه مرورم کنی
      اون برنامه روزانه هم نوشته که برای فارغ التحصیلاس نه دانش آموزایی که مدرسه دارن
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

8. Top | #383
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      من هزینه شرکت در قلمچی را ندارم اگر در از مون های سنجش شرکت کنم و در کنارش ازمون های قلمچی و گزینه دو بخرم و حل کنم چطور است؟
      ممنون

9. Top | #384

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      مطمئن باشید که چیز خاصی از دست نمی دید

10. Top | #385
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      گر ازمون های ازمایشی شرکت نمکنم و مطابق قلمچی پیش بروم و ازمون های سنجش و قلمچی و گزینه دو را بخرم چطور است?
      یا ازمون شرکت کنم؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

سلام
      گر ازمون های ازمایشی شرکت نمکنم و مطابق قلمچی پیش بروم و ازمون های سنجش و قلمچی و گزینه دو را بخرم چطور است?
      یا ازمون شرکت کنم؟

11. Top | #386
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من از هرکی پرسیدم میگه هیچکدوم فرقی نداره فقط یکی رو بنویس که شرایط کنکور رو حفظ کنی...

12. Top | #387
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من سال قبل گزینه 2 رفتم اینقدر برنامه هاش فشرده بود که حتی نتونستم یکیشون رو درست اجرا کنم ،نتونستم درس ها رو مرور کنم. تنها خوبیش سوالاتش بود. امسال تصمیم گرفتم قلم چی برم چون اینجوری که شنیدم خیلی برنامش خیلی بهتره

13. Top | #388
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان حداقل چند نفر باید تو آزمون های سنجش از یه منطقه ثبت نام کنن تا آزمون تو همون منطقه برگزار شه؟
      من ثبت نام کردم نوشته اگه تعداد داوطلبای شهرستان شما به حد نصاب نرسه آزمون در شهرستان هم جوار برگزار میشه. من که نمیتونم واسه یه آزمون برم یه شهر دیگه!

14. Top | #389
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نگران نباش به حد نصاب میرسه 20 30 نفر باشن

15. Top | #390
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظرات خیلیاتونو خوندم،عقاید و پیشنهادات خیلی پراکنده ای وجود داره.با این روش فک نکنم کسی بتونه از مطالب این بخش استفاده کنه.

اون دوستانی هم که به سطح سوالات آزمون ها خرده میگیرن،یه نکترم باید بدونن که هدف اصلی این آزمون ها،آشنایی با جو کنکور هست،نه طرح سوالای کنکور!!!اگر دنبال تست می گردید،همه جا پر کتاب تست خوبه.به نظر خود من سنجش بهتره،البته شایدم چون خودم ثبت نام کردم این نظرو میدم!من بیشتر بعلت قیمت پایین سنجش اونو ترجیح دادم و چون هدفم از ثبت نام،آشنایی با شرایط کنکور بود،فک می کنم انتخاب درستی بوده باشه.

در رابطه با برنامه سنجش.برنامه سنجش مشکل خاصی نداره،فقط چون ماها عادت کردیم کارو سخت کنیم،برنامه ریزی قلم چی رو میپسندیم!!!برنامه سنجش کاملا خلاصه نوشته شده و باهاش راحت میتونین کتاباتونو تمام کنین.فقط رفتن پیش یه مشاور ضروریه تا با کمک اون،برنامه روزاتونو هم تنظیم کنین و خلاص!:-)

صفحه 26 از 84 نخستنخست ... 1625262736 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 34 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 34 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فقط، فوری، فیزیک، فرق، قلم، قلمچی، قبلا، كنكور، مفید، مقایسه، ممنون، من، منظورم، مهم، مورد، میتونن، میتونه، میخواستم، میدم، میشم، ماه، مثل، مثبت، مدت، مرور، مشکل، مشاوره، مشاوران، مطالعه، نمی، چه، چهارم، چی، چیکار، چیزی، نیست، نکته، نام، نبودن، نتونستم، نتيجه، نداشته، نزدیک، چطوری، نظر، نظر سنجی، هفته، هم، همه، همایش، همراه، ها، های، هدف، هر، هزینه، هست، وقت، وقتی، ولی، ویژگی های خوب آزمونهای کانون قلم چی گزینه دو، واسه، وضع، یه، یا، یعنی، کل، کلی، کلاس، کمک، کنم، کنن، کنه، کنیم، کنیم؟، کنید، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور ریاضی، کنکور سراسری، کنکور92، کنکوری، که، کیفیت، کانون، کانون یا گزینه دو یا گاج یا سنجش، کارنامه ها، کاری، کارشناسی، کارشناسی ارشد، کتاب، کتاب خوب، کتابهای، کدوم، کدومش، کدام، کدام آزمون ازمایشی بهتر است، کردم، کردن، کرد؟، کسب، گاج، گرفتن، گزینه، گزینه 2، گزینه دو، گزینه۲، پلی، پیدا، پیش، پیشنهاد، پایین، پاسخ، پزشکی، پس، پست، ؟؟؟؟؟؟، آموز، آموزشی، آزمون، آزمونهای قلمچی، آزمونهای کانون فرهنگی آموزش، آزمونهای گاج، آزمونهای گزینه 2، آزمونهای آزمایشی، آزمونهای سنجش، آزمونا، آزمایشی، آزاد، افزایش انگیزه، المپیادی، امید، امکان، امتحان، امسال، انتخاب، انتخاب رشته، انجام، این، اینه، اینکه، اینجا، اگه، اگر، احتمال، اخه، اخر، ادبیات، ادغام، از، ازمون، ازمون ازمایشی، ازمون ازمایشی کنکور 93، ازمایشی، استفاده، اصلا، بندی، به، بهتره؟، بهترین، بهترین ازمون ازمایشی کنکور 93 کدام است، بود، بودن، بودجه، بین، بیشتر، بالا، باید، باشن؟، باشند، باشه، بدون، بدونم، بر، برنامه، برنامه ریزی، بری، برگ، برای، بشه، بعد، بعدی، تقریبا، تو، تونن، تونی، توی، تابستون، تجربه، تجربی، تخمین رتبه، تره؟، تست، تعداد، ثبت، جمع بندی، جوری، جامع، جزوه، حالا، حتما، حجم، حساب، خلاصه، خوندن، خواهید، خواستم، خوب، خوبه، خوبی، خود، خودم، خیلی، خیلی سبز، خدا، دفعه، دوم، دومی، دوتا، دوره، دوران، دوستان، دینی، دیگه، دانش، دانش آموزان، دانشگاه، دارم، دارن؟؟؟؟؟، داره، داره؟، داشتم، داشته، دختر، در، درود، دروس، درس، درسی، دعا، ذره، رو، روی، روز، ریاضی، ریزی، راه، راهنمایی، رایگان، راجع، راحت، رتبه، رشته، زنگ، زیاد، زیست، سنجی، سنجش، سهمیه، سوم، سوال، سوالی، سوالات، سوالات کنکور، سال، سایت کنکور، سخت، سر، سراسری، شما، شن، شیمی، شاید، شبیه، شده، شرکت، صورت، ضعیف، عربی، غیر

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن